|
|
Stranica: 3/22.
|
[ 529 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 22 tra 2010, 17:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Paljenje zastave Herceg-Bosne od multietniĆnih Red Army. Zastava predstavlja službenu zastavu za dvije županije u Federaciji. Ovdje je iskazana sva nemoć.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 22 tra 2010, 19:26 |
|
|
Treba im lijepo face uvecat isprintat i nekad negdje dobrano zatuc.. Vise im takvo sto nece na pamet past
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
panika
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 24 tra 2010, 11:38 |
|
Pridružen/a: 24 tra 2010, 11:22 Postovi: 89 Lokacija: Široki Brig
|
Sultan je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ovdje se vidi dolazak Ultrasa na početku klipa. Sigurno između 500 - 600.
De nađi ima li gdje odlazak prejeben dolazak svaka čast
|
|
Vrh |
|
|
panika
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 24 tra 2010, 11:44 |
|
|
lider30 je napisao/la: Paljenje zastave Herceg-Bosne od multietniĆnih Red Army. Zastava predstavlja službenu zastavu za dvije županije u Federaciji. Ovdje je iskazana sva nemoć. čisti primjer šabanizma, izuzevši ovo što rade sa zastavom malo se osvrnite na ovu dvojicu dedača koji sjede (desno na slici) to jedinstven primjer navijača, a samo ih pogledajte sveukupno na šta liče
|
|
Vrh |
|
|
Domagoj
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 19 svi 2010, 22:14 |
|
|
Taurunumi su iz Zemuna?
_________________ "Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što"
|
|
Vrh |
|
|
ZADRANIN
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 20 svi 2010, 00:54 |
|
Pridružen/a: 17 svi 2010, 13:46 Postovi: 364 Lokacija: Zadar/Zagreb
|
Domagoj je napisao/la: Taurunumi su iz Zemuna? jesu ...jedna od jačih grupa uz glodare , delije , radovce...
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 20 svi 2010, 20:14 |
|
|
Niko u Srbiji nije UZ Grobare i Cigane... Svi su daleko iza njih uvjek bili i ostali.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
ZADRANIN
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 20 svi 2010, 23:00 |
|
Pridružen/a: 17 svi 2010, 13:46 Postovi: 364 Lokacija: Zadar/Zagreb
|
Tulkas je napisao/la: Niko u Srbiji nije UZ Grobare i Cigane... Svi su daleko iza njih uvjek bili i ostali. to su najmnogoljudnije skupine ali isto je bila jaka scena kad je prije par godina 3000 delija slavilo naslov prvaka a na njih se zaletili 400 radovaca sa sikirama i noževima pa da vidiš bežanije ... kod njih su baš te male skupine zahebane do srži ...
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 21 svi 2010, 12:19 |
|
|
To su suplje price prijatelju ,UFO-vci sa sikirama, nozevima, bla bla.. Oni su ok navijacka skupina, ali previse se nekih "mitova i legendi" za njih kaci.
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 12 lip 2010, 09:54 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 216 Lokacija: Široki Brijeg
|
gledajte i uzivajte, isplati se pogledati
Vrh |
|
|
franst
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 12 lip 2010, 13:23 |
|
|
Puno pozdrava Ultrasima od Funcuta iz Šibenika (najstarijeg izvornog hrvatskog grada ).Svaka vam čast i samo nastavite tako.Braća Hrvati iz Šibenika su uz vas.Tko zna možda se i vidimo u pretkolu Europske lige.BOG I HRVATI !!!!!!
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 12 lip 2010, 20:22 |
|
|
franst je napisao/la: Puno pozdrava Ultrasima od Funcuta iz Šibenika (najstarijeg izvornog hrvatskog grada ).Svaka vam čast i samo nastavite tako.Braća Hrvati iz Šibenika su uz vas.Tko zna možda se i vidimo u pretkolu Europske lige.BOG I HRVATI !!!!!! sta je sta Škripare na poZDravis, ta niste nam se zamjerili hahaha il je uzorok ona vasa prica sta ste je bacili da ste Škripare zvali na fight a oni nisu htjeli hahaha
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 12 lip 2010, 20:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1699 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
franst je napisao/la: Puno pozdrava Ultrasima od Funcuta iz Šibenika (najstarijeg izvornog hrvatskog grada ).Svaka vam čast i samo nastavite tako.Braća Hrvati iz Šibenika su uz vas.Tko zna možda se i vidimo u pretkolu Europske lige.BOG I HRVATI !!!!!! Pozdrav Šibenku Mi smo nositelji u prva 2. pretkola,pa se možemo sastat jedino ako niste nositelji u 2. pretkolu.Siguran sam da bi i u Šibeniku i u Mostaru imali praznike nogometa. @limach: trebo si stavit te videe,na temu o Škriparima,nema veze sad,ali za ubuduće.
|
|
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 13 lip 2010, 02:45 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: franst je napisao/la: Puno pozdrava Ultrasima od Funcuta iz Šibenika (najstarijeg izvornog hrvatskog grada ).Svaka vam čast i samo nastavite tako.Braća Hrvati iz Šibenika su uz vas.Tko zna možda se i vidimo u pretkolu Europske lige.BOG I HRVATI !!!!!! Pozdrav Šibenku Mi smo nositelji u prva 2. pretkola,pa se možemo sastat jedino ako niste nositelji u 2. pretkolu.Siguran sam da bi i u Šibeniku i u Mostaru imali praznike nogometa. @limach: trebo si stavit te videe,na temu o Škriparima,nema veze sad,ali za ubuduće. zasto ovdje smetaju?! ako mogu ovdje biti videi ultrasa mogu i nasi.. a tema je BH tifo scena, mislim da smo mi dio te scene ako se ne varam.. a nebrini se punit cemo i mi tu temu..
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 13 lip 2010, 16:05 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1699 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Ma ne smetaju ništa,Ultrasi i Škripari imaju svoje teme,ova je rezervirana za Lešinare,Manijeke,Pitare i ostalu bagru
|
|
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 13 lip 2010, 16:25 |
|
|
ajd ok.. steta sad jedno vrijeme nece bit vele sta za stavljat ovde, al u Europi ce sigurno bit kvalitetnih utakmica, jedva cekam XD
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 lip 2010, 02:08 |
|
|
limach je napisao/la: ajd ok.. steta sad jedno vrijeme nece bit vele sta za stavljat ovde, al u Europi ce sigurno bit kvalitetnih utakmica, jedva cekam XD Kako neće bit šta,ide red priprema,red euro utakmica red army-ja
|
|
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 lip 2010, 13:01 |
|
|
XD , bit ce dobra pripremna siroki - zrinjski , a ovo ostalo nista vrijedno spomena hehe kad smo vec kod red armija , prosle sezone.. http://img195.imageshack.us/i/gangbang.jpg/škripari style
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 lip 2010, 12:26 |
|
|
franst evo igramo i prije nego što smo mislili
Protivnik Zrinjskog u petak će biti hrvatski prvoligaš Šibenik koji se također priprema za utakmice Europske lige. Utakmica će se igrati na Kupresu, na kojem će Zrinjski boraviti od 17. do 23. lipnja.
|
|
rastaman
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 09 ruj 2010, 12:26 |
|
|
Nakon Drugog Svjetskog rata klubu je opet zabranjen rad. Tada je nova vlast zabranila svim sportskim i kulturnim udrugama s nacionalnim predznakom obnovu rada. Ova zabrana rada kluba je trajala punih 47 godina pa je tek 1992. godine svečano u Međugorju obnovljen rad "Hrvatskog športskog kluba "Zrinjski" Mostar". dzabe vam sve opet je velež bio i ostao najbolji kub mostara navijate za klub koji je bio ugasen :) sto se tice navijaca daleko najorganizovaniji su horde zla a sto se tice posjete to su manijaci posjetu koju željo ima u 5 utakmica zrinjski ostvari u 15 ovo je ljudi realnost http://www.youtube.com/watch?v=RIoeXuNDcg0 ewo tekma na kojoj navijaju navijaci zrinjskog http://www.youtube.com/watch?v=IJnlL_-XV_E a evo željine-lako je napravit klip od 30 sekundi deranja a za ovog malog koji stavlja ovu sliku mostara sa krstom mogu samo reci da ti momak ne volis mostar i ne znas sta je mostar ja navijam za zelju i realan sam sarajevo je trenutno bolje organizovano ali smo mi brojniji , i nema utakmice u kojoj nam ultrasi mogu parirati http://www.youtube.com/watch?v=MnrQfT9c ... re=related ovaj zadnji link pogledajte ultrasi to vam je zadaca!!! za narednih 20 godina!!!!
|
|
rastaman
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 09 ruj 2010, 12:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
panika
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 09 ruj 2010, 18:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 09 ruj 2010, 19:09 |
|
|
rastaman.. da ti iskreno kao dogogodisnji navijac kazem.. ovo trenutno sta imaju i TM i HZ nece bit tako dugo (max 2 sezone).. to je cisti bljesak samo se sjeti kako su te dvi skupine izgledale prije 5 sezona a da ne kazem poslje rata, tada su za njih tadasnji poskoci bili vrh vrhova..
p.s. nemojte pricati o gostovanjima prvi put kad su se sarajlije pristojno pojavile u Širokom je prosle sezone a do tada ste bili jad jadova.. zeljina tribina od 2000 ljudi i na gostovanje u siroki dode 15 momaka, a u Škripara tribina od 300-400 ljudi i 50 id ode na grbavicu.. sramota, za gostovanja nemate nikom pravo pricati, nikad vam nisu bila jaka, nesto ste se prosle godine popravili al vidit cemo kako ce biti narednih..
Vrh |
|
|
sramvasbilo
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 12:00 |
|
|
ewo raste opet ja sam iskomplexiran jer pokazujem nesto sto vi nikad necete moci uraditi? a sto sam banovan jer zagovaran jedinstvo bih??? lol svaki dan jedan profil samo da vas ovdje zajebavam
|
|
Vrh |
|
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 12:15 |
|
|
sramvasbilo je napisao/la: ewo raste opet ja sam iskomplexiran jer pokazujem nesto sto vi nikad necete moci uraditi? a sto sam banovan jer zagovaran jedinstvo bih??? lol svaki dan jedan profil samo da vas ovdje zajebavam da i ti nisi bježao niz zgrade onomad kad su boysi došli na prijateljsku? da i ti nisi jedan od onih čekača nedaleko skenderije koji su, što ljubili pod, što imitirali usaina bolta kad su opet boysi došli u grad? kako li je tek tebi kad od susreta s ustaškim pičkama pamtiš samo bolove.
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|