|
|
Stranica: 6/12.
|
[ 287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 06 kol 2020, 13:25 |
|
|
snowflake je napisao/la: Dobro, zato što je napravljen za glupe Amere zato je toliko detaljan. To je prednost za mene jer sam tada bila dijete i mnoge ove stvari su skrivane od mene Mada, i mene je iznenadilo ovo što si spomenuo, iako Mišetić nikad nije rekao da je HVO, recimo, bio nelegitiman. I sigurna sam da to ne misli. Konačno, branio je ljude povezane s HVO-om. Priznajem da sam možda prenaglo skočio, Mišetić sigurno poznaje materiju, termine i datume bolje od mene, samo jebiga čim čujem ikakvo davanje legitimiteta ISISovcima odma skačem, to mi je u DNA.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 09:50 |
|
|
Svako malo otkirjemo nove istorijske činjenice. Dakle nisu Hravati "oslobodili" Bihać i spasili hin od đenosajda, nego su Muslimani oslobodili Bihać i Hrvatsku sve do Plitvica. Merhametlije su pred kraj rata stigle do Banja Luke i Knina. Sila nebeska!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 10:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Svako malo otkirjemo nove istorijske činjenice. Dakle nisu Hravati "oslobodili" Bihać i spasili hin od đenosajda, nego su Muslimani oslobodili Bihać i Hrvatsku sve do Plitvica. Merhametlije su pred kraj rata stigle do Banja Luke i Knina. Sila nebeska! Da im nije bilo Hrvata i danas bi bili opkoljeni u Bihaću,i kupovali vreću brašna za 500-1000 maraka.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 10:46 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 11:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 14:09 |
|
|
Jbt... "Mi smo u njihovim očima doista bili Sila Nebeska." Koji likovi. Ušli u RH iz tri pravca? Pljačkali hranu od odmetnih Srba. Kod Dvora su skoro napravili pokolj, ubacili se na dio koji je predviđen kao koridor za izvlačenje Srba. A i mislim da su neke starce pobili. Imali su oružje? HV im doturio nešto opreme, bez teškog naoružanja. Koji su to mutavci. Likovi se u ratu nisu držali nijednog dogovora, npr. bilo je dogovoreno da HV uđe u Petrovac. HV razbije Srbe kod Drvara, ovi bježe, Muslimani skliznu u Petrovac protivno najavi, čak su im po noći i poginuli par vojnika, jer je HV mislio da su to Srbi. Ok, HV odustane od dogovorenog pravca prema Prijedoru, radi jednog seoskog Petrovca, Prijedor (veći grad od Bihaća, drugi grad na zapadu RSa danas) nije u fBiH. Tuđman šizi, htio je maknuti Srbe iz Pounja, ove budale su se umiješale. Ok. Žica Holbrooke Tuđmana drugi puta, Srbi su razbijeni, muslimanima treba Prijedor, to je grad, uzmite si Pounje i Posanje, ali požurite. Dogodi se Una 95. I to dok HV gine muslimani sjede i smiju se. Tuđman opet šizi. Ok. Treći puta, Srbi krenu u kontru. Pred izbacivanjem su muslimana iz Ključa i Sanskog Mosta, nabit će ih sve na ražnjiće, okreću ih uzduž i poprijeko... Opet Holbrooke žica. Tuđman, opet popušta, ali sada nakon malo vremena. Pokreće se Južni Potez, HV dolazi pred BL, a ovi jadnici ostaju u Ključu i Sanskom Mostu....
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 14:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 14:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60073 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 14:25 |
|
|
Ceha je napisao/la: Jbt... "Mi smo u njihovim očima doista bili Sila Nebeska." Koji likovi. Ušli u RH iz tri pravca? Pljačkali hranu od odmetnih Srba. Kod Dvora su skoro napravili pokolj, ubacili se na dio koji je predviđen kao koridor za izvlačenje Srba. A i mislim da su neke starce pobili. Imali su oružje? HV im doturio nešto opreme, bez teškog naoružanja. Koji su to mutavci. Likovi se u ratu nisu držali nijednog dogovora, npr. bilo je dogovoreno da HV uđe u Petrovac. HV razbije Srbe kod Drvara, ovi bježe, Muslimani skliznu u Petrovac protivno najavi, čak su im po noći i poginuli par vojnika, jer je HV mislio da su to Srbi. Ok, HV odustane od dogovorenog pravca prema Prijedoru, radi jednog seoskog Petrovca, Prijedor (veći grad od Bihaća, drugi grad na zapadu RSa danas) nije u fBiH. Tuđman šizi, htio je maknuti Srbe iz Pounja, ove budale su se umiješale. Ok. Žica Holbrooke Tuđmana drugi puta, Srbi su razbijeni, muslimanima treba Prijedor, to je grad, uzmite si Pounje i Posanje, ali požurite. Dogodi se Una 95. I to dok HV gine muslimani sjede i smiju se. Tuđman opet šizi. Ok. Treći puta, Srbi krenu u kontru. Pred izbacivanjem su muslimana iz Ključa i Sanskog Mosta, nabit će ih sve na ražnjiće, okreću ih uzduž i poprijeko... Opet Holbrooke žica. Tuđman, opet popušta, ali sada nakon malo vremena. Pokreće se Južni Potez, HV dolazi pred BL, a ovi jadnici ostaju u Ključu i Sanskom Mostu.... Definicija one "pomozi sirotu na svoju sramotu".
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 14:27 |
|
|
Bili su kruha gladni. Pogledaj kako su Sarajlije dočekali Tuđmana 95. A sada kukaju da je on UZPovac....
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 14:31 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Jbt... "Mi smo u njihovim očima doista bili Sila Nebeska." Koji likovi. Ušli u RH iz tri pravca? Pljačkali hranu od odmetnih Srba. Kod Dvora su skoro napravili pokolj, ubacili se na dio koji je predviđen kao koridor za izvlačenje Srba. A i mislim da su neke starce pobili. Imali su oružje? HV im doturio nešto opreme, bez teškog naoružanja. Koji su to mutavci. Likovi se u ratu nisu držali nijednog dogovora, npr. bilo je dogovoreno da HV uđe u Petrovac. HV razbije Srbe kod Drvara, ovi bježe, Muslimani skliznu u Petrovac protivno najavi, čak su im po noći i poginuli par vojnika, jer je HV mislio da su to Srbi. Ok, HV odustane od dogovorenog pravca prema Prijedoru, radi jednog seoskog Petrovca, Prijedor (veći grad od Bihaća, drugi grad na zapadu RSa danas) nije u fBiH. Tuđman šizi, htio je maknuti Srbe iz Pounja, ove budale su se umiješale. Ok. Žica Holbrooke Tuđmana drugi puta, Srbi su razbijeni, muslimanima treba Prijedor, to je grad, uzmite si Pounje i Posanje, ali požurite. Dogodi se Una 95. I to dok HV gine muslimani sjede i smiju se. Tuđman opet šizi. Ok. Treći puta, Srbi krenu u kontru. Pred izbacivanjem su muslimana iz Ključa i Sanskog Mosta, nabit će ih sve na ražnjiće, okreću ih uzduž i poprijeko... Opet Holbrooke žica. Tuđman, opet popušta, ali sada nakon malo vremena. Pokreće se Južni Potez, HV dolazi pred BL, a ovi jadnici ostaju u Ključu i Sanskom Mostu.... Definicija one "pomozi sirotu na svoju sramotu". Baš to. Čovjeku spasiš život, a ovaj onda bunca da si mu dužan milijardu dolara.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 16:46 |
|
|
stric u Oluji, kod Obrovca nakon helikopterskog desanta s Dinare. dominacija. i u Bljesku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Vamotamo
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 07 kol 2020, 20:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 01:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 10:49 |
|
|
ovo mogu gledati jednom tjedno bez beda.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 12:11 |
|
|
@dudu pogotovo ovaj Martićev govor iz Grahova
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 12:16 |
|
|
Muslimanski odnos prema Oluji je nešto najodvratnije s karaktrene strane što sam igdje ikada vidio.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 15:03 |
|
|
Citat: "Dr. Vaso Čubrilović, kao velikosrpski i četnički orjentirani intelektualac i političar, napisao je 1939. godine kapitalno djelo o Hrvatima pod imenom "Politička prošlost Hrvata". Odlično je poznavao slavnu vojničku i političku prošlost Hrvata. Zato je prije smrti 1990. godine upozorio Slobodana Miloševića: „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti". našao sam napokon ime tog Srbina koji je upozorio Miloševića, a o kojem mi je pokojni djed pričao prije 20+ godina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 18:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vamotamo
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 21:19 |
|
|
MiG-21 u `Oluji` - pukovnik Ivica Ivandić:
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 22:50 |
|
|
Martić je u Grahovu pričao o njihovu planu Vaganj 95, koji je trebao početi 5.8. i kojim su namjeravali osvojiti Glamoč, Grahovo, Kupres i Livno. Mi smo napali dan prije, pa su ga pauzirali, napali su kasnije kod prijevoja Deralea kod Grahova, pa su dobili po nosu, nakon toga je slijedio Maestral, gdje su izgubili sve od Drvara do Jajca.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 22:50 |
|
|
divizija je napisao/la: Muslimanski odnos prema Oluji je nešto najodvratnije s karaktrene strane što sam igdje ikada vidio. Kad su ljigavci.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 23:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25789 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
divizija je napisao/la: Muslimanski odnos prema Oluji je nešto najodvratnije s karaktrene strane što sam igdje ikada vidio. Jesi gledao ti video gdje za vrijeme Oluje muslimani u Bihaću planiraju zeznuti Hrvate - pomaknuti granicu za jedno brdo. Od 55:10 do 56:30 Trebalo bi ovu minutu videa izrezati i prezentirati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 23:20 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2411 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Meni je najgore od svega što će neki ljudi i njihovi noviji naraštaji stvarno mislit da su ovi nešto uradili. Zamišljam za trideset godina muslimana u Švedskoj kako prepričava unucima, Atif bijo pred banjom lukom samo ćeko da mu holbruk namigne i alaham ušo bi u Pančevo.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: VRO "OLUJA" Postano: 08 kol 2020, 23:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: divizija je napisao/la: Muslimanski odnos prema Oluji je nešto najodvratnije s karaktrene strane što sam igdje ikada vidio. Jesi gledao ti video gdje za vrijeme Oluje muslimani u Bihaću planiraju zeznuti Hrvate - pomaknuti granicu za jedno brdo. Od 55:10 do 56:30 Trebalo bi ovu minutu videa izrezati i prezentirati. svaka čast kolega, ovo si vrhunski iskopao. samo mi je još malo više drago što ih je HV poklopio s artiljerijom kod Jajca kad su imali slične ideje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|