|
|
Stranica: 48/209.
|
[ 5212 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 01 svi 2020, 16:11 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Taj podatak sam davno naveo, pa ne bi trebalo da se hvališ time što tebi to vrlo postepeno dopire do svesti. To znači da si spor! A i nisi u stanju da obasniš šta ti je smešno. Makse tamo. Pa Noviša, zar nisi mogao reći o čemu se radi i postaviti link? http://www.hrhb.info/showthread.php?t=7077&page=20Ovako izgleda da si iskopao nešto Sarajkino od pre pet godina, jer tad sam je poslednji put video na forumuma, i da u tome vidiš nešto smešno...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 01 svi 2020, 18:22 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: @Ksenija Ks zaboravila si da me probudiš. Daj onaj smajli što igra i vrišti preko ekrana, taj mi je omiljeni od sad. Uh, ja se zanela pa zaspala. Da nisi šta važno propustio, grdna ja? Misliš na ovaj
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 01 svi 2020, 18:49 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Sarajka - moja bivša ljubav, nikad dogođena. Prvotno napisano od Sarafina : "Ne smeta meni bilo gdje u BiH Hr korpus. Samo Hr politički predstavnici. Tj grobari. I.. U pravu si nije tema. Što se tiče HR ovaj gaf Zorana M. ne da nije drzavnički, nego je blago rečeno omalovazavajući prema braniteljskoj populaciji. Već pojasnih i razloge i posljedice. I zasto nije dobro. Ni prema BiH, a pogotovo prema HR. Guslanje Srba o islobodilačkoj borbi srpskog naroda je neminovno. Orkestar. I u BiH i u Srbiji. A ni HR neće biti pistedjena redikula kao Pupovac." Tebra smiri malu, biće tuče biće nereda. Šta ti smeta? Ti si Zvezdaš.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 01 svi 2020, 18:53 |
|
|
DrMag je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Sarajka - moja bivša ljubav, nikad dogođena. Virtualni izmisljeni lik, iza kojega pise muskarac pripadnik AID-a. Bogami, mene je zavarala. Nije da nisam primjetio njen muškobanjast ženski riječnik, ali mislio sam da su hormoni.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 01 svi 2020, 19:13 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: @Ksenija Ks zaboravila si da me probudiš. Daj onaj smajli što igra i vrišti preko ekrana, taj mi je omiljeni od sad. Uh, ja se zanela pa zaspala. Da nisi šta važno propustio, grdna ja? Misliš na ovaj Daaa daaaa legendica od smajlija.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 01 svi 2020, 19:14 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Prvotno napisano od Sarafina : "Ne smeta meni bilo gdje u BiH Hr korpus. Samo Hr politički predstavnici. Tj grobari. I.. U pravu si nije tema. Što se tiče HR ovaj gaf Zorana M. ne da nije drzavnički, nego je blago rečeno omalovazavajući prema braniteljskoj populaciji. Već pojasnih i razloge i posljedice. I zasto nije dobro. Ni prema BiH, a pogotovo prema HR. Guslanje Srba o islobodilačkoj borbi srpskog naroda je neminovno. Orkestar. I u BiH i u Srbiji. A ni HR neće biti pistedjena redikula kao Pupovac." Tebra smiri malu, biće tuče biće nereda. Šta ti smeta? Ti si Zvezdaš. Brzo povuci to što si rekao!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 01 svi 2020, 22:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 02 svi 2020, 21:19 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Ne voliš, ali si opremljena.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 03 svi 2020, 00:22 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Ne voliš, ali si opremljena. To je za nedaj Bože,ko muslimanska haubica iz Travnika. Nije još kompletirana,al biće.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 svi 2020, 22:43 |
|
|
Momci, ne da ću se naoružati Za sada u predsoblju na radijatoru kraj ulaznih vrata stana držim lak za kosu koga bih, da mi ne daj bože obiju stan, samo štrcnula u oči, i dok oni dođu k sebi samo bih repetirala ženski pištolj, uredno ću tražiti dozvolu. Inače, nameravam da kupim i biber sprej, manji je od laka za kosu (koga sam kupila namenski, kao hemijsko oružje a ne za kosu). Do pravog pištolja kraj laka stavila sam plastični dečiji pištolj, potpuno liči na pravi. Tu računam na psihološki efekat ne bih li osujetila provalnike.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 06 svi 2020, 22:55 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Momci, ne da ću se naoružati Za sada u predsoblju na radijatoru kraj ulaznih vrata stana držim lak za kosu koga bih, da mi ne daj bože obiju stan, samo štrcnula u oči, i dok oni dođu k sebi samo bih repetirala ženski pištolj, uredno ću tražiti dozvolu. Inače, nameravam da kupim i biber sprej, manji je od laka za kosu (koga sam kupila namenski, kao hemijsko oružje a ne za kosu). Do pravog pištolja kraj laka stavila sam plastični dečiji pištolj, potpuno liči na pravi. Tu računam na psihološki efekat ne bih li osujetila provalnike. Cheri, ni NATO pakt ti ne može ništa!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 svi 2020, 00:48 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Momci, ne da ću se naoružati Za sada u predsoblju na radijatoru kraj ulaznih vrata stana držim lak za kosu koga bih, da mi ne daj bože obiju stan, samo štrcnula u oči, i dok oni dođu k sebi samo bih repetirala ženski pištolj, uredno ću tražiti dozvolu. Inače, nameravam da kupim i biber sprej, manji je od laka za kosu (koga sam kupila namenski, kao hemijsko oružje a ne za kosu). Do pravog pištolja kraj laka stavila sam plastični dečiji pištolj, potpuno liči na pravi. Tu računam na psihološki efekat ne bih li osujetila provalnike. Isprobali smo elektro-šoker od 12.000 vati! https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/62 ... strana/sve
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 svi 2020, 09:23 |
|
|
Cheri, stavi sliku na ulazna vrata i bezbjedna si!
Evo jedan vic o provaniku:
Uhvatila baba lopova u svojim lubenicama. Počela vikati, vrijeđati ga...lopov, razbojnik...Ovaj se uplašio i zaprijetio da zašuti ili će je (a znate već što) i počeo bježati...a baba za njim: "Još i lažeš!"
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 svi 2020, 12:13 |
|
|
Lapsi dušo, pa sada ti provociraš a ondakažeš da su svi protiv tebe. A tako je bilo mirno ovde nekoliko dana. Čemu sad ovo? Pa zar to nije poražavajuće za vas žene da smo čak Šeša i ja našli način da ovde bude mir u dugačkim intervalima. Par sati pucamo iz svih oružja jedan na drugog, a onda su dani, nedelje pa i meseci ignorisanja. A kod vas "borba neprestana", što bi rekao Njegoš!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 svi 2020, 14:14 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Momci, ne da ću se naoružati Za sada u predsoblju na radijatoru kraj ulaznih vrata stana držim lak za kosu koga bih, da mi ne daj bože obiju stan, samo štrcnula u oči, i dok oni dođu k sebi samo bih repetirala ženski pištolj, uredno ću tražiti dozvolu. Inače, nameravam da kupim i biber sprej, manji je od laka za kosu (koga sam kupila namenski, kao hemijsko oružje a ne za kosu). Do pravog pištolja kraj laka stavila sam plastični dečiji pištolj, potpuno liči na pravi. Tu računam na psihološki efekat ne bih li osujetila provalnike. Cheri, ni NATO pakt ti ne može ništa! Ksenija i Aleksije.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 svi 2020, 18:25 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Vladimir RUS je napisao/la: DrMag je napisao/la: Virtualni izmisljeni lik, iza kojega pise muskarac pripadnik AID-a.
Bogami, mene je zavarala. Nije da nisam primjetio njen muškobanjast ženski riječnik, ali mislio sam da su hormoni. Ah kako imamo lijepu diskusiju na klixu
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 svi 2020, 18:31 |
|
|
DrMag je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Bogami, mene je zavarala. Nije da nisam primjetio njen muškobanjast ženski riječnik, ali mislio sam da su hormoni. Ah kako imamo lijepu diskusiju na klixu Ne pratim je mnogo na Facebooku, skoro nikako u zadnjih nekoliko mjeseci, ali vjerujem.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 11 svi 2020, 21:35 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Cheri, stavi sliku na ulazna vrata i bezbjedna si! aleksije radicevic je napisao/la: Lapsi dušo, pa sada ti provociraš a ondakažeš da su svi protiv tebe. Citat: Pa zar to nije poražavajuće za vas žene da smo čak Šeša i ja našli način da ovde bude mir u dugačkim intervalima. Par sati pucamo iz svih oružja jedan na drugog, a onda su dani, nedelje pa i meseci ignorisanja. A kod vas "borba neprestana", što bi rekao Njegoš! dramska pauzaBuaaahahahahahahahah... ču se gromoglasno s prizvukom olakšanja pomešanog s osećajem koga ne bih javno definisala... Ceni aleksije, pa ne hvatam se u koštac s pilećim mozgom. Molim te, ne odgovaraj mi na post. Ni ja nisam tražila da me spomeneš. Amin, Bože daj!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 12 svi 2020, 21:08 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Cheri, stavi sliku na ulazna vrata i bezbjedna si! aleksije radicevic je napisao/la: Lapsi dušo, pa sada ti provociraš a ondakažeš da su svi protiv tebe. Citat: Pa zar to nije poražavajuće za vas žene da smo čak Šeša i ja našli način da ovde bude mir u dugačkim intervalima. Par sati pucamo iz svih oružja jedan na drugog, a onda su dani, nedelje pa i meseci ignorisanja. A kod vas "borba neprestana", što bi rekao Njegoš! dramska pauzaBuaaahahahahahahahah... ču se gromoglasno s prizvukom olakšanja pomešanog s osećajem koga ne bih javno definisala... Ceni aleksije, pa ne hvatam se u koštac s pilećim mozgom. Molim te, ne odgovaraj mi na post. Ni ja nisam tražila da me spomeneš. Amin, Bože daj! Ksenci, sto se javnosti tice, ni ja ne mogu da iskazem ,,onako od srca, a bogami i od oka,, sta mislim. Ah, sto dajem obecanja??!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 12 svi 2020, 23:58 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ima li jos koja tema da se na njoj svadjate?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 svi 2020, 00:02 |
|
|
Prati me u stopu. Alibaba i 40 razbojnika.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 svi 2020, 00:11 |
|
|
Aleksije, ukrasu ovoga foruma ,,pojavi se,,!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 svi 2020, 00:13 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ima li jos koja tema da se na njoj svadjate? Pretpostavljam da pišeš na politici a manje na lakim temama kao ja, pa otuda i pogrešan stav. Naime, "damu s rukavicama" uglavnom ignorišem i ne volim da se svađam, ali večeras mi je baš nešto zabavno i još ponešto više od zabave. Ovo ipak nije svađa. Konačno, sama je to htela i ne sluteći koliko je nezgodno "zaigrala" najmanje kompromitujući sebe samu. Zaista je žalosno koliko čovek može moralno da posrne.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 svi 2020, 00:19 |
|
|
Ti mene ne ignorises, nego me pratis, non stop. Za dupe si mi se zaljepila. Znam da ti je zabavno, a zamisli i meni je. A i znas zbog cega? A sto se tice morala, pa nemoj Ksenci ti o tome, molim te.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 svi 2020, 01:19 |
|
|
Dinjo, poučna zabava je završena i nije trajala zbog tebe, već zbog "obaveštajaca". Hvala ti što si potvrdila moje sumnje. Bye! Bye!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|