|
|
Stranica: 21/121.
|
[ 3003 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 23 ruj 2019, 14:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ta tema bi trebala biti relevantna za RH. U suprotnom, zašto će nam RH? Da se mi brinemo zbog njihovih problema?
Jednostavno rečeno veliki broj ljudi u Hrvatskoj nije zainteresiran za BiH jer nema nikakve veze s njom. I to se naravno odražava i na politiku. Primarna tema ovih izbora je sama Hrvatska i to se nemojte zavaravati. BiH i BiH Hrvati su tu sporedna tema. Tužno ali je tako. Uostalom što bi kandidati raspravljali oko BiH? Većina toga što bi rekli sami birači u RH nebi razumjeli. Preglasavanje, Komšić, Bakir, Dom naroda, sve su to čudnovate riječi većini pereca. Treba samo pitati kandidate što misle o statusu BiH Hrvata i kako bi ga popravili. Tu se može vidjeti sve, ako netko lupi da je Hrvatima dobro taj je diskvalificiran automatski. Naša Kvačica je napisao/la: Najveću težinu nosi što su muslimani za Škoru. Škoro sigurno nije njihov plaćenik i ona izjava oko Srebrenice je čisto ljudski kao što i muslimani izražavaju pijetet na dan pada Vukovara ili zbog Ovčare. Mi ne bi trebali birati nekoga samo zato što ga muslimani ne vole i ne podržavaju već ako je dobar nama i ako je domoljub i pošten čovjek.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 23 ruj 2019, 15:37 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ta tema bi trebala biti relevantna za RH. U suprotnom, zašto će nam RH? Da se mi brinemo zbog njihovih problema?
Jednostavno rečeno veliki broj ljudi u Hrvatskoj nije zainteresiran za BiH jer nema nikakve veze s njom. I to se naravno odražava i na politiku. Primarna tema ovih izbora je sama Hrvatska i to se nemojte zavaravati. BiH i BiH Hrvati su tu sporedna tema. Tužno ali je tako. Uostalom što bi kandidati raspravljali oko BiH? Većina toga što bi rekli sami birači u RH nebi razumjeli. Preglasavanje, Komšić, Bakir, Dom naroda, sve su to čudnovate riječi većini pereca. Treba samo pitati kandidate što misle o statusu BiH Hrvata i kako bi ga popravili. Tu se može vidjeti sve, ako netko lupi da je Hrvatima dobro taj je diskvalificiran automatski. Naša Kvačica je napisao/la: Najveću težinu nosi što su muslimani za Škoru. Škoro sigurno nije njihov plaćenik i ona izjava oko Srebrenice je čisto ljudski kao što i muslimani izražavaju pijetet na dan pada Vukovara ili zbog Ovčare. Mi ne bi trebali birati nekoga samo zato što ga muslimani ne vole i ne podržavaju već ako je dobar nama i ako je domoljub i pošten čovjek. Ako je Komšić čudnovata riječ većini u RH to je sramota RH a ne nešto na što se ja trebam naviknuti ili prihvatiti. Škoro bi već morao znati tko je Komšić. Ok ne zna obični čovjek, ali predsjednički kandidat bi trebao znati.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 23 ruj 2019, 16:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Jednostavno rečeno veliki broj ljudi u Hrvatskoj nije zainteresiran za BiH jer nema nikakve veze s njom. I to se naravno odražava i na politiku. Primarna tema ovih izbora je sama Hrvatska i to se nemojte zavaravati. BiH i BiH Hrvati su tu sporedna tema. Tužno ali je tako. Uostalom što bi kandidati raspravljali oko BiH? Većina toga što bi rekli sami birači u RH nebi razumjeli. Preglasavanje, Komšić, Bakir, Dom naroda, sve su to čudnovate riječi većini pereca. Treba samo pitati kandidate što misle o statusu BiH Hrvata i kako bi ga popravili. Tu se može vidjeti sve, ako netko lupi da je Hrvatima dobro taj je diskvalificiran automatski.
Škoro sigurno nije njihov plaćenik i ona izjava oko Srebrenice je čisto ljudski kao što i muslimani izražavaju pijetet na dan pada Vukovara ili zbog Ovčare. Mi ne bi trebali birati nekoga samo zato što ga muslimani ne vole i ne podržavaju već ako je dobar nama i ako je domoljub i pošten čovjek. Ako je Komšić čudnovata riječ većini u RH to je sramota RH a ne nešto na što se ja trebam naviknuti ili prihvatiti. Škoro bi već morao znati tko je Komšić. Ok ne zna obični čovjek, ali predsjednički kandidat bi trebao znati. Škoro zna tko je Komšić budi u to uvjeren ali zar bi on sad trebao svakih pet minuta to spominjati? Kad dođu debate bit će puno toga razjašnjeno jer će se proći kroz mnoštvo pitanja. Zašto Škori prebacujete isto ono što se oprašta Kolindi ili Milanoviću??? Kad je ovo dvoje koje su bili na nekim funkcijama napravilo neku buru oko nametanja Komšića koji je već dva puta bio nametnut Hrvatima. I jedno i drugo se nisu baš pretrgli.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 25 ruj 2019, 11:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Starac Vjest
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 25 ruj 2019, 20:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 28 ruj 2019, 18:59 |
|
|
Vidim da se Pervan uključio u predkampanju za Škoru, definitivno veliki plus od mene za Škoru. Pervan iako umjetnik/komičar uvijek je imo crtu za pogodit žicu odnosno meritum stvari. Definitivno sam počeo naginjat prema Škori, što zbog Pervana, što zbog samih anketa di Mićo slabo stoji. Mada većina vas/nas smatra ankete usmjerenima, teško da mogu mašit za baš tolike postotke.
Ovo što je Škoro dogovorio s Most-om (veliki plus od mene) je smjernica za dalje. Mislim da bi se Škoro trebo dogovorit s Mićom da odustane od kandidature i pozove ljude da glasaju za Škoru, to bi mu po meni osiguralo još 7-8% i siguran drugi krug.
Sve je jasnije da više teško neko može uć u ozbiljnu trku s Kolindom, Zokijem i Škorom, tako da ću morat povuć i ispričat se što sam prije piso o Škori da je muška Kolinda itd.
Najvjerovatnije ću glasat za Škoru...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 28 ruj 2019, 22:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7337 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Starac Vjest je napisao/la: Update: Nema teorije da će biti ovako u postocima,Milanović osvaja barem 27-28 posto u prvom krugu.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 29 ruj 2019, 15:05 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 29 ruj 2019, 15:36 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Diablo, Inkvi i slični, evo vam kandidata, kakav Škoro https://www.youtube.com/watch?v=OzqcgQySggUJeo me pas ako ovaj skupi 1000 potpisa. Ili 100. 10 000 nema šanse. Viđu stidnih ušiju iz HDZ-a što bi nekoga ponizavali nego ostajete li još uvijek čvrsto uz Kolindu jer se i Ava Karabatić kandidirala? Istina da vrhovnica ima jedan veliki plus u odnosu na Avu jer ima Matu Granića kao savjetnika što ipak daje neku težinu zar ne ??
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 29 ruj 2019, 18:21 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1657 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
U krivu si, Diablo. Nisam glasač HDZ-a niti ga promoviram, a niti mi je bio cilj poniziti te. Najozbiljnije pitam, što ovaj iznosi a da se s njim 100%-tno ne slažeš??? Možete ga ne voljeti zbog prošlosti, ali mnogo je izravniji i ide dalje no vaš Škoro, u čemu je onda problem??? Što ima šanse pobijediti koliko Ava? Pa budite muško i stanite iza svog kandidata kako god stajao. S čime se što je tu iznio Đapić vi koji podržavate Škoru ne slažete???
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 29 ruj 2019, 19:16 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: U krivu si, Diablo. Nisam glasač HDZ-a niti ga promoviram, a niti mi je bio cilj poniziti te. Najozbiljnije pitam, što ovaj iznosi a da se s njim 100%-tno ne slažeš??? Možete ga ne voljeti zbog prošlosti, ali mnogo je izravniji i ide dalje no vaš Škoro, u čemu je onda problem??? Što ima šanse pobijediti koliko Ava? Pa budite muško i stanite iza svog kandidata kako god stajao. S čime se što je tu iznio Đapić vi koji podržavate Škoru ne slažete??? Svatko se češe tamo gdje ga svrbi zar ne gospon "fini"?? . Nisam ni ja za Hdz, iskreno i Škoro mi se čini nekako mekan al ga smatram najmanjim zlom dok je Đapić davno provaljen kao igrac hdz-a te je i ova kandidatura u sluzbi te stranke...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 29 ruj 2019, 20:05 |
|
|
Inače za one koji ne znaju... Ante Đapić je jedan od najzaslužnijih za podizanje optužnice protiv UDBE u Njemačkoj. S obzirom da mu je UDBA 1989g ubila strica (mislim u Nurnberg-u) on je skupljo dokaze po Hrvatskoj, jer RH nije htjela surađivat s bavarskim tužiteljstvom. https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ ... vu-799347/Naravno, ne podržavam Đapićevu kampanju, al sam imo neku potrebu ovo napisat, jer dosta ljudi ne zna za njegove zasluge u osudi Perkovića i Mustača... Često ga se ismijava iako je bio solidan gradonačelnik Osijeka, a recimo ostavio im je multifunkcionalni sportski centar za sve klubove u Osijeku razliku od Splita i Zagreba di Arene muku muče s poslovanjem. HSP je u njegovo vrijeme bio poprilično jak, na kraju krajeva on je prvi u Bujici pozvao na okupljanje za EU izbore....
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 30 ruj 2019, 15:42 |
|
|
Diablo je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: U krivu si, Diablo. Nisam glasač HDZ-a niti ga promoviram, a niti mi je bio cilj poniziti te. Najozbiljnije pitam, što ovaj iznosi a da se s njim 100%-tno ne slažeš??? Možete ga ne voljeti zbog prošlosti, ali mnogo je izravniji i ide dalje no vaš Škoro, u čemu je onda problem??? Što ima šanse pobijediti koliko Ava? Pa budite muško i stanite iza svog kandidata kako god stajao. S čime se što je tu iznio Đapić vi koji podržavate Škoru ne slažete??? Svatko se češe tamo gdje ga svrbi zar ne gospon "fini"?? . Nisam ni ja za Hdz, iskreno i Škoro mi se čini nekako mekan al ga smatram najmanjim zlom dok je Đapić davno provaljen kao igrac hdz-a te je i ova kandidatura u sluzbi te stranke... Ej, Diablo, nije baš nitko tu tako blesav. Spominjem HDZ jer si me nazvao njihovom stidnom uši. Ja vas Škorine ozbiljno pitam što je ovdje rekao Đapić da se ne slažetze s njim? Ili s čime se ne slaže valjda 90 posto ljudi koji će glasovati za njega? A oko samog lika Đapića, kakve dokaze imate da je danas HDZ-ov agent, pusti daleku 1993. ? I Škoro je bio u samom HDZ-u jednom. Što vam zaista priječi da glasujete za sebi idealnog kandidata Đapića? Nije provokacija, ozbiljno pitam.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 30 ruj 2019, 18:32 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Diablo je napisao/la: Svatko se češe tamo gdje ga svrbi zar ne gospon "fini"?? . Nisam ni ja za Hdz, iskreno i Škoro mi se čini nekako mekan al ga smatram najmanjim zlom dok je Đapić davno provaljen kao igrac hdz-a te je i ova kandidatura u sluzbi te stranke... Ej, Diablo, nije baš nitko tu tako blesav. Spominjem HDZ jer si me nazvao njihovom stidnom uši. Ja vas Škorine ozbiljno pitam što je ovdje rekao Đapić da se ne slažetze s njim? Ili s čime se ne slaže valjda 90 posto ljudi koji će glasovati za njega? A oko samog lika Đapića, kakve dokaze imate da je danas HDZ-ov agent, pusti daleku 1993. ? I Škoro je bio u samom HDZ-u jednom. Što vam zaista priječi da glasujete za sebi idealnog kandidata Đapića? Nije provokacija, ozbiljno pitam. Koja budala više puši riječi koje je netko izgovorio?? Što se tiče dokaza zar su potrebni nakon ovog svega?? Bi li ti radije ozenio curu koja je prije radila u javnoj kuci il bi trazio neku koja vrijedi nesto??
|
|
Vrh |
|
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 30 ruj 2019, 22:58 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2951 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
Miroslava Skoru s nekim njegovim neiskrenim izmotavanjima (gdje je bio 91., za zenu Amerikanku srpskog podrijetla i sl.), povijesnim protuhrvatskim besmislicama (partizani su bili dobri do 45', citiranje Marxa 'koji je sve znao' i sl.) bi mogao izgurati u prvom krugu Ante Djapic. Ako bude tijesno. Tako bi dobili Kolinda VS Milanovic u drugom krugu. Jel Djapic inace dobiva verbalne duele jer je vjest govornik i ima znanja, a ako ga Partija (SDP/HDZ) bude gurala mogao bi pokupit glasove.
Ako se to dogodi vazno je poduprijeti Kolindu u drugom krugu. Da ne dobijemo Milanovica koji se sprda s hrvatstvom, besmisleno svadja sa susjedima, nije bas radisan ni pametan i sl. Slabo govori hrvatski jezik.
Da se razumijemo Skoro je zasad najbolji kandidat.
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 30 ruj 2019, 23:14 |
|
|
Treba glasati za Pupovca.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 01 lis 2019, 09:23 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Treba glasati za Pupovca. Koliko vas je u RH ostalo teško da bi skupio 10 000 potpisa za kandidaturu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 01 lis 2019, 10:02 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
Diablo je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: iskreno i Škoro mi se čini nekako mekan al ga smatram najmanjim zlom i ovo je zapravo najveća tragedija hrvatske politike. godine negativne selekcije su učinile svoje. guranje podobnih umjesto sposobnih, pa izađemo na izbore i zaokružimo "najmanje zlo". glede Komšića, evo i cajkin PR opleo po njemu. bliže se izbori pa se gospođa sjetila da je jednom davno obećala "lupit šakom o stol". samo mora pazit da joj ne stradaju umjetni nokti pri tome.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 01 lis 2019, 10:45 |
|
|
Nevjerovatno kako žene umjesto da ju podupiru jer je prva žena na čelu države, one ismijavaju njenu ženstvenost...
Ljubomora, ništa drugo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 01 lis 2019, 11:22 |
|
|
1986 je napisao/la: Nevjerovatno kako žene umjesto da ju podupiru jer je prva žena na čelu države, one ismijavaju njenu ženstvenost...
Ljubomora, ništa drugo zašto da je podupirem? zato što je otpilila Dijanu Vican? zalaže se za istanbulsku i marakešku? ljubi se s Vučićem i Porfirijem? vježba jogu? branitelje naziva marginalcima? s obzirom da je njoj samoj forma važnija od sadržaja, ljudima ne preostaje ništa drugo nego da komentiraju formu. perike, umjetne trepavice, steznike ispod pretijesnih haljina...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 01 lis 2019, 13:22 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: 1986 je napisao/la: Nevjerovatno kako žene umjesto da ju podupiru jer je prva žena na čelu države, one ismijavaju njenu ženstvenost...
Ljubomora, ništa drugo zašto da je podupirem? zato što je otpilila Dijanu Vican? zalaže se za istanbulsku i marakešku? ljubi se s Vučićem i Porfirijem? vježba jogu? branitelje naziva marginalcima? s obzirom da je njoj samoj forma važnija od sadržaja, ljudima ne preostaje ništa drugo nego da komentiraju formu. perike, umjetne trepavice, steznike ispod pretijesnih haljina... Uzimate iz konteksta i palite se na udbaške članke. Zanemarujete dobre stvari npr. kako brani hrv. redarstvo pred stranim novinarima koji ih optužuju za maltretiranje islamista (iako i ona zna kako stvari stoje). Zanemarujete i kako pred svijetom govori istinu o terorističkim ćelijama u BiH. Mogao bih ovako do sutra, ali mi se neda objašnjavat vam kad to i sami znate samo što ne želite gledati drugu stranu priče.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 01 lis 2019, 14:24 |
|
|
weasel je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Treba glasati za Pupovca. Koliko vas je u RH ostalo teško da bi skupio 10 000 potpisa za kandidaturu. Skupio bi on lako i dobro prosao, osvojio glasova ne samo od Srba.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 02 lis 2019, 09:30 |
|
|
1986 je napisao/la: Uzimate iz konteksta i palite se na udbaške članke.
pa predsjednik vam je udbaški potomak, i mentor mu je udbaš. svog posinka je malo "pogurao" da se ne prekine tradicija. u tom HDZ-u je ostao najgori šljam koji se može zamisliti. ono malo idealista koji misle da će vratiti stari HDZ i ne odustaju su jednostavno - idioti. HDZ i njegovu sestru SDP treba raspustiti i zakonom zabraniti. prodane duše i izdajnici. skupa s cajkom na Pantovčaku.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 02 lis 2019, 12:38 |
|
|
Problem je ZGabriel, jer ti nabrojiš ogromnu većinu. Možemo se odreći nekih 10% ako su lošiji, ali ako ti loši čine većinu onda je to neizvodivo.
Tako da, radiš s onim što imaš i to je to.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 02 lis 2019, 12:43 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: 1986 je napisao/la: Uzimate iz konteksta i palite se na udbaške članke.
pa predsjednik vam je udbaški potomak, i mentor mu je udbaš. svog posinka je malo "pogurao" da se ne prekine tradicija. u tom HDZ-u je ostao najgori šljam koji se može zamisliti. ono malo idealista koji misle da će vratiti stari HDZ i ne odustaju su jednostavno - idioti. HDZ i njegovu sestru SDP treba raspustiti i zakonom zabraniti. prodane duše i izdajnici. skupa s cajkom na Pantovčaku. Upravo to, obije stranke moraju otići zauvijek s političke scene kako bi se neke stvari promijenile. Naravno one to neće napraviti same već ih treba izgurati s novim snagama. Nadam se da će velika koalicija koja slijedi odvesti obije stranke u ropotarnicu povijesti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|