|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 06 sij 2017, 22:18 |
|
|
Volite li više pišat ili srat, a ako srat, kad imate meku ili tvrdu stolicu?
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 06 sij 2017, 22:41 |
|
|
kakati je gust,piskit i nije bas
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 06 sij 2017, 22:51 |
|
|
Volim da serem onako natenane jer neću da se nagtežem da mi popucaju kapilari na očima.
I uglavnom imam literaturu u wc-u , i mogu reći da sam mnogo toga pročitao dok serem , tako da sranje može biti inteletulano uzdizanje.
Jebeno je kad motaš srati u tuđoj kući , em što je neprijatno i nemaš osećaj olakšanja do kraja , nego dok kenjaš u tuđoj kući možeš čitati samo deklaracije sa šampona , ali ipak ima i to dobru stranu jer se tako uče strani jezici jer sve deklaracije su na više jezika.
Oslabila mi je beška a verovatno i prostata tako da pišanje mi nije nikakav gušt osim kad pijem pivo i kad sam pijan pa izlijem 3 litre odjednom
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 06 sij 2017, 23:10 |
|
|
Nema tog praška za veš, sapuna, kreme ili farbe za kosu čiji sastav i način upotrebe nisam pročitao sedeći na WC šolji.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 06 sij 2017, 23:34 |
|
|
joe enter je napisao/la: Volim da serem onako natenane jer neću da se nagtežem da mi popucaju kapilari na očima.
I uglavnom imam literaturu u wc-u , i mogu reći da sam mnogo toga pročitao dok serem , tako da sranje može biti inteletulano uzdizanje.
Jebeno je kad motaš srati u tuđoj kući , em što je neprijatno i nemaš osećaj olakšanja do kraja , nego dok kenjaš u tuđoj kući možeš čitati samo deklaracije sa šampona , ali ipak ima i to dobru stranu jer se tako uče strani jezici jer sve deklaracije su na više jezika.
Oslabila mi je beška a verovatno i prostata tako da pišanje mi nije nikakav gušt osim kad pijem pivo i kad sam pijan pa izlijem 3 litre odjednom ja neserem u tudjim kucama a vi?
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 00:04 |
|
|
Heero je napisao/la: joe enter je napisao/la: Volim da serem onako natenane jer neću da se nagtežem da mi popucaju kapilari na očima.
Oslabila mi je beška a verovatno i prostata tako da pišanje mi nije nikakav gušt osim kad pijem pivo i kad sam pijan pa izlijem 3 litre odjednom ja neserem u tudjim kucama a vi? Ti si Heero koliko se sećam iz Nemačke , pa shodno sa time verovatno imaš tačno isprogramiranu stolicu , i kenjaš tačno u minut. Ja nisam takav i često idem kod ljudi nenadano i bez plana pa mi proradi stomak i prosto moram srati u tuđoj kući a ne zato što hoću da tamo kenjam već zato što sam nateran od prirode. Ali se suszdržavam dokle god mogu , ali kod bliske rodbine i bliskih prijatelja se ne suzdržavam.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 00:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27348 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Heero je napisao/la: joe enter je napisao/la: Volim da serem onako natenane jer neću da se nagtežem da mi popucaju kapilari na očima.
Oslabila mi je beška a verovatno i prostata tako da pišanje mi nije nikakav gušt osim kad pijem pivo i kad sam pijan pa izlijem 3 litre odjednom ja neserem u tudjim kucama a vi? Ti ispred kuće? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 00:24 |
|
|
Ja po tuđim kućama jedino i serem. Nikad ne idem u goste ako mi se ne sere, a kad dođem u goste tražim da iznesu kavu.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 00:30 |
|
|
Jednom prilikom mi u susjeda upo wc papir u šolju. Srećom bio mu fen na polici u wc-u i uzeo ja da sušim. I ne izlazim već 20 minuta, njemu nije jasno... Kuca, pita - šta radiš ti unutra? Rekoh - sušim kosu. Pita on - što je pereš ovde? Odgovorih - u mene se nešto bojler pokvario pa ne će da grije.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 00:32 |
|
|
joe enter je napisao/la: Heero je napisao/la: ja neserem u tudjim kucama a vi?
Ti si Heero koliko se sećam iz Nemačke , pa shodno sa time verovatno imaš tačno isprogramiranu stolicu , i kenjaš tačno u minut. Ja nisam takav i često idem kod ljudi nenadano i bez plana pa mi proradi stomak i prosto moram srati u tuđoj kući a ne zato što hoću da tamo kenjam već zato što sam nateran od prirode. Ali se suszdržavam dokle god mogu , ali kod bliske rodbine i bliskih prijatelja se ne suzdržavam. nisam iz njemacke krivo si zapamtio ali ima tako ljudi kojima je sranje ustimano
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 00:33 |
|
|
joe enter je napisao/la: Volim da serem onako natenane jer neću da se nagtežem da mi popucaju kapilari na očima.
Oslabila mi je beška a verovatno i prostata tako da pišanje mi nije nikakav gušt osim kad pijem pivo i kad sam pijan pa izlijem 3 litre odjednom Ja nikad nisam čito ništa u wc-u. Obavim svoje i to mi je to. Nekako mi mrsko da čitam dok se naprežem... a i strah me da slučajno ne bi iskino list da se obrišem.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 00:35 |
|
|
Tuta je napisao/la: Jednom prilikom mi u susjeda upo wc papir u šolju. Srećom bio mu fen na polici u wc-u i uzeo ja da sušim. I ne izlazim već 20 minuta, njemu nije jasno... Kuca, pita - šta radiš ti unutra? Rekoh - sušim kosu. Pita on - što je pereš ovde? Odgovorih - u mene se nešto bojler pokvario pa ne će da grije. hahah sjeti me sad i na mr.beana i na onu scenu iz glup i gluplji 2! BTW meni je pišanje sranje jos ako je dvocjevka onako u dva mlaza 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 01:20 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ja nikad nisam čito ništa u wc-u.
Nisam ni ja knjige ili novine ali WC je takav da uvek možete nešto naći za pročitati i unaprediti svoje znanje dok serete.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 01:26 |
|
|
Nema u mom nista,prije se bar vidio onaj natpis od persila sad ni kutija nije na vidljivom mijestu a textovi na samponima i to su sitnim slovima pa se i nevide,ali stvarno imaju puno texta bice da je to otkako smo u EU usli pa mora bit masa texta!
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 01:29 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Heero je napisao/la: ja neserem u tudjim kucama a vi?
Ti ispred kuće?  bar neperem guzicu u javnosti ko neki.. necemo ih imenovat
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 01:56 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7898 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
nemoj majke ti samo da mi je meka stolica... a ja sam na wc školjki uz pomoć moba i nekih podataka koje sam ovdje pročitao izračunao ugrubo postotke konstitutivnih naroda nakon popisa 2013. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 07 sij 2017, 08:49 |
|
|
haha ubi me kileru
|
|
Vrh |
|
 |
šukrija
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 09 sij 2020, 19:53 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1343 Lokacija: u prolazu
|
kiler je napisao/la: nemoj majke ti samo da mi je meka stolica... a ja sam na wc školjki uz pomoć moba i nekih podataka koje sam ovdje pročitao izračunao ugrubo postotke konstitutivnih naroda nakon popisa 2013.  To su ta moderna vremena. Nekada su ljudi išli na wc sa knjigom u ruci. Danas ljudi surfaju po internetu, vrijeme je novac štob rekli ameri, svatko tko je poduzetnik zna kako je to.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 09 sij 2020, 20:10 |
|
|
Hahaha, sto se nasmija. Gdje je ovaj otkaceni Tuta? Nekakav zanimljiv lik. Zaboravili ste cigaretu. Ja bez cigarete ne idem u wc, a kao i Aga citam sastav sampona, regeneratora... 
|
|
Vrh |
|
 |
šukrija
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 09 sij 2020, 20:18 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1343 Lokacija: u prolazu
|
Pušenje je malo zeznuto jer onda moraš uzet i pepeljaru. A jopet može se pepeo otresti i u wc šolju. A ovo za šampone, regeneratore, gelove i slične mješavine je istina, ja sam jednom takvom prilikom skontao da šampon koristim tamo gdje ne bih smio, a gel stavljam na kosu, nadam se samo da to nije nitko primijetio. 
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 09 sij 2020, 20:25 |
|
|
kiler je napisao/la: nemoj majke ti samo da mi je meka stolica... a ja sam na wc školjki uz pomoć moba i nekih podataka koje sam ovdje pročitao izračunao ugrubo postotke konstitutivnih naroda nakon popisa 2013.  Jel' te protjeralo kad si izračunao? 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 14 sij 2020, 23:17 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7898 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Mar-kan je napisao/la: kiler je napisao/la: nemoj majke ti samo da mi je meka stolica... a ja sam na wc školjki uz pomoć moba i nekih podataka koje sam ovdje pročitao izračunao ugrubo postotke konstitutivnih naroda nakon popisa 2013.  Jel' te protjeralo kad si izračunao?  E neće mene ni'ko odavde poćerat'!!! 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 14 sij 2020, 23:42 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Hahaha, sto se nasmija. Gdje je ovaj otkaceni Tuta? Nekakav zanimljiv lik. Zaboravili ste cigaretu. Ja bez cigarete ne idem u wc, a kao i Aga citam sastav sampona, regeneratora...  Negdije u beogradu ako sam tacno povezao fb korisnika koji je komentirao na facebooku stranu hercegbosne.Ja lika prepoznao po textu(ono licilo mi na njega) i pitam ga jesil ti tuta?on odgovori:nisam druze tuta je na robiji Da definitivno zanimljiv.Ides na njegov profil i gledas mu postove odpocetka,tu ima svasta 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 15 sij 2020, 06:22 |
|
|
govno
GOVNO DUH - Znas da si se israo. Ima govna na toalet papiru, ali nema u solji.
TEFLONSKO GOVNO - Kad se iseres, tako si cist i ti i toalet papir, da ne mozes da poverujes. Moras da se zadubis u WC solju da se uveris da si uopste srao.
LEPLJIVO GOVNO - Podseca na vruc katran. Obrises dupe 12 puta, i jos uvek nije cisto. Na kraju gurnes papir u gace, da ih ne zamazes. Ovakvo govno ostavlja trajne tragove na WC solji.
NEODLUCNO GOVNO - Taman si obrisao dupe, kad shvatas ... moraces opet.
TVRDOGLAVO GOVNO - Ovakvo govno je sigurno ubilo Elvisa. Ne izlazi sve dok ne oznojis i pocrvenis od silnog naprezanja.
GOVNO - TEG - Kad se iseres, laksi si za 5 kila.
NESTRPLJIVO GOVNO - Bolje bi ti bilo da si stignes do WCa u narednih 10 sekundi. Obicno promoli glavu jos pre nego sto sednes na solju.
KING KONG GOVNO - Ovo govno je toliko veliko, da nece da potone, osim ukoliko ga ne izlomkas u sitne komadice. Ofinger je kao stvoren za to. Ovo se obicno desi u tudjoj kuci.
GOVNO KOJE VOLI DA SE KUPA - Kada ovo govno padne u vodu, napravi ogroman pljusak, i obicno ti pokvasi dupe.
GOVNO - ZELJA - Sedis sav napregnut, prdnes par puta, ali govna nema.
GOVNO - ZMIJA - Ovo govno je prilicno mekano, debelo kao tvoj palac, i dugacko barem pola metra.
GOVNO - PLOVAK - Cak i nakon treceg pustanja vode, jos uvek pluta. Covece! Kako da ga se otarasim? Ovo se obicno desava u tudjoj kuci.
GOVNO OD MEKSICKE HRANE - Znas da ponovo mozes da jedes, kad prestane da te pece dupe.
GOVNO - KORNJACA - Ovakvo govno samo uplaseno proviri iz dupeta i brzo se vrati unutra.
BUNGEE GOVNO - Ovakvo govno visi neko vreme iz tvog dupeta, pre nego sto padne.
SPORO GOVNO - Moras da sedis na solji toliko dugo da ti se ukoce noge od struka na dole.
GOVNO - DZEK TRBOSEK - Ovakvo govno se zalepi za dlacice na dupetu, a onda ih naglo iscupa.
GOVNO SA ZURKE - Ogromno govno koje iseres na zurci. Onda pustis vodu i uzasnut gledas kako nivo vode u solji lagano raste.
PRASKAVO GOVNO - Govno koje izlece u milion delica po sekundi. Podseca na lavinu sa raketnim pogonom, i isprska celu WC solju.
VETROVITO GOVNO - Ono nastaje kada sednes na solju, i prdis toliko dugo i jako, da ti se vise ne sere.
SRANJE - Seres tako brzo, i brises dupe tako besno, da ti nestane toalet papira, i onda kazes: SRANJE!
GOVNO BEZ KRAJA - Ovo govno curi kao ludo, i taman kad zavrsis, i pocnes da brises dupe, stomak zakrci, i jos govana pocne da ispada.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pišat ili srat? Šta volite? Postano: 15 sij 2020, 10:48 |
|
|
 A, jeste Enter razradio temu?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|