|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 80 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 12 svi 2010, 18:13 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Valjda Hrvati katolici i muslimani??? zar nisu svi Hrvati po tvom uvjerenju? Pravi Bošnjak ne može biti daleko od Hrvata, ali ja nikome ništa ne ću nametat. Samo znam da i pravom Bošnjaku jednako kano Hrvatu ne može smetat šahovnica, katolički križ i nešto slično.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 12 svi 2010, 18:19 |
|
|
Tvoj problem Dane je taj što manjinu Bošnjaka koja je sklona Hrvatima predstavljaš kao većinu , a onu dominantnu većinu koja je izrazito nesklona Hrvatima i gleda na njih jednako (ako ne i gore) kao Srbe nazivaš "udbašima i jugoslavenima" i predstavljaš ih kao nekakvu manjinu kao nisu oni "pravi Bošnjaci" ...
E pa dane jesu , ti "udbaši i jugoslaveni" su ti "pravi Bošnjaci" jer sačinjavaju cca. 80% korpusa na koji se ti pozivaš ... Nisu nas po Srednjoj Bosni klali samo mudžahedini i "jugoslaveni" , činili su to i oni Bošnjaci koji su živjeli u susjednoj kući , susjednom selu , kvartu , zgradi ... Ostali su pak šutke promatrali uz komentar "tako im i treba kad nam dijele Bosnu ba" ili neko slično sranje ...
Ti si u potpunom nesrazmjeru sa realnošću.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 13 svi 2010, 22:51 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Niti Hrvat katolik, niti Bošnjak musliman nije u stanju napraviti zločin, jerbo mu to brane i nebski i zemaljski zakoni. zapravo nije smešno, tužno je. Ti kao bošnjačko-hrvatska mešavina nam mesecima ovde plasiraš novu teoriju krvi i tla. I to sve sa moralisanjem i etičkim odrednicama vezanim samo za ono što si ti sebi izabrao kao opciju u virtualnoj misiji. U svakom drugom postu bi žario i palio do Drine, ali kad se govori o zločinima, tu "tvojih" nikada nije bilo. Bože, pogledaj ga i smiluj mu se..:)
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 14 svi 2010, 16:34 |
|
|
Real gone je napisao/la: zapravo nije smešno, tužno je. Ti kao bošnjačko-hrvatska mešavina nam mesecima ovde plasiraš novu teoriju krvi i tla. I to sve sa moralisanjem i etičkim odrednicama vezanim samo za ono što si ti sebi izabrao kao opciju u virtualnoj misiji. U svakom drugom postu bi žario i palio do Drine, ali kad se govori o zločinima, tu "tvojih" nikada nije bilo. Bože, pogledaj ga i smiluj mu se..:) Sbog čega misliš da bih žario i palio do Drine? Ja sam prvi koji bih bio za to da se kazni svaki čovjek koji bi naškodio ili je naškodio bilo kojem Srbinu samo zato što je ovaj te narodnosti. I ja se nadam kako će mi Bog biti milostiv, ter hvala na toj tvojoj molbi upućenoj Bogu za mene.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 06:42 |
|
|
Lepo ste razvili fabulu ovde, mestrovic caska sa pavelicem, cetnici kolju po nekom selu, muslimanske ustase vitlaju maljevima, jevreji rukovode sa NDH, a Hrvati cedno beru cvece i pevaju pesmice....Boze sacuvaj i sakloni
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 08:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25754 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
daxt je napisao/la: Lepo ste razvili fabulu ovde, mestrovic caska sa pavelicem, cetnici kolju po nekom selu, muslimanske ustase vitlaju maljevima, jevreji rukovode sa NDH, a Hrvati cedno beru cvece i pevaju pesmice....Boze sacuvaj i sakloni Zaboravio si još dodati da je u Jasenovcu postojao logorski hor, logorski orkestar, kazalište, sportski klub itd itd.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 09:38 |
|
|
daxt je napisao/la: Lepo ste razvili fabulu ovde, mestrovic caska sa pavelicem, cetnici kolju po nekom selu, muslimanske ustase vitlaju maljevima, jevreji rukovode sa NDH, a Hrvati cedno beru cvece i pevaju pesmice....Boze sacuvaj i sakloni Vi Srbi ako ne imate razloga da nekoga mrzite, tada ga morate izmisliti. U tome je stvar.
|
|
Vrh |
|
|
LI5000
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 17:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 18:03 |
|
|
Bobovac je napisao/la: daxt je napisao/la: Lepo ste razvili fabulu ovde, mestrovic caska sa pavelicem, cetnici kolju po nekom selu, muslimanske ustase vitlaju maljevima, jevreji rukovode sa NDH, a Hrvati cedno beru cvece i pevaju pesmice....Boze sacuvaj i sakloni Zaboravio si još dodati da je u Jasenovcu postojao logorski hor, logorski orkestar, kazalište, sportski klub itd itd. Ja vise verujem YAD WASHEMU iz izraela, po njima je Jasenovac mesto holokausta, medju 3 najveca logora u ww2, po jevrejima, broj zrtava je 600 000.... ostavi se ti kazalista i horova
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Bihacit_ordjinalle
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 18:41 |
|
|
daxt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zaboravio si još dodati da je u Jasenovcu postojao logorski hor, logorski orkestar, kazalište, sportski klub itd itd.
Ja vise verujem YAD WASHEMU iz izraela, po njima je Jasenovac mesto holokausta, medju 3 najveca logora u ww2, po jevrejima, broj zrtava je 600 000.... ostavi se ti kazalista i horova Haj ne rise! Pa nije vas bilo 600 000 zajedno sa cifutima,ciganima i svim ostalim antifashistima u to vrijeme na teritoriju NDH,vas je zijanilo u Jasenovcu u vrh glave 50 000,mani se te srpske shatrologije i napumpavanja bre ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 18:53 |
|
|
daxt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zaboravio si još dodati da je u Jasenovcu postojao logorski hor, logorski orkestar, kazalište, sportski klub itd itd.
Ja vise verujem YAD WASHEMU iz izraela, po njima je Jasenovac mesto holokausta, medju 3 najveca logora u ww2, po jevrejima, broj zrtava je 600 000.... ostavi se ti kazalista i horova Ako te baš zanima,točan broj je 49 874.Ružno je licitirati sa žrtvama,čije god bile.
|
|
Vrh |
|
|
Bihacit_ordjinalle
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 18:56 |
|
|
Bihacit_ordjinalle je napisao/la: daxt je napisao/la: Ja vise verujem YAD WASHEMU iz izraela, po njima je Jasenovac mesto holokausta, medju 3 najveca logora u ww2, po jevrejima, broj zrtava je 600 000.... ostavi se ti kazalista i horova Haj ne rise! Pa nije vas bilo 600 000 zajedno sa cifutima,ciganima i svim ostalim antifashistima u to vrijeme na teritoriju NDH,vas je zijanilo u Jasenovcu u vrh glave 50 000,mani se te srpske shatrologije i napumpavanja bre ... Evo sad sam nasao podatak srpskog istoricara Bogoljuba Kocovica gdje tvrdi da je u Jasenovcu zijanilo 70 000 zrtava ,svi znamo da su Srbi patoloski lazovi, znaci kad malo odvadimo dodjemo do tacne cifre od oko pedesetak hiljada zrtava...
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 23 svi 2010, 23:36 |
|
|
Meni nije jasno gdje su te silne kosti tih žrtava?
Mislim i o Bleiburgu se svašta pričalo ali kad su otkrivene kosti po Sloveniji onda se i vidjelo šta je to bilo.
Gdje su te silne kosti iz Jasenovca?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 25 svi 2010, 06:14 |
|
|
Bihacit_ordjinalle je napisao/la: daxt je napisao/la: Ja vise verujem YAD WASHEMU iz izraela, po njima je Jasenovac mesto holokausta, medju 3 najveca logora u ww2, po jevrejima, broj zrtava je 600 000.... ostavi se ti kazalista i horova Haj ne rise! Pa nije vas bilo 600 000 zajedno sa cifutima,ciganima i svim ostalim antifashistima u to vrijeme na teritoriju NDH,vas je zijanilo u Jasenovcu u vrh glave 50 000,mani se te srpske shatrologije i napumpavanja bre ... Ja sam naveo izvor iz Izraela, oni imaju svoj veb sajt pa proveri. Samo 29 000 jevreja je ubijeno u jasenovcu po njihovim podacima
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 25 svi 2010, 10:50 |
|
|
pjosip je napisao/la: Meni nije jasno gdje su te silne kosti tih žrtava?
Mislim i o Bleiburgu se svašta pričalo ali kad su otkrivene kosti po Sloveniji onda se i vidjelo šta je to bilo.
Gdje su te silne kosti iz Jasenovca? ovo je cijela priča koja bi završila ovo cifra-natezanje i manipulacije brojem žrtava, najbolje je prodavat priču i haušku 50 godina, a onda izbjegavati temeljito istraživanje i iskopavanje SVIH jama i masovnih grobnica da se jednom za svagda ta priča okonča i rasvijetli. Samo komunistički cenzori, lažovi i UDBA manipulatori mogu biti protiv toga da se istraže jasenovačke i ostale masovne grobnice.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 25 svi 2010, 11:09 |
|
|
daxt je napisao/la: Bihacit_ordjinalle je napisao/la: Haj ne rise! Pa nije vas bilo 600 000 zajedno sa cifutima,ciganima i svim ostalim antifashistima u to vrijeme na teritoriju NDH,vas je zijanilo u Jasenovcu u vrh glave 50 000,mani se te srpske shatrologije i napumpavanja bre ...
Ja sam naveo izvor iz Izraela, oni imaju svoj veb sajt pa proveri. Samo 29 000 jevreja je ubijeno u jasenovcu po njihovim podacima A zašto bi židovske informacije bile točne?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 25 svi 2010, 22:33 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Ne bi se trebale tolerirati ove gluposti koje pise daxt. Da mi je do toga, posjecivao bi krajinaforce.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 25 svi 2010, 23:28 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: pjosip je napisao/la: Meni nije jasno gdje su te silne kosti tih žrtava?
Gdje su te silne kosti iz Jasenovca? ovo je cijela priča koja bi završila ovo cifra-natezanje i manipulacije brojem žrtava, najbolje je prodavat priču i haušku 50 godina, a onda izbjegavati temeljito istraživanje i iskopavanje SVIH jama i masovnih grobnica da se jednom za svagda ta priča okonča i rasvijetli. Samo komunistički cenzori, lažovi i UDBA manipulatori mogu biti protiv toga da se istraže jasenovačke i ostale masovne grobnice. To su poznate stvaro od 1965.,komisiji za historiju CK SKH je poslat elaborat ,upoznat je general Gošnjak,Tito...kada je trebalo uklesati na spomenik da je u logoru ubijeno 600 tisuća Srba,pa nije... General pukovnik Nikola Kajić,pomoćnik direktora Instituta je također radio na tome,između ostalog kaže-Ukupne žrtve u SRH iznose 185 327,u logorima 51 534 (poginuli,umrli,nestali). Pukovnik Vojmir kljaković iz Vojno-historijskog instituta... Pa popis žrtava iz 1964. za reparaciju od Njemačke...
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 29 svi 2010, 00:39 |
|
|
hahaha,Dane je prelud. Nego,Dane,nisu udbaši ubijali. Udbaši su kuhali,obični su ubijali. S obje strane.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 02 srp 2010, 22:15 |
|
|
Evo da se i ja ukljucim u raspravu, posto sam novi ovdje. Nadam se da sam dobro dosao.
Nisam sve citao ali znam da je pri 1944 ili 1945 Draza Mihajlovic dolazio 2 puta u Zagreb radi odbijanja partizana i osnivanje Istocne Bosne kao Srpske i ovih ostalih dijelova kao NDH da se uspostavi autonomija i da se odupru skupa partizanima. I naravno poglavnik nije htio pristati.
Citao sam knjiga o NDH ima zanimljivih stvari. Pa cak se spominju i zlatne poluge iz nekadasnje SHS i svicerske banke.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 02 srp 2010, 22:40 |
|
|
Ma klinac je Mihajlović osobno dolazio u ZG. Pregovarali jesu, ali preko pisama i izaslanika.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 02 srp 2010, 22:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ma klinac je Mihajlović osobno dolazio u ZG. Pregovarali jesu, ali preko pisama i izaslanika. Imas pravo mislio sam na emisare i progovora je bilo 2 puta. (Brašić i Đukic). Htjeli su osnovati antikomunisticki blok, ali su odbijeni. Cak su i rusi nudili se kao pomocnici Pavelicu samo da prihvati njih dobit ce Hrvatsku drzavu i naravno on nije pristao. I to su se nudili 2 puta. Zanimljiv je taj Pavelic bio..
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 02 srp 2010, 23:06 |
|
|
To za Ruse je točno... samo, teško da bi Staljin održao obećanje o Hrvatskoj nezavisnosti. Obećao je on štošta i Poljacima i Bugarima i Rumunjima, Česima... Ne bi bilo možda Blajburga, ali bi nas zato masa izginula u ratu sa Nijemcima, a i pitanje je kako su oni to zamislili? Jedinstvena vojska od partizana i ustaša?? To i kad bi potpisali na koncu bi završilo ratom, kao između partizana i četnika u Srbiji 1941., i na koncu bi Tito opet došao na svoje.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 02 srp 2010, 23:14 |
|
|
A dobro ja sam samo naveo sta je bilo. Da za poljake je tocno, dosta ih je ubijeno u Katinskoj sumi. Pa nema velike razlike izmedu nas i Poljaka samo sto smo mi bili saveznici sa Njemcima pa nas Njemci toliko nisu ubijali ali su zato taj posao obavljali partizani. Ma bilo je i govora da se predaju saveznicima Amerikancima, ali zato su platili Lorković-Vokić. Ja bih bio za to da su se predali amerikancima jer su bili 10 puta bolji od Rusa. I da smo se predali danas bi ljepse izgledala Hrvatska drzava a ne kao kifla. Ali proslost se ne moze izbrisati, jedino se moze izbjeci da se opet ne ponovi. I ne bi nam bila ubijena politicka elita, i dan danas bi bili nezavisni.
Znas li nesto o zlatu i financiranju NDH?
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Istina o Nezavisnoj Državi Hrvatskoj Postano: 04 srp 2010, 09:46 |
|
|
Pa bas i ne da su Njemci tako bili darodavni, jedino su davali oruzje a sto se tice ekonomije sve je prepusteno Hrvatima, ali cijela je drzava kontrolirana od Njemaca.
Imali su negdje odo 1200 kg u bankama, a jedan dio su prebacili u Svicersku koja im je blokirala racune sve do uspostave Jugoslavije kada im je vratila zlato...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 50 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|