HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 stu 2024, 05:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 121  Sljedeća

Za koga ćete glasovati na Predsjedničkim izborima?
Kolinda Grabar Kitarović 34%  34%  [ 28 ]
Zoran Milanović 21%  21%  [ 17 ]
Miroslav Škoro 34%  34%  [ 28 ]
Mislav Kolakušić 4%  4%  [ 3 ]
Ivan Pernar 7%  7%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 82
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019
PostPostano: 27 lip 2019, 17:11 

BBC je napisao/la:
Većina tih komentatora muslimani. Vi Pereci ih baš slabo poznajete.

Amen , muslimanska online brigada i pokoji ljuti “purger” koji nam nosa kave tu po zagrebu pa je eto ljut. :D

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 17:35 

PCM je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Većina tih komentatora muslimani. Vi Pereci ih baš slabo poznajete.

Amen , muslimanska online brigada i pokoji ljuti “purger” koji nam nosa kave tu po zagrebu pa je eto ljut. :D

Najviše nas ne vole kad je ceh 33 kn, daš 100 i kažes sve u redu. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 17:41 

i_jopet je napisao/la:
Najjači su mi ovi dramatični rastanci

Iako sam se oprostio, moram na ovaj komentar reagirati.

Nema tu drame već samo malog razočaranja. Ovdje se za neke trivijalne stvari uzdiže Milanovića, kao "došao je u Mostar", a prije nego je on došao u Mostar, cijeli vrh tada oporbenog HDZ-a se sjatio u BiH i stavio se u zaštitu BiH Hrvata. Isti taj vrh HDZ-a danas povećava sredstva iz prorčuna za Hrvate u BiH, a koje je taj Milanović smanjivao i još braniteljima HVO-a htio oduzeti pravo na mirovine, ali nikoga od BiH Hrvata na ovom forumu nije briga jer je eto Milanović došao u Mostar, a došao je jer se usrao nekakvog prelijevanja prosvjeda u Hrvatsku zbog loše gospodarske situacije, pa je Hrvate u BiH samo iskoristio ne bi li pobune u BiH gradovima stavio isključivo u nekakve islamske konotacije koje se ne bi trebale preliti u Hrvatsku.

Manipulatorski mudro je smirio svoju svjetonazorsku konkurenciju živozidaše koji su tada pozivali na masovne prosvjede protiv Vlade. Na to se sve svodilo, ali ovdje nikako da pojedici otvore oči i vide širi kontekst djelovana te nakaze koja samo misli na sebe i prema potrebi iskorištava biračko tijelo desnice, Bošnjake i Srbe ili ih ponižava, ali mu oni sva ta poniženja opraštaju kao i Bernardić kojeg je Milanović mobingirao i ponižavao.

Očito Milanović nečime zrači i ima tu karizmu sadističku na koju se mnogi pale i baš ih briga kakvu pustoš iza sebe Muljanović ostavlja jer ih je eto zadovoljio nekakvim manipulatorskim izjavama i postupcima.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 17:44 

Milanović je u usporedbi s Mesićem zlatan, ali on je nesigurna oklada, nikako nam ne bi odgovarao kao Kolinda. Čak mi je i Škoro potencijalna opasnost dok se jasno ne izjasni.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 17:47 

Jebote covjek se na forumu Hrvata BiH satra objasnjavajuc da je Kolinda bolja od Milanovica, ko da Eskimima objasnjavas kako je zimi hladno.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 18:07 

dudu je napisao/la:
Milanović je u usporedbi s Mesićem zlatan, ali on je nesigurna oklada, nikako nam ne bi odgovarao kao Kolinda. Čak mi je i Škoro potencijalna opasnost dok se jasno ne izjasni.

Istog tog Mesića je Milanović stavio na izbornu listu 2016. godine. Taj Milanović je podmukli i slatkorječiv manipulator i ne radi se samo o tome da je Kolinda bolja od njega već ta zloba i nepredvidljivost u njemu koje se kotrlja može sutra rezultirati katastrofom po BiH Hrvate u vidu oduzimanja dvojnog državljanstva jer se Milanović postavlja u datom trenutku kako isključivo njemu odgovara. Ako on vidi da javnost njegovog svjetonazora koja mrzi BiH Hrvate prevladava i uvjerljivo dominira među glasačkim tijelom on će se njima prilagoditi. To me kod njega smeta, njegov psiho-profil je jednostavno čudan, bolestan, nepredvidljiv i opasan!

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 19:39 

robelec je napisao/la:
i_jopet je napisao/la:
Najjači su mi ovi dramatični rastanci

Iako sam se oprostio, moram na ovaj komentar reagirati.

Nema tu drame već samo malog razočaranja. Ovdje se za neke trivijalne stvari uzdiže Milanovića, kao "došao je u Mostar", a prije nego je on došao u Mostar, cijeli vrh tada oporbenog HDZ-a se sjatio u BiH i stavio se u zaštitu BiH Hrvata. Isti taj vrh HDZ-a danas povećava sredstva iz prorčuna za Hrvate u BiH, a koje je taj Milanović smanjivao i još braniteljima HVO-a htio oduzeti pravo na mirovine, ali nikoga od BiH Hrvata na ovom forumu nije briga jer je eto Milanović došao u Mostar, a došao je jer se usrao nekakvog prelijevanja prosvjeda u Hrvatsku zbog loše gospodarske situacije, pa je Hrvate u BiH samo iskoristio ne bi li pobune u BiH gradovima stavio isključivo u nekakve islamske konotacije koje se ne bi trebale preliti u Hrvatsku.

Manipulatorski mudro je smirio svoju svjetonazorsku konkurenciju živozidaše koji su tada pozivali na masovne prosvjede protiv Vlade. Na to se sve svodilo, ali ovdje nikako da pojedici otvore oči i vide širi kontekst djelovana te nakaze koja samo misli na sebe i prema potrebi iskorištava biračko tijelo desnice, Bošnjake i Srbe ili ih ponižava, ali mu oni sva ta poniženja opraštaju kao i Bernardić kojeg je Milanović mobingirao i ponižavao.

Očito Milanović nečime zrači i ima tu karizmu sadističku na koju se mnogi pale i baš ih briga kakvu pustoš iza sebe Muljanović ostavlja jer ih je eto zadovoljio nekakvim manipulatorskim izjavama i postupcima.

Jesi li ti po suncu danas previše hodao? :zubati

Da ti objasnim osnove osnova, nema teorije da Herceg-Bosanci ikad ikako i na koji način, i u kakvim okolnostima glasuju za komunjaru umjesto za Kolindu. Ovo je sramota da se mora objašnjavati. :zubati

1029 of 2558 - 40.23%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 19:43 

Baš tako, puno priče, a onda BIH isporuči svojih 95% za desne kandidate. :D

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 19:45 

Naša Kvačica je napisao/la:

Da ti objasnim osnove osnova, nema teorije da Herceg-Bosanci ikad ikako i na koji način, i u kakvim okolnostima glasuju za komunjaru umjesto za Kolindu. Ovo je sramota da se mora objašnjavati. :zubati

Otkuda u ovoj anketi Milanoviću 6 glasova? Za jedan znam da je provokatorski od dinare, ali ostalih 5? Umiri me i reci mi da su to glasovi od forumaških muslića ili srbića :zubati

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 19:52 

robelec je napisao/la:

Otkuda u ovoj anketi Milanoviću 6 glasova? Za jedan znam da je provokatorski od dinare, ali ostalih 5? Umiri me i reci mi da su to glasovi od forumaških muslića ili srbića :zubati

Jedini konkurent Kolindi je Škoro, i to zato jer se Kolinda odrekla pozdrava "Za dom spremni".

1029 of 2558 - 40.23%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 19:58 

Bit će zanimljivo, po meni se Škoro i Milanović bore za drugi krug s KGK.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 20:01 

Jedini konkurent Kolindi je Škoro, i to zato jer se Kolinda odrekla pozdrava "Za dom spremni".

A Škoro sve žive pozdravlja "Za dom spremni"? Pa i Tomašićka koja podržava Škoru se u nedavnom intervjuu odrekla tog pozdrava pa ju desni i dalje doživljavaju kao lidera desnice. Čudni su mi svi ti kriteriji kada se ocjenjuje nečije domoljublje.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 21:14 

robelec je napisao/la:

A Škoro sve žive pozdravlja "Za dom spremni"? Pa i Tomašićka koja podržava Škoru se u nedavnom intervjuu odrekla tog pozdrava pa ju desni i dalje doživljavaju kao lidera desnice. Čudni su mi svi ti kriteriji kada se ocjenjuje nečije domoljublje.

Škoro se nije javno odrekao pozdrava, bar ja ne znam za to.

1029 of 2558 - 40.23%

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 21:33 

Škoro se nije javno odrekao pozdrava, bar ja ne znam za to.

Vidjet ćemo vrlo brzo u debatama njegovo stajalište po pitanju tog pozdrava. I Hasan se ograđivao od tog pozdrava tvrdeći da to nije stari hrvatski pozdrav već ustaški pozdrav koji sa sobom nosi hipoteku, osim u jednom slučaju, a to je kad je unutar grba HOS-a.

Uglavnom, nakon Kolinde, meni je Škoro druga opcija bio on za taj pozdrav ili ne. Škoro je povezan sa jako puno Hercegovaca i moju podršku će itekako imati u slučaju da sadašnja predsjednica ispadne iz utrke za novi mandat.

Bilo bi idealno kada bi Škoro i Kolinda ušli u drugi krug.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2019, 23:11 

najjača stvar ikad

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 00:27 

Mislim da već rekao ali da danas moram uložit pare rekao bih da će pobijedit Škoro Milanovića u drugom krugu. Ali debate će puno utjecati na sve, jedan gaf može sve promijeniti. Bit će žestoka borba za svaki glas.

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 17:55 

Mislim da ste podcijenili našeg Miću, ako ćemo po lokal-patriotizmu ipak je njegov stari iz Hercegovine. Ukoliko Most i ŽZ podrže Miću, jer je Petrovu rejting pao mogo bi on u 2. krug.

Škoro mi je muljator, pogotovo ako je istina ovo o zakladi "Milo moje" a žena mu je amerikanka, veliki minus. Ko što sam reko Škoro je Kolinda broj 2, pogledajte Plenkia Sanadera broj 2, vrijeme je za nove ljude...

Zoki teško da će proć, to je više pumpanje ko za Josipovića, al da je fajter je, ko i Mićo i to ljudi vole, a ne neke HDZ-ovce, koji se idu klanjat u Buzin u USA veleposlanstvo...

Kolinda je bivša, mislim da i ona to kuži i sprema se za neki poso vani, ko što je rekla nedavno. Ako ćemo birat Predsjednika po izgledu i simpatičnosti onda bolje da stavimo Jelenu Rozgu...

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 18:01 

Brane je napisao/la:
Ako ćemo birat Predsjednika po izgledu i simpatičnosti onda bolje da stavimo Jelenu Rozgu...

Znajući kolike su predsjedničke ovlasti i bilo bi dobro izabrat prema izgledu i simpatičnosti.

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 18:40 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Ne znam, je li samo meni, ali je Škoro samo takav šupljak. Nemam pojma, što ondje netko može vidjeti.
Ne kažem da su ostali neke face, ali evo čujemo u okolini simpatije prema njemu - pa ne znam, otkud on s takvom težinom u glasovima.

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 18:48 

lider30 je napisao/la:
Ne znam, je li samo meni, ali je Škoro samo takav šupljak. Nemam pojma, što ondje netko može vidjeti.
Ne kažem da su ostali neke face, ali evo čujemo u okolini simpatije prema njemu - pa ne znam, otkud on s takvom težinom u glasovima.

Sve je relativno. Nije samo Škoro šupljak, nego je i Kolinda šupljak, a Milanović ne ulazi u izračun. Narod često ne bira dobrog, nego najmanje lošeg.

1029 of 2558 - 40.23%

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 18:52 

Bilo bi dobro da Milanović dobije što je moguće više glasova od Hrvata iz BiH. Postao on predsjednik ili ne.

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 18:54 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
gušter je napisao/la:
Bilo bi dobro da Milanović dobije što je moguće više glasova od Hrvata iz BiH. Postao on predsjednik ili ne.

Kao nagrada za dobar odnos prema BH Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 18:59 

gušter je napisao/la:

To se neće dogoditi. :zubati

1029 of 2558 - 40.23%

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 19:01 

i_jopet je napisao/la:
Brane je napisao/la:
Ako ćemo birat Predsjednika po izgledu i simpatičnosti onda bolje da stavimo Jelenu Rozgu...

Znajući kolike su predsjedničke ovlasti i bilo bi dobro izabrat prema izgledu i simpatičnosti.

slika
Onda dodajte Jele u anketu... :zubati

Vrh

PostPostano: 28 lip 2019, 19:03 

Jelena Rozga kao predsjednica uopće nije loša ideja.

1029 of 2558 - 40.23%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 121  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: