|
|
Stranica: 13/16.
|
[ 378 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 19:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78471 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nbgd88 je napisao/la: 10 razloga zašto bi Lapo-Lapo trebala da se preseli kod Alekse u Ameriku? zelena karta standard puno veća država, ko kontinent učenje engleskog novo osvježenje u životu nove koleginice novi tračevi uzbuđenje uslijed rizika češća putovanja jeftiniji kvalitetni proizvodi 10 hebrejskih slova
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 19:43 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17416 Lokacija: יום טוב
|
Robbie MO je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: 10 razloga zašto bi Lapo-Lapo trebala da se preseli kod Alekse u Ameriku? zelena karta standard puno veća država, ko kontinent učenje engleskog novo osvježenje u životu nove koleginice novi tračevi uzbuđenje uslijed rizika češća putovanja jeftiniji kvalitetni proizvodi 10 hebrejskih slova koja navlakusa zadnji red mog potpisa i lokacija  shalom!
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 19:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78471 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ZGabriel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: zelena karta standard puno veća država, ko kontinent učenje engleskog novo osvježenje u životu nove koleginice novi tračevi uzbuđenje uslijed rizika češća putovanja jeftiniji kvalitetni proizvodi
10 hebrejskih slova
koja navlakusa zadnji red mog potpisa i lokacija  shalom! Nije šalom nego šabat šalom. Igraj po pravilima teme. Tvoje ime i jom tov kao lokacija (malo si zabunila vrijeme i prostor?) nije ono sto se trazi, možda se ja nisam precizno izrazio. Dakle, 10 pojedinačnih i odvojenih slova
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 19:56 |
|
|
Mogla bi i Nataša da bude Srpkinja. Preziva se isto kao Davor Janjić (kažu da je Binsr, na moje iznenađenje), a roditelji joj se zovu Predrag i Jagoda. Mnogo je ubava! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 20:04 |
|
|
Ajde dobro prihvatit ću njeno rješenje.
10 azijskih jela
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 20:08 |
|
|
Ustvari ne prihvaća se, jer nema 10 različitih slova.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 20:31 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 21:16 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ajde dobro prihvatit ću njeno rješenje.
10 azijskih jela Dim Sum Satay Chiang Mai juha Bami Goreng Thai tjestenina Wok Topla salata sa sashimijem od brancina Ljepljive mini hrenovke u azijskom umaku sa sezamom Surf & Turf & povrće u tempuri i na kraju za onoga ko je ljubitelj Azijskih specijaliteta https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/specijaliteti-od-penisa-osvajaju-aziju/131004083Odlično. Inače pod azijska su bila prihvatljiva i indijska jela.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 21:26 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12583 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Dim Sum Satay Chiang Mai juha Bami Goreng Thai tjestenina Wok Topla salata sa sashimijem od brancina Ljepljive mini hrenovke u azijskom umaku sa sezamom Surf & Turf & povrće u tempuri i na kraju za onoga ko je ljubitelj Azijskih specijaliteta https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/specijaliteti-od-penisa-osvajaju-aziju/131004083Odlično. Inače pod azijska su bila prihvatljiva i indijska jela. meni omiljeno Chicken tikka masala
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 21:35 |
|
|
DrMag je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Odlično. Inače pod azijska su bila prihvatljiva i indijska jela.
meni omiljeno Chicken tikka masala With naan, umočit 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 24 tra 2020, 21:36 |
|
|
DrMag je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Odlično. Inače pod azijska su bila prihvatljiva i indijska jela.
meni omiljeno Chicken tikka masala Bila mi je fora u Njemackoj u jednom Malezijskom restoranu jesti. Pitaju te hoces li na Evropski ili tradicionalni nacin? Tradicionalni, dodje momak, opere ti desnu ruku i posusi, jer je lijeva kao ,,necista,, zbog obreda pranja nakon.... Poslije jela opet dodje s ibrikom i opere desnu ruku i posusi, a lijeva ruka je stalno u toku jela ispod stola. Zanimljivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 25 tra 2020, 19:22 |
|
|
10 stvari/ličnosti koje bi po vama trebale biti ispod stola?
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 25 tra 2020, 22:43 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: 10 stvari/ličnosti koje bi po vama trebale biti ispod stola? Mrve Muz Zvakaca guma Noge Stolica Mito Ne znam dalje, osim ako nisi mislio na to sto ne treba javno, transparentno... 10 predmeta kojih nema u skoli, a smatrate da ih treba uvrstiti
|
|
Vrh |
|
 |
Nbgd88
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 25 tra 2020, 22:57 |
|
|
Nisam, nisam.  Evo dodaću ja : Pavle Vujisić, Džek Nikolson, Željko Bebek, Paolo Maldini.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 06:09 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: 10 predmeta kojih nema u skoli, a smatrate da ih treba uvrstiti Lapušice, blokirala si temu ovim pitanjem? Ima raznih škola, sa različitim predmetima. Na koju misliš? Na osnovne škole, gimnazije, srednje škole za usmereno obrazovanje - tj. neka specifična od ovih? Dok ne objasniš evo jedan lakši zadatak od mene: Navesti deset jugoslovenskih fudbalskih prvoligaša iz osmadesetih, ali bez "velike četvorke"!P.S. Da nismo nas dvoje išli zajedno u Drvnoprerađivačku? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 06:34 |
|
|
1. Kako postati uspjesan covjek 2. Borilacke vjestine 3. Sam svoj majstor 4. Prilagodjavanje promjenama u drustvu 5. Svijet tehnologije 6. Komunikacijske vjestine 7. Kreativnost 8. Samopouzdanje 9. Pisanje 10. Blockchain
Seri, nismo isli skupa u drvnopreradjivacku, ali se mozda znamo s ograde na kojoj ste vi drvopreradjivaci slinili za nama gimnazijalkama? Znale bi baciti pogled i onako uzgred reci ,,eno balvana,,!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 06:41 |
|
|
Miloš Šestić Milan Janković Zdravko Borovnica Ivan Jurišić Boško Đurovski Vladimir Petrović Dragan Miletović Živan Ljukovčan Milan Jovin Cvijetin Blagojević Dragan Simeunović
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 07:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nije šalom nego šabat šalom. Igraj po pravilima teme. Tvoje ime i jom tov kao lokacija (malo si zabunila vrijeme i prostor?) nije ono sto se trazi, možda se ja nisam precizno izrazio. Dakle, 10 pojedinačnih i odvojenih slova 1. seljo-beljo, shalom je pozdrav  Citat: Shalom by itself is a very common abbreviation and it is used in Modern Israeli Hebrew as a greeting, to which the common reply is, Shalom, Shalom. It is also used as a farewell. 2. גבריאל + יום טוב + שָׁלוֹם su svi u mom odgovoru i sadrže više od 10 različitih slova  mogao si primijetiti da tipkam s mobitela (za razliku od sad) pa su mi manevarske mogućnosti ograničene. 3. zašto "dobar dan" ne bi bio lokacija? ja sam prirodnjak, vremensko-prostorni kontinuum nije mi nepoznat.  4. evo ti cijeli alef-bet pa uči   5. nabrojite 10 Židova dobitnika Nobelove nagrade
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 08:31 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije šalom nego šabat šalom. 1. seljo-beljo, shalom je pozdrav  Nisi razumjela šalu. Bio je petak 7:55 navečer kad sam napisao tu poruku a sunce zašlo u 7:54. https://www.timeanddate.com/sun/croatia/zagreb Tada počinje šabat, pa je prigodno šabat šalom. ZGabriel je napisao/la: 2. גבריאל + יום טוב + שָׁלוֹם su svi u mom odgovoru i sadrže više od 10 različitih slova Samoglasnici su ti u zadnjoj riječi a u drugim riječima nisu. Nemoj radit cut & paste, dobiješ kupus više različitih stilova pisanja. To ti izgleda skoro kao da na hrvatskom napišeš Ja se ZOVEM Gabriela. ZGabriel je napisao/la: 3. zašto "dobar dan" ne bi bio lokacija? ja sam prirodnjak, vremensko-prostorni kontinuum nije mi nepoznat.  "Dobar dan" je loš prijevod za jom tov, jer dobar dan na hrvatskom znači obični sekularni svakodnevni pozdrav, dok jom tov nije svakodnevni pozdrav, nego općenita fraza koja se koristi za blagdane ili doba festivala koji traju duže od jednog dana. Bolji prijevod bi bio "sveti dan" ili jednostavno blagdan. ZGabriel je napisao/la: 4. evo ti cijeli alef-bet pa uči   Tablica je netočna. Ajin i alef ne moraju se izgovarati kao "a", a ni vav ne mora biti "v" može igrati ulogu samoglasnika. Fale sofit slova. Hei može biti nečujan.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 09:00 |
|
|
Robika, jel ti to proučavaš hebrejski jezik i židovsku kulturu? aaaaa, kako smo te fino usmjerili.  joj, suza mi kanula od sreće. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 09:03 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Robika, jel ti to proučavaš hebrejski jezik i židovsku kulturu? aaaaa, kako smo te fino usmjerili.  joj, suza mi kanula od sreće.  Ja znam i arapski. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 09:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Robika, jel ti to proučavaš hebrejski jezik i židovsku kulturu? aaaaa, kako smo te fino usmjerili.  joj, suza mi kanula od sreće.  Ja znam i arapski.  Treba li ti stručnih knjiga? Smetaju mi po tavanu 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 09:06 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja znam i arapski.  Treba li ti stručnih knjiga? Smetaju mi po tavanu  Jesu to neki ratni trofeji?
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 09:09 |
|
|
jesam li ja rekla, Robi, da si pametniji i bolji otkako se družiš z menom? mission accomplished. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 10 pojmova/stvari/ličnosti Postano: 27 tra 2020, 09:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: jesam li ja rekla, Robi, da si pametniji i bolji otkako se družiš z menom? mission accomplished.  Od tebe mogi naučit samo kemiju, eventualno nešto molekularne biologije
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|