|
|
Stranica: 178/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 19 kol 2019, 10:31 |
|
|
|
Prijedlog za forum, trajni ban za onog ko stavi link u postu na islamistički portal iz govnarjeva.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 19 kol 2019, 12:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ban na mjesec dana za svakoga ko drugoga forumaša "optuži" da je druge nacionalnosti na osnovi forumskih upisa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 kol 2019, 21:54 |
|
|
|
CENZURA? Nisam mislio da imamo i mi cenzuru ili zabranjene teme? Stavio sam jedno razmišljanje na "Hrvtska" pod: "ZA DOM ili PROTIV DOMA" i nakon nekog vremena, pogledano je oko 40 puta, bez komentara, jednostavno je nestalo ... ???
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2019, 15:21 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Upozorenje za istinu? Dobro dragi g. Kvačice živite u svom malom virtualnom svijetu.
Ja cekam na frizuru. Pa ušla iz dosade :*
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2019, 15:23 |
|
|
Tebi dosadno pa zbog toga i nama treba bit dosadno? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1601 of 2558 - 62.59%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2019, 15:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tebi dosadno pa zbog toga i nama treba bit dosadno?  Djelujete tužno gospon Kvačica, sa onim vještačkim nabijanjem entuzijazma i poklapanjem. Fotsiranjem iseljavanja drugih i sl. Kao klaunovi sa nacrtanim osmjesima a tužni i uplakani  Zato sam ušla :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2019, 15:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tebi dosadno pa zbog toga i nama treba bit dosadno?  Djelujete tužno gospon Kvačica, sa onim vještačkim nabijanjem entuzijazma i poklapanjem. Fotsiranjem iseljavanja drugih i sl. Kao klaunovi sa nacrtanim osmjesima a tužni i uplakani  Zato sam ušla :) Djelujem tužno jer imam jedno 20 taskova za danas, pa bježim na forum dok se psihički ne pripremim za sljedeći na listi. Ali svejedno, došla si jer smo tužni i uplakani. Dobra si osoba. 
1601 of 2558 - 62.59%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2019, 15:39 |
|
|
Znam 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2019, 15:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Znam  I pusti kosu, nemoj se kratko šišat. Te sve što ti kažu da ti stoji kratko samo hoće da budu ljepše kad izađete. Realno, kad si vidjela misicu sa kratkom kosom. 
1601 of 2558 - 62.59%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2019, 15:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Da, Sarajka ima lijepu kosu...nipošto na kratko.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2019, 16:10 |
|
|
Ma kakvi na kratko  Imam i svoje obrve! Što je rijetkost danas!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2019, 09:45 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
ne protestiram, samo sam znatiželjna. zakaj je Kvačica posivio? nije valjda tako star da već ima sijede? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2019, 10:26 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ne protestiram, samo sam znatiželjna. zakaj je Kvačica posivio? nije valjda tako star da već ima sijede?  Htio sam se uklopiti u društvo. 
1601 of 2558 - 62.59%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2019, 10:55 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Naša Kvačica je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne protestiram, samo sam znatiželjna. zakaj je Kvačica posivio? nije valjda tako star da već ima sijede?  Htio sam se uklopiti u društvo.  misliš na Markana?  bumbi je plavuša, a ja ne starim.  ok, ako nećeš reći, ne moraš.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2019, 13:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90147 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Da, Sarajka ima lijepu kosu...nipošto na kratko. Za one koji ne znaju čitati između redova, Ministar hoće reći da joj je lijep onaj dio glave oko lica. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 kol 2019, 15:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da, Sarajka ima lijepu kosu...nipošto na kratko. Za one koji ne znaju čitati između redova, Ministar hoće reći da joj je lijep onaj dio glave oko lica.  Kad god ti nešto kažeš mene napadne jer je i dalje 10000% uvjerena da smo ti i ja ista osoba. Predpostavljam da je to tebi strašno uvredljivo jer tvoj intelekt stavlja u ravan s mojim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 kol 2019, 18:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
BBC je napisao/la: Već banirani nedavno. Lažno predstavljanje. Sva zanimacija na forumu mu komentirati Hrvate u točkama dodira sa muslimanima. Srbi mu bitni kao lanjski snijeg. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7800Apsolutno isti stil (čak i makinacije sa Username). Teme o muslimanima okreće na prepucavanja Srbi-Hrvati. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7970
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 11:09 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Za one koji ne znaju čitati između redova, Ministar hoće reći da joj je lijep onaj dio glave oko lica.  Kad god ti nešto kažeš mene napadne jer je i dalje 10000% uvjerena da smo ti i ja ista osoba. Predpostavljam da je to tebi strašno uvredljivo jer tvoj intelekt stavlja u ravan s mojim. Zezala sam te. Po komandnoj odgovornosti.... "Sve Robbijeve svinjarije pripisati tebi učinilo mi se kao dobra ideja"  Ispričavam se za nanošenje štete tvome liku i djelu 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 11:20 |
|
|
|
Ispričaj se Hrvatima jer si tvrdila da je nemoguće imati više od jedne inteligentne osobe na forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 11:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ispričaj se Hrvatima jer si tvrdila da je nemoguće imati više od jedne inteligentne osobe na forumu. Ne inteligentne, nemoj da lažeš. Nego sa IQ koji je matematičko/analitički. Kao tvoj i Robbijev. I dalje tvrdim, da je "slučajnost" da na forumu koji ima posjećenost od 30 ljudi dnevno 1:10 000 000 mogućnost da se podudara IQ kao tvoj i Robbijev. Zato ne pretjeruj sa zahtjevima. Dovoljno sam ljubazna i preljubazna. Kod Robbija ne odgovara ništa... od godina, pa nadalje za ono što se izdavao. I moje sumnje su imale logičko uporište. Dakle, zasviraj i dosta. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 11:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ispričaj se Hrvatima jer si tvrdila da je nemoguće imati više od jedne inteligentne osobe na forumu. Ne inteligentne, nemoj da lažeš. Nego sa IQ koji je matematičko/analitički. Kao tvoj i Robbijev. I dalje tvrdim, da je "slučajnost" da na forumu koji ima posjećenost od 30 ljudi dnevno 1:10 000 000 mogućnost da se podudara IQ kao tvoj i Robbijev. Zato ne pretjeruj sa zahtjevima. Dovoljno sam ljubazna i preljubazna. Kod Robbija ne odgovara ništa... od godina, pa nadalje za ono što se izdavao. I moje sumnje su imale logičko uporište. Dakle, zasviraj i dosta.  Ako ćemo o matematičko/analitičkom načinu izražavanja i razmišljanja, onda su Naša Kvačica i Robbie MO (sijamski) blizanci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 12:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne inteligentne, nemoj da lažeš. Nego sa IQ koji je matematičko/analitički. Kao tvoj i Robbijev. I dalje tvrdim, da je "slučajnost" da na forumu koji ima posjećenost od 30 ljudi dnevno 1:10 000 000 mogućnost da se podudara IQ kao tvoj i Robbijev. Zato ne pretjeruj sa zahtjevima. Dovoljno sam ljubazna i preljubazna. Kod Robbija ne odgovara ništa... od godina, pa nadalje za ono što se izdavao. I moje sumnje su imale logičko uporište. Dakle, zasviraj i dosta.  Ako ćemo o matematičko/analitičkom načinu izražavanja i razmišljanja, onda su Naša Kvačica i Robbie MO (sijamski) blizanci. Ne. Odlučno. Ne.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 14:04 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
|
Da li nam se Sarafina razvela ili ima problema u braku i vezi? ova frustracija može biti uzrok samo jednog ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 14:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ispričaj se Hrvatima jer si tvrdila da je nemoguće imati više od jedne inteligentne osobe na forumu. Ne inteligentne, nemoj da lažeš. Nego sa IQ koji je matematičko/analitički. Kao tvoj i Robbijev. I dalje tvrdim, da je "slučajnost" da na forumu koji ima posjećenost od 30 ljudi dnevno 1:10 000 000 mogućnost da se podudara IQ kao tvoj i Robbijev. Zato ne pretjeruj sa zahtjevima. Dovoljno sam ljubazna i preljubazna. Kod Robbija ne odgovara ništa... od godina, pa nadalje za ono što se izdavao. I moje sumnje su imale logičko uporište. Dakle, zasviraj i dosta.  Slični se pronalaze. Dok nije internet zavladao, smatrao sam sebe čudakom. Kasnije kad sam otkrio Myers & Briggs test i shvatio da nisam nenormalan nego samo rijedak. O nekim temama jednostavno nemam s kim razgovarati u "stvarnom" životu. Recimo na Klix forumu, kad su prije bile ankete o izborima, uvijek nadmoćno pobijedi SDP. No ipak, prosjek foruma je različit od prosjeka društva.
1601 of 2558 - 62.59%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 14:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne inteligentne, nemoj da lažeš. Nego sa IQ koji je matematičko/analitički. Kao tvoj i Robbijev. I dalje tvrdim, da je "slučajnost" da na forumu koji ima posjećenost od 30 ljudi dnevno 1:10 000 000 mogućnost da se podudara IQ kao tvoj i Robbijev. Zato ne pretjeruj sa zahtjevima. Dovoljno sam ljubazna i preljubazna. Kod Robbija ne odgovara ništa... od godina, pa nadalje za ono što se izdavao. I moje sumnje su imale logičko uporište. Dakle, zasviraj i dosta.  Slični se pronalaze. Dok nije internet zavladao, smatrao sam sebe čudakom. Kasnije kad sam otkrio Myers & Briggs test i shvatio da nisam nenormalan nego samo rijedak. O nekim temama jednostavno nemam s kim razgovarati u "stvarnom" životu. Recimo na Klix forumu, kad su prije bile ankete o izborima, uvijek nadmoćno pobijedi SDP. No ipak, prosjek foruma je različit od prosjeka društva. Da me pogrešno ne shvatiš.. Ja ne mislim da si ti "manje pametan " (da te ne persiram). Također ne mislim ni 70% forumaša da je glupo. Uključujući one od prije ljude koji su pisali. Jedan SDB, Zadar, Mrsho, Dudu, Bobo...Svaki poseban za sebe. Samo hoću reći da tvoj IQ nije sličan Robbijevom. S druge strane opet, ti si emltivno i socijalno prilagodljiviji 100 puta od njega. Što je također plus. I to veliki. Da ti ne radim psihološki profil. A ni njemu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|