|
|
Stranica: 154/327.
|
[ 8161 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sandalj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 lip 2019, 16:52 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Za nekog kome je forum ništa osim zajebancije, malo previše prijavljuješ ljude moderatorima na ovoj temi. Ja sam na ovom forumu već sedam godina.i nijednom mi nije palo napamet da nekog prijavim moderaciji i tražim sankcije za tu osobu. Smatram to paćeničkim ponašanjem u stilu "Učiteljice, učiteljice, rekao mi je da imam klempave uši!".
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
Bit cu kratak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 lip 2019, 18:48 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Vidi što banuju po tajnim spiskovima Dobro da ste svatili ono sto sam pisao, ostao je po tome još kratki da mu se ispali metak u celenku Najjace je sto se lik predstavlja da je u sigusnosnim sluzbama, i prijeti "sipama osama" svima koji spominju ubijanja, a meni ovdje govori kako mi treba metak u celo.
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 lip 2019, 19:32 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Mozes i butan bocu birati, nije metak nuzno sredstvo ... Ja to mogu, jer nisam baznian muslim, i zna se na sta se misli kada ja to napišem, i na šta misli musliman kada to napiše, moramo preventivno reagovati, islamski terorizam ne bira ni mjesto ni trenutak, zato bit ces kratak za glavu, forumsku glavu, vidis koga god oznacim ili ga posjete organi kuci ili dobije metak u čelo
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Bit cu kratak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 lip 2019, 19:58 |
|
|
Izvinite gospodine inspektore nisam vas prepoznao. Ja sam se stvarno prepao, znam kako policija tuce. Izvinite jos jednom gospodine, ja sam budala pa malo izbudalesam malo. Dobijem i koju vaspitnu od drage mi policije i onda sam miran.
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 lip 2019, 01:14 |
|
|
Evo nje opet.Stvarno bolesna žena. Eutanazirajte je.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 lip 2019, 14:24 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
E baš lijepo, Lejk, jebo ti mene dok te branim, ovo je sigurno zadnji put, baš se u sve pačam izgleda iako sam htio reć da ni to nije istina Ugl nisam ja mislio da zaslužuješ poštovanje samo zbog toga gdje bio tih godina 92-96 ili išta, svi znamo da je tada bilo i hrpa hulja na svim stranama, nego mi zasmetalo da te zove Alijinim Srbinom a ti 4 godine rokao po istom gradu.... Čisto iz logičkih razloga nego da te branim iz nekih ne znam kakav osobnih simpatija. A ovo za službu to je sam on naveo par puta, a ja ne čitam svaki post ako si oporvgnuo. Da, toliko se slabo se petljam u sve, npr. ni ne pišem ništa skoro o BIH, što je ipak okosnica ovog foruma, jer se iskreno u to slabo razumijem, uopće kantonalni sustav, osobne i institucionalne odnose, nadležnosti i cijelu tu političku močvaru.... To je za forumaše koji tamo žive. Dobro, ugl pouka je da neću više rastavljati posvađane Srbe
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 lip 2019, 23:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
BBC je napisao/la: BBC je napisao/la: @granica, @djiha-djiha, @karovlah, @sorosh, @teskera, @telaad, @shukria, @sheitan, @kobajagi, @neoptereceni, @takodakle, @rmpalija, @Nositelj_Uljudbenik. Možda sam neki fulao. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7769Recimo NE takiji na forumu. Pravimo bolje društvo. Itd....itd...itd.... memberlist.php?mode=viewprofile&u=7796
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 lip 2019, 23:10 |
|
|
Majmuna muslimanskog. Sa 7. komentarom Hrvatima nabija "ustaše" na nos. Sad zamislite na što bi život kafirima u Bosni ličio da oni imaju moć i dominaciju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lip 2019, 17:50 |
|
|
Već banirani nedavno. Lažno predstavljanje. Sva zanimacija na forumu mu komentirati Hrvate u točkama dodira sa muslimanima. Srbi mu bitni kao lanjski snijeg. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7800
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 lip 2019, 15:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 lip 2019, 23:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Već banirani nedavno. Lažno predstavljanje. Sva zanimacija na forumu mu komentirati Hrvate u točkama dodira sa muslimanima. Srbi mu bitni kao lanjski snijeg. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7800Dobro primjećeno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 srp 2019, 16:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Da bi progurao svoje glavne teze, uzima nick Republika Srpska, sere po Muslimanima na manje bitnim stvarima, ali onda iza tog uvoda ide "glavni dio" a to je provlacenje glavnih teza.
Ali i pored toga, OPET se vidi iz aviona da se lazno predstavlja.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2019, 18:43 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
Svaki put kad pomenem Čovića dobijem upozorenje.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2019, 19:19 |
|
|
E bas me podsjeti, zbog onih Hrvatica "koje sire noge", umalo zaboravih.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
nema veze
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2019, 21:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 srp 2019, 18:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Da bi progurao svoje glavne teze, uzima nick Republika Srpska, sere po Muslimanima na manje bitnim stvarima, ali onda iza tog uvoda ide "glavni dio" a to je provlacenje glavnih teza.
Ali i pored toga, OPET se vidi iz aviona da se lazno predstavlja. Ah.... memberlist.php?mode=viewprofile&u=7786
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 srp 2019, 14:15 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
BBC je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da bi progurao svoje glavne teze, uzima nick Republika Srpska, sere po Muslimanima na manje bitnim stvarima, ali onda iza tog uvoda ide "glavni dio" a to je provlacenje glavnih teza.
Ali i pored toga, OPET se vidi iz aviona da se lazno predstavlja. Ah.... memberlist.php?mode=viewprofile&u=7786BBC The bounty hunter
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 srp 2019, 21:29 |
|
|
Uh...Prvi komentar kontra muslimana bezveze. Onda bi sa petim komentarom ukidao Čovića i HDZ. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7787Nekad davno su znali saburati 24 sata pa onda pokažu pravo lice. (Inače, taj nick je nadimak kojeg SDA-ovci daju Fahrudinu Radončiću.)
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 srp 2019, 21:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 srp 2019, 21:56 |
|
|
Ba, koji *** ti odgovaraš. Zaobiđi.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 srp 2019, 22:12 |
|
|
Mislio sam da ti pomognem ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 srp 2019, 22:19 |
|
|
Nije prvi put da me citiraš pa dodatno objašnjavaš. Razumijem ja profesionalnu naviku. Ali takija nije kriminal, pa si ipak neiskusan.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2019, 13:01 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7412 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
pitanje za administraciju:
Možete li provjeriti IP adresu @guštera jer mi pari kao da je permabanirani forumaš @sivi vuk,zapravo u pitanju... otvara bzvz teme,skače sa jedne na drugu i bulazni ,općenito...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2019, 16:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ni blizu. Hrvat koji se fura na "Libertarijanizam" (zvuči poznato?).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2019, 22:46 |
|
|
Guster je orginalno @protein i dosad je napravio jedno 10 profila, bice da se plasi tajnih sluzbi/ vehabija sta li
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|