|
|
Stranica: 158/327.
|
[ 8161 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 ruj 2019, 16:24 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Lažno predstavljanje, laganje, trolanje svake teme ... @Lapo-lapo
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 ruj 2019, 17:25 |
|
|
Nađite se uživo pa imate izbor snošaja ili šore. Ovak je već lagano zamorno, ili kako u pašaluku kažu smarate... He he
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 ruj 2019, 17:33 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
U dilemi sam, da li da 'ebem ili da bijem ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 ruj 2019, 19:09 |
|
|
DrMag je napisao/la: vidi pola brcko-pola sarajke U jednoj cjelini ...
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 19:46 |
|
|
Zašto ljudima sa ovakvom drskošću uopšte dozvoljavate da učestvuju u bilo kakvim disuskijama?! Na koji nivo komunikacije ih puštate da svedu temu ako nečiju majku porede sa domaćom životinjom? Stvarno mi niste jasni. Citat: Stalno vrtiš jednu istu foru vidi se da te Šefika okozila.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 20:03 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Zašto ljudima sa ovakvom drskošću uopšte dozvoljavate da učestvuju u bilo kakvim disuskijama?! Na koji nivo komunikacije ih puštate da svedu temu ako nečiju majku porede sa domaćom životinjom? Stvarno mi niste jasni. Citat: Stalno vrtiš jednu istu foru vidi se da te Šefika okozila. Kombinovanom se smiješ ili ga žališ, takva mu kletva. Uostalom, koliko se god s njime sprdao, to je ništa prema onom što mu je dragi Bog napravio, em mu uzeo pamet, em ga stvoreći kao iskompleksiranog potomka srbina i jugoslavenke koji glumi četnika a živi U HRVATSKOJ.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 20:30 |
|
|
horus je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Zašto ljudima sa ovakvom drskošću uopšte dozvoljavate da učestvuju u bilo kakvim disuskijama?! Na koji nivo komunikacije ih puštate da svedu temu ako nečiju majku porede sa domaćom životinjom? Stvarno mi niste jasni. Kombinovanom se smiješ ili ga žališ, takva mu kletva. Uostalom, koliko se god s njime sprdao, to je ništa prema onom što mu je dragi Bog napravio, em mu uzeo pamet, em ga stvoreći kao iskompleksiranog potomka srbina i jugoslavenke koji glumi četnika a živi U HRVATSKOJ. Ništa loše u tome da se dečko oseća Srbinom, gde god živeo. To je druga tema. Ja sam eto obratno od Srbina u Hrvatskoj. Više sam ljut na preblagu administraciju foruma, jer mu se dozvoljava da se za stolom ponaša kao razmaženo dete koje druge gađa hranom. Kad neko posegne za ovako nekulturnim vređanjem bilo čijih članova porodice, šut karta i IP block. Kakva upozorenja. Kraj.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 21:32 |
|
|
buenos aires je napisao/la: horus je napisao/la: Kombinovanom se smiješ ili ga žališ, takva mu kletva.
Uostalom, koliko se god s njime sprdao, to je ništa prema onom što mu je dragi Bog napravio, em mu uzeo pamet, em ga stvoreći kao iskompleksiranog potomka srbina i jugoslavenke koji glumi četnika a živi U HRVATSKOJ.
Ništa loše u tome da se dečko oseća Srbinom, gde god živeo. To je druga tema. Ja sam eto obratno od Srbina u Hrvatskoj. Više sam ljut na preblagu administraciju foruma, jer mu se dozvoljava da se za stolom ponaša kao razmaženo dete koje druge gađa hranom. Kad neko posegne za ovako nekulturnim vređanjem bilo čijih članova porodice, šut karta i IP block. Kakva upozorenja. Kraj. Kombinovani nije Srbin, nego wanna be četnik. Intelektualni domet od jednog mikrona, upravo odgovara profilu prosječnog majmunolikog bradonje. Za razliku, vožd vojo šešelj zna bar bit zanimljiv sa svojim ludostima, ovaj naš kompleksaš dođe kao gluplja verzija paris hilton, ali dekintirana i kao nepoželjna mula kavonoša u tuđoj zemlji.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 21:57 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Zašto ljudima sa ovakvom drskošću uopšte dozvoljavate da učestvuju u bilo kakvim disuskijama?! Na koji nivo komunikacije ih puštate da svedu temu ako nečiju majku porede sa domaćom životinjom? Stvarno mi niste jasni. Citat: Stalno vrtiš jednu istu foru vidi se da te Šefika okozila. Link ili prijava posta?
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 ruj 2019, 00:48 |
|
|
Šta sad?Obrišeš mi post.Zašto?Što ne obrišeš njegove postove gde me vređa? Tako zamišljaš komunikaciju i forum? Šta ima dalje da pričamo.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 ruj 2019, 00:52 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Šta sad?Obrišeš mi post.Zašto?Što ne obrišeš njegove postove gde me vređa? Tako zamišljaš komunikaciju i forum? Šta ima dalje da pričamo. Gdje te vrijeđa? Kombinirani, što već te vrijeđa? Pa svi smo "kombinirani". Ne može se pisati kao što ti pišeš, okotila i sl. Btw, prijavi što ti ne paše.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 ruj 2019, 01:01 |
|
|
Neću Markane ko će se smarati sa takvim stvarima..jebo to.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 ruj 2019, 22:45 |
|
|
editiran mu je post, a ovim putem i usmeno upozorenje.
de malo unormalite vokabular.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 19:17 |
|
|
Koja je poenta da forumaš koji je banovan sa jednog profila piše sa drugog, i direktno odgovara na postove koje je pisao sa prvog !?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 19:18 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Koja je poenta da forumaš koji je banovan sa jednog profila piše sa drugog, i direktno odgovara na postove koje je pisao sa prvog !? Koji forumaš?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 19:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Koja je poenta da forumaš koji je banovan sa jednog profila piše sa drugog, i direktno odgovara na postove koje je pisao sa prvog !? Koji forumaš? Ti mene za'ebavaš? Sarajlija Bosanac alias Dobri Bosanac, tema "Koji ste vi primitivci ...", ti ga banovao na sedam dana sa prvog profila, on sa ovog drugog piše, i direktno odg. na postove prvog ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 19:24 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koji forumaš?
Ti mene za'ebavaš? Sarajlija Bosanac alias Dobri Bosanac, tema "Koji ste vi primitivci ...", ti ga banovao na sedam dana sa prvog profila, on sa ovog drugog piše, i direktno odg. na postove prvog ... Rekao je da je bio nesporazum.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 19:25 |
|
|
OK. imaću i ja par nesporazuma ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 19:38 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: OK. imaću i ja par nesporazuma ... Ne znam što ti toliko smeta, njegovo je kraljevstvo nebesko.
1073 of 2558 - 41.95%
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 19:50 |
|
|
Peko rakiju juce i danas, jedan dio mi nije ispao bas najbolje pa sam nervozan i ljut, dosao sam zato ovdje da se verbalno obracunam ... Sve vi vidite, razumijem da ponekad svjesno pustate zbog foruma, ali ako su pravila pravila daj da budu ista za sve, nista vise ...
|
|
Vrh |
|
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 20:07 |
|
|
Isterao me neki lik sa katanom jer sam u vezi pada Banja Luke rekao da ker može samo dotle dokle gazda pusti lanac, istina je istina i kada vređa...
_________________ Zarada bitcoina: https://freebitco.in/?r=3063997
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2019, 22:28 |
|
|
ccaterpillar je napisao/la: Isterao me neki lik sa katanom jer sam u vezi pada Banja Luke rekao da ker može samo dotle dokle gazda pusti lanac, istina je istina i kada vređa... Ovdje nećeš tako razgovarati. Nemaš staža za takav kredit. Briga me jesi srbin ili eskim, provokator ili koji već quraz palac.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 ruj 2019, 03:08 |
|
|
Niti trazim od tebe. Znaci i u Austriji mrka kapa po pitanju sljive. Sitna sljiva je za zamrzivaca ili pekmeza. Nije za rakije. Za rakiju treba kolicina, osim ako ne peces za sebe. U tom slucaju i nekoliko litara rakije je previse.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 ruj 2019, 08:09 |
|
|
Malo o rakiji, malo o kavi... onako hladno i bez obveze.
Zachatavanje i ostali lafo marifetluci se kažnjavaju, ovaj put bez upozorenja.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 ruj 2019, 17:11 |
|
|
Ljetos ste mi uređivali cijele postove do neprepoznatljivosti, nakon toga brisali ste cijele postove na temi politika a sada ste poceli i da mijenjate nazive tema koje otvorim, onako kako se vama sviđa i kako vam odgovara, što je meni van svake pameti, a radi se o cistoj "estetici" jer u svemu tome nikoga nisam ni vrijeđao, omalovažavao a ni psovao ...
Dio takvog foruma neću biti, dosta od mene za ovaj period, pozdrav Srpskoj forumskoj brigadi i svim ostalim forumašima
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|