HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 kol 2026, 17:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 03 srp 2020, 11:37 

Ja nisam najmanje ljut na Hasu, niti na bilo kojeg Muslimana ili Srbina koji se bori za svoje. Bilo bi neprirodno da Haso ide protiv svoga naroda, bh. Muslimana. Moje najžešće reakcije su uvijek rezervirane za ljude koji su neupitno Hrvati, a imaju neki poriv da podržavaju naše neprijatelje i tuđi nacionalizam.

Vrh

Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 03 srp 2020, 11:38 

weasel je napisao/la:
carles je napisao/la:
Hasan je fino zatakijao hrvatsku desnicu, ali drago mi je da je konačno isplivalo tko i što je on zapravo, šta misli i na čemu radi.

Bolesno. Krajnje bolesno šta na HR političkoj sceni prolazi pod desnicom i ima još i solidnu podršku, pa čak i ovdje ga brane likovi.

Krajnji dokaz njegove takije: supruga Lamija, sinovi Omer i Nedim.
Da misli šta govori valjda bi se i jedan sin mogao zvat Ante sunce mu poljubim :zubati

Što se toliko palite na tog hasana?

Vidi, navikli smo mi na potpuno neznanje i manjak interesa sa HR-političke scene za naša pitanja. Ali ovdje se radi o nekome koji se u javnosti vidi kao domoljubna i ultradesna figura, a on negira mudžahedinske zločine u SB. To je ipak crta koju ne dozvoljavamo da se prijeđe. zato se toliko palimo na hasana

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:43 

dunno je napisao/la:

Kako nemaju?! Imaju 24 sata da se obrane, i to najatraktivnija 24 sata u kampanji. Kurvanjski bi bio napad u petak navečer, par sati prije izborne šutnje.

Jel'da? I još bi svih tih 24 sata trebali potrošiti pišući i urlajući kako je nešto pakirano!?!? Pa nemamo ovdje "slučaj M.Lj.", u kojem Marko Ljubić ima potrebu napisati dvokilometarski tekst, u kojem objašnjava kako je 1980-tih u tadašnjoj Lištici najhrvatskije bilo biti komunjara. :001_smile

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:43 

Ako Damir Sabljak potvrdi, onda cu vjerovati.

Do tada, ovo gledam kao na predizborno podmetanje, rekao bih cak podlo i pokvareno. Hasana ne volim uopce, on je Hrvat samo dok je tema YU i Srbija, kada dodjemo na temu BiH odjednom su mu stavovi cudni, vjerojatno bi najradije Srbe optuzio za "zavedenu bosnjacku politiku" kako on to naziva.

Ali ovo smrdi na podmetanje noge. Prosto ne vjerujem da covjek to moze izjaviti.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:55 

useless je napisao/la:
Pa i Plenkovic ga je nedavno prozvao da uopce ne zna sta je taj lik radio u HDZu sa stavovima koje ima.

Hvala Bogu da su se ljudima konačno otvorile oči i da su saznali što Plenković radi u HDZ-u. Saznadoše da ga je došao profilirati u SK-HDZ. Birajte ih, i vi ćete tako postati titini potomci.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:03 

carles je napisao/la:
Lavina je napisao/la:

Nije briljantno, nego kurvanjski. "Izveo ga je na čistinu" 24 sata prije izborne šutnje. Za obranu napadnuti vremena nemaju, a nadaju se u SK-HDZ-u, računajući na njihov imbecilizam, kako će neke od svojih dosadašnjih glasača zadržati.

Ja bih ovaj "Knezovićev 'boško-buhaški juriš' na neprijatelja" propitao i u drugom smjeru, ovom: Ako je Knezović ovo učinio isključivo radi dobra Hrvata, zašto sve ovo nije objelodanio, na primjer, u listopadu prošle godine??? Kaže Knezović da je razgovor s Hasanbegovićem vodio u rujnu 2019. Objavljujući ovo tek sada (24 sata prije izborne šutnje) a ne prije devet mjeseci, i pretpostavljajući da je ovo istina, upravo je Knezović napravio nesagledivu štetu Hrvatima. Naime, nije ih "prosvijetlio" i time je najdirektnije uticao da dobar dio zaista domoljubnih Hrvata zaluta u "Hasanovoj magli".

I na koncu, još jedna znakovita koincidencija. "Miloradov" Hrvoje Šimičević, u Miloradovim Novostima, 1. srpnja piše članak - Kako je Škoro slavio Tita i štafetu, a 2. srpnja svoj video uradak objavljuje Knezović.

Ja mislim da je on to upravo jučer snimio zato što se upravo jučer desio boško-buhaški juriš na Tvrtka Milovića te iste scene koja gura Hasana kao non plus ultra političara.

Znači da ne bi prozivke TM, nikad ne bi saznali za opasnosti koje dolaze iz DP.

Ovo da je Hasan izjavio je malo vjerovatno jer on sigurno nije glup, bez obzira što misli.
Vjerovatno je akademski Haso Knezovića doživio kao dosadnog komarca koji smara i onda ga je s visine odjebao kakvom neprimjereno rečenicom ovoga stila.
Sumnjam da bi Hasan uopće ulazio u polemiku sa Knezovićem.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:05 

Vi DP simpatizeri jednostavni ne zelite vidit. Nije hasan neka nasumicna meta udbe, hdz-a, cie ili boktepitakoga. Vec godinama postoje indicije na njegove problematicne stavove kad su u pitanju Hrvati iz BiH, njihova stradavanja i problemi s muslimanima.

Vas to ne jebe ni dva posto jer vi imate neku donkihot borbu protiv udbe i jugoslavena i tu se ne moze nista. To je za neke dijagnoze. Budite posteni i recite "boli nas kurac za vas", niste nam vridni ni jednog hasanbegovica.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:05 

Jedno je sigurno, gospodin Hasa noćas nije spavao.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:08 

Postojimo i mi koji smo malo iznad (po meni) prizemne stranacke politike.

Da, glasovat cu za DP ali to ne znaci ni da sam desnicar cvjecarskog tipa niti nesto trece. Interes mi je hrvatski, za mene ne postoje desnicari, samo domoljubi.

Ne mogu vjerovati da je Hasan to rekao jednostavno on nije toliko ogranicen niti glup, ne vjerujem Knezovicu dok se ne dokaze. Inace mi taj Susnjarev pretenciozni uzjogunjeni pjetlic nije bas za vjerovati.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:08 

Branio sam DP ovdje od vaših optužbi zbog Hasana, ali nemrem više. Lik mi je totalno odvratan, zgadi mi sve što takne. Ne mogu podržat DP dok imaju to govno u svojim redovima. Do nedjelje moram dobrih 30tak ljudi odgovorit od glasanja za DP i preusmjerit ka Mostu.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:11 

Molim Boga da se odreknu tog Hasana, makar ih koštao jednog mandata. Ne vjerujem da može sa sobom povuć šačicu ljudi. To bi dugoročno bio najmanje štetan potez po DP, nadam se da ovi u Pevexu imaju mozga.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:19 

useless je napisao/la:
Vas to ne jebe ni dva posto jer vi imate neku donkihot borbu protiv udbe i jugoslavena i tu se ne moze nista. To je za neke dijagnoze. Budite posteni i recite "boli nas kurac za vas", niste nam vridni ni jednog hasanbegovica.

Držite se onda Jugoslovena Dragana, vaš izbor. Ali ne vrijeđajte one kojima jugoslovenstvo nije niti drago niti izbor.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:23 

Lavina je napisao/la:
useless je napisao/la:

Držite se onda Jugoslovena Dragana, vaš izbor. Ali ne vrijeđajte one kojima jugoslovenstvo nije niti drago niti izbor.

Drži se svog mudžahedina

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:30 

Jugosloveni u RH= mješanci koje financira zapad i koje elita drži, oni postoje i Raspudić je dao kvalitetan primjer npr koliko je Amerika utukla miliona eura samo u bivše komuniste u Makedoniji. Nekada je Amerika financirala antikomuniste a Rusija komuniste ali je se sve okrenilo.

Isti su odgovorni za defetizam i selidbu Hrvata iz RH i HRHB jer kontroliraju medije uz pomoć zapada, situacija je slična sa sarajevskim placenicima koji nisu "jugosloveni" nego promuslimanski orjentirani.

Ne vidim čemu takva panika. DP uzima svoje ali DP treba aktivno podržavati i jačanje DP-a i MOST-a je hrvatski nacionalni interes.

Također treba zabraniti Novosti, ukinuti Pupovcu ona 3 mandata i ukinuti sve manjinske programe , sramota je da Hrvati u Srbiji uče srpsku propagandu a Srbi u Hrvatskoj imaju nacionalno politiku.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:30 

HHerceg je napisao/la:
Drži se svog mudžahedina

Znam da ga mrziš. Jer ti je mudžahedin dragu i voljenu ljubičicu bijelu egzorcirao u centru Zagreba.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:31 

MeaCulpa je napisao/la:
Molim Boga da se odreknu tog Hasana, makar ih koštao jednog mandata. Ne vjerujem da može sa sobom povuć šačicu ljudi. To bi dugoročno bio najmanje štetan potez po DP, nadam se da ovi u Pevexu imaju mozga.

Nadaj se da će doći do koalicije MOST-a i DP-a, to je najbolja šansa da haso izleti van.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:34 

Lavina je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:
Drži se svog mudžahedina

Znam da ga mrziš. Jer ti je mudžahedin dragu i voljenu ljubičicu bijelu egzorcirao u centru Zagreba.

Svaka mu čast na tome, to je za mene rang toga kada se roka Izrael sa talibanima, navijam za jedne i druge.

Kako možeš braniti čovjeka koji opravdava praktički genocid nad Hrvatima srednje Bosne i veliča Aliju? Hoćeš li prihvatiti i ISIL?

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:34 

bobanovski je napisao/la:
Također treba zabraniti Novosti, ukinuti Pupovcu ona 3 mandata i ukinuti sve manjinske programe , sramota je da Hrvati u Srbiji uče srpsku propagandu a Srbi u Hrvatskoj imaju nacionalno politiku.

Ne može se ukinuti Pupovca dok ne crkne SK-HDZ. :001_smile

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:38 

crni_bombarder je napisao/la:

Ne mogu vjerovati da je Hasan to rekao jednostavno on nije toliko ogranicen niti glup...

Ja isto ostavljam mogućnost da tu ima Knezovićevog editoringa ili iskrivljenog sjećanja, s obzirom da je ipak bila riječ o malo užarenijoj raspravi po svemu sudeći.

Ali u suštinu njegovih tvrdnji uopće ne sumnjam. Potpuno se uklapa u ono što Hasanbegović govori javno ili još bolje, u ono o čemu Hasabegović izbjegava govoriti javno. Ako je sve što Knezović iznosi laž, onda je ovo savršena prilika Hasanbegoviću da jednom za svagda da jasan i nedvosmislen odgovor na ta pitanja. To prvenstveno zaslužuju njegovi slijepi birači, a i cijela javnost.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:39 

S druge strane i Hrvat jugofil koji drka na Broza mi je draži od čovjeka koji veliča Aliju i tzv Armiju BiH, po čemu je on točno Hrvat?

Baš me zanima kakva je bila njegova reakcija nakon odlaska Praljka, je li slavio kao Suljagić i Reuf? Govnar pazi naziva HVO zločinačkom vojskom, 17 od 19 multieticnih opcina kontrolirao HVO i spominje sukobe u srednjoj Bosni u kojima je Armija koristila sukob HV-a sa Krajinom kako bi etnički čistila Hrvate.

Vi koji veličate trebate otići u Bugojno i reći onim jadnicima koji su preživjeli da su zločinci kao i onoj djeci iz Viteza.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:41 

Lavina je napisao/la:

Ne može se ukinuti Pupovca dok ne crkne SK-HDZ. :001_smile

To je djelom nacionalni interes ali prvi interes je HRHB i obrana prava Hrvata, to je više pitanje nekog kodeksa zbog prava Hrvata u Vojvodini a ovo je pitanje nacionalnog opstanka HRHB milion puta bitnije.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:42 

Ukoliko je Dragan Čović "Jugosloven" treba li podržati Komšića , okupaciju doma naroda i ubijanje hrvatskih povratnika?

Kao u dobra stara vremena da se zadovolji svoje cvijece zbog Pupovca nebitnog

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:43 

Lavina je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:
Drži se svog mudžahedina

Kakve ja veze imam sa ljubičicom bijelom? :neznam

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:43 

Lavina je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Knezović je briljantno izveo Zlatka na čistinu.

Tko nakon ovog bude branio Hasanbegovića, ima se smatrati neprijateljem Hrvata.

Nije briljantno, nego kurvanjski. "Izveo ga je na čistinu" 24 sata prije izborne šutnje. Za obranu napadnuti vremena nemaju, a nadaju se u SK-HDZ-u, računajući na njihov imbecilizam, kako će neke od svojih dosadašnjih glasača zadržati. ...

Ima vremena za obranu, kako ne? Dovoljno je da demantira tvrdnje, ali bez muljanja i jasno kaže svoje stavove.

Međutim, tu upravo i može nastati problem ako bi Hasan morao jasno reći što misli. :zubati

Ali evo, ako želi vrlo je lagano, ne traži ni 15 minuta vremena:

1. Neka demantira da mu je Alija Izetbegović konkretan putokaz. Umjesto toga neka prizna da je Alija Izetbegović bio islamist i ratni zločinac.
2. Neka demantira da su za njega zločini Armije BiH na Hrvatima "sitni incidenti". Neka bez famoznog ALI osudi ratne zločine nad Hrvatima u BiH.
3. Je li mu katolička crkva protu-hrvatska ili nije? Ovo je vrlo lako odgovoriti, da ili ne jbmu.
4. Što misli o Franji Tuđmanu.

Nećemo se praviti djeca, evo 4 stavke i riješen problem. Sve te tzv. "napade" na njega on može riješiti u pet minuta, ali ako ima volje. E ako nema volje, onda Hasan može vrludati, a pojedinci se mogu praviti slijepi kod očiju, ok, ako tako želite.

1664 of 2558 - 65.05%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 12:45 

Kako možeš braniti čovjeka koji opravdava praktički genocid nad Hrvatima srednje Bosne i veliča Aliju? Hoćeš li prihvatiti i ISIL?

Ne reče li Knezović u uvodu u svom videu kako se "suprotstavljao napadima na Hasanbegovića, pa, postadele li u međuvremenu i on isilovac?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Dr Jusup, Groot, iprodano, Naša Kvačica i 70 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: