HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 19 tra 2024, 08:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ivica Zubac
PostPostano: 26 lip 2019, 23:01 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 07 svi 2016, 15:19
Postovi: 285
Nisam pisao što se događalo u Playoffu sa Zupcem, jer se nije imalo što za napisati. Nakon prve dvije utakmice skoro da nije ni igrao (mislim na značajne minute, a ne kad su gubili 40 razlike), jer mu stil igre Golden Statea, bez pravog centra, nije odgovarao, a teško da će on dobro braniti pick protiv Curryja, Thompsona i Duranta. Čak i kad je igrao nije previše doprinosio pod košem jer bi onda na terenu bili Cousins, Looney ili Bogut.

No, bilo pa prošlo, već se okreće novoj sezoni. Veseli me ovaj video koji je stavio na Instagramu gdje šutira trice (bio je jedan i prije nekoliko tjedana), jer već duže vremena govorim da mu je to jedini način da opstane u ligi i ima kakvu takvu značajnu ulogu. Vjerujem da je i ranije vježbao trice, ali sad se čini da će Clippersi od njega zahtijevati da iduće sezone šutira trice i tako širi reket.


_________________
Ori svoju njivu najbolje što možeš!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ivica Zubac
PostPostano: 07 srp 2019, 13:27 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25
Postovi: 43997
Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
Bit će mu odlično sljedeće sezone...prejaka ekipa, favoriti nakon dolaska Leonard/George.

_________________
sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ivica Zubac
PostPostano: 07 srp 2019, 16:27 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 vel 2017, 23:34
Postovi: 1765
Lokacija: Zagreb
Zubac potpisao četverogodišnji ugovor s LA Clippersima u vrijednosti od 28 milijuna dolara, a Leonard/George su brutalna pojačanja za LA Clipperse!

Zubac uzima četiri prstena s Clippersima :zubati


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Ivica Zubac
PostPostano: 08 srp 2019, 15:18 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 07 svi 2016, 15:19
Postovi: 285
https://sportske.zabranjeni.hr/kosarka/nba/nisam-mogao-doci-k-sebi-kad-sam-to-vidio-zubac-za-sn-komentira-dolazak-superzvijezda-i-otkriva-kako-je-potpisao-bogat-ugovor-s-kandidatima-za-naslov/9092948/

Evo jedan friški intervju sa Zupcem. Išao je gledati reprezentaciju Hrvatske na ljetnoj ligi u Las Vegasu, pa su ga tamo uhvatili za intervju. Inače, i Bogdanović je isto išao gledati reprezentaciju na ljetnoj ligi, iako se radi o zapravo D momčadi Hrvatske. Vjerujem da su ih i druge prilike u Las Vegasu ponukale na dolazak. :blush

Obojica su prošli odlično u free agenciju, osim što su dobili odličnu lovu još su i u momčadima koje će se boriti za naslov, dakle igrat će natjecateljsku košarku većinu godine. No, mislim da je Zubac puno bolje prošao. Bojan je dokazani igrač i može se reći da je zaslužio ugovor koji je dobio, dok Zupčevih 28mil$/4god nije nitko očekivao. Ja sam pretpostavljao da će dobiti nešto u rangu 8mil/2god ili 12mil/3god. Jer od njegove 3 godine u NBA ligi, drugu skoro da uopće nije igrao, također je dobivao priliku na kapaljku i u trećoj sezonu, sve do onog razdoblja prije tradea, kad su mu po mom mišljenju pokušali nabiti cijenu da ga uključe u trejd za Anthonyja Davisa. Da nije završio u Clippersima moguće da bi otišao nazad u Europu kao što spominje u intervjuu. Svojim igrama tamo je definitivno zaslužio novi NBA ugovor, ali ovaj je bolji nego što je itko očekivao. Očito Clippersi vide neki potencijal u njemu, što se da zaključiti iz duljine trajanja ugovora.

_________________
Ori svoju njivu najbolje što možeš!


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO