|
|
Stranica: 990/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:03 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
bumbar92 je napisao/la: trčati može jedino u ćenifu... ko etiop kaj ima-nema?!?! hoćeš reć, kako došlo tako ošlo...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:06 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: trčati može jedino u ćenifu... ko etiop kaj ima-nema?!?! hoćeš reć, kako došlo tako ošlo... slikovitije je, "...tako prošlo"
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:09 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
referirala sam se na raspravu s druge teme.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:10 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: hoćeš reć, kako došlo tako ošlo... slikovitije je, "...tako prošlo" bitno je da nema neželjenih posljedica
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:10 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: referirala sam se na raspravu s druge teme. a koje teme?
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:13 |
|
|
jest da nitko od vas ne živi u Zg, pa mi ne možete puno pomoći, ali razmišljam naglas: ispred zgrade, tj. ispod mojih prozora ima malo zelenila. to sve održava Zrinjevac, ali kod nas samo počupaju, a kod susjeda je sve bujno i održavano. možda me ne vole. enivej, ja bih tu posadila neku zelenjavu. nemam ni vrt ni balkon, a ovo je na jugu. ima možda 10 m2, taman da se malo razgibam i glumim vrtlaricu. šta mislite, hoće li me u'apsiti ako to napravim? gradsko zemljište i to...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:17 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: referirala sam se na raspravu s druge teme. a koje teme? krenulo je o voćožderima, završilo na konoplji.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:19 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: jest da nitko od vas ne živi u Zg, pa mi ne možete puno pomoći, ali razmišljam naglas: ispred zgrade, tj. ispod mojih prozora ima malo zelenila. to sve održava Zrinjevac, ali kod nas samo počupaju, a kod susjeda je sve bujno i održavano. možda me ne vole. enivej, ja bih tu posadila neku zelenjavu. nemam ni vrt ni balkon, a ovo je na jugu. ima možda 10 m2, taman da se malo razgibam i glumim vrtlaricu. šta mislite, hoće li me u'apsiti ako to napravim? gradsko zemljište i to... zbog motike se ne apsi, za početak eto konoplju baci da vidiš jel se murija kači na tu parcelu
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:23 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: jest da nitko od vas ne živi u Zg, pa mi ne možete puno pomoći, ali razmišljam naglas: ispred zgrade, tj. ispod mojih prozora ima malo zelenila. to sve održava Zrinjevac, ali kod nas samo počupaju, a kod susjeda je sve bujno i održavano. možda me ne vole. enivej, ja bih tu posadila neku zelenjavu. nemam ni vrt ni balkon, a ovo je na jugu. ima možda 10 m2, taman da se malo razgibam i glumim vrtlaricu. šta mislite, hoće li me u'apsiti ako to napravim? gradsko zemljište i to... paaaa. po zakonu su oni nadležni nad javnim površinama. mogu, a i ne moraju te hapsit. ja sam se s komunalcima morao izborit da shvate da su oni zakonom nadležni nad javnom površinom, bez obzira jeli vlasnik RH ili JLS. došlo je to bilo i do ministra, i prijetnje DORH-om i sudom.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:25 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: jest da nitko od vas ne živi u Zg, pa mi ne možete puno pomoći, ali razmišljam naglas: ispred zgrade, tj. ispod mojih prozora ima malo zelenila. to sve održava Zrinjevac, ali kod nas samo počupaju, a kod susjeda je sve bujno i održavano. možda me ne vole. enivej, ja bih tu posadila neku zelenjavu. nemam ni vrt ni balkon, a ovo je na jugu. ima možda 10 m2, taman da se malo razgibam i glumim vrtlaricu. šta mislite, hoće li me u'apsiti ako to napravim? gradsko zemljište i to... zbog motike se ne apsi, za početak eto konoplju baci da vidiš jel se murija kači na tu parcelu goni đavlove ispred moga praga. mogu oni tebe i za remećenje javnog reda i mira hapsit, ne samo zbog konoplje.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 16:39 |
|
|
e baš vam hvala. ja očekivala neku podršku ozelenjavanju okoliša, a vi tako.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 18:33 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 18:34 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: e baš vam hvala. ja očekivala neku podršku ozelenjavanju okoliša, a vi tako. Sutra ti posaljem par linkova o vaznosti zelenila u urbanim sredinama. Mozes ih koristiti u svoju obranu na sudu.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 18:35 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: :oops Žozo, moje isprike. pa sretan ti imendan Hvala ti puno. Postavio ja sliku di zovem turu, al vidim nitko ne trza.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 18:38 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: :oops Žozo, moje isprike. pa sretan ti imendan Hvala ti puno. Postavio ja sliku di zovem turu, al vidim nitko ne trza. ja u konoplji a ti linkaš hmelj
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 18:40 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: e baš vam hvala. ja očekivala neku podršku ozelenjavanju okoliša, a vi tako. Sutra ti posaljem par linkova o vaznosti zelenila u urbanim sredinama. Mozes ih koristiti u svoju obranu na sudu. ma pitat ću ja njih direktno. sigurno neće odbit manje posla
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 19:04 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Sutra ti posaljem par linkova o vaznosti zelenila u urbanim sredinama. Mozes ih koristiti u svoju obranu na sudu. ma pitat ću ja njih direktno. sigurno neće odbit manje posla Salim se za sud, ali linkove ti mogu poslati. Danas sam nesto pisao na tu temu, pa imam neke materijale.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2019, 19:07 |
|
|
ma sve ja ti znam. to mi je druga struka. a djelomično bi mogla bit i treća. you can call me Renaissance woman
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2019, 21:06 |
|
|
nerviraju me "čučanj" i "vodič" ,ne znam nikoga da ih tako izgovara, to je sve "ć"
eto sad mi je malo lakše
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2019, 21:11 |
|
|
mi koji razlikujemo ć i č te nerviramo? i mene nerviraju polupismeni ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2019, 21:15 |
|
|
nitko živ ne izgovara "čučanj" ,to nikad nisam u životu čuo, ali evo google kaže da je to pravilno. smešno.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2019, 21:38 |
|
|
ali dobro to je samo par primjera, teško da išta može biti iritirajuće kao "ije" i "je", tu smo svi igrali eci peci pec u školi, samo ikavica bratjo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2019, 21:52 |
|
|
naravno da izgovaramo. mi koji smo savladali svih 30 slova abecede.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2019, 22:13 |
|
|
ma vi ste seljačine
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2019, 22:42 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
ZGabriel je napisao/la: naravno da izgovaramo. mi koji smo savladali svih 30 slova abecede. Tako je Frau ZGabi.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|