HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 pro 2024, 21:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 121  Sljedeća

Za koga ćete glasovati na Predsjedničkim izborima?
Kolinda Grabar Kitarović 34%  34%  [ 28 ]
Zoran Milanović 21%  21%  [ 17 ]
Miroslav Škoro 34%  34%  [ 28 ]
Mislav Kolakušić 4%  4%  [ 3 ]
Ivan Pernar 7%  7%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 82
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019
PostPostano: 02 lis 2019, 12:50 

weasel je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

=)) pa predsjednik vam je udbaški potomak, i mentor mu je udbaš. svog posinka je malo "pogurao" da se ne prekine tradicija.

u tom HDZ-u je ostao najgori šljam koji se može zamisliti. ono malo idealista koji misle da će vratiti stari HDZ i ne odustaju su jednostavno - idioti.
HDZ i njegovu sestru SDP treba raspustiti i zakonom zabraniti. prodane duše i izdajnici. skupa s cajkom na Pantovčaku.

Upravo to, obije stranke moraju otići zauvijek s političke scene kako bi se neke stvari promijenile. Naravno one to neće napraviti same već ih treba izgurati s novim snagama. Nadam se da će velika koalicija koja slijedi odvesti obije stranke u ropotarnicu povijesti. :zubati

Nove bolje snage će ih izgurati. Super. Nitko normalan nije protiv.

Nije mi jasno samo što čekaju te snage. :zubati

I gdje su inače te snage uopće? Čini se da su se dobro zakamuflirali.

1035 of 2558 - 40.46%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 13:01 

Naša Kvačica je napisao/la:
Problem je ZGabriel, jer ti nabrojiš ogromnu većinu. Možemo se odreći nekih 10% ako su lošiji, ali ako ti loši čine većinu onda je to neizvodivo.

Tako da, radiš s onim što imaš i to je to.

u pravu si, nažalost. Hrvati su u prosjeku pogani, lažljivi, potkupljivi, priglupi. Kolinda obuče hrvatski dres i zaboravi se ovo:
Citat:
Dobro se sjećamo kako je primila četnika Vučića ni više ni manje nego na mostu preko kojeg su prešli srbijanski tenkovi i razrušili i spalili Slavoniju a Hrvate pobili. To se ne zaboravlja nit oprašta!

(komentar hrvatske braniteljice koja se nije prodala)

pa kakav narod, takva i vlast.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 13:54 

weasel je napisao/la:
Upravo to, obije stranke moraju otići zauvijek s političke scene kako bi se neke stvari promijenile. Naravno one to neće napraviti same već ih treba izgurati s novim snagama. Nadam se da će velika koalicija koja slijedi odvesti obije stranke u ropotarnicu povijesti. :zubati

Nove bolje snage će ih izgurati. Super. Nitko normalan nije protiv.

Nije mi jasno samo što čekaju te snage. :zubati

I gdje su inače te snage uopće? Čini se da su se dobro zakamuflirali.

Takvih snaga nema ni na centru ni na desnici zbog ujecaja HDZ i SDP. Duopol uništava stranke centra a HDZ uništava svaku alternativnu desnu stranku. Ljevičare ne računam jer ih veliki dio i dalje mašta o jugoslaviji i dobrim starim vremenima socijalizma a s takvima možemo dogurat samo do Venezuele. Dakle da bi se otarasili obije strane eprvo treba maknut HDZ jer je najjača i najutjecajnija stranka koja je zapravo ogromna klijentelistička i koruptivna hobotnica a nakon toga i drugove iz originalne partije. Što se čeka? Bome ne znam ni ja, valjda će se neko pojavit više, ovo postaje kao iščekivanje Godota.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 14:15 

Kolinda dobila upute za govor: Blagi smješak i bez "hvala vam!"
https://www.klix.ba/vijesti/regija/koli ... /191002095 :D

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 16:06 

Ne kužim kako se Predsjednik jedne države može kandidirat na izborima, kad se ne zna ni kad su izbori...

Šta ćemo do 27.12 gledat kampanju...

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 20:05 

Brane je napisao/la:
Šta ćemo do 27.12 gledat kampanju...

Da. Duga pretkampanja ne odgovara Partijskim (HDZ/SDP/HNS) kandidatima.

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 21:12 

Citat:
Dobro se sjećamo kako je primila četnika Vučića ni više ni manje nego na mostu preko kojeg su prešli srbijanski tenkovi i razrušili i spalili Slavoniju a Hrvate pobili. To se ne zaboravlja nit oprašta!

Čekaj onda, tom logikom nebi trebo niko prelaziti tim graničnim prijelazom jer su tu prolazili njihovi tenkovi?! Di su se trebali sastati onda? U čamcu na Dunavu?

Da se razumijemo nisam ni ja njezin glasač, samo želim reći da se gleda objektivno, a to je da žena voli Hrvatsku bez daljnjega i sposobna ju je voditi, kao i vodstvo stranke koja ju podupire, izaberi bilo koju drugu opciju osim SDP-a i eto ti kolapsa države. (SDP može voditi državu, ali stvore ideološki i nacionalni sukob i bijes većine)

Negativna strana zbog koje moj glas ide Škori (zasad) je što je premekana, nema ozbiljnosti i čvrstoće i što dopušta da drugi utječu na njene postupke.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 21:27 

Imate li srca ne glasat za Škoru nakon što vidite ovo? https://youtu.be/nUjsydvnTc8 (1.20) ??
Neki još sumnjaju u njegovu iskrenost i domoljublje a veličaju Granićevu lutku na koncu (vjerojatno po naputku stranke)... Fuj

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 22:56 

1986 je napisao/la:
Citat:

Čekaj onda, tom logikom nebi trebo niko prelaziti tim graničnim prijelazom jer su tu prolazili njihovi tenkovi?! Di su se trebali sastati onda? U čamcu na Dunavu?

Da se razumijemo nisam ni ja njezin glasač, samo želim reći da se gleda objektivno, a to je da žena voli Hrvatsku bez daljnjega i sposobna ju je voditi, kao i vodstvo stranke koja ju podupire, izaberi bilo koju drugu opciju osim SDP-a i eto ti kolapsa države. (SDP može voditi državu, ali stvore ideološki i nacionalni sukob i bijes većine)

Negativna strana zbog koje moj glas ide Škori (zasad) je što je premekana, nema ozbiljnosti i čvrstoće i što dopušta da drugi utječu na njene postupke.

Dakle ako dođe bilo tko drugi država će kolabirat? To su gluposti, bilo tko ozbiljan s tri zrna soli u glavi može stvorit kvalitetnu vladu. Samo se treba držat one ne mješaj se u ono što ne znaš. U medijima se stvara dojam da je vodit državu neznam kakav pothvat koji mogu samo genijalci dok nas u stvarnosti vode blesani s iq sobne temperature. Za vodit drzavu treba imat samo dobre volje, truda i poštenja. Što znaš sam napraviš sam a što ne znaš pitaš nekoga tko zna. To je sva mudrost dobrog upravljanja.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 23:06 

Diablo je napisao/la:
Imate li srca ne glasat za Škoru nakon što vidite ovo? https://youtu.be/nUjsydvnTc8 (1.20) ??
Neki još sumnjaju u njegovu iskrenost i domoljublje a veličaju Granićevu lutku na koncu (vjerojatno po naputku stranke)... Fuj

Džaba mu sve kad je dodrinaš. Prodao bi nas talibanima čim mu se dvaput osmjehnu kako to samo oni znaju.

Pjesma "Sude mi" je posvećena Gotovini. Herceg-Bosne i njenih generala se nikad nije sjetio, a ne zaplakao. Ali eto ako se Thompson kandidira glasujem za njega. Škoro izgleda, pravio bi platformu sa Sarajevom protiv kamenjaraca.

1035 of 2558 - 40.46%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2019, 23:08 

Bas mi se jebe sto place na Sude mi. Argument - veze s vezom.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 00:14 

Diablo je napisao/la:

Džaba mu sve kad je dodrinaš. Prodao bi nas talibanima čim mu se dvaput osmjehnu kako to samo oni znaju.

Pjesma "Sude mi" je posvećena Gotovini. Herceg-Bosne i njenih generala se nikad nije sjetio, a ne zaplakao. Ali eto ako se Thompson kandidira glasujem za njega. Škoro izgleda, pravio bi platformu sa Sarajevom protiv kamenjaraca.

Odlično, glasajte za Kolindu koja je kandidat stranke koja zadnjih 20 godina šuti i blagonaklono gleda sve što se radi Hrvatima u BiH. Sigurno će vam biti bolje. HDZ surađuje s Sarajevom koliko već dugo, i samo lupaju floskule o EU i NATO putu, o potpori BiH Hrvatima, a Škori koji veze s njima nema nalazite mane. Kad vas muje proglase nacionalnom manjinom i uzrupiraju dom naroda Kolinda će za zahvalu što ste glasali za nju izraziti zabrinutost zbog majorizacije Hrvata. :smajl007 :palacgore1

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 00:17 

weasel je napisao/la:

Odlično, glasajte za Kolindu koja je kandidat stranke koja zadnjih 20 godina šuti i blagonaklono gleda sve što se radi Hrvatima u BiH. Sigurno će vam biti bolje. HDZ surađuje s Sarajevom koliko već dugo, i samo lupaju floskule o EU i NATO putu, o potpori BiH Hrvatima, a Škori koji veze s njima nema nalazite mane. Kad vas muje proglase nacionalnom manjinom i uzrupiraju dom naroda Kolinda će za zahvalu što ste glasali za nju izraziti zabrinutost zbog majorizacije Hrvata. :smajl007 :palacgore1

Nikakav problem, iselit ću se onda i ja kao i drugi i filozofirati iz Zagreba ili Frankfurta kako sam pametan i sve znam kako treba. :kava

1035 of 2558 - 40.46%

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 02:04 

ZGabriel je napisao/la:
zalaže se za istanbulsku i marakešku?

Lmao nisi li ti pisala o nekakvom patrijarhalnom društvu gdje se misli da su žene vlasništvo kad se ljetos dogodilo ono ubojstvo? Pa ti bi trebala biti najveća zagovornica iste kad tako ocrnjuješ muškarce.

ZGabriel je napisao/la:

ljubi se s Vučićem i Porfirijem?

Pričaš gluposti.

ZGabriel je napisao/la:

branitelje naziva marginalcima?

Ne naziva tako "branitelje" već tu ekipu koja ne bi da se u Srbiji ni s kim tko ti ne ide uz dlaku ne razgovara. Marginalci, no što, marginalčine koje nisu uspjele skupit više od par stotina ljudi na prosvjed protiv toga, uglavnom jadnih i nezaposlenih gubitnika tranzicije kojima je svaki dan neradni.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 09:47 

NiceBoyZg je napisao/la:

Lmao nisi li ti pisala o nekakvom patrijarhalnom društvu gdje se misli da su žene vlasništvo kad se ljetos dogodilo ono ubojstvo? Pa ti bi trebala biti najveća zagovornica iste kad tako ocrnjuješ muškarce.

ZGabriel je napisao/la:

ljubi se s Vučićem i Porfirijem?

Pričaš gluposti.

ne, ti pričaš gluposti. jedno je biti protiv nasilja, drugo je osnivati odbore i uvlačiti rodnu ideologiju u navodnu zaštitu slabijih.
koliko je žena ubijeno od potpisivanja istanbulske? a onaj luđak koji je bacio djecu s balkona? je li ih istanbulska zaštitila?
zakoni postoje, ali se ne provode. ne treba nam više zakona, nego više poštenih ljudi koji će raditi posao za koji su plaćeni, počevši od sudaca pa do centara za socijalnu skrb.
i ja ne ocrnjujem muškarce, jer unatoč vama hdz-ovskom šljamu, ima normalnih muškaraca.

NiceBoyZg je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

branitelje naziva marginalcima?

Ne naziva tako "branitelje" već tu ekipu koja ne bi da se u Srbiji ni s kim tko ti ne ide uz dlaku ne razgovara. Marginalci, no što, marginalčine koje nisu uspjele skupit više od par stotina ljudi na prosvjed protiv toga, uglavnom jadnih i nezaposlenih gubitnika tranzicije kojima je svaki dan neradni.

nema se šta razgovarati sa Srbijom dok ne pokažu gdje su masovne grobnice pobijenih Hrvata, dok ne vrate pokradeno i ne daju karte minskih polja. ova tuka se cmače s njima, a obitelji nestalih još traže kosti svojih pokojnika. silovanim ženama se četnici smiju u lice, a vi mi pričate bajke.
evo sad su Pusićku poslali na sastanak inicijative tri mora. onu vješticu koja nije htjela primiti silovane žene, nego im je poručila da hodaju u gej paradi.
stoka sotonska bezosjećajna svi skupa.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 10:13 

PCM je napisao/la:
Bas mi se jebe sto place na Sude mi. Argument - veze s vezom.

Ovo nije bio argument nego jedan od argumenata. Čak mislim da mu nije potrebno govore pisat,a u njima pravila ponasanja. Nije takav defekt... Eto još jedan argument , imaš ih još samo prevrti stranice unazad

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 10:18 

weasel je napisao/la:

Nikakav problem, iselit ću se onda i ja kao i drugi i filozofirati iz Zagreba ili Frankfurta kako sam pametan i sve znam kako treba. :kava

Kakvu točno borbu za Hrvate u bih očekuješ od osobe kojoj se pisu govori te ponasanje u istima? Jel moguce da u zadnje 4 godine nisi skuzio kako je doticna u sluzbi lutke na koncima kojima upravljaju visi centri moci??

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 12:35 

Pa ne valja Kolinda, ne valja ni Škoro, u 5 su deka.

1035 of 2558 - 40.46%

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 12:43 

Evo čisto iz znatiželje što se Škori toliko zamjera? Dakle govorim o nekim ozbiljnim manama a ne one tipa on je pjevač i slično. Što je napravio da ne zaslužuje glas ili da ga se uspoređuje s KGK?

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 13:27 

Slikao je se s fesom kao da je Pavelić 1941, jebalo ga cvijeće.

Kolinda je vodila pravu politiku prema Muslimanima i zato ću i glasat za nju

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 13:52 

weasel je napisao/la:
Evo čisto iz znatiželje što se Škori toliko zamjera? Dakle govorim o nekim ozbiljnim manama a ne one tipa on je pjevač i slično. Što je napravio da ne zaslužuje glas ili da ga se uspoređuje s KGK?

Čuj iz znatiželje a napisano je upravo to na ovoj temi barem 10 puta ako ne i više.

Baš me briga je li pjevač. Ozbiljna mana je da nije osudio bosanske muslimane zbog ponašanja prema Hrvatima. Nije ni spomenuo militantne islamiste. Kolinda jeste spomenula islamiste i tu ga vodi 1:0.

Dakle Škoro nije kritizirao muslimane, nije osudio Komšića, nije osudio političko Sarajevo. Naprotiv, ulizuje im se. Škoro je Muslimani!

Ako još uvijek nije jasno i nastavite o njegovom pjevanju, onda sam već zabrinut za kognitivne sposobnosti nekih.

1035 of 2558 - 40.46%

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 14:02 

bobanovski je napisao/la:
Slikao je se s fesom kao da je Pavelić 1941, jebalo ga cvijeće.

Kolinda je vodila pravu politiku prema Muslimanima i zato ću i glasat za nju

Kolinda je dok je to njoj odgovaralo bila cvijećarka i pol. Kad su je majke Srebrenice hvalile i dizale rajting godilo joj je bit kraljicom balkana. Kad se ploča okrenula zbog Komšića, Pelješkog mosta i njenim komentarima o islamistima u BiH onda im se prestala dodvoravat jer bi joj to štetilo. Primjer toga je kako je zagovarala ženska prava pa se pokrila kad je išla u Iran. Vratila bi nazad Tita na Pantovčak i zapjevala druže tito ljubičice bijela kad bi time dobila glasove ljevice ali ljevica ju ne podnosi svakako. Da je na vlasti HSP u Hrvatskoj bila bi dodrinaš ali to sad nije popularno pa lupa po mujama. Briga nju za BiH, Hrvate i geopolitiku . Ona samo ganja rajting i ovisno o situaciji mijenja stajališta. Briga nju za vas i za nas.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 14:03 

To opet ne mijenja činjenicu da je Škoro i dan danas dodrinaš. Kolinda se bar pretvara da je normalna, a Škoro je iskreno nenormalan.

1035 of 2558 - 40.46%

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 14:10 

Škoro će sigurno promicati ideju Herceg-Bosne više nego Kolinda i vlada, bez obzira za koga vi glasali. Bio je na RTV Herceg-Bosne, ima koncerte po našim mjestima itd.

Ne znam na temelju čega imate takve zaključke, kao da je Pernar.

Vrh

PostPostano: 03 lis 2019, 14:14 

weasel je napisao/la:

Čuj iz znatiželje a napisano je upravo to na ovoj temi barem 10 puta ako ne i više.

Baš me briga je li pjevač. Ozbiljna mana je da nije osudio bosanske muslimane zbog ponašanja prema Hrvatima. Nije ni spomenuo militantne islamiste. Kolinda jeste spomenula islamiste i tu ga vodi 1:0.

Dakle Škoro nije kritizirao muslimane, nije osudio Komšića, nije osudio političko Sarajevo. Naprotiv, ulizuje im se. Škoro je ********!

Ako još uvijek nije jasno i nastavite o njegovom pjevanju, onda sam već zabrinut za kognitivne sposobnosti nekih.

Ne vrti se cijeli svijet oko vas. Predsjednik RH naravno mora brinuti o BiH Hrvatima ali na prvom mjestu su interesi RH. Tema broj jedan u RH nisu Komšić i islamisti nego unutarpolitičko i ekonomsko stanje zemlje. Ovi izbori će se dobivati i gubiti na te dvije teme. Vanjska politika je tu sporedna. Kada u kampanji dođe pitanje o statusu BiH Hrvata vidit ćemo što će koji kandidat reći. Jasno mi je da vi gledate to kroz prizmu BiH odnosa ali vaši problemi nisu problem broj 1 u Hrvatskoj. To je jednostavno tako. Bilo bi poprilično čudno da sad svi kandidati krenu u kampanji pričati samo o tome. Škoro se tek nedavno kandidirao i nitko ga nije pitao ništa na temu odnosa u BiH. Škoro je po prirodi vrlo odmjeren i neće davati ratoborne izjave u stilu Milanovića. U večernjem je dao intervju gdje je jasno rekao što misli o problemima Hrvata u BiH i jasno je osudio izbor Komšića.

Citat:
Kako vidite politiku prema BiH?

Definitivno moramo nešto mijenjati. Ne samo da smo obezvrijedili položaj Hrvata u BiH nego smo ih uspjeli i podijeliti. Ne treba biti previše pametan pa vidjeti tko je predstavnik Hrvata u Predsjedništvu BiH. Poštujem demokratske procese, ali ako oni idu na štetu Hrvata, onda i o njima treba razgovarati. Ništa nije sveta krava. Treba stvoriti uvjete da Hrvati u BiH budu jednakopravni s ostala dva naroda.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 121  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: