|
|
Stranica: 43/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 09:50 |
|
|
Ako joj se blokira imenovanje sta mislite oce li naci nacina da ispadne zrtva ili ljudi to vise ne puse. Zena je strucnjak za to, a teska bolest je velik adut u toj igri. Nesto u ovom stilu - "Covic i Dodik uhljebljuju svakakvu bagru, a bolesnoj zeni s malim djetetom se ne oprasta mala greskica".
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 12:18 |
|
|
useless je napisao/la: Ako joj se blokira imenovanje sta mislite oce li naci nacina da ispadne zrtva ili ljudi to vise ne puse. Zena je strucnjak za to, a teska bolest je velik adut u toj igri. Nesto u ovom stilu - "Covic i Dodik uhljebljuju svakakvu bagru, a bolesnoj zeni s malim djetetom se ne oprasta mala greskica". Ne da hoće, nego već jest. I naravno da neinformirani ljudi to puše jer im udara na emocije (s jedne strane bolesna žena, s druge strane "Čovićevi botovi"). Mene samo zanima kada će je netko javno pitati za političke stavove od prije par godina. Kako je moguće da žena doživi takvu vučićevsko-nikolićevsku transformaciju, a da nikome u medijima to nije zanimljivo?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 12:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prestanite razmišljati neproduktivno. Ništa joj ne treba braniti, blokirati. Hoće živjeti u Sarajevu, to je naš cilj. Hoće otići u Prag, to je Čovićev cilj. Ništa više birača njemu ne daje nego ovakve stvari. Ipak za njeno dobro nek razmisli jel se bavila nekim kriminalnim radnjama. Nek uči na primjeru Lijanovića i Budimira.
I taj stan u kojem živi je ozvučen od muslimanske AID. Nema gore slobode za kafire kao u Hercegovini.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 12:55 |
|
|
Slazem se, vec sam to reka. Cilj treba bit da ode. Komentira sam jer su vec neke inspekcije u toku. Nadam se da to nisu nasi pokrenuli.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 14:16 |
|
|
Nisam gleda tu emisiju ali ovo je za povratit.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 14:19 |
|
|
Zašto. Njena odluka je da živi sa muslimanima, nek se onda asimilira. Ali bez obzira kako pričala bit će joj šok kad joj se kćerka vrati iz škole uplakana jer su joj rekli da je "ustaša".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 14:32 |
|
|
Nisam ni znao da joj dečko pravoslavac-musliman. Jadno, kad svoj nemoral peglaš sa pričom o nečijoj nacionalnoj pripadnosti. I Martina, nije te niko pitao jesi diplomu kupila ili ne. Već zašto si se pokušala uhljebiti kad si znala da je diploma obveza za to radno mjesto. Da ti prevedem na blogerski jezik. Htjela si od poreznih obveznika BiH krasti blizu 100.000 KM godišnje. Citat: Mlinarević: ‘Prije bih umrla nego kupila lažnu diplomu…” 23. studenoga 2019.
‘Stat ću kada me ocrtaju kredom na asfaltu! Da, vodim rat s onima koji me napadaju, to mi je motiv, tako nastaju moje knjige! Samo zbog mene ulazi inspekcija u Ministarstvo VP, kazala je, između ostalog, Martina Mlinarević u razgovoru za Face.tv.
‘Prije bih umrla nego kupila lažnu diplomu,prvo sam to rekla Komšiću, on je znao. Neću se povući, preživjela sam 9 krugova pakla. Moj Goran je sve ono što mrze, otac mu pravoslavac, majka musliman, on ateista!, kazala je. Koja tuka majke ti. Nevjerojatno što lupa. Studenti nisu spominjali nacionalnu pripadnost, već nedostatak potrebnog za to radno mjesto, diplomu. Otrovna je kao zmija, doslovce. Citat: Osvrnula se i na priopćenje studenata. ‘Studenti koji su protiv mene ne znaju ime nijednog ambasadora. Inzistiram da budem iz reda “Ostalih”. Češka je potvrdila agreman i odmah su krenuli na mene…’, kaže.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 14:47 |
|
|
Jedna radnica u Bingo trgovačkom centru mora raditi basnoslovnih 17 mjeseci da bi zaradila što je Martina za sebe planirala za 1 mjesec. I ti uvjeti rada se ne daju porediti koliko je radnici u Bingo teže raditi. Daj nam Martina malo naprdivaj o "nacionalnostima".
Vrijedno napomenuti - Ta radnica u Bingo i Martina imaju potpuno isto obrazovanje.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 14:52 |
|
|
Nisam zna da taj Goran uopce postoji. Kako je premazana nevjerojatno, sve ce iskoristit u svrhu njenih manipulacija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 14:57 |
|
|
Znam njegov FB profil, FB profil od bivše žene koju je ostavio sa 3 djece zbog Martine. Ali neću stavljati zbog te žene, nema sa tim cirkusom nikakve veze i zaslužuje svoju privatnost. Ukratko, žena je jako (ili relativno, stvar ukusa) zgodna, izgeda mlađa nego Martina i normalnija kao osoba kad čitaš njeno pisanje. I sebi i svojim troje djece zarađuje za život pošteno, za razliku od Martine.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 15:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25725 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 16:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 17:25 |
|
|
_________________ [URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your town[/URL]
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 17:27 |
|
|
Odvratna je doslovce. Na FB objavljuje neku "zahvalnicu" sa fakulteta i doslovce ublehari kako su studenti danas bezveze a kad je ona studirala to su bili pravi studenti. Zaroni Martina, još dublje u svoja ***. Citat: Martina Mlinarević Sopta · 8 hrs · Bilo je ovo dakako neko bolje vrijeme, a i bolji studenti dabome. Ono kad si valj'o. Ovo mozda nije diploma, ali je diploma mog zivota. Tamo gdje sam ostavila jasan, castan trag kao i svugdje gdje sam bila. Vodivsi studentski casopis Opomena, boreci se za slobodu rijeci studenata u cesto ugnjetavanim nacionalistickim okolnostima, koji su vecinom bili raja, a ne poltroncici sto ponizno cekaju poslove u Elektroprivredama i Telekomima gnusajuci se "uhljebljavanja", a do svojih malih dvadesetih bili su u vise politickih udruga nego zooloskih vrtova u djetinjstvu.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 17:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
kiler je napisao/la: Ja bih volio samo da sam mogao vidjeti popišane face njenih obožavateljica (i obožavatelja ),onaj dan kada su pročitale da Marta ide za mjesto ambasadorke ,i to nominovana ni manje ni više nego od Željka Komšića... Mislim da je to najveći političko-kulturni salto mortale u poslijeratnoj povijesti Herceg-Bosne ,ako možemo tako nazvati... Inače,istina je da joj taj ljubavnik ima troje djece,dvije kćeri i sina...iz Gabele je točno,zove se Goran i otišao je od supruge...ali vjerovatno neće sa Martom pisati joj pjesme u Prag... useless je napisao/la: Nisam zna da taj Goran uopce postoji. Kako je premazana nevjerojatno, sve ce iskoristit u svrhu njenih manipulacija. prvi sam to napisao,prije više od 8 mjeseci... samo nisam znao da nije Hrvat...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 17:29 |
|
|
DivaGrabovceva je napisao/la: https://youtu.be/OsuB6Cx4Ujk?t=424 imala je diplomu prije 8 g. nemojte tako.
(Ja sam) "po struci profesor hrvatskog i engleskog jezika".Lažljiva provincijalska alapača, bukača.
|
|
Vrh |
|
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 17:38 |
|
|
Novi video, ne trebate gledati, prilično je mučan i kvari dan, al' ovih par minuta od 11:00 do 12:00 min, i njeno obraćanje naciji pogledom u kameru je odličan primjer dokaza o čemu se ovdje točno radi. Netko nju jako dobro stoji iz jako loših razloga. https://youtu.be/Nrouifco-p0?t=671Jer ponaša se prečudno za situaciju u kojoj je.
_________________ [URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your town[/URL]
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 17:52 |
|
|
kiler je napisao/la: kiler je napisao/la: Ja bih volio samo da sam mogao vidjeti popišane face njenih obožavateljica (i obožavatelja ),onaj dan kada su pročitale da Marta ide za mjesto ambasadorke ,i to nominovana ni manje ni više nego od Željka Komšića... Mislim da je to najveći političko-kulturni salto mortale u poslijeratnoj povijesti Herceg-Bosne ,ako možemo tako nazvati... Inače,istina je da joj taj ljubavnik ima troje djece,dvije kćeri i sina...iz Gabele je točno,zove se Goran i otišao je od supruge...ali vjerovatno neće sa Martom pisati joj pjesme u Prag... useless je napisao/la: Nisam zna da taj Goran uopce postoji. Kako je premazana nevjerojatno, sve ce iskoristit u svrhu njenih manipulacija. prvi sam to napisao,prije više od 8 mjeseci... samo nisam znao da nije Hrvat... Taj tip ni na jednoj fotografiji sa Martinih "turneja" i preseljavanja ni sa kim ne komunicira, kao balvan. Martina ga javno koristi da glumi koliko je "moderna i progresivna". I u biti, što je jako bitno, on njoj opravdava u knjigama preseravanja "o ljubavi i emocijama". Jer bez tog dečka lutke njene knjige bi bile čista politika, uglavnom. Martina samo priča/piše o ljubavi i emocijama, ona to ne proživljava niti je sposobna za to.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 18:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Znam njegov FB profil, FB profil od bivše žene koju je ostavio sa 3 djece zbog Martine. Ali neću stavljati zbog te žene, nema sa tim cirkusom nikakve veze i zaslužuje svoju privatnost. Ukratko, žena je jako (ili relativno, stvar ukusa) zgodna, izgeda mlađa nego Martina i normalnija kao osoba kad čitaš njeno pisanje. I sebi i svojim troje djece zarađuje za život pošteno, za razliku od Martine. Kako netko normalan može ostaviti bilo što zbog Martine. Taj momak bi trebao kod psihologa i na MR glave.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 18:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: Znam njegov FB profil, FB profil od bivše žene koju je ostavio sa 3 djece zbog Martine. Ali neću stavljati zbog te žene, nema sa tim cirkusom nikakve veze i zaslužuje svoju privatnost. Ukratko, žena je jako (ili relativno, stvar ukusa) zgodna, izgeda mlađa nego Martina i normalnija kao osoba kad čitaš njeno pisanje. I sebi i svojim troje djece zarađuje za život pošteno, za razliku od Martine. Kako netko normalan može ostaviti bilo što zbog Martine. Taj momak bi trebao kod psihologa i na MR glave. Masa toga tu ima što ne odgovara prema Martinim lažima u porukama/kolumnama/interwiews/knjigama. Kao prvo masno je lagala da se razvela od bivšeg muža kad je već znala da boluje od tumora. Jer ako bi to bilo tako onda je ona žrtvenica, martyr, jelte. A u biti u jednom razgovoru za novine izleti da je otišla sa suprugom potpisati razvod (znači odlučeno i puno vremena prije toga), i poslijepodne od liječnika dobila dijagnozu da ima tumor. Istina je siguran sam 95% ova: Mjesecima je bila udana i varala je supruga. Pa se prala kroz svoja pisanja. Iz nekog razloga mislim da taj bivši nije bio pojavom "faca" za pokazivati pred veleposlanicima i u Sarajevu, pa ga Martina jednostavno otkantala. U drugom razgovoru navodi kako zahvaljuje bivšem suprugu za svu podršku kroz tumor. Pa opet naletiš na drugom mjestu kako ga optužuje za nasilje, konzervatizam. I ta bivša ponosno nosi veći križ oko vrata pa se i tu može pronaći dobar dio Martinih ubleha da opravda svoj nemoral. Ne samo svoj, već i dečko je varao svoju suprugu sa troje djece pa pere i njega. Samo se zajebala u proračunu, zaletila se pa hrvatskom narodu rekla "Ćeraćemo se".
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 19:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39414 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
useless je napisao/la: Nisam gleda tu emisiju ali ovo je za povratit. Fuj, dno, pa hajde dobro što se lažno hvali da je diplomirala hrvatski jezik, i onda "profesorica" hrvatskog da ovako govori. Krajnji oblik turčenja, nek slobodno tim jezikom nastavi i pisati i nek "obogati" bošnjačku književnost. Ne samo to, hajde što ta žena bez obraza nelegitimno predstavlja Hrvata nego sada i uzurpira pozicije Židovima, Romima, Albancima i Ostalim nacionalnim manjinama. Šta su joj oni krivi?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 19:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39414 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
BBC je napisao/la: Zašto. Njena odluka je da živi sa muslimanima, nek se onda asimilira. Ali bez obzira kako pričala bit će joj šok kad joj se kćerka vrati iz škole uplakana jer su joj rekli da je "ustaša". Eto vidjet ćete da će upisati kćer u KŠC i onda piskarati o dvije škole pod jednim krovom i podjelama u torove.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 22:24 |
|
|
Ministar je već spominjao Dašu. https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4766942101Citat: Thinking Out Loud by DAŠA July 26, 2018 · Prije par dana napisala sam tekst o ženi koju nisam imenovala iz razloga jer sam smatrala da oni koji znaju cijelu situaciju će znati o kome se radi, a oni koji ne znaju, ne trebaju ni znati.
Od tog dana do dana današnjega primila sam mali milijun poruka podrške za moj tekst, pa i onih koji mi psuju i brane dotičnu MMS govoreći mi kako nisam trebala ništa pisati jer je žena bolesna. Žao mi je zbog toga. Ovo vam govorim iz svega srca i želim joj po tom pitanju sve najbolje, ali ja bi crkla da nisam napisala koliko sam šokirana.
Ako netko daje sebi za pravo da dio knjige posveti ljubavniku, čija žena i djeca danas sutra će procitati tu knjigu u kojoj je pisano o nečijem mužu i nečijem ćaći, zašto je bauk da ja ispisem komentar na cijelu situaciju? Zar nemam i ja pravo na to?
Da se razumijemo, ja u prošlom tekstu nisam pričala o braku, prevarama i razvodima općenito, moj tekst se odnosio iskljucivo na Soptu.
Kada nekoga nije sram pisati tokom bolesti o svome ljubavniku, otvoreno, zasto da mene bude sram reći da sam zgrožena? Sinoć sam dobila poruku kako nisam trebala to pisati i kako je ona, OTVORENO, pisala o tome, JAVNO, pa kao nisam trebala ja objaviti tekst. Pa u čemu je problem onda s mojim tekstom? Otvoreno je i javno, evo sam i ja otvorena i javna.
Od samih njenih početaka sam pomno iščitavala njene tekstove i divila joj se. Nerijetko sam i zaplakala. Njeni stavovi, hrabrost, svaka riječ koju otipka, sve je bilo nekako jako. Žena koja priča o ljubavi, zajedništvu, obitelji, problemima, žena koja ima "muda" dirati u politiku i reći sve ono što mi mislimo ali se ne usudimo mi je pala u očima na samo dno iz jednog razloga, a to je jer je ljubavnica i jer se ponosi time dok neka mala djeca koja su jedno drugome do uha se pitaju šta se dogadja i gdje je njihov tata!!!!!
Netko tko je pričao kako mu je obitelj svetinja, pa onda potpisao svoj razvod, i pripomogao da se još jedna obitelj "raspadne", kako da vjerujem da je toj osobi išta sveto?
Znam, sada će onaj dio u kojem me pojedinci uvjeravaju da je on kriv, pobogu, naravno da je kriv, pa on je najkrivlji jer je to dopustio. Da nije ona, bila bi neka druga i slično tome. Ali kriva je i ona.
Ono što je mene šokiralo je činjenica da sam na video u kojem Martina otvoreno priča kako je zbog politike izgubila prvo dijete i sada se razbolila plakala kao malo dijete i suosijećala s njom.
Ako ona ima "muda" reci da je politika kriva za cijelu njenu prijašnju i sadašnju situaciju, bez da dio krivnje prebaci i na sebe, onda imam i ja "muda" reći da je ljubavnica i da je pomogla da unisti nečiju obitelj.
Ne zanima mene je l' taj brak bio već u rasulu, kako je taj muž patio u braku zadnje tri godine (evo mi ga zao u dušu) kada dotična nije bila ni u planu (to mi je sinoć stiglo u inbox). Ne zanima me to!
Ono što mene zanima je to da netko tko se tako savrseno igra riječima, je uspio ljude uvjeriti da joj kliču i govore "Svaka ti čast!" jer je "zavukla" prste u nesto što je zakleto pred Bogom, e to mi ljudi dragi nije jasno!
Rečeno je: "Što Bog sastavi, čovjek neka ne rastavi!", ali neću evo o Bogu. Ipak samo malo razumna po pitanju toga pa podržavam i razvod ako odnos između dvoje ljudi je nezdrav i šteti osobama koje se nalaze u njihovoj blizini, a i samom bračnom paru. Ako kompromis ne postoji, ako svaka šansa za napretkom je nestala, onda ok. Razvod je ok.
Ono što MMS zamjeram je to što je pisala o svojoj ljubavi koja je JOŠ UVIJEK nečiji muž. O svojoj ljubavi koja je od nje odlazila svojoj ženi u krevet i pravila se da je sve u redu. Manje bi zamjerila, a možda ne bi nikako da je razvod bio već u postupku ili da se dotični razveo pa onda "uzjašio" dalje pa započeo s njom.
Da gledam narod kako plače i kliče sa riječima hvale i uzvicima "Bravo!!(...što si pomogla jednom mužu i ćaći da okrene leđa svojoj obitelji i dođe tebi u krevet)" - pa dobro ljudi jeste vi normalni? Kud ide ovaj svijet?
Da se pravim da je i meni to ok i da ljudi prihvate to kao nešto normalno i da je to sasvim super uraditi?
I jesam. Osudila sam javno njen postupak. I nije mi žao.
Znam da ne znam šta me čeka sutra u životu i da se to može dogoditi svima pa i meni. Ono što ja sigurno znam je to da ne bi pisala knjigu o čovjeku koji je moja ljubav, a još uvijek nečiji muž. Ako ništa, sačekala bi da se razvede pa ju onda izdala. Žao mi je samo što sam godinama vjerovala da ta žena posjeduje nešto što se zove moral, poštenje i razumijevanje jer je to ono o čemu sam godinama čitala u njenim tekstovima. Samo zato žalim. Vjerujte mi!
I ovim tekstom završavamo svaku raspravu o njoj. Objasnila sam sada i uzduž i poprijeko zašto sam bila ljuta i zašto sam ispisala tekst. https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4766942101Citat: Thinking Out Loud by DAŠA November 17 at 7:03 PM ·
Zar za ovu poziciju nije potrebna VSS? I čuj, iz državnog budzeta će joj biti pokriveno školovanje u Češkoj? Ja mislila da nas ide predstavljati, a ne školati se...
Da sam znala da se može bez VSS biti ambasador i ja bi se prijavila za ovo mjesto... Pričam i pišem engleski, njemački i talijanski, imam srednju stručnu spremu i gotovo 3 godine fakulteta. More li?
U šoku sam. https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4766942101Citat: Thinking Out Loud by DAŠA
November 18 at 1:30 PM · ‼‼‼‼‼‼ Sada, nakon svih ovih otkrića o veleposlanici samo čekam patetičnu izjavu da nije dobro, da se ne osjećaj najbolje, jer jedino sto zna kada se otkrije laž i prevara je da izazove žaljenje naroda jer drugačije ne zna da se obrani. Ne bih ja, ali kada sam čula da je neškolovana dobila mjesto, a sjećam se da sam je nekada voljela jer je bila realna... "Kad kolosalne stvari izjavljuju licemjerni miševi, lafo pozivajući da ne eskalira sranje, miševi koji sranje kuhaju svaki novi dan jer ih samo sranje održava na površini, miševi koji su ono sranje devedesetih gledali iz sigurnih utočišta, dobro zaštićenih vlastitih guzica, dok su ljudi krvarili da bi danas oni mogli bezočno srati. I po životu, i po ljudima. Koji su devedesetih sakrili i sebe i svoju djecu, pa danas u rat huškaju iste budale što su onomad ostali i bez djece, i bez uma, i bez udova. A mirom dobili ovaj jad što ga ponekad i državom zovemo. Mirom dobili korupciju, nepotizam, siromaštvo, lopovluk, rodijačenje i prosjačenje. Pa sve vam jebem, ovaj put zadužite svojoj familiji oružje i pošaljite ih da brane vaše bolesne ideje... Odjebite od svih drugih roditelja što rastežu život od prvog do prvog da im djeca ne osjete tegobu postojanja pod vašom kontrolom, dok vaša djeca u napucanim bolidima vozikaju napućene starlete. Odjebite od omladine koja masovno upisuje medicinsku školu samo da bi mogli prati i masirati švapske starce, ostavljajući svoje babe i didove sa suzama u očima, dok vaše babe, punice, amidže, daidže i punčevi postaju na papirima vlasnici najluksuznijih zdanja jer ni vaši imovinski kartoni ne mogu podnijeti toliko kriminala. Neće ići, majmuni. Malo više pameti ovaj put, lako povodljivi narode. Neka naš jedini patriotizam bude ovaj krov iznad svačije glave. Naš individualni mikrosvijet kao jedina bojišnica koja se treba braniti. Neka obitelj bude jedina domovina i zastava na koju se kunemo. Jedini rat onaj u kojem se borimo za što više poljubaca naše djece. I jedina eskalacija nereda nek se desi na krevetu s voljenom osobom. A oni nek ginu. Možda ovaj drugi put stvarno budu imali više sreće." ( https://www.catbih.ba/martina-mlinarevi ... as-rat-nas…/) I na kraju, pade ona pod utjecaj onih koji kontroliraju, postade jedna od njih, dok omladina, ista ona za koju se ona nekada borila, sa završenim fakultetom ide van države, MMSopta dobiva posao veleposlanice sa srednjom školom od onoga koga je nekada pljuvala. I kada mi netko kaže da šutim... Kako ću? I objavljujem BAŠ DANAS, jer je od današnjega dana glavu okrenula!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 22:42 |
|
|
Koga vi birate, ružnu i kobilastu Martinu ili ovu koju je Martina spominjala u svojim knjigama (bivša od njenog dečka) ?
Privitak/ci: |
example.jpg [ 491.36 KiB | Pogledano 3199 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 stu 2019, 22:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
BBC je napisao/la: Koga vi birate, ružnu i kobilastu Martinu ili ovu koju je Martina spominjala u svojim knjigama (bivša od njenog dečka) ? u' ti jarca,jes' dobra...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|