HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 pro 2024, 17:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 287 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara !
PostPostano: 04 lip 2019, 00:09 

Stinger19 je napisao/la:
Citat:
Naravno da možete.
Otcjepite svojih 24% i idete u NATO.

vi nemate kontrolu nad citavom bih. nato aktivnosti se mogu odigravati u federaciji, ako treba samo u bosnjackom dijelu. zapravo, ovo nama jako odgovara.

Vidiš da imaju kontrolu nad BiH kad BiH zbog njih neće ući u NATO.

I neznam kako to samo Federacija moze ući u NATO. Ja još nisam čuo da je pola države u NATO-u, a i OS BiH su državna razina (baš zbog ovakvih slučajeva) i o njoj odlučuje podjednako i HVO i VRS i ARBiH.

Šta misliš da su Hrvati i Srbi džabe prepustili svoju vojsku na državnu razinu?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 00:10 

Stinger19 je napisao/la:
Citat:
Blefirate već tri decenije. Što znači da blefirate sami sebe.

Jel ti shvataš da se jasno vidi da ne veruješ u to što pričaš. Jasno kao slika u 4k rezoluciji sa HDR paletom boja.

zasto bi neko sad pa sad prelamao odluke. imali ste 6-7 mjeseci i neka ste. imat cete jos vremena. sta je trebalo odmah sakom u zube, pa da izigravate zrtvu. mi vas prisilili.

Sabur. Biće sve hairli. Još samo malo, tu iza ćoška.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 00:12 

1986 je napisao/la:
Stinger: "Šta misliš da su Hrvati i Srbi džabe prepustili svoju vojsku na državnu razinu?"

Kolika će ta vojska da bude velika i čime će da bude opremljena odlučujemo mi, ne oni. I on svako malo preti ratom, ljubi ga mama pametnog.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 00:41 

treba vam ponuditi sve opcije, ukljucujuci i onu da nato ne koristi teritorij tzv. rs. ako necete ni to, onda ste sebi umislili da je citava bih vasa i da imate kontrolu nad bosnjackim faktorom. gdje pise u zakonu o odbrani da imate kontrolu na bosnjackim faktorom ? na sta se konkretno pozivate ? pored toga pise u zakonu da imate podrzavati ulazak u nato, pa se toga ne pridrzavate. kako to da vi mozete birati kojeg zakona ili dijela zakona cete se pridrzavati, pa cak i da imate pravo da se predomislite, a mi nemamo nista ? ista pravila vaze za sve. razvaljujuci zakon nema vise pravila. mi biramo sta i kako cemo se pridrzavati. nasi politicari imaju zadatak da "ispucaju" sve opcije. nakon toga cemo vidjeti kuda dalje. ovo je maraton sada. bili ste ubijedjeni da cete imati vlast davno. to se nije dogodilo.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 00:46 

Izgubili ste maraton u ćuna poklapanju.
Umorili ste se.
Sad bio opet neki maraton?
Može,ajmo ponovo.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 00:57 

Citat:
Umorili ste se.
Može,ajmo ponovo.

tvoji se ne pridrzavaju zakona, a traze od nas da se pridrzavamo. :kava

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 01:00 

Hteli ste zajedničku državu sa Srbima i Hrvatima?Ovo su posledice.
Za sve se pitaju sva tri naroda podjednako.I naravno da muslimanska komponenta ne može samostalno da ima vežbe sa nato a kamo li da mu se pridruži.Ja sam konstitutivan na svakom pedlju zajedničke nam Bej Ha zajednice.Moraš da poštuješ Srbe i Hrvate.Recimo,ako se Dijablu križa na sred Sarajeva i ima želju da klekne i pomoli se Gospodinu ti ima to da hvališ odobravaš i voliš.Ako meni trešti Goci bend iz BMWa ispred fehadije na sred zajedničkog nam stolnog grada ti sa osmehom treba da puckaš prstima.Želiš zajedničku državu?Onda majmunče,igraj kako mi sviramo! :kava
Nema nato pakta.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 01:00 

Citat:
I neznam kako to samo Federacija moze ući u NATO. Ja još nisam čuo da je pola države u NATO-u, a i OS BiH su državna razina (baš zbog ovakvih slučajeva) i o njoj odlučuje podjednako i HVO i VRS i ARBiH.

mi smo slozena drzava. moze se uvaziti da neko ne zeli da ucestvuje u nekoj aktivnosti, ali taj neko pogotovo manjinski neko ne moze odlucivati u ime svih. konkretno srbi mogu odlucivati samo o sebi, i ni o kome vise. pa htjeli su to. konstitutivnost, folovi, golovi ...

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 01:03 

Citat:
Hteli ste zajedničku državu sa Srbima i Hrvatima?Ovo su posledice.
Za sve se pitaju sva tri naroda podjednako.I naravno da muslimanska komponenta ne može samostalno da ima vežbe sa nato a kamo li da mu se pridruži.Ja sam konstitutivan na svakom pedlju zajedničke nam Bej Ha zajednice.Moraš da poštuješ Srbe i Hrvate.Recimo,ako se Dijablu križa na sred Sarajeva i ima želju da klekne i pomoli se Gospodinu ti ima to da hvališ odobravaš i voliš.Ako meni trešti Goci bend iz BMWa ispred fehadije na sred zajedničkog nam stolnog grada ti sa osmehom treba da puckaš prstima.Želiš zajedničku državu?Onda majmunče,igraj kako mi sviramo! :kava
Nema nato pakta.

mozebiti u tvom tumacenju. u kojem zakonu ti to pise ? tumacis proizvoljno i mastas o necemu sto ne postoji. u praksi je zemlja podijeljena i zna se kako manjine prolaze. u praksi ponesem ratnu bh drzavnu zastavu u bl i zavrsim u zatvoru. bajker izadje sa srpskom zastavom na majici na bascarsiju, pa dobije batine i tako. svi vode racuna samo o sebi.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 01:26 

Stinger19 je napisao/la:
treba vam ponuditi sve opcije, ukljucujuci i onu da nato ne koristi teritorij tzv. rs. ako necete ni to, onda ste sebi umislili da je citava bih vasa i da imate kontrolu nad bosnjackim faktorom. gdje pise u zakonu o odbrani da imate kontrolu na bosnjackim faktorom ? na sta se konkretno pozivate ? pored toga pise u zakonu da imate podrzavati ulazak u nato, pa se toga ne pridrzavate. kako to da vi mozete birati kojeg zakona ili dijela zakona cete se pridrzavati, pa cak i da imate pravo da se predomislite, a mi nemamo nista ? ista pravila vaze za sve. razvaljujuci zakon nema vise pravila. mi biramo sta i kako cemo se pridrzavati. nasi politicari imaju zadatak da "ispucaju" sve opcije. nakon toga cemo vidjeti kuda dalje. ovo je maraton sada. bili ste ubijedjeni da cete imati vlast davno. to se nije dogodilo.

Boli NATO neka stvar da pravi specijalne aranžmane sa državama sa specijalnim potrebama. Niste im geografski zanimljivi da bi se zajebavali sa takvim glupostima. Pogledaj koje države su istureno odelenje prema Rusiji i pogledaj gde se vi nalazite u odnosu na njih. Zanimljivi ste im kao Austrija i Švajcarska. Naše NE je daleko više od dovoljnog da ne uđete u alijansu i nemaju potrebu da bilo koga "ubeđuju" ovde, jer da imaju, radili bi to dok su bili na vrhuncu moći. Shvati da ste vukojebilište koje nikom ne stoji na putu da bi imali potrebu da se provlače kroz vaše planine bez osnovne infrastrukture. Bitna je Severnoevropska nizija (Baltik, Poljska, Nemačka...) i u manjoj meri Karpati. Ništa lakše i poželjnije nego vas zaobići u nekom evevntualnom sukobu koji se nikad neće desiti.

Ajde da Rusi imaju bazu od par desetina hiljada vojnika ovde, pa bi i bili bezbednosno zanimljivi. Ovako ste obična sporedna i skrajnuta pripizdina na koju nije vredno trošiti energiju. Primili bi vas da mi hoćemo, primili su i Portugaliju, ali pošto nećemo, neće ni oni da insistiraju i gube vreme i resurse na nebitan geografski prostor. Prestani da se zanosiš i lupetaš gluposti.

PS nisi mnogo daleko od istine kada kažeš da je cela Bosna naša i da imamo kontrolu nad bošnjačkim faktorom. Nije nam to ni neko naročito postignuće, pa vam ga ne nabijamo na nos verbalno, nego samo delima.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 01:36 

Citat:
Boli NATO neka stvar da pravi specijalne aranžmane sa državama sa specijalnim potrebama. Niste im geografski zanimljivi da bi se zajebavali sa takvim glupostima. Pogledaj koje države su istureno odelenje prema Rusiji i pogledaj gde se vi nalazite u odnosu na njih. Zanimljivi ste im kao Austrija i Švajcarska. Naše NE je daleko više od dovoljnog da ne uđete u alijansu i nemaju potrebu da bilo koga "ubeđuju" ovde, jer da imaju, radili bi to dok su bili na vrhuncu moći. Shvati da ste vukojebilište koje nikom ne stoji na putu da bi imali potrebu da se provlače kroz vaše planine bez osnovne infrastrukture. Bitna je Severnoevropska nizija (Baltik, Poljska, Nemačka...) i u manjoj meri Karpati. Ništa lakše i poželjnije nego vas zaobići u nekom evevntualnom sukobu koji se nikad neće desiti.

Ajde da Rusi imaju bazu od par desetina hiljada vojnika ovde, pa bi i bili bezbednosno zanimljivi. Ovako ste obična sporedna i skrajnuta pripizdina na koju nije vredno trošiti energiju. Primili bi vas da mi hoćemo, primili su i Portugaliju, ali pošto nećemo, neće ni oni da insistiraju i gube vreme i resurse na nebitan geografski prostor. Prestani da se zanosiš i lupetaš gluposti.

vec sam ti odgovorio na pitanje. vratimo se na cinjenice. srpska strana ne postuje zakon. tacka. ocekuje da mi postujemo taj isti zakon. tacka. nece da moze. tacka. ako bih nije bitna za nato. zasto je bitna za rusiju ? zasto se rusija protivi ulasku bih u nato ? sta rusija ima od toga da brani toj vukojebini iza nato linija da se pridruzi nato-u ? za srbiju znamo. hoce da ratuje ovdje i komada bih. lazes na vagone. prosipas rusku propagandu na vagone.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 01:45 

Rusija se protivi ulasku svake zemlje u NATO, takva im je spoljna politika. Za to da li neko poštuje ili ne poštuje zakon, angažuj advokata da postavi to pitanje opštinskom, kantonalnom, federalnom ili vrhovnom sudu. Nabrojane institucije nisu donele presudu da se neki zakon o NATO (koji kao zakon uopšte ne postoji) krši, niti su se na neki drugi način oglasile da daju mišljenje povodom tog pitanja. Budi pravi patriota, odreši kesu i angažuj advokata da mu neki od sudova zakaže ročište povodom te nepravde.

Moram na spavanje, dosta sam gubio vreme na tvoje iluzije i gluposti.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 09:18 

Stinger19 je napisao/la:

Na vasu zalost NATO potpisuje ugovore sa drzavama a ne sa zajednicom džemata i paradzemata. Mi vam lijepo govorimo da naprvite sebi Islamsku državu 24% a vi nećete, eto vam sad.
Fino se razdruzimo i vi ajte gdje hocete.
Mi vlast imamo, vi vlast nemate. Da imate vlast vec bi bili u NATO. Ne zavaravaj samog sebe Mujo.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 09:25 

Stinger19 je napisao/la:
Citat:
Umorili ste se.
Može,ajmo ponovo.

tvoji se ne pridrzavaju zakona, a traze od nas da se pridrzavamo. :kava

Mi imamo svoje zakone RS kojih se pridrzavamo.
A zakoni tzv. BiH se ne moraju postovati. 90 i kusur ustavnih odluka nije ispostovano. To na nivou tzv. BiH je zajebancija, ne postuje to niko, ni vi, ni mi. Jebo to to ce svakako nestati.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 10:22 

Stinger19 je napisao/la:
Citat:

mi smo slozena drzava. moze se uvaziti da neko ne zeli da ucestvuje u nekoj aktivnosti, ali taj neko pogotovo manjinski neko ne moze odlucivati u ime svih. konkretno srbi mogu odlucivati samo o sebi, i ni o kome vise. pa htjeli su to. konstitutivnost, folovi, golovi ...

Okupirani dio teritorije je razlog zašto Ukrajina ne može u NATO, iako ima od svijet priznatu vladu koja želi u NATO. Ukrajina može pristupiti NATO-u tek kad oslobodi istočni dio ili ga se odrekne. Rusija je anektirala Krim, a bila je priča da neće nikad pripojiti Donbas iz razloga da drži Ukrajinu van NATO-a.

U BiH je još teže iz više razloga: RS je priznata, Srbi imaju mogućnost veta kroz dom naroda, vijeće ministara i predsjedništvo. Očigledno je da nema načina da BiH uđe u NATO bez pristanka Srba. Jedino što mogu Bošnjaci je odgovoriti ucjenom, pa eventualno blokirati nešto drugo što Srbima treba.

Druga opcija je čekati da NATO savlada Srbe pa da onda Bošnjaci dobiju članstvo na poklon. Mislim ipak da su se i Srbi dozvali pameti (konačno :zubati ), i da više neće ići u sukob sa USA.

1048 of 2558 - 40.97%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 10:51 

Naša Kvačica je napisao/la:
Druga opcija je čekati da NATO savlada Srbe pa da onda Bošnjaci dobiju članstvo na poklon. Mislim ipak da su se i Srbi dozvali pameti (konačno :zubati ), i da više neće ići u sukob sa USA.

Ko? Mi? Mi i Ameri ko rođena braća. :zubati

Kažu Muslimani da Srbija bolje sradjuje sa NATOm nego tzv. BiH.
Mi kao vojno neutrali mozemo sa svima, ko Švicarska.

slika

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 11:06 

Realno meni su ameri i nato janičari jako simpatični posebno dok ginu i troše svoje resurse po raznim svetskim vukojebinama uterujući demokratiju.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 11:56 

Citat:
Okupirani dio teritorije je razlog zašto Ukrajina ne može u NATO, iako ima od svijet priznatu vladu koja želi u NATO. Ukrajina može pristupiti NATO-u tek kad oslobodi istočni dio ili ga se odrekne. Rusija je anektirala Krim, a bila je priča da neće nikad pripojiti Donbas iz razloga da drži Ukrajinu van NATO-a.

U BiH je još teže iz više razloga: RS je priznata, Srbi imaju mogućnost veta kroz dom naroda, vijeće ministara i predsjedništvo. Očigledno je da nema načina da BiH uđe u NATO bez pristanka Srba. Jedino što mogu Bošnjaci je odgovoriti ucjenom, pa eventualno blokirati nešto drugo što Srbima treba.

srbi se nisu opametili i hoce sukob sa amerikom. sta je ovo miniranje nato puta bih, nego sukob sa amerikom. s tim da se nadaju da je sada rusija jaca pa ce im pomoci. naravno da nije dovoljno jaka niti moze projicirati svoju moc na nacin koji njima treba. bih nije istocna ukrajina. tzv. rs nema vanjsku suverenost i ne moze odlucivati niti o kome sem o sebi. odbacivanje nato-a je ustvari pocetak rata. to je neobjavljani pocetak rata.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 12:09 

Naša Kvačica je napisao/la:
Stinger19 je napisao/la:

Ukrajina ne može u NATO ni dok ne reši problem sa Krimom. Alijansa ne prima u svoj sastav članice sa teritorijalnim sporovima, to im i piše crno na belo u statutu. A Ukrajina smatra da je Krim njihov.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 12:11 

Stinger19 je napisao/la:
Citat:

srbi se nisu opametili i hoce sukob sa amerikom. sta je ovo miniranje nato puta bih, nego sukob sa amerikom. s tim da se nadaju da je sada rusija jaca pa ce im pomoci. naravno da nije dovoljno jaka niti moze projicirati svoju moc na nacin koji njima treba. bih nije istocna ukrajina. tzv. rs nema vanjsku suverenost i ne moze odlucivati niti o kome sem o sebi. odbacivanje nato-a je ustvari pocetak rata. to je neobjavljani pocetak rata.

Jeste, izbija rat za par meseci, garant.

Ako imaš više od 12 godina, onda mi te je stvarno žao.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 12:20 

Citat:

opet ti poceo sa bia i fsb propagandom ovdje i vodis specijalni rat. tzv rs gradi vojsku kroz rezervni sastav, srbija se naoruzava i ti nas ovdje hoces da napravis budalom i ubijedis da nismo pred ratom. nije ti ovo yutel 1991. takodjer sve obavjestajne informacije potvrdjuju to. i izvodjac radova dodik to svakim svojim potezom potvrdjuje. i onda se pojavi klaun kao ti koji misli da ima pred sobom glupog muju. bih bez nato znaci rat, pravi oruzani najsirih razmjera. potpuno je svejedno da i ce izbiti za dva mjeseca ili dvije godine, jer je neizbjezan.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 12:26 

Stinger19 je napisao/la:

Potpisali ste u Daytonu da imaju svi jednak glas i da se sve pita, blokada ulaska u NATO je posljedica tog dogovora. Da bi se bilo šta odlučilo mora bit tri glasa za. Vi realno njih ne možete natjerati da pristanu na NATO ni u slučaju da su Hrvati uz vas oko toga a nisu. Možete samo odugovlačiti i blokirati uspostavu vlasti dovijeka. Poznata Einsteinova izreka kaže da samo ludi ljudi rade sto puta istu stvar očekujući drugačiji rezultat pri svakom novom pokušaju. :smajl049

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 12:26 

Stinger19 je napisao/la:
ima pred sobom glupog muju.

slika

:zubati

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 12:33 

Stinger19 je napisao/la:
Citat:

opet ti poceo sa bia i fsb propagandom ovdje i vodis specijalni rat. tzv rs gradi vojsku kroz rezervni sastav, srbija se naoruzava i ti nas ovdje hoces da napravis budalom i ubijedis da nismo pred ratom. nije ti ovo yutel 1991. takodjer sve obavjestajne informacije potvrdjuju to. i izvodjac radova dodik to svakim svojim potezom potvrdjuje. i onda se pojavi klaun kao ti koji misli da ima pred sobom glupog muju. bih bez nato znaci rat, pravi oruzani najsirih razmjera. potpuno je svejedno da i ce izbiti za dva mjeseca ili dvije godine, jer je neizbjezan.

Ja sam običan nik na forumu koji čita hiljadu i kusur ljudi. I vodim specijalni rat!? :klanjam

Ako si još uvek u osnovnoj školi, onda u redu. Ako si odrastao čovek, onda je to stvarno tragedija.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2019, 12:43 

Citat:
Potpisali ste u Daytonu da imaju svi jednak glas i da se sve pita, blokada ulaska u NATO je posljedica tog dogovora. Da bi se bilo šta odlučilo mora bit tri glasa za. Vi realno njih ne možete natjerati da pristanu na NATO ni u slučaju da su Hrvati uz vas oko toga a nisu. Možete samo odugovlačiti i blokirati uspostavu vlasti dovijeka. Poznata Einsteinova izreka kaže da samo ludi ljudi rade sto puta istu stvar očekujući drugačiji rezultat pri svakom novom pokušaju. :smajl049

oni su zajedno sa nama potpisali i donijeli zakon prema kojem idemo ka nato-u. u daytonu nije potpisano da bih nece biti clan nato-a i ti proizvoljno tumacis taj nesporazum zajedno sa spremnoscu da previdis da krse zakon. hrvati su dio nato pakta kao gradjani hrvatske i ako je tacno da ne podrzavaju ulazak bih u nato, onda je to akt veleizdaje. za veleizdaju postoji samo jedna kazna. odbijanje nato-a je prakticno prvi korak u novi rat.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 287 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Patriota i 82 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: