HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 vel 2025, 21:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2416 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 97  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: O svemu i svacemu...
PostPostano: 26 ruj 2019, 12:28 

slika

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2019, 13:22 

Vujadin je napisao/la:
slika

YouTube-ov regionalni algoritam opet nameće trendove koji veze nemaju s onim što ljudi prate. Komentari ispod jednog videa "Zasto je ovo u trendingu u Hrvatskoj" (266 lajka)... Ali nema veze, idemo malo analizirat sadržaj

1. Baka, gejmer, zajebant slika
2. ZG, neki od gostiju; Aziz Ramić, Marizela Hrnčić, Emra Zahirović, Sanel Osmanović, Alen Ademović, Adi Begić, Davor Ardžik, Stefan Veličkovski
3. Romkilja iz Vojvodine u duetu sa srbskim zapadno orijenti$anim reperom koji se oduvijek palio na američki east coast i wu tang clan... čovjek je jedno vrijeme živio u New Yorku...
4. Bila je vijest u hrvatskim medijima o potresu u Albaniji pa su linkali na taj video, ispod prvi komentari "Kog ku*ca mi ovo izlazi kao predlozeni video?" (182 lajka),
5. Muslimanska djeca
6. Jasmin Fazlić (inače često u duetu sa Amarom Hodžićem, poznatim kao Buba Corelli, koji je upravo osuđen na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima)

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2019, 13:49 

Istina, meni stalno nude neke isečke iz rijaliti emisija. A ja nit imam televizor u stanu nit me zanimaju.

Srećom može se urediti YT link, recimo umesto "rs" unesete "ca" i prebaciće se na to šta je trenutno aktuelno u Kanadi.

Mada me i za to mnogo zabole.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2019, 13:49 

=))

Ti to pokušavaš da se opravdaš što vam prva tri mjesta najpopularnijih snimaka na youtubu zauzima made in Serbia, potom zemljotres u Albaniji i bosanski Muslimani?

Ne mere se tako u Mitteleuropu. :nono

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2019, 14:00 

Vujadin je napisao/la:
=))

Ti to pokušavaš da se opravdaš što vam prva tri mjesta najpopularnijih snimaka na youtubu zauzima made in Serbia, potom zemljotres u Albaniji i bosanski Muslimani?

Ma šta ima veze. Ali moraš sa svoje srpske strane priznat da se na 90% tih videa pojavljuju ili su u glavnom fokusu kebabdžije i zapadni špijuni. To je slika šta se "make"-a u Srbiji.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2019, 23:11 

Purger111 je napisao/la:
Vujadin je napisao/la:
=))

Ma šta ima veze. Ali moraš sa svoje srpske strane priznat da se na 90% tih videa pojavljuju ili su u glavnom fokusu kebabdžije i zapadni špijuni. To je slika šta se "make"-a u Srbiji.

Ajde ajde, k'o da ne znamo da volite srpske cajke više nego leba da jedete. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2019, 10:34 

Vole ovi naši istina. Ali ove iskomercionalizirane, amerikanizirane, multikulti kebab "cajke" nazivat srpskima... one su simbol onakve Srbije kakvu vi ne želite.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2019, 11:43 

Vujadin je napisao/la:
=))

Pa objašnjava ti kako to funkcionira... Što bi ikoga u Hrv zanimao nekakav potres u Albaniji, of all things ?!

Nešto na tu temu, degenerična zg mladež ... evo što propuštaš, buenos aires

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2019, 13:12 

Purger111 je napisao/la:
Vole ovi naši istina. Ali ove iskomercionalizirane, amerikanizirane, multikulti kebab "cajke" nazivat srpskima... one su simbol onakve Srbije kakvu vi ne želite.

A još više Hrvatske kakvu vi ne želite. :D

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2019, 15:38 

Grda nam buducnost

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2019, 16:39 

Vujadin je napisao/la:
Purger111 je napisao/la:

A još više Hrvatske kakvu vi ne želite. :D

Rugao se lonac loncu, oba su šuplja.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2019, 13:40 

Samo da se zahvalim g-dinu Bumbaru na pravicnom suđenju i osudi. ,,Naš,, čovjek, za takve ima uvijek posla u našem pravosuđu. A i vojnički častan.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2019, 17:00 

Ono kad na temi vidiš diskusiju lapo-lapo vs buenos aires:

slika

Vrh

PostPostano: 07 lis 2019, 19:37 

A cuj, pravo kafansko drustvo. Par propalih novinara, par rezimskih vjestonosa ,,Daje se na znanje, daje se na znanje...,, a ostalo Hamo, Pipa i ostala ekipa.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2019, 15:45 

:zubati

Vrh

PostPostano: 15 lis 2019, 18:58 

novem je napisao/la:
:zubati

=))
Šta misliš kolko će Saudijci morat oružja od Rusa za kaznu kupit,zbog kriminalno odsvirane ruske himne ? :zubati

Vrh

PostPostano: 24 lis 2019, 21:39 

Kakva cajka, brutalno!

Vrh

PostPostano: 26 lis 2019, 06:43 

Uvek mi je zanimljivo kad čitam o arheolozima koji nešto pronađu, pa dođe vlast i krene da zakopava...

Da li su Rimljani imali pomorske trgovačke rute do Južne Amerike? Po artefaktima pronađenim duž obala Brazila, odgovor je decidno pozitivan.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2019, 07:19 

E, na ovakvim temama ljudi gledaju klipove. Teme koje se sastoje samo od klipova niko ni ne otvara, a kamo li da gleda muzičke klipove. To što se tebi u nekom trenutku sluša neka pesma, obično znači da se skoro nikom, osim tebi, to u tom trenutku ne radi. Isto važi i kad ja postavim klip. Boli ljude patka što su tebi u tom trenutku proradile emocije za nekom pesmom, verovatnoća da će se naći još neko u tom tebi specijalnom trenutku, sa istim intenzitetom emocije za tu pesmu je jedva teoretska. Ljudi ne slušaju pesme na temama na kojima se samo puštaju pesme. Ako im se sluša muzika, puste svoju, a ovde uglavnom dođu da čitaju, ne da gledaju šta je neko drugi odabrao na YouTube, više vole sami da biraju sadržaj koji će da gledaju i slušaju na YouTube. Prjateljski savetujem, nemoj da shvatiš kako serem bez razloga. Mislim, da, serem, ali razlog postoji.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2019, 12:57 

Carmello Šešelj je napisao/la:
E, na ovakvim temama ljudi gledaju klipove. Teme koje se sastoje samo od klipova niko ni ne otvara, a kamo li da gleda muzičke klipove. To što se tebi u nekom trenutku sluša neka pesma, obično znači da se skoro nikom, osim tebi, to u tom trenutku ne radi. Isto važi i kad ja postavim klip. Boli ljude patka što su tebi u tom trenutku proradile emocije za nekom pesmom, verovatnoća da će se naći još neko u tom tebi specijalnom trenutku, sa istim intenzitetom emocije za tu pesmu je jedva teoretska. Ljudi ne slušaju pesme na temama na kojima se samo puštaju pesme. Ako im se sluša muzika, puste svoju, a ovde uglavnom dođu da čitaju, ne da gledaju šta je neko drugi odabrao na YouTube, više vole sami da biraju sadržaj koji će da gledaju i slušaju na YouTube. Prjateljski savetujem, nemoj da shvatiš kako serem bez razloga. Mislim, da, serem, ali razlog postoji.

https://i.postimg.cc/rmG2TpZm/24d.jpg

Vrh

PostPostano: 26 lis 2019, 14:04 

Da mi je neko drugi poslao sliku sa tom porukom, odgonetao bih da li se zajebava tj, prihvata moj post ne ljuteći se i kao delimičnu šalu (a uložio sam nešto truda da može da se shvati kao šala, jer mi bude krivo kada se ljudi naljute na mene) ili se ne zajebava, shvatio je moj post kao maliciozno prozivanje i popovanje i poslao mi je sliku sa tom porukom mrtav ozbijan, ali sve će se završiti na slanju slike kao izrazu mišljenja te osobe da sam ja ***. To su moje dileme kod ovakvih poruka. Kada mi ih pošalje većina ljudi.

Međutim, kod tebe je jednačina sa tri nepoznate, jer postoji i mogućnost da si moj post shvatio kao maliciozno prozivanje i popovanje i poslao mi sliku mrtav ozbiljan, i da neće da se završi samo na slici, i da je slika tek početak brutalne osvete u planiranju. Iako smatram ovu mogućnost vrlo malo verovatnom, baš minimalno, ona ipak postoji. Kod ostalh forumaša tako nešto uopšte ne uzimam u obzir, dok mi kod tebe stoji u krajičku svesti realna mogućnost (ma kako mala bila, a mala je, ipak postoji, dok kod drugih uopšte ne unosim taj input). A tebe sasvim legitimno zamišljam kako mi zvoniš na vrata sa mačetom u jednoj i većom količinom urolaniog najlona u drugoj ruci. Razmišljam o tome kao o realnoj mogućnosti, koliko god je smatrao blizu zanemarive.

Čisto da znaš par stvari. U ulazu imaju kamere koje reaguju na pokret na svakom spratu i svetlo se automatski pali takođe na pokret. Posedujem i pištolj Zastava M-57 kalibra 7,62mm za koji imam dozvolu za držanje i, daleko važnije, četiri kutije municije. Ne znam zašto ti sve ovo govorim, zaboravio sam razlog odjednom, ali nema veze, od viška informacija glava ne boli. :zubati

Vrh

PostPostano: 26 lis 2019, 14:10 

Vidi sada ovo? Seseljko se boji Buenosa. Pa cuj, sada su ove promjene vremena, pa pun mjesec, pa mlad mjesec, crna kronika puna. Nije ti lako.... Buenos je sasvim ok lik, sta ga ti predstavljas kao teskog bolesnika, mada i sam znas da nije tako. Voli covjek muziku, ne voli sadasnjicu i to je to. Vecina, rekla bi. Sto ne napadnes Markana, BBC-a?

Vrh

PostPostano: 26 lis 2019, 15:17 

Markan je izuzetno stabilna ličnost, dobar je čovek i preteću poruku od njega bih shvatio kao zajebanciju, uvek i svaki put, bez obzira na razlog koji sam mu dao da mi pošalje pretnju smrću odštampanu na majicu radosnog čoveka kojeg je forograf uhvatio u momentu velike sreće.

Sa BBC-jem ulazim u rasprave dosta češče nego što bih želeo, ali uvek se držim merituma rasprave, dok BBC-ju to ne polazi za rukom, jako često izgubi živce i krene da psuje i prosipa ad hominem uvrede. Ali mene uvrede ne pogađaju, a i znam odavno zašto mu tako malo treba da izgubi kontrolu nad sobom. On je tip čoveka koji neslaganje sa nekim njegovim, pa i najnebitnijim mišljenjem, shvati kao napad na sebe, umesta da to, kao svaki normalan čovek, shvati kao napad na mišljenje ili zaključak sa kojim se ne slažem. On ne ume da odvoji sebe kao ličnost od argumenata koje iznosi, pa kao posledicu toga imamo njegove divne i jako zabavne mini nervne slomove kad neko ne bude 100% uveren u tačnost podatka ili logiku iza zaključka koji je doneo do najsitnijeg detalja. Ako se ne složiš i sa najmanjom sitnicom u njegovoj priči, tu počne šou program. On preispitivanje i najsitnijeg detalja neke svoje teorije, shvati kao smrtnu uvredu, brutalan napad na integritet njegove ličnosti i onda kreće sa psovkama, i umesto da pokuša da odbrani i dokaže ispravnost onoga što tvrdi, pošto ima naviku da svoje teorije iz nekog razloga toliko čvrsto veže za sebe i svoj kredibilitet, ne brani činjenicu u koju te ubeđuje, nego brani sebe tj svoj bezrazložno povređeni ego, na jako inventivan i nadasve ubedljiv način. Naime, on počne ljude sa kojima je u neslaganju oko nekog događaja za kojeg bi sve učesnike rasprave trebalo da boli kita, da redom naziva muslimankim imenima. I na taj genijalan način uspe da dokaže da je ono što tvrdi, a napadači na njega kao ličnost koji smatraju da mu taj deo pretpostavke ili zaključka možda nije u skladu sa činjenicama i da proba da razmisli još jednom, krenu da budu nazivani Muhamedima, Hasanima i šta ti ja znam kojim ostalim muslimanskim imenima, postigne da ljudi koji su do malopre osporavali njegovu apsolutnu istinu, to odjednom više ne rade jer neće da učestvuju u adolescentskoj svađi u kojoj će da budu psovani, vređani i nazivani Muhamedima. I tako BBC, vezujući svoje teorije mornarskim čvorovima za svoj ego, uspe da dokaže da je ono što tvrdi tačno, pošto više niko to ne osporava jer mu se ne ulazi u dečija prepucavanja psovkama i nazivanja ljudi muslimanskim imenima. Teorija ili zajključak stoji, jer niko nema živaca da se prepucava kao osnovnoškolac, ego je posledično ostao netaknut i BBC je ispao u pravu. Izuzetno efikasna taktika dikazivanja, samo treba imati malo tvrđi obraz, i funkcioniše bez greške.

E sad @hunter, ja se 99,99% zajebavam kada kažem da preteće poruke poslate od njega možda nisu baš u potpunosti bezazlene, jer nagađanje samo iz njegovih postova ne može da mi otkrije šta je u njemu u glavi, ostaje činjenica da procenat nije 100%, prema tome, sumnja, ma koliko bila u reonu zanemarivosti, postoji. Jedva postoji, ali postoji, čim nije 100%.

Vrh

PostPostano: 26 lis 2019, 15:28 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Markan je izuzetno stabilna ličnost, dobar je čovek i preteću poruku od njega bih shvatio kao zajebanciju, uvek i svaki put, bez obzira na razlog koji sam mu dao da mi pošalje pretnju smrću odštampanu na majicu radosnog čoveka kojeg je forograf uhvatio u momentu velike sreće.

Sa BBC-jem ulazim u rasprave dosta češče nego što bih želeo, ali uvek se držim merituma rasprave, dok BBC-ju to ne polazi za rukom, jako često izgubi živce i krene da psuje i prosipa ad hominem uvrede. Ali mene uvrede ne pogađaju, a i znam odavno zašto mu tako malo treba da izgubi kontrolu nad sobom. On je tip čoveka koji neslaganje sa nekim njegovim, pa i najnebitnijim mišljenjem, shvati kao napad na sebe, umesta da to, kao svaki normalan čovek, shvati kao napad na mišljenje ili zaključak sa kojim se ne slažem. On ne ume da odvoji sebe kao ličnost od argumenata koje iznosi, pa kao posledicu toga imamo njegove divne i jako zabavne mini nervne slomove kad neko ne bude 100% uveren u tačnost podatka ili logiku iza zaključka koji je doneo do najsitnijeg detalja. Ako se ne složiš i sa najmanjom sitnicom u njegovoj priči, tu počne šou program. On preispitivanje i najsitnijeg detalja neke svoje teorije, shvati kao smrtnu uvredu, brutalan napad na integritet njegove ličnosti i onda kreće sa psovkama, i umesto da pokuša da odbrani i dokaže ispravnost onoga što tvrdi, pošto ima naviku da svoje teorije iz nekog razloga toliko čvrsto veže za sebe i svoj kredibilitet, ne brani činjenicu u koju te ubeđuje, nego brani sebe tj svoj bezrazložno povređeni ego, na jako inventivan i nadasve ubedljiv način. Naime, on počne ljude sa kojima je u neslaganju oko nekog događaja za kojeg bi sve učesnike rasprave trebalo da boli kita, da redom naziva muslimankim imenima. I na taj genijalan način uspe da dokaže da je ono što tvrdi, a napadači na njega kao ličnost koji smatraju da mu taj deo pretpostavke ili zaključka možda nije u skladu sa činjenicama i da proba da razmisli još jednom, krenu da budu nazivani Muhamedima, Hasanima i šta ti ja znam kojim ostalim muslimanskim imenima, postigne da ljudi koji su do malopre osporavali njegovu apsolutnu istinu, to odjednom više ne rade jer neće da učestvuju u adolescentskoj svađi u kojoj će da budu psovani, vređani i nazivani Muhamedima. I tako BBC, vezujući svoje teorije mornarskim čvorovima za svoj ego, uspe da dokaže da je ono što tvrdi tačno, pošto više niko to ne osporava jer mu se ne ulazi u dečija prepucavanja psovkama i nazivanja ljudi muslimanskim imenima. Teorija ili zajključak stoji, jer niko nema živaca da se prepucava kao osnovnoškolac, ego je posledično ostao netaknut i BBC je ispao u pravu. Izuzetno efikasna taktika dikazivanja, samo treba imati malo tvrđi obraz, i funkcioniše bez greške.

E sad @hunter, ja se 99,99% zajebavam kada kažem da preteće poruke poslate od njega možda nisu baš u potpunosti bezazlene, jer nagađanje samo iz njegovih postova ne može da mi otkrije šta je u njemu u glavi, ostaje činjenica da procenat nije 100%, prema tome, sumnja, ma koliko bila u reonu zanemarivosti, postoji. Jedva postoji, ali postoji, čim nije 100%.

Ne pretjeruj. Ne djeluje meni Buenos ni agresivno ni cvrknuto. On lagano ucestvuje na forumu, cini mi se vise radi sebe, da se na nekakav nacin zabavi, nego za druge. BBC voli publiku, voli da je u centru paznje, ima dobre fore, brz i domisljat, ali ne zna uvijek granicu. Doduse, smanjio je malo dozivljaj, ili ga je neko upozorio ili je vidio i sam da ne ide tako. Ja mislim da BBC nije mlad. Ne znam, mislila sam da nisi ni ti, ali me je slika pokolebala, jer na njoj djeluje kao -40. I ti imas svoje momente, ali si umjeren. Osjeti se u tvojim recenicama da nemas uvijek strpljenja za gluposti ili neistine, ali sve u svemu ok. Opisi sada i mene, pa da znamo na cemu smo :smijeh

Vrh

PostPostano: 26 lis 2019, 15:43 

Ajde nemoj da si sujetna. Baš ću sad posle ovolikog romana kojeg sam napisao, a koji je pun štamparskih i sintaksnih grešaka, jer sam kucao na telefonu i u žurbi, a sad sam u još većoj žurbi, još i da kucam utiske o tebi. Nemam ni vremena ni volje, i bez uvrede, ni materijala za tekst.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2416 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 97  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: