|
|
Stranica: 779/1371.
|
[ 34275 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
chubura
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 tra 2019, 16:49 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: chubura je napisao/la: To je sve predstava.Nema vlasti ni opozicije u Srbiji.Gazga im je isti,kontroliše akciju i reakciju.Ovoga puta scenario nije rušenje vlasti-nego njeno dodatno jačanje.Tzv.opozicija-placena i ocenjena ima ulogu da ovim što radi(unošenjem vešala i pretnjom vesanjima i navodnim upadanjem u institucije,kao nedavno u televiziju gde ulecu navijači sa motornim restorana itd.) A ko je gazda i vlasti i opoziciji? I možda bi trebalo da ugasiš auto correct na telefonu, pa ti neće izbacivati izraze poput "motornim restorana". Gazda su im oni što su nas bombardovali,koji su ih doveli na vlast,i ove pre Vučića,i njega,i njegovog naslednika će
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 tra 2019, 16:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Metemma je napisao/la: A za koga drugog da glasam? Boško postao korisna budala kruga dvojke... prodaje narodu nacionalizam a posle će opet zajahati vampiri kao i pod DOSom... Pa ja ne izlazim na izbore. A da bacam glas na stranku koja neće da pređe cenzus, neću. I vidim da si još uvek u džihadu protiv Beograda, šta ti sad krug dvojke kriv?   
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 tra 2019, 17:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: chubura je napisao/la: Opozicija je uspela iz čitave Srbije da okupi samo 7300 ljudi. Stvar je u tome da je dosao uglavnom Beograd. Nije primecen nijadan autobus da je danas dovezao pristalice opozicije na protest. Kada je Vucic imao miting pre dva dan u Novom Sadu, vidjeno je ogromno mnostvo autobusa. On je zapravo dovezao ljude iz cele Srbije. https://www.021.rs/story/Info/Srbija/21 ... hteve.htmlNa transparentima su ispisana imena Novi Sad, Sremska Mitrovica, Temerin, Topola, Šid, Stara Pazova, Kragujevac, Novi Sad, Vrbas, Petrovac na Mlavi, Srbobran, Lazarevac, Požega, Kikinda, Valjevo, Jagodina i drugi.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 tra 2019, 17:11 |
|
|
Metemma je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Stvar je u tome da je dosao uglavnom Beograd. Nije primecen nijadan autobus da je danas dovezao pristalice opozicije na protest. Kada je Vucic imao miting pre dva dan u Novom Sadu, vidjeno je ogromno mnostvo autobusa. On je zapravo dovezao ljude iz cele Srbije.
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/21 ... hteve.htmlNa transparentima su ispisana imena Novi Sad, Sremska Mitrovica, Temerin, Topola, Šid, Stara Pazova, Kragujevac, Novi Sad, Vrbas, Petrovac na Mlavi, Srbobran, Lazarevac, Požega, Kikinda, Valjevo, Jagodina i drugi. Jebote, prosto mi ih je žao koliko ih malo ima, nisu ni do parka dobacili, a ovi im i video bim za zabavu doneli. @Aleksije, gde ti ovde vidiš 70.000 ljudi majke ti, jel si ti ćorav ili si u nekoj od faza tuge?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 14 tra 2019, 18:18 |
|
|
|
SPS i Dveri treba da vladaju.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 03:09 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Metemma je napisao/la: https://www.021.rs/story/Info/Srbija/21 ... hteve.htmlNa transparentima su ispisana imena Novi Sad, Sremska Mitrovica, Temerin, Topola, Šid, Stara Pazova, Kragujevac, Novi Sad, Vrbas, Petrovac na Mlavi, Srbobran, Lazarevac, Požega, Kikinda, Valjevo, Jagodina i drugi. Jebote, prosto mi ih je žao koliko ih malo ima, nisu ni do parka dobacili, a ovi im i video bim za zabavu doneli. @Aleksije, gde ti ovde vidiš 70.000 ljudi majke ti, jel si ti ćorav ili si u nekoj od faza tuge? Rekao sam izmedju 40 hiljada i 70 hiljada. A o 70 hiljada je izvestio BBC. Zivkovic je na skupu procenio na 35 hiljada. Eto, to je najpsimisticnija prognoza.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 03:14 |
|
|
Metemma je napisao/la: Imao si snimke kako dolaze kolone automobila. Samo Beograd ima dva miliona stanovnika, ovo juče me nije baš impresioniralo. Pa to je sitnica. Zanemarljivo. I neuporedivo sa Vucicevom autobus-kampanjom. Citat: Ne zna se ko je veći četnik i patriota, Đitler ili Jeremić, pogledaj malo vikiliks o njima npr.
Guglaj malo tu Anasonovićku ili koga već... kukavičje jaje, guraju Obradovića da opet prevare nacionaliste, a onda će oni da zasjedu kao 2000, kao DOS. Nema sta tu da se vara. Nacionalisti su prevareni ako veruju da su za nacionalnu stvar bolji, ili manje losi, Vucic, Seselj i Dacic od Djilasa, Jeremica, Obradovica, pa i Tadica i Zivkovica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 03:23 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: I ne shvataju da sami sebe ismevaju sa nazivom protesta "1 od 5 miliona", jer su oni tako tupavi i jadni i razlog zašto većina od tih 5 miliona ne izađe da glasa. Ja da imam poverenja barem u jednog od tih mamlaza, izašao bih na izbore i glasao. Ovako ću da odsedim tu nedelju kući, kao i većina građana Srbije, jer nemam za koga da glasam. Ti, Carmello, uvek imas primedbe na svasta, ali uvek nadjes izgovor da ostanes da sedis na zadnjici i da tako ustvari budes podrska statusu quo. Kao, monarhista si, ali ti nedostaje pokojni princ Tomislav, pa onda kao nista... neka bude republika i po mogucstvu Vucic na njenom celu. I kao ne volis ovu vlast, ali imas primedbe na opoziciju, i tako sedis kod kuce i omogucavas nastavak Vuciceve vlasti. Ne samo ti, nego svi koji tako misle... Pa kakva je to logika? Opozicija moze da ne valja nista, ali ako je manje losa od ove vlasti, onda dovedi opoziciju i cao zdravo... A ruku na srce, u ovoj opoziciji ne postoji nijedan koji je gori od Vucica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 03:40 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ova danasnja opozicija je patriotska, slobodarska i demokratska, uprkos svim svojim manama. Ma da, to su oni što s motorkom ulaze u skupštinu,i što bi vlast direktno s ulice,bez izbora. Slobodarski i demokratski nema šta. U najboljim komunističkim manirima. Tiranina ubiti je slobodarski i demokratski. Po tebi ne valjaju oni Nemci sto su pokusali atentat na Hitlera, jer atentat nije demokratski. A oni sto su u revoluciji srusili Causeskua, nisu Rumuniji doneli demokratiju i slobodu. Dzon Lok je bio zagovornik neprikosnovenosti volje vladara. Pa i on takav je ipak rekao da ako vladar pocne da narusava moral i principe pravde, onda narod ima pravo da se pozove na Boga i da vladaru otkaze poslusnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 03:46 |
|
|
|
Uglavnom, voleo bih da se nas narod priseti kako se verovalo u Milosevicev patriotizam. I onda, malo pomalo, danas objasnjvamo Hrvatima kako je Milosevic izdao Krajinu. E pa nije Milosevic samo kriv zbog izdaje, nego smo i mi bili glupi, pa smo mu verovali. A danas opet smo u situciji da ponovimo sve. Ko god misli da Vucica ne treba smaknuti koliko danas, za dobro Srbije i srpskog naroda, taj ce biti kriv ko sutra budemo govorili kako je eto Vucic nesto izdao...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 09:10 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A danas opet smo u situciji da ponovimo sve. Ko god misli da Vucica ne treba smaknuti koliko danas, za dobro Srbije i srpskog naroda, taj ce biti kriv ko sutra budemo govorili kako je eto Vucic nesto izdao... Zanimljivo razmišljanje. Tko ti se ne sviđa smakneš ga, i još ga proglasiš Hitlerom pa onda je sam kriv za smaknuće, a ti si dobar čovjek. Nisam upućen u događanja u Srbiji, ali ovo ne zvuči normalno. Što bi to Vučić mogao izdati? Nije valjda Kosovo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 13:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I ne shvataju da sami sebe ismevaju sa nazivom protesta "1 od 5 miliona", jer su oni tako tupavi i jadni i razlog zašto većina od tih 5 miliona ne izađe da glasa. Ja da imam poverenja barem u jednog od tih mamlaza, izašao bih na izbore i glasao. Ovako ću da odsedim tu nedelju kući, kao i većina građana Srbije, jer nemam za koga da glasam. Ti, Carmello, uvek imas primedbe na svasta, ali uvek nadjes izgovor da ostanes da sedis na zadnjici i da tako ustvari budes podrska statusu quo. Kao, monarhista si, ali ti nedostaje pokojni princ Tomislav, pa onda kao nista... neka bude republika i po mogucstvu Vucic na njenom celu. I kao ne volis ovu vlast, ali imas primedbe na opoziciju, i tako sedis kod kuce i omogucavas nastavak Vuciceve vlasti. Ne samo ti, nego svi koji tako misle... Pa kakva je to logika? Opozicija moze da ne valja nista, ali ako je manje losa od ove vlasti, onda dovedi opoziciju i cao zdravo... A ruku na srce, u ovoj opoziciji ne postoji nijedan koji je gori od Vucica. Pa nisam uopšte siguran da bi bili manje loši. I ne možeš na izborima da glasaš protiv nekog, koliko god hteo. Uvek glasaš za nekog. A za ovu šarenu družinu klovnova, lopova i čistih idiota da glasam za, neću. I mislim da je malo nepristojno da gastarbajter toliko brine i čak zamera nedostatak brige nama koji živimo u Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 14:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A danas opet smo u situciji da ponovimo sve. Ko god misli da Vucica ne treba smaknuti koliko danas, za dobro Srbije i srpskog naroda, taj ce biti kriv ko sutra budemo govorili kako je eto Vucic nesto izdao... Zanimljivo razmišljanje. Tko ti se ne sviđa smakneš ga, i još ga proglasiš Hitlerom pa onda je sam kriv za smaknuće, a ti si dobar čovjek. Nisam upućen u događanja u Srbiji, ali ovo ne zvuči normalno. Što bi to Vučić mogao izdati? Nije valjda Kosovo. Upotrebio sam rec "smaknuce" sto moze da znaci "smaknuce sa vlasti". Ono drugo smaknuce mogao sam i eksplicitnije izraziti, ali kao covek zazirem od takvih reci. Ali kada govorimo o smaknucu kako si ga ti razumeo, evo jedno pitanje: Da li je u redu smaknuti nekog ko je odgovoran za smaknuca drugih, i zbog koga moze doci do novih smaknuca nevinih? Na njegovim je rukama krv Olivera Ivanovica. Sprecava svaku istragu o tom ubistvu, npr. ko je narucilac spota protiv Ivanovica, sto je vrlo jednostavno otkriti. Je li Oliver manje vredan od njega? Idemo dalje. Zbog bahatosti njegovih ljudi, poginulo je sest pilota, on sprecava istragu. Njegovi ljudi pale kucu novinaru i ovaj pukom srecom prezivljava. Borko Stefanovic dobija razbijenu glavu, pukom srecom nije poginuo. Njegovo ponasanje nagvestava samo nove incidente takve vrste. Njegov predsednik opstine poziva svoje batinase koji u njegovoj kacelariji prebijaju coveka tako da ga ne mozes prepoznati. To je rezim Aleksandra Vucica, rezim koji otima, ubija, upropascava Srbiju. To je za vreme Tadica bilo nezamislivo. Po meni njegov zivot nije vredniji od zivota drugih, a kamoli njegova fotelja. Kao sto ni Milosevicev zivot nije vredniji od zivota onih koje je smaknuo: Curuvija i Stambolic npr. Znaci, na stranu to "Hitler" i "izdaja Kosova". Mada, on nema pravo da danas bude 'razuman, time sto priznaje realnost na Kosovu". Jer zbog njegovih govora mnogi su otisli u smrt za to Kosovo 1999. Danas je kao razuman, jer je to formula za vlast i shdno tome i pljacku. U tom coveku je koncentrisano toliko zla svakakve vrste, pa neka nam je Bog na pomoci dok on jase...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 14:42 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa nisam uopšte siguran da bi bili manje loši.
I ne možeš na izborima da glasaš protiv nekog, koliko god hteo. Uvek glasaš za nekog. A za ovu šarenu družinu klovnova, lopova i čistih idiota da glasam za, neću.
I mislim da je malo nepristojno da gastarbajter toliko brine i čak zamera nedostatak brige nama koji živimo u Srbiji. Super, dao si pravi seseljevski odgovor. Ovo je muzika za Vuciceve usi. Opozicija je gora od mene, a i sta tamo neki gastarbajter mora da ima misljenje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 15:00 |
|
|
|
Svakako da Vučić nije savršen političar, on je skoro savršen političar i vođa srpskog naroda, otprilike 99% savršen. A uvjek će se naći par desetina hiljada nezadovoljnih čak i da je 100% savršen. Neko je juče ostao bez posla, neko sutra treba u zatvor, neko su uvalio u dugove itd. itd. Ko je kriv? Vučić. Narodu je nemoguće udovoljiti. Zato će na izborima imati 70% a ova poređenja sa Miloševićem... Dobar je bio Milošević. Trudio se koliko je mogao, okolnosti mu nisu bila naklonjene. Između Miloševića i Vučića je bilo zlo i naopako.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 15:11 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa nisam uopšte siguran da bi bili manje loši.
I ne možeš na izborima da glasaš protiv nekog, koliko god hteo. Uvek glasaš za nekog. A za ovu šarenu družinu klovnova, lopova i čistih idiota da glasam za, neću.
I mislim da je malo nepristojno da gastarbajter toliko brine i čak zamera nedostatak brige nama koji živimo u Srbiji. Super, dao si pravi seseljevski odgovor. Ovo je muzika za Vuciceve usi. Opozicija je gora od mene, a i sta tamo neki gastarbajter mora da ima misljenje... Ti moraš da shvatiš da na izborima opcija "protiv Vučića" NE POSTOJI. Postoje samo razni izbori "za ovog" ili "za onog". Kad shvatiš fundamentalnu razliku između to dvoje, onda dođi da prosipaš pamet. I ne, tvoje "ruku na srce" mi nije dovoljno ubedljiv argument da glasam ZA ove. Slobodno imaj mišljenje, ne dovodim u pitanje tvoje pravo da imaš mišljenje, dovodim u pitanje koliko je to mišljenje relevantno i da li je doneto na osnovu objektivnih zapažanja ili na osnovu nekih emocija. I izvini ako mislim da ti na drugom kontinentu ne možeš da imaš pojma šta i kako je ovde. Dokaz koliko nemaš pojma je što veruješ mišljenju jednog Živkovića, bivšeg šanera i kradljivca jakni (nadimak mu je Žika jakna) A i čovek je težak alkos. Eto koliko se ti razumeš u prilike u Srbiji, kad veruješ onom probisvetu iz Niš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 20:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ti moraš da shvatiš da na izborima opcija "protiv Vučića" NE POSTOJI. Postoje samo razni izbori "za ovog" ili "za onog". Kad shvatiš fundamentalnu razliku između to dvoje, onda dođi da prosipaš pamet. I ne, tvoje "ruku na srce" mi nije dovoljno ubedljiv argument da glasam ZA ove.
Slobodno imaj mišljenje, ne dovodim u pitanje tvoje pravo da imaš mišljenje, dovodim u pitanje koliko je to mišljenje relevantno i da li je doneto na osnovu objektivnih zapažanja ili na osnovu nekih emocija. I izvini ako mislim da ti na drugom kontinentu ne možeš da imaš pojma šta i kako je ovde.
Dokaz koliko nemaš pojma je što veruješ mišljenju jednog Živkovića, bivšeg šanera i kradljivca jakni (nadimak mu je Žika jakna) A i čovek je težak alkos. Eto koliko se ti razumeš u prilike u Srbiji, kad veruješ onom probisvetu iz Niš. Opcija protiv Vucica je kad glasas za nekoga da dodje umesto njega. A postoje dve opcije ZA Vucica. Kada glasas direktno za njega, ili, ova tvoja, kad ne glasas nikako i jos vodis kampanju "svi su isti ili gori od vlasti". Ti treba da shvatis tu fundamentalnu zakonitost, da ne kazem azbuku, funkcinisanja politike. Sto se tice obavestenosti, ti o onome sto se desava 500 ili 1000 metara od tebe otkrijes sedeci u svojoj sobi pretrazujuci internet. E sad, verovao ti meni ili ne, internet tako funkcionise da neko na isti nacin moze da sazna sta se desava 500 metara od tebe, u bilo kojem kraju sveta da se nalazi. Redovno pratim Danas, Pescanik, NSPM, youtube kanale N1, Nase Tv, TV Sabac, sto je svakako mnogo vise od onoga sto prati prosecan covek u Srbiji, kojem ispiraju mozak Pinkom i RTS/om. Sto se tice Zivkovica, opet seseljevski argument. Kakav pijanac i jakne?! Je li na osnovu toga treba da se oslonimo na informacije casno imenovanog doktora nauka Stefanovica, ili Vucica koji cak u 8% (egzaktno utvrdjeno) slucajeva govori istinu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 20:32 |
|
|
|
Na izborima ne postoji opcija da glasaš protiv nekog, postoji opcija da glasaš samo za nekog. Kao samoproklanovani filosof, trebalo je do sada da shvatoš to i ogromnu razliku zmeđu nepostojećeg glasanja protiv i postojećeg glasanja za. U izborima glasanje protiv nije opcija, možeš samonda glasašnza ljude koji nisu protiv. Ti ljudi su govna, i nisu ništa bolji od Vučića, a s obzirom na njihovu šarolikost u svakom smislu, bili bi deset puta manje efikasniji od njega, koji se jedini pita i ima de fakto diktatorska ovlašćenja.
Nisu zaslužili moj glas čim su stvorili onako retardiranu koaliciju, a još nisam ni krenuo da ulazim u kriminalnu prošlost njihovih lidera. Naravno, nisu svim lideri kriminalci, neki su pošteni i maloumni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 20:46 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Na izborima ne postoji opcija da glasaš protiv nekog, postoji opcija da glasaš samo za nekog. Kao samoproklanovani filosof, trebalo je do sada da shvatoš to i ogromnu razliku zmeđu nepostojećeg glasanja protiv i postojećeg glasanja za. U izborima glasanje protiv nije opcija, možeš samonda glasašnza ljude koji nisu protiv. Ti ljudi su govna, i nisu ništa bolji od Vučića, a s obzirom na njihovu šarolikost u svakom smislu, bili bi deset puta manje efikasniji od njega, koji se jedini pita i ima de fakto diktatorska ovlašćenja.
Nisu zaslužili moj glas čim su stvorili onako retardiranu koaliciju, a još nisam ni krenuo da ulazim u kriminalnu prošlost njihovih lidera. Naravno, nisu svim lideri kriminalci, neki su pošteni i maloumni. To sto si ti shvatio o opcijama na glasackom listicu, prosto je do te mere da ne zahteva promisljanje, niti je vredno diskusije. Ali odgovaruce ponasanje, kao npr. bojkot glasanja, moze nekome da odgovara vise, nekome manje, nekome da ne odgovara nikako. Tu vec treba malo promisliti. Ne mnogo, ali treba promisliti. Ili mozda, po tebi, bojkot glasanja znaci da si njime istu korist/stetu doneo kako vlastima tako i opoziciji?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 20:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ti moraš da shvatiš da na izborima opcija "protiv Vučića" NE POSTOJI. Postoje samo razni izbori "za ovog" ili "za onog". Kad shvatiš fundamentalnu razliku između to dvoje, onda dođi da prosipaš pamet. I ne, tvoje "ruku na srce" mi nije dovoljno ubedljiv argument da glasam ZA ove.
Slobodno imaj mišljenje, ne dovodim u pitanje tvoje pravo da imaš mišljenje, dovodim u pitanje koliko je to mišljenje relevantno i da li je doneto na osnovu objektivnih zapažanja ili na osnovu nekih emocija. I izvini ako mislim da ti na drugom kontinentu ne možeš da imaš pojma šta i kako je ovde.
Dokaz koliko nemaš pojma je što veruješ mišljenju jednog Živkovića, bivšeg šanera i kradljivca jakni (nadimak mu je Žika jakna) A i čovek je težak alkos. Eto koliko se ti razumeš u prilike u Srbiji, kad veruješ onom probisvetu iz Niš. Opcija protiv Vucica je kad glasas za nekoga da dodje umesto njega. A postoje dve opcije ZA Vucica. Kada glasas direktno za njega, ili, ova tvoja, kad ne glasas nikako i jos vodis kampanju "svi su isti ili gori od vlasti". Ti treba da shvatis tu fundamentalnu zakonitost, da ne kazem azbuku, funkcinisanja politike. Sto se tice obavestenosti, ti o onome sto se desava 500 ili 1000 metara od tebe otkrijes sedeci u svojoj sobi pretrazujuci internet. E sad, verovao ti meni ili ne, internet tako funkcionise da neko na isti nacin moze da sazna sta se desava 500 metara od tebe, u bilo kojem kraju sveta da se nalazi. Redovno pratim Danas, Pescanik, NSPM, youtube kanale N1, Nase Tv, TV Sabac, sto je svakako mnogo vise od onoga sto prati prosecan covek u Srbiji, kojem ispiraju mozak Pinkom i RTS/om. Sto se tice Zivkovica, opet seseljevski argument. Kakav pijanac i jakne?! Je li na osnovu toga treba da se oslonimo na informacije casno imenovanog doktora nauka Stefanovica, ili Vucica koji cak u 8% (egzaktno utvrdjeno) slucajeva govori istinu? Zar za nekog bi bio deset puta gori od Vučića? Ne sećaš se DOS-a i kako su efikasni bili, a sada imamo opet šaroliku koaliciju koja neodoljivo pdseća na DOS. Da ne bude zabune, ja sam 5. oktobra bio uz DOS, jer je Milošević jednostavno morao da ode. Zgadili su mi se posle manje od pola godine. Takvu grešku više ne pravim, samo da bi glasao protiv nekoga (a u stvari ne glasam protiv nekoga, nego glasam za nekog). Izguglaj Žika jakna, a ja sam za taj njegov nadimak čuo od nekoliko Nišlija, ne iz štampe. Pratiš peščanik!? S kim se ja raspravljam, majko mila. Pretpostavljam da si Srbiju napustio u ranim 2000-im i da ti se mozak skorio u tom vremenu, ako kupiš informacije iz peščanika, sad mi je jasno zašto si toliki ekstremista koji bi vešao ljude. Da ponovim, o Srbiji blage veze nemaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 21:06 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Opcija protiv Vucica je kad glasas za nekoga da dodje umesto njega. A postoje dve opcije ZA Vucica. Kada glasas direktno za njega, ili, ova tvoja, kad ne glasas nikako i jos vodis kampanju "svi su isti ili gori od vlasti". Ti treba da shvatis tu fundamentalnu zakonitost, da ne kazem azbuku, funkcinisanja politike.
Sto se tice obavestenosti, ti o onome sto se desava 500 ili 1000 metara od tebe otkrijes sedeci u svojoj sobi pretrazujuci internet. E sad, verovao ti meni ili ne, internet tako funkcionise da neko na isti nacin moze da sazna sta se desava 500 metara od tebe, u bilo kojem kraju sveta da se nalazi. Redovno pratim Danas, Pescanik, NSPM, youtube kanale N1, Nase Tv, TV Sabac, sto je svakako mnogo vise od onoga sto prati prosecan covek u Srbiji, kojem ispiraju mozak Pinkom i RTS/om.
Sto se tice Zivkovica, opet seseljevski argument. Kakav pijanac i jakne?! Je li na osnovu toga treba da se oslonimo na informacije casno imenovanog doktora nauka Stefanovica, ili Vucica koji cak u 8% (egzaktno utvrdjeno) slucajeva govori istinu?
Zar za nekog bi bio deset puta gori od Vučića? Ne sećaš se DOS-a i kako su efikasni bili, a sada imamo opet šaroliku koaliciju koja neodoljivo pdseća na DOS. Da ne bude zabune, ja sam 5. oktobra bio uz DOS, jer je Milošević jednostavno morao da ode. Zgadili su mi se posle manje od pola godine. Takvu grešku više ne pravim, samo da bi glasao protiv Nekoga (a u stvari ne glasam protiv nekoga, nego glasam za nekog). Izguglaj Žika jakna, a ja sam za taj njegov nadimak čuo od nekoliko Nišlija, ne iz štampe. Pratiš peščanik!? Skim se ja raspravljam, majko mila. Pretpostavljam da si Srbiju napustio u ranim 2000-im i da ti se mozak skorio u tom vremenu, ako kupiš informacije iz peščanika, sad mi je jasno zašto si toliki ekstremista koji bi vešao ljude. Da ponovim, o Srbiji blage veze nemaš. Ti nemas veze o meni, a bogami tanak si i kad je znanje o Srbiji u pitanju. Mozda sam se ja kretao u Zivkovicevoj blizini, kao i blizini njegovih saradnika, a mozda i sad odrzavam slicne kontakte. Znam da ume da bude blago bahat, ali znam i da je normalan narodski covek. S kim ja raspravljam? Sa nekim ko preskace da citam i druge stvari osim Pescanika, a naglasava samo taj Pescanik... To je, prijatelju, demagogija. Jeftina, prilicno. Glasanje za DOS bio je test inteligencije, tuzno je sto ti je krivo sto si ga polozio u tom trenutku. Sta bi bilo da su se poveli svi tvojim sadasnjim razmisljanjem pa da nisu glasali uopste te 2000? Ostao bi Sloba, kao sto bi sad ostao Vucic, da svi razmisljaju kao ti. Ja uopste nisam ekstreman, tim pre sto zelim uklanjanje rezima koji radi ono sto sam opisao: Citat: Na njegovim je rukama krv Olivera Ivanovica. Sprecava svaku istragu o tom ubistvu, npr. ko je narucilac spota protiv Ivanovica, sto je vrlo jednostavno otkriti. Je li Oliver manje vredan od njega? Idemo dalje. Zbog bahatosti njegovih ljudi, poginulo je sest pilota, on sprecava istragu. Njegovi ljudi pale kucu novinaru i ovaj pukom srecom prezivljava. Borko Stefanovic dobija razbijenu glavu, pukom srecom nije poginuo. Njegovo ponasanje nagvestava samo nove incidente takve vrste. Njegov predsednik opstine poziva svoje batinase koji u njegovoj kacelariji prebijaju coveka tako da ga ne mozes prepoznati. To je rezim Aleksandra Vucica, rezim koji otima, ubija, upropascava Srbiju. To je za vreme Tadica bilo nezamislivo. Po meni njegov zivot nije vredniji od zivota drugih, a kamoli njegova fotelja. Kao sto ni Milosevicev zivot nije vredniji od zivota onih koje je smaknuo: Curuvija i Stambolic npr. I tebi su rezimi, Vucicev i Milosevicev, koji su radili i rade ovo, isti kao rezimi DOS-a i njihovih naslednika koji to NISU radili? To je smesno, ali to je latentna podrska ekstremnoj situaciji u koju su ovi uveli zemlju. Ja sam mozda za jedan ekstreman potez da bismo se vratili u normalnost, a ti si protiv jednog eksremnog poteza, ali ti ne smeta dugotrajno ekstremno stanje drustva i drzave. Pa ti vidi ko je tu ekstremniji od nas dvojice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 22:37 |
|
|
|
Vidim ja di si ti napistio Srbiju početkom 2000-ih, pa ti je zato i mindsdset ostao balsamovan u tom periodu. Mnoge stvari su se u međuvremenu desile, i vladavina DOS-a i njihovog derivata Tadića se smatra za najgoru vlast od kad Srbija postoji. Baš nam fale Dinkić, Đelić, Šutanovac, Đilas i ostala ekipa genija koja su Srbiju dovela do ivice bankrota. Denecenije odsudsva i zaleđen mindset iz vremena 5.. oktobra je stvorio nerealnog i nasilnog fanatika kao što si ti.
I još jednom, probaj da shvatiš, nemoguće je da glasaš protiv, možeš da glasaš samo za. I te dve stvari nemaju veze jedna sa drugom, čak su i međusobno isključive. Tebi kao filozofu ne bi trebalo previše truda da ustanoviš razliku između njih.I razlog zašto ne neću da glasam za njih, ako je jedina poenta tog glasanja skinuti Vučića, je da bi onda pored nesposobnih, na vlast doveli i zlonamerne ljude.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 22:46 |
|
|
|
I još nešto, ti si zaključio da u Srbiji vlada tiranija,čitajući anglosaksonske medije. Jednostavno nisi kompetentan da prčaš na tu temu. A i to što tvrdiš da Miloševićev režim i Vučić rade isto je toliko neozbiljno da ne zavređuje ni komentar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 22:49 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mnoge stvari su se u međuvremenu desile, i vladavina DOS-a i njihovog derivata Tadića se smatra za najgoru vlast od kad Srbija postoji.
Smatra kako ko.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 tra 2019, 23:08 |
|
|
|
Znam. Mi imamo puralizam, pa tako postoji i stranka jogi letača na izbornom listiću. Ako već insistirate na demokratiji (na kojoj ja ne insistiram i mislim da je preskupa, previše samoograničavajuća i korumpirana), onda poštujte volju većine. Ako hoćete sistem u kojem dva čobana nadglasaju Sokrata, onda trpite i mane tog sistema. A ne ko ovaj "obesiti Vučića" revolucionar, koji nam soli pamet iz Severne Amerike.
Prosvećeni apsolutizam je državno uređenje za nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|