Naslov: Re: Helez: Bošnjake će braniti 300.000 naoružanih muslimana
Postano: 11 tra 2019, 18:30
Stinger19 je napisao/la:
Citat:
Kako je RS još u BiH, nakon što svečano proglasi nezavisnost? I vi ne možete da izludite nikog osim same sebe, mada ste to već odavno i uradili.
vrlo fino, vrlo legalno i vrlo jasno. cak i da vas rusije prizna, a nece, i kina, a nece zbog tibeta, opet ste u bih za UN i prakticki citav svijet. kljucevi su u sarajevu. a nama osbih dodatno u stanju odbrane ustavnog poretka. ma milina. zaklali bi vola za kilo mesa. danas imate sve, a dobili bi bezvrijedan papir i izgubili sve.
Pripadnik jedinog naroda u BiH koji moli, kumi i preklinje da u zemlji ostane OHR kao kolonijalna uprava koja ih štiti nekom preti vojnim rešenjem. Komično do apsurda.
Taman im je ostalo OHRa ko ove kapije.
A i ovaj Stinger laje iz Svedske ko Hamidza. Drzite me da vas ne razbijem!
Postano: 11 tra 2019, 23:53
Stinger19 je napisao/la:
Citat:
Čuj čime ga ucijeniti. Pa uvijek se može nešto smisliti. Recimo da je prevozio oružje kroz Hrvatsku, nađemo mu pun gepek oružja.
to cete jednom ili dvaput napraviti, a onda mi prestajemo ici u hrvatsku do daljeg, nakon toga ide dreka po svjetskim medijima, uz slovenacku pomoc u eu parlamentu, pa vijece evrope, pa sad ... ne budi smijesan. nista nam ne mozete ispod vojne invazije i naseg totalnog sloma, a to malo sutra. na kraju cete zrtvama isplatiti koji milijuncic odstete.
Slovenci, Muslimani, vijeće Europe i svjetski mediji vs Hrvatska
De nam bar Slovence na našu stranu nije ovako pošteno
Postano: 12 tra 2019, 05:58
Nećemo sutra, ili ovog meseca, ne boj se. Ali kad dođe trenutak, a doći će jer je neizbežno da dođe, to će biti samo sitna tehnička stvar, u kojoj se vi nećete ništa pitati zato što niste faktor. Niko i ništa. Nejač.
Postano: 12 tra 2019, 10:42
NiceBoyZg je napisao/la:
Diablo je napisao/la:
Pod napisanim sam mislio da ce sami bosnjaci iz usk trazit prikljucenje Hrvatskoj nakon ovakvog tretiranja iz sarajeva... Kroz sljedecih max godinu dana ce se znati :gdje,sta,kako...
RH neće pripajati dijelove drugih država osim ako se u nekom nemogućem slučaju da se baš sve relevantne strane o tome usuglase. Tko god to od nas u BIH to tražio. Nemoj fantazirati.
A gdje sam to ja naveo ratnu opciju tj ratne uvijete u kojima bi se određen teritorij priključio hr?? Ovaj rok od godinu dana se odnosi na bosnjake jer ako ne probaju ratnim putem ode bosna za sva vremena...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
Postano: 12 tra 2019, 14:19
@stingerBazuka boy pa hoćete li vi da pucate iz tih vaših 300.000 kalaša ili će te da kmečite svetskim medijima Savetu Evrope Americi kurcima palcima..ala govana. Kmekom i keženjem i vriskom do Bej Ha.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
Postano: 15 tra 2019, 20:33
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61862 Lokacija: DAZP HQ
Senad Pećanin
Citat:
Kad je počeo rat u Sloveniji bio sam zbunjen; kad je počeo rat u Hrvatskoj mislio sam da nema šanse da se zarati u Bosni; kad je JNA napala hercegovačko selo Ravno nisam bio svjestan da je počeo rat u Bosni i Hercegovini; kad su Arkan i srpski zločinci već počinili strašne zločine nad Bošnjacima u Podrinju nezamisliv mi je bio rat u Sarajevu; kad je rat počeo na sarajevskoj Ilidži, nisam vjerovao da je moguć u gradu…
dobro su i prošli koje su to budaletine bile.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Čuj da ne spavaju. Ovi ne mogu spavati kao ljudi od šizofrenije i muke.
Citat:
Nihad Aličković, predsjednik udruge AntiDayton, pozvao je Bošnjake da ne spavaju već da se naoružavaju.
Uz poklić Tekbir poručili: Bosna i Hercegovina je tamo gdje dođe naša čizma U izjavi za IMLTV Press, on je citirao optuženika za ratne zločine Atifa Dudakovića, kazavši da “svaki Bošnjak mora ispod kreveta imati ranac i u njemu uniformu i vreću za spavanje te da se moraju na legalan način naoružavati”, prenosi Hrvatski Medijski Servis.
Bošnjaci su trenutno najnacionalistički narod u čitavoj Europi. Šovinisti, na granici nacizma, pa i preko počesto. Vjerski radikalni, nacionalno sjebani i agresivni. I onda im sa svih strana stižu vijesti "NIJE DOVOLJNO", "MORATE JOŠ, BUDITE BUDNI".
Kad bi zbrojio sve nacionalizme bivših YU naroda od 1988 do 2019, ne bi dobio ni 30% nacionalizma kakav drma muslimane iz Bosne. Dodaj tome pogani islam u računicu.
Postano: 30 stu 2023, 20:21
Niko Komadina je napisao/la:
Ministar Helez se raspitivao u Turskoj o mogućnosti donacije turskih aviona i dronova OSBiH. 6-12 aviona kao donacija muslimanskog svijeta.
"Jedan aviJon za mog Bookira, a za nevjestu dron".
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.