|
|
Stranica: 3/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:46 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: jjadranka304 je napisao/la: Mozda i jeste bio, manje vise. A sada? Sta bi bilo kad bi bilo? A? Niko ne može bolje ujedinit Srbe i Hrvate na forumu od tebe. Pa ja sam proizvod te mjesavine, pa necemo o ujedinjenju. Podnosimo se. Dovoljno.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:47 |
|
|
jjadranka304 je napisao/la: I velike sake i stopala, ostalo od Titine Juge nasljedstvo. Radilo se, nije se forumasilo i kancelarijasilo. Nema to s titom veze. Radilo se i prije i poslje bravara. Ruralni kraj. Poslje 8 sati u tvornici,kosi travu,radi u polju itd. Poslje toga iće,piće i pjesma. Nisu šake i stopala mogle bit male.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:48 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
jjadranka304 je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Niko ne može bolje ujedinit Srbe i Hrvate na forumu od tebe. Pa ja sam proizvod te mjesavine, pa necemo o ujedinjenju. Podnosimo se. Dovoljno. Do juče ti je otac bio Slovenac.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:50 |
|
|
Citat: Moze ogovaranje da bude i pozitivno. Evo recimo citam Dudua, Kilera,Dijabla, ok likovi, obrazovani, kulturni, ne upustaju se u budalestine kao neki. Aga, moja simpatija forumska, zlobnik, ali interesantan i pravi lik za forum. Zna malo da lajucka, ali moze oprost.
Kad već voliš da ogovaraš, evo i ja ću da probam, poslednje dve rečenice u ovom postu su ti poziv na seks.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:50 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: jjadranka304 je napisao/la: I velike sake i stopala, ostalo od Titine Juge nasljedstvo. Radilo se, nije se forumasilo i kancelarijasilo. Nema to s titom veze. Radilo se i prije i poslje bravara. Ruralni kraj. Poslje 8 sati u tvornici,kosi travu,radi u polju itd. Poslje toga iće,piće i pjesma. Nisu šake i stopala mogle bit male. Zato smo i propali. Rekao lijepo Tito ,,fabrike radnicima, zemlja seljacima,, Ne poslusase, pomijesase sve i sta sada? Cuti i trpi. Odakle si ti? Bl?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:51 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Do juče ti je otac bio Slovenac. To dok je bila analiza. Sad je Jadranka. Drugi nick,drugi tajo.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:51 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: jjadranka304 je napisao/la: Pa ja sam proizvod te mjesavine, pa necemo o ujedinjenju. Podnosimo se. Dovoljno. Do juče ti je otac bio Slovenac. Pa jeste, slovenac katolik.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Citat: Moze ogovaranje da bude i pozitivno. Evo recimo citam Dudua, Kilera,Dijabla, ok likovi, obrazovani, kulturni, ne upustaju se u budalestine kao neki. Aga, moja simpatija forumska, zlobnik, ali interesantan i pravi lik za forum. Zna malo da lajucka, ali moze oprost.
Kad već voliš da ogovaraš, evo i ja ću da probam, poslednje dve rečenice u ovom postu su ti poziv na seks. Joj Karmelo.... o cemu ti to? Na HR forumu sex, svasta. Sto znas da lupis, nema ti konkurencije.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:53 |
|
|
Otkud Slovenac da bude katolik? Kako se snalazi među hinduistima tamo?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 20:55 |
|
|
jjadranka304 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kad već voliš da ogovaraš, evo i ja ću da probam, poslednje dve rečenice u ovom postu su ti poziv na seks. Joj Karmelo.... o cemu ti to? Na HR forumu sex, svasta. Sto znas da lupis, nema ti konkurencije. Kako o čemu? O prilici koju jedan član foruma može da iskoristi, ako si stvarno iz Banja Luke.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:04 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Otkud Slovenac da bude katolik? Kako se snalazi među hinduistima tamo? Ja sam iskreno rekla, ostalo nije vazno. Opet ti neprijateljsko slovo bacas, pa kada te poklopim nevaljam. Budi dobar.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:09 |
|
|
Nije neprijateljsko slovo, nego pokušaj da ispadnem duhovit. I, ako nisi primetila, ja ti se na ovoj temi, od svih učesnika, najljubaznije obraćam.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:12 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nije neprijateljsko slovo, nego pokušaj da ispadnem duhovit. I, ako nisi primetila, ja ti se na ovoj temi, od svih učesnika, najljubaznije obraćam. Ti uvijek kontra. Ljubazan prema neljubaznim,i arogantan prema kulturnima.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:16 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nije neprijateljsko slovo, nego pokušaj da ispadnem duhovit. I, ako nisi primetila, ja ti se na ovoj temi, od svih učesnika, najljubaznije obraćam. Zahvaljujem, iskreno.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nije neprijateljsko slovo, nego pokušaj da ispadnem duhovit. I, ako nisi primetila, ja ti se na ovoj temi, od svih učesnika, najljubaznije obraćam. Ti uvijek kontra. Ljubazan prema neljubaznim,i arogantan prema kulturnima. E, kad smo kod bacanja koske....
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:27 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Graničar18 je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Koga ćemo prvog da ogovaramo? Analizu. Elem, da se vratimo temi. Ko je Analiza, odakle nam dolazi, zašto voli Agu i LP, kada će da napiše esej o BBCu koji je obećala?
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:27 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nije neprijateljsko slovo, nego pokušaj da ispadnem duhovit. I, ako nisi primetila, ja ti se na ovoj temi, od svih učesnika, najljubaznije obraćam. Ti uvijek kontra. Ljubazan prema neljubaznim,i arogantan prema kulturnima. A kad već vas 30 pljujete po njoj, ne trebam vam i ja kao podrška. A i instinktivno mrzim kada se čopor ljudi okomi na jednu osobu, ko god da je.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:31 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Analizu. Elem, da se vratimo temi. Ko je Analiza, odakle nam dolazi, zašto voli Agu i LP, kada će da napiše esej o BBCu koji je obećala? Analiza je jedna ljubazna i mnogo fina zena, dolazim iz okoline Banjaluke, Aga mi je vec sam rekla pravi lik za forum, uvrnut, ekscentrik, obrazovan, informisan, cinican, duhovit, sve sto volim. A za BBC cu jednom i da napisem, pa zasluzio je.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ožu 2019, 21:33 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti uvijek kontra. Ljubazan prema neljubaznim,i arogantan prema kulturnima. A kad već vas 30 pljujete po njoj, ne trebam vam i ja kao podrška. A i instinktivno mrzim kada se čopor ljudi okomi na jednu osobu, ko god da je. Bravo Karmelo, bravo. Jedan nesvakidasnji odgovor ovdje. Respekt.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 ožu 2019, 09:45 |
|
|
Naša Kvačica, korektan, kulturan i najbolji moderator.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 ožu 2019, 09:53 |
|
|
jjadranka304 je napisao/la: Naša Kvačica, korektan, kulturan i najbolji moderator. Kakvo ti je to ogovaranje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 ožu 2019, 10:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: jjadranka304 je napisao/la: Naša Kvačica, korektan, kulturan i najbolji moderator. Kakvo ti je to ogovaranje. LakePlacid - nesocijalna ličnost Carmello Šešelj - dobrica, ali mu nedostaje malo drčnosti Leeroy Jenkins - zajebant, ima dobre fore BBC - otrov, ali ima stav i drčan Novovrijeme - ogorčen, zao, ne djeluje mi nešto pametno Amiđa - dobar Graničar18 - djetinjast, nezreo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 ožu 2019, 15:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23923 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
To laže čim zine.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
jjadranka304
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 21 ožu 2019, 15:17 |
|
|
lider30 je napisao/la: To laže čim zine. “MALO NEISTINE PONEKAD UŠTEDI MNOGO OBJAŠNJENJA.” A što se tiče lidera30, kukavica, ne smije frontalno sam da napada, obično uskače u čopor, jer se osjeća sigurnije i snažnije. Nepovjerljiv, podložan drugima, loša moć zapažanja.... možda ima i dobrih stvari, ali se nešto ne mogu sada sjetiti... Gledam sada, na pocetku forumasenja hrvat, sada zavrsio kao srbin, izbacio sve cro rijeci. Malo mi vuce na L.P.
|
|
Vrh |
|
|
bilbord
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 04 svi 2019, 22:11 |
|
|
Ova promjena vremena utice na ljude. Mijenja se vrijeme, a i ljudi na forumu. Dosta iznenadjenja, hm.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|