|
|
Stranica: 12/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 17 ruj 2019, 22:49 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: He,he,he....sada duksic i patikice na noge, ne zaboravi naocale zakaciti negdje Done i ne samo to poceo sam trcati . po 5 km dnevno Dobro je to, trcanje smanjuje holesterol i secer, samo pazi na artritis. Africka sljiva, uzmi pola, mozda se zaljubis i za deset godina, pa da ne postanes imun. Te su godine cudo. Gledam juce jednu moju simpatiju, oronulu doduse, ali simpatiju. Slikao se u old tajmeru, jurisa, kosica viori. Ma svaka cast. Ko hebe zlonamjernike i zavidne, neka se zivi dok se zivi, nece mene niko ogranicavati... Stanje duha cini cuda.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 09:14 |
|
|
Jutro. Uspavali se? Neko mamura, neko masta o ljubavi, neko radi...
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 17:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 18:23 |
|
|
horus je napisao/la: Nismo. Sta se radi? He,he, ja kao Gabi postala.... -Gabi: Dobro jutro! -Jozo: Divno jutro! -Sta se radi radni narode? -Markan: Gledam vinograd i cesljam psa -Bumbar: Je li vojnicki? -Jozo: Dosadno mi je, Gabi, ak si kupila namjestaj treba li da ga se prenosi tamo - vamo?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 20:00 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
vidim, cita se redovito.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 20:05 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: :smijeh
vidim, cita se redovito. Cita, naravno. Pa ti si jedina zena osim mene, naravno ako si zena. Sve ocekujem zenske teme, ono nista. A sta se desilo s ostalim zenama, Ema, Ksenija i ostale? Gdje i zasto su nestale? Za Sarajku znam, ali vidjela sam par zenskih nickova od prije..... kako to da su sve odustale?
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 20:06 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Lapo-lapo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: :smijeh
vidim, cita se redovito. Cita, naravno. Pa ti si jedina zena osim mene, naravno ako si zena. Sve ocekujem zenske teme, ono nista. A sta se desilo s ostalim zenama, Ema, Ksenija i ostale? Gdje i zasto su nestale? Za Sarajku znam, ali vidjela sam par zenskih nickova od prije..... kako to da su sve odustale? I ako je od tebe, previše je ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 20:11 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Cita, naravno. Pa ti si jedina zena osim mene, naravno ako si zena. Sve ocekujem zenske teme, ono nista. A sta se desilo s ostalim zenama, Ema, Ksenija i ostale? Gdje i zasto su nestale? Za Sarajku znam, ali vidjela sam par zenskih nickova od prije..... kako to da su sve odustale?
I ako je od tebe, previše je ... Da nisi ti rastjerao zenskice, a? Stvarno cudno da su netragom nestale?! Od mene nikada nije previse, ja to doziram.... U kakvom si stanju da znam kako s tobom veceras? Da bjezim ili da rezim?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 20:29 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
ja sam muško i zovem se Gabrijel. eto sad znate.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 ruj 2019, 20:36 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ja sam muško i zovem se Gabrijel. eto sad znate. Jel`te, pa neka, budite sto zelite, meni ne smeta, dapace, bit ce vrlo zabavno pricat s vama, naravno kada se umilostivite.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 02:11 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ja sam muško i zovem se Gabrijel. eto sad znate. Ti si..znaš i sama šta.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 09:41 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Nikako ne mogu shvatiti forumase klonove koji druge forumase sumnjice da su klonovi drugih forumasa, a ovamo sa starim nikom med i mlijeko od njih.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 09:48 |
|
|
Vidim uzelo je maha određivanje "đendera" na dnevnoj bazi.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 10:27 |
|
|
horus je napisao/la: Vidim uzelo je maha određivanje "đendera" na dnevnoj bazi. Nijaz Durakovic je takve opisao kao "Bal-ija"
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 10:53 |
|
|
DrMag je napisao/la: horus je napisao/la: Vidim uzelo je maha određivanje "đendera" na dnevnoj bazi. Nijaz Durakovic je takve opisao kao "Bal-ija" Maggifix di su ti kvačice?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 12:16 |
|
|
Na drugoj tipkovnici, koju rijetko koristim.
šđčćž
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 12:20 |
|
|
DrMag je napisao/la: Na drugoj tipkovnici, koju rijetko koristim.
šđčćž Ja mislio u Malmö.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 13:38 |
|
|
DrMag je napisao/la: Nikako ne mogu shvatiti forumase klonove koji druge forumase sumnjice da su klonovi drugih forumasa, a ovamo sa starim nikom med i mlijeko od njih. Na koga misliš? Transparentno samo...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 13:42 |
|
|
Ima li ovdje lektora? Evo ludim na poslu....a smijali su se Hrvatima i okolostomačnom pantalodržaču i dr. Ja ljude iz ministarstava više ne razumijem kada salju e-mail. Nije to više srpski jezik. Bavi li se ko pismenošću?
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 14:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ima li ovdje lektora? Evo ludim na poslu....a smijali su se Hrvatima i okolostomačnom pantalodržaču i dr. Ja ljude iz ministarstava više ne razumijem kada salju e-mail. Nije to više srpski jezik. Bavi li se ko pismenošću? Budalama je svašta smiješno.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 14:23 |
|
|
horus je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ima li ovdje lektora? Evo ludim na poslu....a smijali su se Hrvatima i okolostomačnom pantalodržaču i dr. Ja ljude iz ministarstava više ne razumijem kada salju e-mail. Nije to više srpski jezik. Bavi li se ko pismenošću? Budalama je svašta smiješno. Medvjede!
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 14:25 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Budalama je svašta smiješno.
Medvjede! Komentar nije tebi namijenjen nego tvojim kolegama. Zato prosim ispriku ili uzvraćam uslugu!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 14:26 |
|
|
horus je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Medvjede! Komentar nije tebi namijenjen nego tvojim kolegama. Zato prosim ispriku. Ispričavam se. Ne bum se više ponovil.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 20:37 |
|
|
Zasto je ovaj Buenos ovako depresivan? Strasno. Trgni se malo. Kakve su ono pjesme, price...? Sve obavijeno sivilom i tugom. Zanima me koje je godiste?
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 19 ruj 2019, 20:57 |
|
|
horus je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ima li ovdje lektora? Evo ludim na poslu....a smijali su se Hrvatima i okolostomačnom pantalodržaču i dr. Ja ljude iz ministarstava više ne razumijem kada salju e-mail. Nije to više srpski jezik. Bavi li se ko pismenošću? Budalama je svašta smiješno. Takvi se najbolje zajebavaju u životu. Apropo, budala ne odgovara za posledice svojih postupaka. Što reče pokojni Ljuba Moljac, za ludake imaju ludnice, za lopove zatvore. Za budale nemaju ništa, zato su svuda.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|