|
|
Stranica: 126/913.
|
[ 22821 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
KASAP
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 12:17 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: KASAP je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=osocIWakOp4
Ovako izgleda zivot pod okupacijom. Ovako izgleda kad Arapi objave rat i izgube: https://hr.wikipedia.org/wiki/Arapsko-i ... i_rat_1948. Arapi su mogli imati svoju državu Palestinu koja bih danas mogla biti kao Monaco, nisu htjeli a sad kukaju. Ispali su glupi ali ko je to 1948. mogao znati? Ko je mogao znati da ce Zapad kao neku vrstu nadoknade stete Jevrejima dati drzavu u Palestini a ne u - lupam - Njemackoj? Da su im, kao sto je primjera jendom prilikom spomenuo Voja Seselj, dali drzavu u danasnjoj Bavarskoj, svih tih problema nebi bilo. Jer tad bi Cionisti bili okruzeni miroljubivim, civilizovanim Germanima, tako da tu mislim nikakvih problema nebi bilo, kao s ovim divljim Arapima. How yes no...
_________________ Jesu li "Bošnjaci" genocidofili ili genocidofobi ?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 12:23 |
|
|
Nisu bili samo glupi nego prije svega zli.
Da Arapi mogu, potpuno bi uništili Izrael. Kukaš kako Izraelci ubiju po nekog civila, a islamisti imaju obećano da će se židovi kriti iza kamena, a kamen će govoriti evo židova iza mene ubij ga. Što li bi govorio da Izraelci traže Arapa iza svakog kamena, ha?
Glupi bili kako da ne, bili su najprije fašisti a i sad su.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
KASAP
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 13:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nisu bili samo glupi nego prije svega zli.
Da Arapi mogu, potpuno bi uništili Izrael. Kukaš kako Izraelci ubiju po nekog civila, a islamisti imaju obećano da će se židovi kriti iza kamena, a kamen će govoriti evo židova iza mene ubij ga. Što li bi govorio da Izraelci traže Arapa iza svakog kamena, ha?
Glupi bili kako da ne, bili su najprije fašisti a i sad su. A Izraelci da mogu nebi?? Nego mislis ovo sto se zajebavaju oko Westbanka, i sto im kalja ugled po citavoj planeti pa moraju ulagati milijarde u propagandne svrhe, oni rade jer su zidovski humanisti? Da mogu, sutra bi oni njih potrpali na kamionei ko 1948. godine sto pobili, sto popalili, sto procerali. No, nije 2020. 1948., kuish? Covjece, shvati da nemate niti jedan validan argument. I jedino sto vas fura je iskljucivo mrznja prema muslimanima. Da su Palestinci kojim slucajem vecinom krscani, iako ih ima, nebi tu pjesmu pjevali, siguran sam. Nego bi bilo, zidovi sotone, ubise nam Isusa.. Uostalom, niste ih tek tako za badava genocidisali..sto ih volite. I kako onda pod tim pretpostavkama da vodimo normalnu diskusiju oko neceg kad vam je ta ideologija iznad svega. A razumno kad bi skontali, i na sekundu zaboravili te vjerske kategorije, morali bi priznati da je ovo sto im rade D E C E N I J A M A (dakle: nit sloboda, nit im daju drzavljanstva pa da barem budu gradjani Izraela) ubijanje na rate, tihi genocid, ako tako hoces.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 16:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76193 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
KASAP je napisao/la: A razumno kad bi skontali, i na sekundu zaboravili te vjerske kategorije, morali bi priznati da je ovo sto im rade D E C E N I J A M A (dakle: nit sloboda, nit im daju drzavljanstva pa da barem budu gradjani Izraela) ubijanje na rate, tihi genocid, ako tako hoces. Koji tihi genocid? Pa broj zrtava izraelsko-palestinskih konflikta od 1948 do danas manji je od broja poginulih u Domovinskom ratu u Hrvatskoj, iznosi oko 15 000, od čega 1500 u sukobima izmedju samih palestinskih Arapa. To nema nikakvog demografskog efekta na nekoga tko se bavi terorizmom vec 70 godina, a godišnje ga se radja 100 000. U Siriji u par godina muslimani se medjusobno potamanili 40 puta više, oko 500 000. Kako bi ti reagirao da Srbi iz Pala svaka 3 mjeseca ispale nekoliko raketa na centar Sarajeva i pri tom ciljaju na sto veci broj civilnih zrtava? U 2019!! Nije istina da nemaju ni slobode ni državljanstva. -2 milijuna Arapa ima državljanstvo Izraela -Gaza je samostalna država, ali su izabrali terorističku organizaciju za vladu, pa su blokirani ali ih Izrael hrani, daje vodu, naftu i struju. Daj mi primjer dvije muslimanske strane u sukobu gdje jedna doslovce hrani drugu. -1/3 ih zivi na Zapadnoj Obali/ Judeji koja je okupirani teritorij iz razloga sigurnosti, Izrael je kod Tel Aviva tanak 15km
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 17:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76193 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dobar antiteroristički zakon koji je odvratio tko zna koliko samoubojica, jer bi mu familija rekla “nemoj”:
Tko god izvrsi samoubilački teroristički napad, sruši mu se obiteljska kuca i na tom mjestu je trajno zabranjena gradnja nove nastambe. Tako da samoubojica ne misli da je smrću izbjegao sud i da je “nasamario” Izrael.
Ujedno članovi familije koji znaju da očekuju “sehida”, imaju dobar motiv da ga odvrate.
Ovi koji se ipak raznesu, oni su redovito palestinski “sveci” , i otvoreno im se nosaju slike i slave se, ja da sam Izrael to ne bih dopustio, ali s obzirom da ovi žive pod palestinskom upravom gdje slavljenje samoubojica terorista ne da je kažnjivo nego i financijski poduprto od strane vlade, to nije kazneno djelo.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 17:28 |
|
|
Mislim da je dovoljno da Kasap odgovori na ovo pitanje:
- Srbi iz Pala svaka 3 mjeseca ispale nekoliko raketa na centar Sarajeva.
Kako bi ti reagirao, da imaš vojsku Izraela?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 17:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39457 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Čuj kako, s onom marš preko Drine. Da su Bošnjaci naoružani i u omjeru snaga kao Izraelci odmah sutra bi počeo rat u BiH, a cilj ne bi bila Drina nego Novi Pazar.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 18:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mislim da je dovoljno da Kasap odgovori na ovo pitanje:
- Srbi iz Pala svaka 3 mjeseca ispale nekoliko raketa na centar Sarajeva.
Kako bi ti reagirao, da imaš vojsku Izraela? To je drugačije.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
KASAP
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 19:34 |
|
|
Robi, vec sam ti rekao, ako se vratis unatrag, da ja ne osudjujem per se ono sta radi Izrael, mislim osudjujem jer sam naravno uvijek protiv ugnjetavaca, zato je bolje reci: ne mislim da je to nesto sto je eto kao samo Izraelu imanentno i kao da to drugi na njihovom mjestu nebi isto tako radili, mozda cak i gore. Ja govorim prije svega o licemjernom stavu Zapada prema tom konfliktu dok su mediji puni Ujgura i Hongkonga. A o tome kako i na koji nacin Izrael preuzima tokom decenija palestinsku zemlju i naseljava jevrejske vjerske fanatike koji su spremni da sa nekolicinom drugih zive okruzeni bodljikavom zicom medju desetinama hiljada Palestinaca, kao u Hebronu i drugim prokletijama, umjesto po bogatim cetvrtima Zapadne Evrope i USA, ima dovoljno i stiva i filmskog materijala (sto dovoljno govori o tome kakav je to kov ljudi, to je za mene na nivou vehabije koji se odluci da napusti BiH i ode u Siriju oslobadjati svetu zemlju). Izmedju ostalog, pogledaj barem onaj snimak koji sam stavio danas. Citat: Da su Bošnjaci naoružani i u omjeru snaga kao Izraelci odmah sutra bi počeo rat u BiH, a cilj ne bi bila Drina nego Novi Pazar. Da, i sta sad?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 21:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39457 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ta se priča davno mogla završiti podjelom i priznanjem Palestine kao države. Ovako imamo trajni konflikt i žarište kao u BiH.
A što se tiče Ujgura, nešto ne vidim da vas tako briga za Tibetance ili katolike u Kini.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
KASAP
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 24 pro 2019, 22:45 |
|
|
daramo je napisao/la: Ta se priča davno mogla završiti podjelom i priznanjem Palestine kao države. Ovako imamo trajni konflikt i žarište kao u BiH.
A što se tiče Ujgura, nešto ne vidim da vas tako briga za Tibetance ili katolike u Kini. Citat: Ta se priča davno mogla završiti podjelom i priznanjem Palestine kao države. Ovako imamo trajni konflikt i žarište kao u BiH. Ovdje je Arafat po meni napravio kobnu gresku sto nije uzeo ono sto mu se nudilo u Oslu. A nudilo mu se sve osim istocnog Jeruzalima. Izrael je napravio gresku sto brilijantnu pobjedu nakon 6-dnevnog rata nije iskoristio i velikodusno ponudio osvojenu teritoriju nazad u zamjenu za priznanje i mir. Jesu, vratili su poslije, ali tek sto umalo nisu zijanili u Jonkipurskom ratu nekoliko godina poslije (a i bi da im nije bilo USA i prije svega VB). Tad su Arapi uz Nasera & Co. vec bili neki drugi i tad je vec bilo kasno. Citat: A što se tiče Ujgura, nešto ne vidim da vas tako briga za Tibetance ili katolike u Kini Zar nisam ja upravo kritikovao isto to sto kritikujes i ti? Kinezi fakat nisu normalni, o tome ne moramo diskutovati i daleko im kuca bila i njihov sistem, ali nisu Ujguri jedini potlaceni narod. A ni Hongkong jedini grad na svijetu u kojem su ugrozene "zapadne vrijednosti", ali mediji samo o njima guslaju jer im pase u kontekst. O Palestini, pa ni Tibetu i slicno, ni glasa ni traga.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 25 pro 2019, 16:44 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6359 Lokacija: Izvan sebe
|
KASAP je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisu bili samo glupi nego prije svega zli.
Glupi bili kako da ne, bili su najprije fašisti a i sad su. A Izraelci da mogu nebi?? Nego mislis ovo sto se zajebavaju oko Westbanka, i sto im kalja ugled po citavoj planeti pa moraju ulagati milijarde u propagandne svrhe, oni rade jer su zidovski humanisti? Da mogu, sutra bi oni njih potrpali na kamionei ko 1948. godine sto pobili, sto popalili, sto procerali. No, nije 2020. 1948., kuish? Covjece, shvati da nemate niti jedan validan argument. I jedino sto vas fura je iskljucivo mrznja prema muslimanima. Da su Palestinci kojim slucajem vecinom krscani, iako ih ima, nebi tu pjesmu pjevali, siguran sam. Nego bi bilo, zidovi sotone, ubise nam Isusa.. Uostalom, niste ih tek tako za badava genocidisali..sto ih volite. I kako onda pod tim pretpostavkama da vodimo normalnu diskusiju oko neceg kad vam je ta ideologija iznad svega. A razumno kad bi skontali, i na sekundu zaboravili te vjerske kategorije, morali bi priznati da je ovo sto im rade D E C E N I J A M A (dakle: nit sloboda, nit im daju drzavljanstva pa da barem budu gradjani Izraela) ubijanje na rate, tihi genocid, ako tako hoces. Zaista kako da vodimo normalnu diskusiju kada smo se svi otkrili i postali gologuzi, ti branis na svakom koraku muslimane, mi ove jebreje.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 03 sij 2020, 14:39 |
|
|
Izgleda da će Bibi dobit imunitet i ide u nove pobjede jači nego ikad :) Ljevičari i islamisti na aparatima
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 19:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 19:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 21:31 |
|
|
Citat: Abbas i Heniyye: Zajednički protiv američkog takozvanog mirovnog plana
I svaki drugi put biti će još manje, kao kod naših komšija.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 22:09 |
|
|
Odličan plan za obje strane. Trump mirotvorac.
1027 of 2558 - 40.15%
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 22:39 |
|
|
Al najjača je ova "residential and agricultural zone" na jugu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 22:50 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Al najjača je ova "residential and agricultural zone" na jugu. Ništa lošije od lokacije gdje je napravljen glavni grad saudijske Rijad, ili razni gradovi na dalekom sjeveru koji takodjer ne mogu opstati bez tehnologije. Uz novce i tehnologiju (koju Amerika obećava i uključuje kao dio plana) se sve može. I Izrael se širi u Negev.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 22:55 |
|
|
Te dvije dolje enklave su pametne.
Arapima se daje vise teritorija, daju im se pare i radna mjesta, te ih se tako dio seli iz unutrašnjosti Izraela uz granicu s Egiptom, smanjuje se pritisak na centralne dijelove. Ispusni ventil, ispusta se i preusmjerava pritisak prema granici s Egiptom.
Amerika može dati 10 milijardi dolara, još bi uštedila novce jer dugoročno daleko vise daje na održavanju sigurnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 23:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Al najjača je ova "residential and agricultural zone" na jugu. Ništa lošije od lokacije gdje je napravljen glavni grad saudijske Rijad, ili razni gradovi na dalekom sjeveru koji takodjer ne mogu opstati bez tehnologije. Uz novce i tehnologiju (koju Amerika obećava i uključuje kao dio plana) se sve može. I Izrael se širi u Negev. Ako pogledaš na Google maps, sve izraelske aktivnosti su u severnom delu pustinje, koji je više polupustinja nego prava pustinja, i koje se može nekako dovesti u red i kultivisati. A taj prostor gde su označene ove enklavice je prazan. U ovoj srednjoj enklavi su peščane dine. Ja sam skeptičan da tu išta može da se napravi, ali ko zna...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 23:10 |
|
|
Citat: Palestinska novinska agencija WAFA javila je kako je Heniye nedugo prije nego što je američki predsjednik Donald Trump iznio detalje plana kojeg naziva "Sporazumom stoljeća", telefonom razgovarao s Abbasom.
Tokom razgovora rečeno je kako Hamas stoji iza čvrstog stava predsjednika Palestine i da su odani legitimnim nacionalnim prioritetima palestinskog naroda te da odbacuju takozvani ”Sporazum stoljeća” čiji je cilj likvidirati palestinski nacionalni projekt, prenosi Anadolija.
Heniyye je pozvao na to da sve nesuglasice budu ostavljene po strani te da zajednički djeluju protiv plana likvidacije palestinskog nacionalnog projekta.
Abbas je izrazio zadovoljstvo inicijativom Heniyyea te dodao kako je ključna tačka u borbi protiv projekta likvidacije palestinskog pitanja, palestinsko nacionalno jedinstvo.
Njihov "nacionalni projekt" sa pokazao kao utopija. Kao i njihovo nacionalno jedinstvo.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 23:12 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ništa lošije od lokacije gdje je napravljen glavni grad saudijske Rijad, ili razni gradovi na dalekom sjeveru koji takodjer ne mogu opstati bez tehnologije.
Uz novce i tehnologiju (koju Amerika obećava i uključuje kao dio plana) se sve može. I Izrael se širi u Negev.
Ako pogledaš na Google maps, sve izraelske aktivnosti su u severnom delu pustinje, koji je više polupustinja nego prava pustinja, i koje se može nekako dovesti u red i kultivisati. A taj prostor gde su označene ove enklavice je prazan. U ovoj srednjoj enklavi su peščane dine. Ja sam skeptičan da tu išta može da se napravi, ali ko zna... Izrael ce imati 20 milijuna stanovnika do 2070, Negev neće ni postojati do tada. Sigurno se neće svi nabijati na prostor veličine Istre.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 23:17 |
|
|
Kad može Hong Kong da se nabija, moći će i oni. Inače, da bi živeo u Negevu, treba ti jako puno para za održavanje uslova za život, to je kao da živiš na Antarktiku ili čak Marsu (ajde ovde preterujem), ali svakako mnogo skuplje nego ovde gde imaš vode za bacanje i klimu koja nije ekstremna.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 28 sij 2020, 23:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|