https://sportske.jutarnji.hr/kosarka/nba/nisam-mogao-doci-k-sebi-kad-sam-to-vidio-zubac-za-sn-komentira-dolazak-superzvijezda-i-otkriva-kako-je-potpisao-bogat-ugovor-s-kandidatima-za-naslov/9092948/Evo jedan friški intervju sa Zupcem. Išao je gledati reprezentaciju Hrvatske na ljetnoj ligi u Las Vegasu, pa su ga tamo uhvatili za intervju. Inače, i Bogdanović je isto išao gledati reprezentaciju na ljetnoj ligi, iako se radi o zapravo D momčadi Hrvatske. Vjerujem da su ih i druge prilike u Las Vegasu ponukale na dolazak.
Obojica su prošli odlično u free agenciju, osim što su dobili odličnu lovu još su i u momčadima koje će se boriti za naslov, dakle igrat će natjecateljsku košarku većinu godine. No, mislim da je Zubac puno bolje prošao. Bojan je dokazani igrač i može se reći da je zaslužio ugovor koji je dobio, dok Zupčevih 28mil$/4god nije nitko očekivao. Ja sam pretpostavljao da će dobiti nešto u rangu 8mil/2god ili 12mil/3god. Jer od njegove 3 godine u NBA ligi, drugu skoro da uopće nije igrao, također je dobivao priliku na kapaljku i u trećoj sezonu, sve do onog razdoblja prije tradea, kad su mu po mom mišljenju pokušali nabiti cijenu da ga uključe u trejd za Anthonyja Davisa. Da nije završio u Clippersima moguće da bi otišao nazad u Europu kao što spominje u intervjuu. Svojim igrama tamo je definitivno zaslužio novi NBA ugovor, ali ovaj je bolji nego što je itko očekivao. Očito Clippersi vide neki potencijal u njemu, što se da zaključiti iz duljine trajanja ugovora.