|
|
Stranica: 4/16.
|
[ 378 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 00:20 |
|
|
Vidi ti ovo, jedna se interesuje za pivo, a druga ko iz topa nabroja deset vrsta... E žene, žene...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 00:21 |
|
|
Ksenija je napisao/la: 1. Laško 2. Zaječarko svetlo 3. Zaječarsko tamno 4. Kasačko (sa velebitskih izvora) 5. Lav 7. Nikšićko svetlo 8. Nikšićko tamno 9. Heineken 10. Stella Artois
10 vaših zelja? džekpot kuca na moru uspjesna dijeta odmor u Grckoj baniranje Granicnog kafa sa Aleksijem Somi novi posao dobro zdravlje prestanak pusenja
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 00:26 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ksenija je napisao/la: 1. Laško 2. Zaječarko svetlo 3. Zaječarsko tamno 4. Kasačko (sa velebitskih izvora) 5. Lav 7. Nikšićko svetlo 8. Nikšićko tamno 9. Heineken 10. Stella Artois
10 vaših zelja? džekpot kuca na moru uspjesna dijeta odmor u Grckoj baniranje Granicnog kafa sa Aleksijem Somi novi posao dobro zdravlje prestanak pusenja Dušo, Aleksije ne pije kafu, ali da odemo na neko iće i piće, obavezno... I šta je Somi? I gde je zadatak?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 01:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76749 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
10 slavenskih bogova
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 09:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 10:55 |
|
|
Ksenija je napisao/la: 1. Laško 2. Zaječarko svetlo 3. Zaječarsko tamno 4. Kasačko (sa velebitskih izvora) 5. Lav 7. Nikšićko svetlo 8. Nikšićko tamno 9. Heineken 10. Stella Artois
10 vaših zelja? Kakvo je ovo pivo pod brojem 4 kasačko sa velebitskih izvora,i gdje se proizvodi ? U HR ima velebitsko pivo,koje se prije rata zvalo lički biser. Pravila ga pivara Otočac,bilo pored karlovačke odlična piva.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 12:11 |
|
|
@Graničar18+ Svojevremeno sam u Splitu prvi put pila Kasačko pivo. Na nalepnici ispod je pisalo "sa velebitskih izvora". Ne znam gde se proizvodi i ne znam da li se i danas tako zove. Na netu sam pronašla dve vrste "Kasačko" i "Velebitsko". Uglavnom, meni se dopalo iako pivo ne volim. https://famous.adria-bars.hr/ponuda/3-t ... -pivo.htmlNa ovoj nalepnici ne piše ono što je pisalo kada sam ga videla. Beše pre sedam-osam godina.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 12:16 |
|
|
Pošto niko nije postavi novi zadatak, ja ću.
10 stvari koje biste poneli na pusto ostrvo na kome ćete boraviti do kraja života.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 12:30 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Pošto niko nije postavi novi zadatak, ja ću.
10 stvari koje biste poneli na pusto ostrvo na kome ćete boraviti do kraja života. Onaj avion što može da aterira na vodu, Priručnik kako upravljati tim avionom Gorivo za avion, ćevape, pivo, tuce knjiga cigarete za svaki slučaj Papuče kupaće gaće par desetina hiljada dolara u zlatu 10 srpskih vladarki!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 13:02 |
|
|
Aleksije Radičeviću Moram da se nasmejem, ni malo nisi snalažljiv. Šta će ti zlato? Šta će ti priručnik ako si avion već aterirao na ostrvo? Na čemu ćeš da pečeš ćevape? Gde ćeš da hladiš pivo? Cigarete umesto seme duvana! Čuj, kupaće gaće a sam na ostrvu Na zadatak ću odgovoriti čim izguglam, ako me neko ne preduhitri.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 15:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76749 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Opet ovaj navlači na monarhizam.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 16:26 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Aleksije Radičeviću Moram da se nasmejem, ni malo nisi snalažljiv. Šta će ti zlato? Šta će ti priručnik ako si avion već aterirao na ostrvo? Na čemu ćeš da pečeš ćevape? Gde ćeš da hladiš pivo? Cigarete umesto seme duvana! Čuj, kupaće gaće a sam na ostrvu Na zadatak ću odgovoriti čim izguglam, ako me neko ne preduhitri. Zlato mi treba kad negde sletim avionom, koji mi je tu parkiran pored mene. Priručnik za svaki slučaj, a i nigde ne piše da sam ja doćerao avion sam. Ćevape ću da donesem pečene. U avion će da bude frižiderčić za lađenje piva. Ne pušim, bre, cigarete su ti za svaki slučaj, ako mi naleti gušt. Kupaće gaće, pa veliko mi je zastiđe, biti go. Navika.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 17:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kupaće gaće, pa veliko mi je zastiđe, biti go. Navika. Nemoj lagat. To se kulturno kaže mala mi piša,pa da sakrijem kupaćim. A i da se domorodke ne prepanu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 17:44 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @Graničar18+ Svojevremeno sam u Splitu prvi put pila Kasačko pivo. Na nalepnici ispod je pisalo "sa velebitskih izvora". Ne znam gde se proizvodi i ne znam da li se i danas tako zove. Na netu sam pronašla dve vrste "Kasačko" i "Velebitsko". Uglavnom, meni se dopalo iako pivo ne volim. https://famous.adria-bars.hr/ponuda/3-t ... -pivo.htmlNa ovoj nalepnici ne piše ono što je pisalo kada sam ga videla. Beše pre sedam-osam godina. Sad razumijem. Ovo je tamna piva,a velebitsko je svijetlo. Proizvođač je vjerovatno isti. Mislim da je pivara u Perušiću pored Gospića.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 17:50 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kupaće gaće, pa veliko mi je zastiđe, biti go. Navika. Nemoj lagat. To se kulturno kaže mala mi piša,pa da sakrijem kupaćim. A i da se domorodke ne prepanu. Graničarko, pa delujem li ti ja kao neko kome nedostaje samopouzdanja? Valjda to odnekud dolazi, zar ne? ;)
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 17:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Aleksije Radičeviću Moram da se nasmejem, ni malo nisi snalažljiv. Šta će ti zlato? Šta će ti priručnik ako si avion već aterirao na ostrvo? Na čemu ćeš da pečeš ćevape? Gde ćeš da hladiš pivo? Cigarete umesto seme duvana! Čuj, kupaće gaće a sam na ostrvu Na zadatak ću odgovoriti čim izguglam, ako me neko ne preduhitri. Zlato mi treba kad negde sletim avionom, koji mi je tu parkiran pored mene. Priručnik za svaki slučaj, a i nigde ne piše da sam ja doćerao avion sam. Ćevape ću da donesem pečene. U avion će da bude frižiderčić za lađenje piva. Ne pušim, bre, cigarete su ti za svaki slučaj, ako mi naleti gušt. Kupaće gaće, pa veliko mi je zastiđe, biti go. Navika. - Nema sletanja, na ostrvu ostaješ do kraja života i zato džaba ćeš poneti zlato. - Pitanje je jasno jer se odnosi na jedno lice, ovoga puta na tebe. - A kada pojedeš ćevape šta ćeš onda? M? - Pivo popiješ, frižider crkne jer nema struje, od aviona ostane olupina osim ako ga ne pretvoriš u stambeni prostor. - Za gušt smisli nešto pametnije, nešto što će da se razmnožava. - Čuj, pa ni na ostrvu nisi navikao živeti, pa što bi bio problem biti nag. Zadatak prosleđujem: 10 srpskih vladarki!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 17:56 |
|
|
Ksenija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zlato mi treba kad negde sletim avionom, koji mi je tu parkiran pored mene. Priručnik za svaki slučaj, a i nigde ne piše da sam ja doćerao avion sam. Ćevape ću da donesem pečene. U avion će da bude frižiderčić za lađenje piva. Ne pušim, bre, cigarete su ti za svaki slučaj, ako mi naleti gušt. Kupaće gaće, pa veliko mi je zastiđe, biti go. Navika. - Nema sletanja, na ostrvu ostaješ do kraja života i zato džaba ćeš poneti zlato. - Pitanje je jasno jer se odnosi na jedno lice, ovoga puta na tebe. - A kada pojedeš ćevape šta ćeš onda? M? - Pivo popiješ, frižider crkne jer nema struje, od aviona ostane olupina osim ako ga ne pretvoriš u stambeni prostor. - Za gušt smisli nešto pametnije, nešto što će da se razmnožava. - Čuj, pa ni na ostrvu nisi navikao živeti, pa što bio problem biti nag. Zadatak prosleđujem: 10 srpskih vladarki! To sam rekao tebi da neću da bežim sa ostrva, ali kad ti ne gledaš... I šta si navalila da budem go? I nije ti zastiđe da takve razgovore vodimo pred ljudima...
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 17:56 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Sad razumijem. Ovo je tamna piva,a velebitsko je svijetlo. Proizvođač je vjerovatno isti. Mislim da je pivara u Perušiću pored Gospića. Verovatno si u pravu. Znam da je zaista ukusno i da sam nakon što sam popila kriglu bila potpuno sita. Tačno, kasačko je tamno.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 17:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničarko, pa delujem li ti ja kao neko kome nedostaje samopouzdanja? Ma jok,ti si pun samopouzdanja. Ni na pusto ostrvo bez kupaćih.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 17:59 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Graničarko, pa delujem li ti ja kao neko kome nedostaje samopouzdanja? Ma jok,ti si pun samopouzdanja. Ni na pusto ostrvo bez kupaćih. Tebi su gaće merilo samopouzdanja?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 18:01 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Verovatno si u pravu. Znam da je zaista ukusno i da sam nakon što sam popila kriglu bila potpuno sita. Tačno, kasačko je tamno. I kasačko i velebitsko se proizvode u ograničenim količinama i nema ih svagdje za kupit. Moraću kad tad probat velebitsko,kažu da je odlično. Tamno pivo ne volim.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 18:03 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Verovatno si u pravu. Znam da je zaista ukusno i da sam nakon što sam popila kriglu bila potpuno sita. Tačno, kasačko je tamno. I kasačko i velebitsko se proizvode u ograničenim količinama i nema ih svagdje za kupit. Moraću kad tad probat velebitsko,kažu da je odlično. Tamno pivo ne volim. Ima li nešto srpsko da ti voliš, majku mu? Pušćaš Thompsona ovde, ne voliš kralja, ne voliš mene, ne piješ srpska piva, nervira te ekavica... Pa daj pokušaj makar da sakriješ, reda radi... ;)
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 18:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: I nije ti zastiđe da takve razgovore vodimo pred ljudima... Zastiđe ? Na kojem je to jeziku ? American-serbian ?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 18:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I nije ti zastiđe da takve razgovore vodimo pred ljudima... Zastiđe ? Na kojem je to jeziku ? American-serbian ? Crnogorski lokalizam.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 21 tra 2020, 18:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: I šta si navalila da budem go? I nije ti zastiđe da takve razgovore vodimo pred ljudima... Evo, stidim se. Nego, da se ti nisi rodio u kupaćim gaćicama?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|