|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jeste li snimali vlastiti seks? Postano: 18 tra 2016, 19:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89805 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nisam se snimao ali su me mozda uhvatile infracrvene kamere. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: Jeste li snimali vlastiti seks? Postano: 09 sij 2020, 21:44 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 21:35 Postovi: 1343 Lokacija: u prolazu
|
Nisam snimao, iz sličnih razloga 
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Jeste li snimali vlastiti seks? Postano: 09 sij 2020, 22:33 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
TobeJareBee, MiB baci link na video.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Jeste li snimali vlastiti seks? Postano: 09 sij 2020, 22:45 |
|
|
|
To je nekakav pozerski sex. Pa ne mozes opusteno da se sexas kada znas da snimas, moras paziti na frizuru, jacinu uzdaha i izdaha, pokret ruku i nogu. Film je film. Meni je to bez veze. Sve su to stimulansi za polupotentne ili malo jace sujetne. A i bilo bi me stid, ako cu biti iskrena. Jednom mi jedan stariji bracni par (70+ ) pokazuje raspored prostorija u kuci i dodjosmo do spavace sobe, kazu tek je kupili....bracni krevet i na sva cetiri zida ogledala, na ormarima, zidu... Ja pocrvenila umjesto njih. Slicno kao i snimanje, obicna stimulacija... Ono...kada mozes, mozes...jebo kameru, live prenos.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Jeste li snimali vlastiti seks? Postano: 20 sij 2020, 22:09 |
|
|
 Nedobar vam je potpis, gospođice Lapo. Mijenjajte ga 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Jeste li snimali vlastiti seks? Postano: 21 sij 2020, 00:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Markane, gdje si da zaustaviš ovaj bludne i nemoral?  Apeliram! Narkomani Robbie MO je napisao/la: Markan je konzervativan, on ne snima. Nego samo slika.  Kad je Markan bio vaših godina,ovo je bilo aktualno od opreme...  E,vala svaka mu čast tko je ovo nosio na se(x)ssion,a da ne izgine pri akrobacijama tijekom snimanja  Zolja? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Jeste li snimali vlastiti seks? Postano: 21 sij 2020, 07:47 |
|
|
Agathonikos je napisao/la:  Nedobar vam je potpis, gospođice Lapo. Mijenjajte ga  U čemu ste mu vidjeli manu gdin-e Agathonikos? Šta vas je dotaklo u potpisu?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|