|
|
Stranica: 8/12.
|
[ 287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Stinger19
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 14:05 |
|
|
Citat: Nas je preko 4 miliona plus još 5-6 miliona u svijetu. Imamo jaku dijasporu koja nam pomaže gdje god i kad god može uključujući SAD. Države ulaze u NATO savez a ne narodi. Hrvatska se obvezala provodit NATO kolektivnu sigurnost i ona to i radi. Sve donacije koje smo dobili nisu tu jer nas vole već što znaju da je Hrvatska glavni igrač na prostoru EX-YU i da se na nas mogu osloniti jer smo ozbiljni. Što se tiče BiH Hrvata mi nismo ništa potpisali i ne moramo provodit NATO politiku. hrvati u bih su faktor od 300 tisuca ljudi. ni manje ni vise. ima i bosnjaka miljune po svijetu, pa je to teorija. niste potpisali, ali to ne mijenja cinjenicu da ste izdajnici kolektivne sigurnosti nato-a. i to licemjerni koji koriste sve prednosti nato-a bez da vratite uslugu. gomila izdajnika. prije svega mislim na hdz,. nisu svi bh hrvati.
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
Vrh |
|
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 14:07 |
|
|
Citat: Glup k'o sikira? ha, ha bas si smijesan.
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
Vrh |
|
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 14:09 |
|
|
Citat: Izmišljen ko i nacija mu. Muje su očajne... Muzika za srpske uši. ko se zadnji smije, najsladje se smije. jedno je iza monitora biti prokurcen, a drugo je u stvarnosti voditi borbe i krvariti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 14:13 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: Citat: Izmišljen ko i nacija mu. Muje su očajne... Muzika za srpske uši. ko se zadnji smije, najsladje se smije. jedno je iza monitora biti prokurcen, a drugo je u stvarnosti voditi borbe i krvariti. Bas si ti pametan Musliman... A ja mislio da je isto kad je čovjek u rovu ili u sobi pored monitora. Uvijek nešto pametno naučimo od naših islamiziranih komšija.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 14:24 |
|
|
Krvasis igrajuci CoD ili na nekom paintball igralistu.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 14:40 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: hrvati u bih su faktor od 300 tisuca ljudi. ni manje ni vise. ima i bosnjaka miljune po svijetu, pa je to teorija. niste potpisali, ali to ne mijenja cinjenicu da ste izdajnici kolektivne sigurnosti nato-a. i to licemjerni koji koriste sve prednosti nato-a bez da vratite uslugu. gomila izdajnika. prije svega mislim na hdz,. nisu svi bh hrvati.
Što je to nama NATO napravio da bi mi njima vraćali nazad. Za vas je to jasno ali ajde nabroji što su oni nas zadužili? Kad ćemo se igrati brojki pored tih 350 tisuća stoji Hrvatska na raspolaganju koja nas štiti. Vas ima 1.3 miliona i za 10 godina će vas bit 900 tisuća usred iseljavanja i negativnog priraštaja. Koliko god nas ima mi se uvijek možemo pripojiti Hrvatskoj a vama jako ovisi koliko vas je jer nitko neće pravit zasebnu državu za narod manji od miliona na tri kvadratna metra teritorija. Bolje vam je bit u prijateljskim odnosima s nama jer vas Srbi ne mogu smislit i prije bi surađivali s Peruancima nego s vama. U zadnjih par godina ste nepovratno pokvarili odnose s Hrvatskom i ako vi mislite da je odlična ideja bit u svađi s oba susjeda samo naprijed.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 15:15 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: Citat: Glup k'o sikira? ha, ha bas si smijesan. Izvini,vidim da sam pretjerao. Nije se pametno zajebavati sa tako opakim likovima.Zamolicu te kada budes palio (sela i kuce) da popusis
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 15:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovaj svaku temu usere. Baš ne znaju komunicirati van svoje muslimanske kotline (društva).
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 15:28 |
|
|
Citat: Bas si ti pametan Musliman... A ja mislio da je isto kad je čovjek u rovu ili u sobi pored monitora. Uvijek nešto pametno naučimo od naših islamiziranih komšija. nemas straha, a to znaci da neces ucestvovati u predstojecem ratu ili naprosto potcjenjujes kolicinu rizika u koju ulazite. kad vam babe zavriste nad kovcezima, onda ces shvatiti, o cemu se radi ... a dace bog vristacete bez prestanka, sto u nasim rukama, sto van njih. dolinama ce odzvanjati bolni krik srpske zene i djeteta. zivim za te ponosite trenutke.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 15:28 |
|
|
Jel vama stvarno nije jasno da pričate sa nekim detetom?
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 15:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 15:34 |
|
|
Prosao mu post pa moze da jede ***
PS Stvarno, nije se zajebavati sa nekim koje prosao sva ratista ma CSadria,Retakes i Executes serverima
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 15:49 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: Citat: Nas je preko 4 miliona plus još 5-6 miliona u svijetu. Imamo jaku dijasporu koja nam pomaže gdje god i kad god može uključujući SAD. Države ulaze u NATO savez a ne narodi. Hrvatska se obvezala provodit NATO kolektivnu sigurnost i ona to i radi. Sve donacije koje smo dobili nisu tu jer nas vole već što znaju da je Hrvatska glavni igrač na prostoru EX-YU i da se na nas mogu osloniti jer smo ozbiljni. Što se tiče BiH Hrvata mi nismo ništa potpisali i ne moramo provodit NATO politiku. hrvati u bih su faktor od 300 tisuca ljudi. ni manje ni vise. ima i bosnjaka miljune po svijetu, pa je to teorija. niste potpisali, ali to ne mijenja cinjenicu da ste izdajnici kolektivne sigurnosti nato-a. i to licemjerni koji koriste sve prednosti nato-a bez da vratite uslugu. gomila izdajnika. prije svega mislim na hdz,. nisu svi bh hrvati. Hrvatska izvršava sve svoje NATO obveze. Prisiljavanje Srba da uđu u savez nije NATO obveza. Shvaćam da bi ti volio da jeste, ali nikog nije briga što bi vi voljeli. NATO je dragovoljni savez u koji se ulazi ispunjavajući uvjete a ne tjeranjem. Ako Srbi ne žele dati pristanak, ne moraju. NATO se neće zbog toga naljutiti na Srbe osim eventualno ako bi Rusija dovela vojsku u RS, ali to je onda sasvim druga priča. Biti neutralna država je sasvim OK, u Europi ih već ima nekoliko. U NATO nema prisile. https://www.klix.ba/vijesti/bih/iz-sjed ... /190521131
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 17:22 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Stinger..
Ti si bolestan covjek. Nije to nikakvo dijete, on je vec sudjelovao u ratu 90tih kao i neki drugi forumasi ovdje ali samo on stalno pise ovakva sranja... tko zna sto je radio u medjuvremenu i sto sad radi.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 18:47 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jel vama stvarno nije jasno da pričate sa nekim detetom? Prije je neki dijasporaš, onaj ko živi u BiH ili pored BiH zna kakva ja situacija.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 18:54 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7130 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jel vama stvarno nije jasno da pričate sa nekim detetom? Kao i 99,99 % Muslimana i Stinger je vjerovao da će Muslimani dobiti državu od Une do Drine i od Save do Jadranskog mora a da će glavni napor u tom poduhvatu da podnese Šeta flota.Ne samo što je vjerovao u taj velikodržavni cilj nego je vjerovao i da će se ostvari i obećanje Ilije Živkovića,Zlatka Lagumdžije i drugih muslimanskih ldera o zlatnim kašikama.Pošto nije toliko glup kao ogromna većina njegovih sunarodnika,danas uviđa da se i jedno i drugo izjalovilo i da od toga nema ništa a davljenik se i za slamku hvata.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 19:20 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Ja se ispričavam, koristio sam ovdje neprimjeren rječnik i pristup za forum, ali lik stalno govori o ratu, da će biti krvoproliće, tisuće topova itd... Cijelu su me mladost u RH neki ljudi prali s tim da su Srbi nasilni itd al nisam vidio nijednog Srbina ovdje da tako priča, osim Sivog Vuka koji je bio i ekstremniji ali je on dobio permu... Najgore što oni pišu na takve stvari su u stilu "Neka bude" ili "Samo dođite"
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 19:25 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Stinger..
Ti si bolestan covjek. Nije to nikakvo dijete, on je vec sudjelovao u ratu 90tih kao i neki drugi forumasi ovdje ali samo on stalno pise ovakva sranja... tko zna sto je radio u medjuvremenu i sto sad radi. Ljudi koji su učestvovali u ratu skoro nikad ne pišu sranja koja on piše.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 20:28 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Ja se ispričavam, koristio sam ovdje neprimjeren rječnik i pristup za forum, ali lik stalno govori o ratu, da će biti krvoproliće, tisuće topova itd... Cijelu su me mladost u RH neki ljudi prali s tim da su Srbi nasilni itd al nisam vidio nijednog Srbina ovdje da tako priča, osim Sivog Vuka koji je bio i ekstremniji ali je on dobio permu... Najgore što oni pišu na takve stvari su u stilu "Neka bude" ili "Samo dođite" Недај се заварати.Ми Срби уствари овако изгледамо. Vi nas ne vidite tako pošto vam kontrolišemo misli. http://www.novi-svjetski-poredak.com/20 ... eljavanje/ Vidi kako smo razvukli glavu stingeru,normalan nije.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 20:42 |
|
|
Pobiće vas Stinger sve kad dodje i kuće će vam popaliti. Stinger nije dijete samo je očajan i nemoćan a to povlači za sobom agresiju. Ta agresija ce se ispoljiti na Bakiru i kompaniji kao sto su se naš očaj i agresija početkom milenijuma ispoljili na Miloševiću. Sve je to normalno i ide svojim tokom.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 21:21 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Pobiće vas Stinger sve kad dodje i kuće će vam popaliti. Stinger nije dijete samo je očajan i nemoćan a to povlači za sobom agresiju. Ta agresija ce se ispoljiti na Bakiru i kompaniji kao sto su se naš očaj i agresija početkom milenijuma ispoljili na Miloševiću. Sve je to normalno i ide svojim tokom. Očajan i nemoćan..Misliš..Lud? Jesi ti očajan i nemoćan,koljački nastrojen zato štooo..srpska država nije na liniji KKOV..ilii što ste izgubili KiM..moždaaa..zbog nato bombardovanja..iliii..šta ja znam već. Veštačkog odvajanja CG. Nešto peto. Pre će biti da se radi o islamskom bekgraundu i svemu što on povlači sa sobom.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 21:31 |
|
|
Kačamak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pobiće vas Stinger sve kad dodje i kuće će vam popaliti. Stinger nije dijete samo je očajan i nemoćan a to povlači za sobom agresiju. Ta agresija ce se ispoljiti na Bakiru i kompaniji kao sto su se naš očaj i agresija početkom milenijuma ispoljili na Miloševiću. Sve je to normalno i ide svojim tokom. Očajan i nemoćan..Misliš..Lud? Jesi ti očajan i nemoćan,koljački nastrojen zato štooo..srpska država nije na liniji KKOV..ilii što ste izgubili KiM..moždaaa..zbog nato bombardovanja..iliii..šta ja znam već. Veštačkog odvajanja CG. Nešto peto. Pre će biti da se radi o islamskom bekgraundu i svemu što on povlači sa sobom. Pa dobro ima i islama tu. Ali ne trebas se brinuti sto je lud, agresivan, ubilacki nastrojen, to je njegov problem. Pa nije nama cilj da zivimo sa njim pa da kukamo sto je takav. Ko ga jebe nek grize sebi muda to mu je max domet. Meni je drazi takav iskreno frustriran nego lazno multietnican. Mi smo izgleda svi navikli jedni druge tuzakati trecoj strani tj. MZ. Nema vise trece strane ni sudije. Odvikavati se od toga. Samo neka kmeči, nema vise ko to da slusa ili da ga kazni sto je takav kakav je odnosno sto su takvi kakvi su.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 22:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76150 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mi kao NATO članica nismo sigurni da želimo Muslimane primiti u našu organizaciju. Kao prvo nemaju svoju samostalnu državu, a kao drugo sigurnosna su prijetnja, kojekakve islamske organizacije bi imale izvor špijuna. A kao treće i glavno neiskreni su , nisu motivirani NATO načelima što uključuje bombardiranje braće muslimana, nego migolje oko lokalnih političkih težnji. Uglavnom NATO im je postala nova slamka za upotrebu slijedećih 6 mjeseci. Uvijek nađu nešto, svakih 6 mjeseci raspišu natječaj o tome koja je nova tema kroz koju će raditi ekspresiju svog nacionalističkog ludila i liječiti se od posljedica srpskog-hrvatskog urina po svojim glavama.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 22:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76150 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novovrijeme je napisao/la: Mi smo izgleda svi navikli jedni druge tuzakati trecoj strani tj. MZ. Nema vise trece strane ni sudije. Odvikavati se od toga. Samo neka kmeči, nema vise ko to da slusa ili da ga kazni sto je takav kakav je odnosno sto su takvi kakvi su. To je ljepota ove situacije da više nema treće strane. Samo mi sami.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ili nato ili nema vijeca ministara ! Postano: 04 lip 2019, 23:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59764 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Mi kao NATO članica nismo sigurni da želimo Muslimane primiti u našu organizaciju. Kao prvo nemaju svoju samostalnu državu, a kao drugo sigurnosna su prijetnja, kojekakve islamske organizacije bi imale izvor špijuna. A kao treće i glavno neiskreni su , nisu motivirani NATO načelima što uključuje bombardiranje braće muslimana, nego migolje oko lokalnih političkih težnji. Uglavnom NATO im je postala nova slamka za upotrebu slijedećih 6 mjeseci. Uvijek nađu nešto, svakih 6 mjeseci raspišu natječaj o tome koja je nova tema kroz koju će raditi ekspresiju svog nacionalističkog ludila i liječiti se od posljedica srpskog-hrvatskog urina po svojim glavama. dok god BIH nije NATO u odsutnom trenutku možemo napraviti svoj sjeverni Cipar, istočnu herceg-bosansku kompaniju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Patriota i 55 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|