|
|
Stranica: 139/317.
|
[ 7911 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 09:53 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Jedna stvar koja se malo zaboravlja je da su demokrati i satelitske organizacije pojačali botovsku aktivnost na internetu neposredno prije prosvjeda.
Jako puno ljudi (i crnaca i bijelih demokrata) koji su isprve podržavali prosvjede je sada revoltirano zbog kaosa, ekstremizma i paleži. Izgleda da su botovi i hakeri koordinirali aktivnosti prema relevantnim anketama, ali džabe im to kad na terenu vrijedi sasvim druga priča. Revoltirani su? Znači svi će za Trumpa. Nitko neće uprti prstom u njega i optužiti ga za nerede.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 10:11 |
|
|
divizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Što će nekoj osobi u Europi oružje? Pa nismo mi amerika da je svako jutro ofenziva na staljigrad po getima gradova. Kad masi podjeliš oružje događaju se neredi kakve viđaš po SAD-u zato što se masa ne boji policije. Sve više leftardskih spika pušiš. Ovi se neredi ne dešavaju tamo gdje su ljudi naorižani, nego tamo gdje NISU i tamo gdje je politika zabranila polciiji da štiti narod od rulje. Rulja se ne boji policije jer ju politika štiti. Upravo to. Chicago je rekorder po kriminalu, a tamo su jako strogi zakoni o naoružavanju građana. Teksas s druge strane nema toliko kriminala, upravo zato što možeš doć do oružja. Jer stvar je u tome, ti možeš zabraniti običnim ljudima da ga posjeduju, no krimosi će ga se dočepat ilegalno. A kad krimosi znaju da i ti imaš gun, dva puta će razmislit hoće li te napast.
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 10:12 |
|
|
Polls indicate Joe Biden is pulling ahead of President Trump amid growing American discontentLOS ANGELES — New polling released by the Associated Press and FOX News has found President Donald Trump’s approval rating in decline amid the ongoing COVID-19 pandemic and protests against racial injustice that have been sweeping the nation. https://fox6now.com/2020/06/18/polls-in ... iscontent/Kljakavi Džo se dobro kotira u haotičnim okolnostima, ako obaranje spomenika i slučajnih prolaznika (nećemo sad o rasi) potraje do jeseni, svet bi ponovo mogao da se banja u dubokim ***. Američki predsednik koji nije započeo ni jedan rat, ostaće statistička anomalija novije istorije.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 10:13 |
|
|
divizija je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Ovdje imas kompilaciju snimaka kako se mnogi bijelci ritualno ispričavaju zbog ubijenog crnca. Pola bijelaca je takvo i kada to imas na umu nece se SAD nikada raspasti. Varaš se, ovo su ti sve farizeji, svi ti klečavci. Svi oni žive u etnički homogenim sredinama, a crnci im služe samo kao glasačka masa za NJIHOVE probitke i vlast. No, kad divljanje dođe u njihove kvartove i kad zbog demografskih promjena crnci i ostali počnu škartat bijele liberale iz ljevih partija (a hoće), vidjet ćeš koliko je to klečanje iskreno. Pa bijeli liberali su najsegregiranija skupina u SAD. Valjda zato i imaju kompleks krivnje. Sva njihova tlapnja o white privilege se zapravo odnosi samo na njih, ne an sve bijelce. Da, gradonačelnica Seattlea je podržavala CHAZ (`SAO Seattle`) al više ne, jer su joj prosvjednici oštetili kuću 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 10:16 |
|
|
divizija je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Ovdje imas kompilaciju snimaka kako se mnogi bijelci ritualno ispričavaju zbog ubijenog crnca. Pola bijelaca je takvo i kada to imas na umu nece se SAD nikada raspasti. Varaš se, ovo su ti sve farizeji, svi ti klečavci. Svi oni žive u etnički homogenim sredinama, a crnci im služe samo kao glasačka masa za NJIHOVE probitke i vlast. No, kad divljanje dođe u njihove kvartove i kad zbog demografskih promjena crnci i ostali počnu škartat bijele liberale iz ljevih partija (a hoće), vidjet ćeš koliko je to klečanje iskreno. Pa bijeli liberali su najsegregiranija skupina u SAD. Valjda zato i imaju kompleks krivnje. Sva njihova tlapnja o white privilege se zapravo odnosi samo na njih, ne an sve bijelce. A šta su ti to lijeve stranke u SAD-u? Tamo osim Demokrata nema ozbiljne `lijeve` stranke.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 11:59 |
|
|
Ibar je napisao/la: A šta su ti to lijeve stranke u SAD-u? Tamo osim Demokrata nema ozbiljne `lijeve` stranke. Nije to samo u SAD slučaj, već praktički svugjde na zapadu. Ljevica podilazi niskim strastima non-white skupina, kako bi ubrala glasove i stekla moć. Malo kleknu, malo s njima prosvjeduju, no svu moć i utjecaj kad dođu na vlast i dalje imaju bijeli ljevičari. No zbog demografskih trendova, to neće bit moguće. Sve manji dio elektorata ljevice je bijel, sve veći dio drugih rasa. To će se preliti i na članstvo, kandidate i na kraju će bijeli liberali biti škartani ko što muje ovih dana škartaju halal Hrvate i Srbe. Stvar je u tome što frankenštajna neće moći zadržati, previše je nabujao. Kao što su najveće žrtve staljinizma bili boljševici i komunisti, tako će iovo ludilo poharati bijele liberalne kvartove i same klečavce. Desni se znaju braniti.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 12:03 |
|
|
podrinje je napisao/la: Kljakavi Džo se dobro kotira u haotičnim okolnostima, ako obaranje spomenika i slučajnih prolaznika (nećemo sad o rasi) potraje do jeseni, svet bi ponovo mogao da se banja u dubokim ***. Američki predsednik koji nije započeo ni jedan rat, ostaće statistička anomalija novije istorije.
Joe Biden ima mudru kampanju - šutii pravi se da ništa nije njegov problem. Trump je na vlasti i od njega se očekuju rješenja, ali on ih ne nudi, barem kad se radi o coronakrizi. Trumpu bi u prilog išlo a ovi nastave divljati, to narod ne podržava, ali mu nikako ne ide u prilog ekonomska situacija.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 12:05 |
|
|
divizija je napisao/la: Ibar je napisao/la: A šta su ti to lijeve stranke u SAD-u? Tamo osim Demokrata nema ozbiljne `lijeve` stranke. Nije to samo u SAD slučaj, već praktički svugjde na zapadu. Ljevica podilazi niskim strastima non-white skupina, kako bi ubrala glasove i stekla moć. Malo kleknu, malo s njima prosvjeduju, no svu moć i utjecaj kad dođu na vlast i dalje imaju bijeli ljevičari. No zbog demografskih trendova, to neće bit moguće. Sve manji dio elektorata ljevice je bijel, sve veći dio drugih rasa. To će se preliti i na članstvo, kandidate i na kraju će bijeli liberali biti škartani ko što muje ovih dana škartaju halal Hrvate i Srbe. Stvar je u tome što frankenštajna neće moći zadržati, previše je nabujao. Kao što su najveće žrtve staljinizma bili boljševici i komunisti, tako će iovo ludilo poharati bijele liberalne kvartove i same klečavce. Desni se znaju braniti. Mislio sam da misliš samo na SAD konkretno. Pa da, Obama se bio okružio samim bijelcima, žive ti liberali u bogatim četvrtima ograđenim ogradom di crnac ne smije ni prismrdit. No doć će maca na vratanca kad tad, no vidimo da establishment, pogotovo u SAD-u opet progura svog kandidata, i ode Sanders papa. Tako da mislim da će još proći dosta vremena dok crnci i manjine ne preuzmu lijeve stranke, pogotovo u SADu.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 13:11 |
|
|
divizija je napisao/la: Ibar je napisao/la: A šta su ti to lijeve stranke u SAD-u? Tamo osim Demokrata nema ozbiljne `lijeve` stranke. Nije to samo u SAD slučaj, već praktički svugjde na zapadu. Ljevica podilazi niskim strastima non-white skupina, kako bi ubrala glasove i stekla moć. Malo kleknu, malo s njima prosvjeduju, no svu moć i utjecaj kad dođu na vlast i dalje imaju bijeli ljevičari. No zbog demografskih trendova, to neće bit moguće. Sve manji dio elektorata ljevice je bijel, sve veći dio drugih rasa. To će se preliti i na članstvo, kandidate i na kraju će bijeli liberali biti škartani ko što muje ovih dana škartaju halal Hrvate i Srbe. Stvar je u tome što frankenštajna neće moći zadržati, previše je nabujao. Kao što su najveće žrtve staljinizma bili boljševici i komunisti, tako će iovo ludilo poharati bijele liberalne kvartove i same klečavce. Desni se znaju braniti. Nema to veze sa bjelcima ni rasom. Ljevica uvijek i prema svima podilazi niskim strastima. Ljevica = đavo, predstavnik đavla na zemlji. Niske strasti se nude svakome, bez obzira na rasnu, etničku ili bilo koju drugu pripadnost. Na isti način kako zavode crnce, tako isto đavo zavodi žene kroz feminizam, ljenčine u komunizam, zavodi ljude u razne devijacije i povlađuje grijehu umjesto da disciplinira.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 13:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: divizija je napisao/la: Nije to samo u SAD slučaj, već praktički svugjde na zapadu. Ljevica podilazi niskim strastima non-white skupina, kako bi ubrala glasove i stekla moć. Malo kleknu, malo s njima prosvjeduju, no svu moć i utjecaj kad dođu na vlast i dalje imaju bijeli ljevičari.
No zbog demografskih trendova, to neće bit moguće. Sve manji dio elektorata ljevice je bijel, sve veći dio drugih rasa. To će se preliti i na članstvo, kandidate i na kraju će bijeli liberali biti škartani ko što muje ovih dana škartaju halal Hrvate i Srbe.
Stvar je u tome što frankenštajna neće moći zadržati, previše je nabujao. Kao što su najveće žrtve staljinizma bili boljševici i komunisti, tako će iovo ludilo poharati bijele liberalne kvartove i same klečavce. Desni se znaju braniti.
Nema to veze sa bjelcima ni rasom. Ljevica uvijek i prema svima podilazi niskim strastima. Ljevica = đavo, predstavnik đavla na zemlji. Niske strasti se nude svakome, bez obzira na rasnu, etničku ili bilo koju drugu pripadnost. Na isti način kako zavode crnce, tako isto đavo zavodi žene kroz feminizam, ljenčine u komunizam, zavodi ljude u razne devijacije i povlađuje grijehu umjesto da disciplinira. Ne zavodi đavo žene feminizmom, već se đavolsko kroz feminizam oslobađa iz žene.  Ja krivim Frojda, on je zagrebao u ljudsku podsvest i arhetipove ličnosti.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 14:21 |
|
|
Ne vidim razliku, ali nema veze. Tema je USA koju ljevicari trenutno razapinju.
Koliko ce u ovome uspjeti, vidjet cemo.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 14:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Upravo se dopisujem s kolegicom crnkinjom feministicom i slažemo se u nekih 90%. U mad?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
master_mind_
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 14:49 |
|
|
Šta biti će da tvrdi da postoji white privelege u SAD-u?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 14:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ja inače o ovim temama i samo razgovaram sa crncima (o političkim temama češće s crnkinjama). Izbjegavam i prezirem lijeve liberale kao neke posrednike koji nameću diskurs. Uglavnom me zanima povijest, dnevna iskustva, praktični savjeti, dijagnosticiranje problema. Uglavnom razmjenjujemo promišljanja o tome koliko su neki povijesni događaji transgeneracijski...koliko je neki Hrvat danas i u kolikoj mjeri sjeban turskom okupacijom, komunizmom (konkretni primjeri), i onda paralele kod njih.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ja inače o ovim temama i samo razgovaram sa crncima (o političkim temama češće s crnkinjama). Izbjegavam i prezirem lijeve liberale kao neke posrednike koji nameću diskurs. Uglavnom me zanima povijest, dnevna iskustva, praktični savjeti, dijagnosticiranje problema. Uglavnom razmjenjujemo promišljanja o tome koliko su neki povijesni događaji transgeneracijski...koliko je neki Hrvat danas i u kolikoj mjeri sjeban turskom okupacijom, komunizmom (konkretni primjeri), i onda paralele kod njih. Pričaš s američkim ili afričkim crncima? Američki crnci ti dođu kao Hrvati koje su Turci zarobili i odveli u Anatoliju. Ako hoćeš povući pravu paralelu usporedi npr. Tita s nekim afričkim diktatorom. Pomoglo bi i kad bi afrički crnci imali nekakve povijesne knjige koje opisuju njihova iskustva iz tog vremena ali nisam siguran da to imaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:11 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26126 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Upravo se dopisujem s kolegicom crnkinjom feministicom i slažemo se u nekih 90%. U mad? Podsjetio si me na taj fenomen. Negdje u vrijeme zadnjih predsjedničkih izbora u USA bio sam u vezi sa jednom američkom liberalnom feministicom. Strašno je bilo slušati njene gromove i oluje kada bi uzela Trumpa u usta. Dakako, ni sam nisam mogao to bespogovorno slušati pa sam ja gurao svoje. Nakon izbora je čak od silne muke nestala iz moga života da bi se pojavila opet nakon nekoliko mjeseci, malo posramljena, malo zaboravna, malo pomirljiva. Nije više spominjala Trumpa. Poanta priče je da smo se i nas dvoje slagali u nekih 99% stvari. Npr oko slobode oružja, imigracija, muslimana... Tj npr kaže da se bori za prava žena i kad konkretno navede kako bi ženama trebalo biti ja sam 100% suglasan. I tako u svemu. I kako onda ona na jednoj strani barikada a ja na drugoj kad se 99% slažemo?? (ono 1% je bio uglavnom oko religije jer je bila ateistica). Kako jebote Goblin!!??? I nije samo ona. Kad razgovaraš sa još nekim drugim, običnim ljudima koji se busaju da su far-left, većina njih nema bitno drukčije mišljenje o svemu... osim o stranci i kandidatu kojeg treba zaokružiti. To je zanimljiv fenomen. PS. Glede rasnog pitanja meni su najzanimljiviji Azijati. Svi Kinezi na zapadu s kojima sam u kontaktu su mnogo veći rasisti nego bijelci. Sjećam se jedne anegdote, kad sam razgovarao sa jednim takvim, on se oduševio (ja mislio peder jbt, ali ispostavilo se da nije). Kaže mi mrtav hladan: - Volim tvoj glas, imaš akcent i govoriš kao bijeli supremacionist. Ja: - What??! On: - Its OK, I like white supremacism. (Valjda kontaju bolje da bijelac vlada, da je stabilno, tako bar znaju na čemu su, nije im toliko loše, nisu na udaru. A ako se sve ovo izokrene, ako udari anarhija pitaj Boga kako će im biti).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Upravo se dopisujem s kolegicom crnkinjom feministicom i slažemo se u nekih 90%. U mad? Podsjetio si me na taj fenomen. Negdje u vrijeme zadnjih predsjedničkih izbora u USA bio sam u vezi sa jednom američkom liberalnom feministicom. Strašno je bilo slušati njene gromove i oluje kada bi uzela Trumpa u usta. Dakako, ni sam nisam mogao to bespogovorno slušati pa sam ja gurao svoje. Nakon izbora je čak od silne muke nestala iz moga života da bi se pojavila opet nakon nekoliko mjeseci, malo posramljena, malo zaboravna, malo pomirljiva. Nije više spominjala Trumpa. Poanta priče je da smo se i nas dvoje slagali u nekih 99% stvari. Npr oko slobode oružja, imigracija, muslimana... Tj npr kaže da se bori za prava žena i kad konkretno navede kako bi ženama trebalo biti ja sam 100% suglasan. I tako u svemu. I kako onda ona na jednoj strani barikada a ja na drugoj kad se 99% slažemo?? (ono 1% je bio uglavnom oko religije jer je bila ateistica). Kako jebote Goblin!!??? I nije samo ona. Kad razgovaraš sa još nekim drugim, običnim ljudima koji se busaju da su far-left, većina njih nema bitno drukčije mišljenje o svemu... osim o stranci i kandidatu kojeg treba zaokružiti. To je zanimljiv fenomen. PS. Glede rasnog pitanja meni su najzanimljiviji Azijati. Svi Kinezi na zapadu s kojima sam u kontaktu su mnogo veći rasisti nego bijelci. Sjećam se jedne anegdote, kad sam razgovarao sa jednim takvim, on se oduševio (ja mislio peder jbt, ali ispostavilo se da nije). Kaže mi mrtav hladan: - Volim tvoj glas, imaš akcent i govoriš kao bijeli supremacionist. Ja: - What??! On: - Its OK, I like white supremacism. (Valjda kontaju bolje da bijelac vlada, da je stabilno, tako bar znaju na čemu su, nije im toliko loše, nisu na udaru. A ako se sve ovo izokrene, ako udari anarhija pitaj Boga kako će im biti). Lijepo od vas dvojice što ste podijelili svoja iskustva. Inače moja bivša žena je američka crnkinja. Razveli smo se kad je dobila gažu na televiziji. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
podrinje je napisao/la: Polls indicate Joe Biden is pulling ahead of President Trump amid growing American discontentLOS ANGELES — New polling released by the Associated Press and FOX News has found President Donald Trump’s approval rating in decline amid the ongoing COVID-19 pandemic and protests against racial injustice that have been sweeping the nation. https://fox6now.com/2020/06/18/polls-in ... iscontent/Kljakavi Džo se dobro kotira u haotičnim okolnostima, ako obaranje spomenika i slučajnih prolaznika (nećemo sad o rasi) potraje do jeseni, svet bi ponovo mogao da se banja u dubokim ***. Američki predsednik koji nije započeo ni jedan rat, ostaće statistička anomalija novije istorije. Klasika fake news headline. U zadnjih 15 anketa (2 godine) od iste agencije Biden je uvjerljivim glasovima predsjednik US. Hillary Clinton je imala bolje ankete od iste anketne agencije. Ne budite mutavi. Inače sramota da u jednom društvu postoji toliko ljudi koje je strah čak i na telefonskoj vezi strancu reći kome će dati glas. Strah ili sramota.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ja inače o ovim temama i samo razgovaram sa crncima (o političkim temama češće s crnkinjama). Izbjegavam i prezirem lijeve liberale kao neke posrednike koji nameću diskurs. Uglavnom me zanima povijest, dnevna iskustva, praktični savjeti, dijagnosticiranje problema. Uglavnom razmjenjujemo promišljanja o tome koliko su neki povijesni događaji transgeneracijski...koliko je neki Hrvat danas i u kolikoj mjeri sjeban turskom okupacijom, komunizmom (konkretni primjeri), i onda paralele kod njih. Kakvi problemi nju muče ? Black privilege jer je Aboriđžinima ukrala zemlju ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:26 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ja inače o ovim temama i samo razgovaram sa crncima (o političkim temama češće s crnkinjama). Izbjegavam i prezirem lijeve liberale kao neke posrednike koji nameću diskurs. Uglavnom me zanima povijest, dnevna iskustva, praktični savjeti, dijagnosticiranje problema. Uglavnom razmjenjujemo promišljanja o tome koliko su neki povijesni događaji transgeneracijski...koliko je neki Hrvat danas i u kolikoj mjeri sjeban turskom okupacijom, komunizmom (konkretni primjeri), i onda paralele kod njih. Pričaš s američkim ili afričkim crncima? Američki crnci ti dođu kao Hrvati koje su Turci zarobili i odveli u Anatoliju. Ako hoćeš povući pravu paralelu usporedi npr. Tita s nekim afričkim diktatorom. Pomoglo bi i kad bi afrički crnci imali nekakve povijesne knjige koje opisuju njihova iskustva iz tog vremena ali nisam siguran da to imaju. Ima svega, iz Afrike (ali uglavnom njihova elita, išao s njima na studij u SAD), iz Britanije (ali porijeklom s Kariba, jedna je multimilijunerka u AU a druga doktorica u Londonu, nemaju puno za žaliti se osobno, ali možemo onako trezveno o problemima "njihove" zajednice). Jedna iz Ugande čiji je otac zbrisao od Titovog pajde Idi Amina u Australiju (pokazao joj slike Tita i Idi Amina). Od Afroamera, uglavnom neka spika u teretani uglavnom o boksu i košarci, nekad o tehnologiji. Od Aboridžina, uglavnom radnički sloj, osim jednog lika koji je pukovnik u AU vojsci. S njima je puno lakše razgovarati nego s bijelim liberalima (fejk liberalima novog soja, ne ovim klasičnim ko ja) koji su ludi, plitki, emocionalni, vindiktivni. Bijelci su uvijek nekakvi salonski teoretičari dok su crnci trezveniji, prizemljeniji, mogu ih svašta pitati i primjetiti, nema škakljivih tema. Kad ljudi vide da ih poštuješ i da te doista zanima ono što imaju za reći, nema problema i nema hodanja po jajima.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Upravo se dopisujem s kolegicom crnkinjom feministicom i slažemo se u nekih 90%. U mad? Tko, ja? Zašto bih ja bio ljut ako se ti slažeš sa feministicom? To je tvoj osobni problem. Ako se 90% slažeš s feministicom, prije svega štetiš samom sebi. Skromno zaključujem da nisi sretan u svojoj trenutnoj vezi sa ženskom osobom, pod uvjetom da si ikako u ozbiljnoj vezi. Jednostavno feminizam i sreća u muško-ženskoj ozbiljnoj vezi ne idu jedno s drugom. Moj također skromni prijedlog, otpepaj feministicu u svom najboljem interesu. Riba se ne lovi tako da ribu pitaš za savjet, nego pitaš kolegu ribolovca. 
1126 of 2558 - 44.02%
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Upravo se dopisujem s kolegicom crnkinjom feministicom i slažemo se u nekih 90%. U mad? Tko, ja? Zašto bih ja bio ljut ako se ti slažeš sa feministicom? To je tvoj osobni problem. Ako se 90% slažeš s feministicom, prije svega štetiš samom sebi. Skromno zaključujem da nisi sretan u svojoj trenutnoj vezi sa ženskom osobom, pod uvjetom da si ikako u ozbiljnoj vezi. Jednostavno feminizam i sreća u muško-ženskoj ozbiljnoj vezi ne idu jedno s drugom. Moj također skromni prijedlog, otpepaj feministicu u svom najboljem interesu. Riba se ne lovi tako da ribu pitaš za savjet, nego pitaš kolegu ribolovca.  Kako se ne bih složio sa ženom kad je diskusija bez ideologija i emocija (ali uvažavajući da nije sve samo u praktičnosti), konkretni problemi, konkretna rješenja i ideje. Kad kažem feministica, to je dosta širok kišobran, koji ide do stvari s kojim bi se mnogi složili, sve do toksičnog četvrtog vala feminizma. Ja sam vrlo sretan sa mojim stanjem, nema potrebe za ad hominem.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tko, ja? Zašto bih ja bio ljut ako se ti slažeš sa feministicom? To je tvoj osobni problem. Ako se 90% slažeš s feministicom, prije svega štetiš samom sebi. Skromno zaključujem da nisi sretan u svojoj trenutnoj vezi sa ženskom osobom, pod uvjetom da si ikako u ozbiljnoj vezi. Jednostavno feminizam i sreća u muško-ženskoj ozbiljnoj vezi ne idu jedno s drugom. Moj također skromni prijedlog, otpepaj feministicu u svom najboljem interesu. Riba se ne lovi tako da ribu pitaš za savjet, nego pitaš kolegu ribolovca.  Kako se ne bih složio sa ženom kad je diskusija bez ideologija i emocija (ali uvažavajući da nije sve samo u praktičnosti), konkretni problemi, konkretna rješenja i ideje. Kad kažem feministica, to je dosta širok kišobran, koji ide do stvari s kojim bi se mnogi složili, sve do toksičnog četvrtog vala feminizma. Ja sam vrlo sretan sa mojim stanjem, nema potrebe za ad hominem. Ok, slažem se da je feministica širok pojam. Ako si ti sretan i ja sam. Nije bio ad hominem, neg briga za bližnjeg hominem, neg znam kako se kaže na latinskom. 
1126 of 2558 - 44.02%
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:43 |
|
Pridružen/a: 28 svi 2020, 02:28 Postovi: 5732 Lokacija: planina Upozorenja: 1
|
Bobovac je napisao/la: PS. Glede rasnog pitanja meni su najzanimljiviji Azijati. Svi Kinezi na zapadu s kojima sam u kontaktu su mnogo veći rasisti nego bijelci. Sjećam se jedne anegdote, kad sam razgovarao sa jednim takvim, on se oduševio (ja mislio peder jbt, ali ispostavilo se da nije). Kaže mi mrtav hladan: - Volim tvoj glas, imaš akcent i govoriš kao bijeli supremacionist. Ja: - What??! On: - Its OK, I like white supremacism. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 lip 2020, 15:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Upravo se dopisujem s kolegicom crnkinjom feministicom i slažemo se u nekih 90%. U mad? Podsjetio si me na taj fenomen. Negdje u vrijeme zadnjih predsjedničkih izbora u USA bio sam u vezi sa jednom američkom liberalnom feministicom. Strašno je bilo slušati njene gromove i oluje kada bi uzela Trumpa u usta. Dakako, ni sam nisam mogao to bespogovorno slušati pa sam ja gurao svoje. Nakon izbora je čak od silne muke nestala iz moga života da bi se pojavila opet nakon nekoliko mjeseci, malo posramljena, malo zaboravna, malo pomirljiva. Nije više spominjala Trumpa. Poanta priče je da smo se i nas dvoje slagali u nekih 99% stvari. Npr oko slobode oružja, imigracija, muslimana... Tj npr kaže da se bori za prava žena i kad konkretno navede kako bi ženama trebalo biti ja sam 100% suglasan. I tako u svemu. I kako onda ona na jednoj strani barikada a ja na drugoj kad se 99% slažemo?? (ono 1% je bio uglavnom oko religije jer je bila ateistica). Kako jebote Goblin!!??? I nije samo ona. Kad razgovaraš sa još nekim drugim, običnim ljudima koji se busaju da su far-left, većina njih nema bitno drukčije mišljenje o svemu... osim o stranci i kandidatu kojeg treba zaokružiti. To je zanimljiv fenomen. PS. Glede rasnog pitanja meni su najzanimljiviji Azijati. Svi Kinezi na zapadu s kojima sam u kontaktu su mnogo veći rasisti nego bijelci. Sjećam se jedne anegdote, kad sam razgovarao sa jednim takvim, on se oduševio (ja mislio peder jbt, ali ispostavilo se da nije). Kaže mi mrtav hladan: - Volim tvoj glas, imaš akcent i govoriš kao bijeli supremacionist. Ja: - What??! On: - Its OK, I like white supremacism. (Valjda kontaju bolje da bijelac vlada, da je stabilno, tako bar znaju na čemu su, nije im toliko loše, nisu na udaru. A ako se sve ovo izokrene, ako udari anarhija pitaj Boga kako će im biti). Lijepo pojašnjena dihotomija između stvarnog svijeta i nekog drugog svijeta koji egzistira na Twitteru i medijima. Mada, ovo potonje se sve više prelijeva u stvarni svijet. Cuckservatives i ostali desničari su se uvijek borili za krupan kapital, a sad im ga krupan kapital zavukao do jaja.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|