|
|
Stranica: 8/26.
|
[ 644 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:15 |
|
|
Joj izgleda da cu ja morati ispaliti dva Ragiba na vas, pa malo se solidarisite, valja udariti na austro madjarsku i italiju sta, vam je.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:16 |
|
|
cojek je napisao/la: Joj izgleda da cu ja morati ispaliti dva Ragiba na vas, pa malo se solidarisite, valja udariti na austro madjarsku i italiju sta, vam je. Dobro de, bilo je smiješno prvih pet puta.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kakvi Avari? I ako si učio istoriju, zajedno smo došli na Balkan na poziv Vizantije da oteramo Avare. No dobro, kako god. Dakle, evo sad ozbiljno pitanje koje mene osobno zanima, ima li RS financijskih mogućnosti za ovaj rezervni sastav? Zašto mi to postavljaš kao ozbiljno pitanje, kada znaš da ja nemam uvid u likvidnost RS-a kao države, strukturu i iznos prihoda i rashoda i održivosti njihovog budžeta. Ali ako nemaju, Srbija je već jednom prodala deo deonica "Pošte Srbije" i dala te pare RS-u na poklon. I to dok još nismo imali višegodišnji suficit u budžetu. Sada, sa suficitom, to bi bilo mnogo lakše izvesti nego tada, ako uopšte ima potrebe, naravno.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: No dobro, kako god.
Dakle, evo sad ozbiljno pitanje koje mene osobno zanima, ima li RS financijskih mogućnosti za ovaj rezervni sastav?
Zašto mi to postavljaš kao ozbiljno pitanje, kada znaš da ja nemam uvid u likvidnost RS-a kao države, strukturu i iznos prihoda i rashoda i održivosti njihovog budžeta. Ali ako nemaju, Srbija je već jednom prodala deo deonica "Pošte Srbije" i dala te pare RS-u na poklon. I to dok još nismo imali višegodišnji suficit u budžetu. Sada, sa suficitom, to bi bilo mnogo lakše izvesti nego tada, ako uopšte ima potrebe, naravno. Ne pitam samo tebe jbmu, ako netko zna nek odgovori.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:21 |
|
|
Diablo je napisao/la: Da Hrvati uspoređuju vojnu moc nebi se 90 tih ni pokusali odcjepit a kamoli ratovat Mi iz Srbije smo vam zauzeli trećinu teritorije za par meseci. To što ovi planinski seljoberi nisu uspeli to da sačuvaju, to ide njima na dušu, a i odnosu snaga 5:1 u vašu korist protiv njih.
|
|
Vrh |
|
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:24 |
|
|
klasicna izgradnja zamjenske vojske po uzoru na republike bivse jugoslavije 1990. tu je i izlizana propaganda o striktnom odbrambenom karakteru genocidne policije. Citat: Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je Televiziju “Pink” za da opremanje Policije Republike Srpske ne predstavlja prijetnju nikome, jer Republika Srpska nema pretenziju da osvaja, niti da nanosi zlo bilo kome, već samo da odbrani sebe i svoje građane.
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Diablo je napisao/la: Da Hrvati uspoređuju vojnu moc nebi se 90 tih ni pokusali odcjepit a kamoli ratovat Mi iz Srbije smo vam zauzeli trećinu teritorije za par meseci. To što ovi planinski seljoberi nisu uspeli to da sačuvaju, to ide njima na dušu, a i odnosu snaga 5:1 u vašu korist protiv njih. Vidi budale.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Zašto mi to postavljaš kao ozbiljno pitanje, kada znaš da ja nemam uvid u likvidnost RS-a kao države, strukturu i iznos prihoda i rashoda i održivosti njihovog budžeta. Ali ako nemaju, Srbija je već jednom prodala deo deonica "Pošte Srbije" i dala te pare RS-u na poklon. I to dok još nismo imali višegodišnji suficit u budžetu. Sada, sa suficitom, to bi bilo mnogo lakše izvesti nego tada, ako uopšte ima potrebe, naravno. Ne pitam samo tebe jbmu, ako netko zna nek odgovori. Pa pitanje si postavio u sklopu odgovora na moj post. Jebiga što sam se usudio da shvatim da se meni obraćaš.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Mi iz Srbije smo vam zauzeli trećinu teritorije za par meseci. To što ovi planinski seljoberi nisu uspeli to da sačuvaju, to ide njima na dušu, a i odnosu snaga 5:1 u vašu korist protiv njih. Vidi budale. Živeli su po planinama, i uglavnom po selima. Nešto kao ti u Austriji. Tako da da, planinski seljoberi.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:27 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: klasicna izgradnja zamjenske vojske po uzoru na republike bivse jugoslavije 1990. tu je i izlizana propaganda o striktnom odbrambenom karakteru genocidne policije. Citat: Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je Televiziju “Pink” za da opremanje Policije Republike Srpske ne predstavlja prijetnju nikome, jer Republika Srpska nema pretenziju da osvaja, niti da nanosi zlo bilo kome, već samo da odbrani sebe i svoje građane. Pa to je svakome jasno. Naravno da neće reći otvoreno, evo pripremamo vojsku spremite se.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:30 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: klasicna izgradnja zamjenske vojske po uzoru na republike bivse jugoslavije 1990. tu je i izlizana propaganda o striktnom odbrambenom karakteru genocidne policije. Citat: Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je Televiziju “Pink” za da opremanje Policije Republike Srpske ne predstavlja prijetnju nikome, jer Republika Srpska nema pretenziju da osvaja, niti da nanosi zlo bilo kome, već samo da odbrani sebe i svoje građane. Tako to ide kad imaš teritoriju, vlast na njoj i mogućnost da donosiš zakone, ukaze i odluke bez da pitaš nikoga. Kako vaši pregovoti sa Hrvatima o uspostavljanju vlasti u FBiH?
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:31 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Diablo je napisao/la: Da Hrvati uspoređuju vojnu moc nebi se 90 tih ni pokusali odcjepit a kamoli ratovat Mi iz Srbije smo vam zauzeli trećinu teritorije za par meseci. To što ovi planinski seljoberi nisu uspeli to da sačuvaju, to ide njima na dušu, a i odnosu snaga 5:1 u vašu korist protiv njih. Vi iz srbije niste bili u stanju jednog Vukovara osvojit nekoliko mjeseci,toliko o vrijednosti i mudima vasih vojnika Nego ako je Krajina pala zbog seljobera sta je bilo ono s Banja Lukom ?? Na vasem mjestu ja bi kacio americke zastave na svakom balkonu a ne pljuvat istu... Jednostavno niste fer... .Hocemo li se vratit na ww2 da navedemo sva šamaranja Hrvata kako u ustasama tako i u partizanima? Hrvat vam je sjedio 30 godina u sred Beograda i radio sta je htio zar ne ?? Tvoji stalni komentari, poticanje ovakvih tema su samo čin tvoje frustracije prema jačima od sebe...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:32 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Srpska vojska nema čizme i ne može izaći na kraj sa naoružanom bandom Albanaca https://rs-lat.sputniknews.com/vesti/20 ... ursumlija/A ne da bi bila neka sila u regionu. Ovaj Šešelj je vjerojatno neki bot i sendvičar, također hvali ekonomsku politiku Vučića koja je prvog mjeseca imala pad industrijske proizvodnje od 5,5%.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:33 |
|
|
Istin je napisao/la: Srpska vojska nema čizme i ne može izaći na kraj sa naoružanom bandom Albanaca https://rs-lat.sputniknews.com/vesti/20 ... ursumlija/A ne da bi bila neka sila u regionu. Ovaj Šešelj je vjerojatno neki bot i sendvičar, također hvali ekonomsku politiku Vučića koja je prvog mjeseca imala pad industrijske proizvodnje od 5,5%. Pad od 5.5% zvuči puno. Je li propala neka veća tvornica?
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:36 |
|
|
Diablo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Mi iz Srbije smo vam zauzeli trećinu teritorije za par meseci. To što ovi planinski seljoberi nisu uspeli to da sačuvaju, to ide njima na dušu, a i odnosu snaga 5:1 u vašu korist protiv njih. Vi iz srbije niste bili u stanju jednog Vukovara osvojit nekoliko mjeseci,toliko o vrijednosti i mudima vasih vojnika Nego ako je Krajina pala zbog seljobera sta je bilo ono s Banja Lukom ?? Na vasem mjestu ja bi kacio americke zastave na svakom balkonu a ne pljuvat istu... Jednostavno niste fer... .Hocemo li se vratit na ww2 da navedemo sva šamaranja Hrvata kako u ustasama tako i u partizanima? Hrvat vam je sjedio 30 godina u sred Beograda i radio sta je htio zar ne ?? Tvoji stalni komentari, poticanje ovakvih tema su samo čin tvoje frustracije prema jačima od sebe... Sve što su zauzeli je većinom imalo srpsku većinu i prema tome nije ni bilo u našim rukama, osim Vukovara. Krajina 91-e nije bila naša, zapravo je to postala 95-e nakon nekoliko stotina godina. Sve ostalo što su pokušali napadima na Osijek, Gospić, Zadar, Šibenik Dubrovnik etc su popušili usprkos ogromnoj predmoći u tehnici a često i u ljudstvu.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Istin je napisao/la: Srpska vojska nema čizme i ne može izaći na kraj sa naoružanom bandom Albanaca https://rs-lat.sputniknews.com/vesti/20 ... ursumlija/A ne da bi bila neka sila u regionu. Ovaj Šešelj je vjerojatno neki bot i sendvičar, također hvali ekonomsku politiku Vučića koja je prvog mjeseca imala pad industrijske proizvodnje od 5,5%. Pad od 5.5% zvuči puno. Je li propala neka veća tvornica? Vratit ce se njima proizvodnja vjerojatno i povećat jer je Vučić ugovorio izvoz svinjskih papaka u Kinu. To ipak nije mala stvar... http://mondo.rs/a1133186/Info/Ekonomija ... icama.html
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:42 |
|
|
Diablo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Mi iz Srbije smo vam zauzeli trećinu teritorije za par meseci. To što ovi planinski seljoberi nisu uspeli to da sačuvaju, to ide njima na dušu, a i odnosu snaga 5:1 u vašu korist protiv njih. Vi iz srbije niste bili u stanju jednog Vukovara osvojit nekoliko mjeseci,toliko o vrijednosti i mudima vasih vojnika Nego ako je Krajina pala zbog seljobera sta je bilo ono s Banja Lukom ?? Na vasem mjestu ja bi kacio americke zastave na svakom balkonu a ne pljuvat istu... Jednostavno niste fer... .Hocemo li se vratit na ww2 da navedemo sva šamaranja Hrvata kako u ustasama tako i u partizanima? Hrvat vam je sjedio 30 godina u sred Beograda i radio sta je htio zar ne ?? Tvoji stalni komentari, poticanje ovakvih tema su samo čin tvoje frustracije prema jačima od sebe... Gradska borba je zajebana stvar. Moraš da imaš minimalno 10:1 (minimalno, bez najmanje 10:1 se ne kreće u napad) odnos da bi osvojio urbano područje. I zauzeli smo Vukovar ba kraju, zašto slavite poraz? A ostatak Hrvatske koju smo zauzeli smo uradili kao od šale. Tita je instalirala Crvena Armija, tu se nismo ništa pitali. I nije nam smetao, bio popularan čovek među Srbima dok je vladao. Šta je bilo sa Banja Lukom ako su procenti 49:51 dogovoreni u Ženevi godinu dana ranije? Ajde upregni malo taj mozak.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:49 |
|
|
Zajebavaju te Karmelo može im se,dao im Milošević.Zemlja mu kosti izbacila da Bog da.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:53 |
|
|
Dao još 1991. kada je povukao vojsku iz Krajine nazad u Srbiju.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:59 |
|
|
Je li ovo Srbin tvrdi da je Krajina bila hrvatska prije 95-e Ovakvih se valjda može sresti samo na ovom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 22:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Diablo je napisao/la: Vi iz srbije niste bili u stanju jednog Vukovara osvojit nekoliko mjeseci,toliko o vrijednosti i mudima vasih vojnika Nego ako je Krajina pala zbog seljobera sta je bilo ono s Banja Lukom ?? Na vasem mjestu ja bi kacio americke zastave na svakom balkonu a ne pljuvat istu... Jednostavno niste fer... .Hocemo li se vratit na ww2 da navedemo sva šamaranja Hrvata kako u ustasama tako i u partizanima? Hrvat vam je sjedio 30 godina u sred Beograda i radio sta je htio zar ne ?? Tvoji stalni komentari, poticanje ovakvih tema su samo čin tvoje frustracije prema jačima od sebe... Gradska borba je zajebana stvar. Moraš da imaš minimalno 10:1 (minimalno, bez najmanje 10:1 se ne kreće u napad) odnos da bi osvojio urbano područje. I zauzeli smo Vukovar ba kraju, zašto slavite poraz? A ostatak Hrvatske koju smo zauzeli smo uradili kao od šale. Tita je instalirala Crvena Armija, tu se nismo ništa pitali. I nije nam smetao, bio popularan čovek među Srbima dok je vladao. Šta je bilo sa Banja Lukom ako su procenti 49:51 dogovoreni u Ženevi godinu dana ranije? Ajde upregni malo taj mozak. Očekivao sam bolji odgovor od tebe, a ne vadit samo ono sto mislis da ti odgovara no ajde... Kazes gradska borba zajebana stvar kad osvajas, 10:1?? ,jbg mi nemamo pojma u te omjere jer ih nismo imali gdje naucit. Iz knina(krajine),zapadne bosne(sve do banja luke) ste pobjegli bez nekog otpora iako su omjer i tehnika bili manji nego u Vukovaru koji se ipak branio blizu pola godine. Znas li koliko je to vremena da onakvu šaku jada niste uspjeli slomit i kakvom se pobjedom imas pohvalit? Sto se tice tih postotaka 51-49 zasto je se onda spremala evakuacija ,prijetili ameri bombardiranjem "svojih saveznika" , ugasena struja na Bočcu na kojem mi je i otac bio... Zasto to ako je sve bilo dogovoreno??
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 22:11 |
|
|
Tvrdim da nismo povukli vojsku 1991. nazad u Srbiju i prepustili UN-u da čuva primirje, vi bi mogli samo da gledate i maštate o boljoj budućnosti, nešto kao Muslimani danas.
|
|
Vrh |
|
|
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 22:16 |
|
|
A jeste imali vojsku, Arkan vam bio glavni.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 22:16 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Tvrdim da nismo povukli vojsku 1991. nazad u Srbiju i prepustili UN-u da čuva primirje, vi bi mogli samo da gledate i maštate o boljoj budućnosti, nešto kao Muslimani danas. Da smo mi imali samo pola naoruzanja kao vi do istog rata nebi ni doslo. Vjerojatno bi nam nudili i Vojvodinu da ne pucamo, a ne dizat muda prema lovackom drustvu pa kasnije u bjezaniju i jos danas pokusat provocirat
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 22:18 |
|
|
Diablo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Gradska borba je zajebana stvar. Moraš da imaš minimalno 10:1 (minimalno, bez najmanje 10:1 se ne kreće u napad) odnos da bi osvojio urbano područje. I zauzeli smo Vukovar ba kraju, zašto slavite poraz? A ostatak Hrvatske koju smo zauzeli smo uradili kao od šale.
Tita je instalirala Crvena Armija, tu se nismo ništa pitali. I nije nam smetao, bio popularan čovek među Srbima dok je vladao.
Šta je bilo sa Banja Lukom ako su procenti 49:51 dogovoreni u Ženevi godinu dana ranije? Ajde upregni malo taj mozak. Očekivao sam bolji odgovor od tebe, a ne vadit samo ono sto mislis da ti odgovara no ajde... Kazes gradska borba zajebana stvar kad osvajas, 10:1?? ,jbg mi nemamo pojma u te omjere jer ih nismo imali gdje naucit. Iz knina(krajine),zapadne bosne(sve do banja luke) ste pobjegli bez nekog otpora iako su omjer i tehnika bili manji nego u Vukovaru koji se ipak branio blizu pola godine. Znas li koliko je to vremena da onakvu šaku jada niste uspjeli slomit i kakvom se pobjedom imas pohvalit? Sto se tice tih postotaka 51-49 zasto je se onda spremala evakuacija ,prijetili ameri bombardiranjem "svojih saveznika" , ugasena struja na Bočcu na kojem mi je i otac bio... Zasto to ako je sve bilo dogovoreno?? Ti tvrdiš da nije bilo dogovoreno u Ženevi 1994. iako je to opštepoznata činjenica dokazana i na oovom forumu? I mani me priče o američkom bombardovanju, MPRI vas trenirao četiri godine i onda će da vas bombarduju. Ne mitomaniši. I vratimo se na temu, Republika Srpska stvara paravojsku, VS je u stanju da direktno vojno interveniše, OSHR nema snage da interveniše u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|