|
|
Stranica: 3/23.
|
[ 562 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 15:59 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8444 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Aztec je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: ma ljiljan je na grbu federacije kao muslimanski, ne vidim razloga sad ga uzimati kao svoj simbol. tribalo je na to misliti onda kad su si prisvajali i naziv bošnjak i mitove o bogumilima.
onaj grb sa vukčićevom rukom na šahovnici i eventualno kotromanića kruna, bila bi dobra kombinacija. To je cista sodomija povijesti, koja se jos nazalost koristi u politicke svrhe protiv nas, BiH Hrvata, nositelja tih obicaja.... Ako su nasi supci (isto iz bog zna kojih razloga odustali) nema razloga da se to tako i ostavi, pogotov ne ovdje na forumu. Ljudi sve manje i manje znaju za ljiljane i smatraju ih mus. simbolom, sto tu kradju dopustit? ta krađa je već ozakonjena ustavom čim su dobili dozvolu da se zovu bošnjacima. al da ne dužim previše. nisam ja protiv ljiljana. dapače, raseljenim hrvatima iz BiH su jedno dodatno vezanje za domovinu, i jedino kroz tu prizmu meni ima svrhe...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Graničar Jozo je napisao/la: Aztec je napisao/la:
To je cista sodomija povijesti, koja se jos nazalost koristi u politicke svrhe protiv nas, BiH Hrvata, nositelja tih obicaja....
Ako su nasi supci (isto iz bog zna kojih razloga odustali) nema razloga da se to tako i ostavi, pogotov ne ovdje na forumu. Ljudi sve manje i manje znaju za ljiljane i smatraju ih mus. simbolom, sto tu kradju dopustit?
ta krađa je već ozakonjena ustavom čim su dobili dozvolu da se zovu bošnjacima. al da ne dužim previše. nisam ja protiv ljiljana. dapače, raseljenim hrvatima iz BiH su jedno dodatno vezanje za domovinu, i jedino kroz tu prizmu meni ima svrhe... To je gotovo, oni ih imaju, tad mozda nebi puno mogli ni ucinit, no nema apsolutno razloga da ih i mi nemamo. Naprotiv, ja vidim samo pluseve.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:10 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ilirk@ je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Za ovaj komentar obavezno dodijeliti doticnoj Stupido Oscar 2010,vise mentalnog prdeza u jednom komentaru jos nismo imali priliku da citamo... jos jednom Bravo što učiniti kad ti se ovakvo jedno *** nađe na vrhu cipele? Gle ovako furz-hanuma,kao prvo tvoje "kaljacice" su svakako navikle na balegu pa i nije neki belaj za tebe malo gofneta na kaljaci ... Bogumili nisu nikakvi mitovi nego corpus delikti,muslimanski ljiljan ne postoji,nego postoji samo Bosnjacki ljiljan i muslimanski polumjesec i zvijezda...i mojne nas smarati svojim glupostima nego idi sredit te brkove izgledas ko Mate Misho Kovac,ko ce te jadna takvu brkatu,probaj laserom ili sta ja znam alternativom nekom haj sad ljubi te ljiljan tvoj
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
mirv
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:11 |
|
|
Hrvat je napisao/la: dudu je napisao/la: moj odgovor je ne. ljiljani su ok simboli, ali oni reprezentiraju kraljevsku dinastiju. stoga sam više za simbol srednjovjekovne Bosne koji je na portalu.
Najbolje je ovo... Ovaj grb je zbilja najbolji. Ako se želi uklopiti ljiljan kao znamen Majke Božje onda ga treba staviti ovdje. A iznad grba može biti hrvatska tradicionalna kruna.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:16 |
|
|
mirv je napisao/la: Hrvat je napisao/la: Ovaj grb je zbilja najbolji. Ako se želi uklopiti ljiljan kao znamen Majke Božje onda ga treba staviti ovdje. A iznad grba može biti hrvatska tradicionalna kruna. No dobro, to je sad vise stilska stvar i kako ce to na kraju izgledat, stvar je da ili ne za ljiljane. Ovdje mi se cini kao da imaju neki ljiljani, ovo sa strane, i to 6... Ruka ne znam sto predstavlja, moze i sa, mozda i bez. Ali kazem, to je opet vise stvar za kraj, tj kako to na kraju sve uredit.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:26 |
|
|
Liljane u krunu To što su neki prije nas dopustili prisvajanje naših simbola i falsificiranje naše povijesti ne znači da i mi hoćemo. Dakle ja sam za. Decentno u krunu ... Odličan je ovaj sa hrvojevom rukom i šahovnicom u pozadini ... Ima tu na forumu netko da je dobar sa photoshopom i tim stvarima da napravi to profesionalnije ... Ja mogu probat dohvatit jednog lika koje je odlično radio grbove za nogometne klubove da to napravi ono baš 1/1.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:27 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: ma ljiljan je na grbu federacije kao muslimanski, ne vidim razloga sad ga uzimati kao svoj simbol. tribalo je na to misliti onda kad su si prisvajali i naziv bošnjak i mitove o bogumilima.
onaj grb sa vukčićevom rukom na šahovnici i eventualno kotromanića kruna, bila bi dobra kombinacija. ovo je točno. I tužno. U prilog tezi da se željelo Hrvate iz Bosne odnaroditi,uzeti im zavičaj. Napraviše Kurde od nas. Protjeraše nas,uzeše nam identitet,Turci se Bošnjacima zovu. I nitko k... da mrdne. Ukopaše nas od Franje pa nadalje,samo treba oči otvoriti. Što se tiče ljiljana,treba ih negdje uklopiti,čisto da se zna da baštinimo tradiciju srednjovjekovne Bosne. Pa ljudi,to nam je pola identiteta. Bošnjaci to nemaju,a mi bi se odricali. A svašta se mi nešto odričemo,što je previše,previše je.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:31 |
|
|
Ne bi se mi ničega odricali baščovane niti hoćemo.
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:32 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: što učiniti kad ti se ovakvo jedno *** nađe na vrhu cipele?
Gle ovako furz-hanuma,kao prvo tvoje "kaljacice" su svakako navikle na balegu pa i nije neki belaj za tebe malo gofneta na kaljaci ... Bogumili nisu nikakvi mitovi nego corpus delikti,muslimanski ljiljan ne postoji,nego postoji samo Bosnjacki ljiljan i muslimanski polumjesec i zvijezda...i mojne nas smarati svojim glupostima nego idi sredit te brkove izgledas ko Mate Misho Kovac,ko ce te jadna takvu brkatu,probaj laserom ili sta ja znam alternativom nekom haj sad ljubi te ljiljan tvoj jesi zatucan,u pm. Idi pitaj Fatmira Alispahića,nek ti taj konj malo ispriča o krizi identiteta Bošnjaka,pa nađi druge izgovore,kao što ih i on nalazi. 25 genocida i ostalo. Bosna je zemlja kršćanskih vladara,pod papinskim patronatom. Jebeno je tražiti slamku spasa tamo gdje je nema
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:34 |
|
|
baščovan je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: ma ljiljan je na grbu federacije kao muslimanski, ne vidim razloga sad ga uzimati kao svoj simbol. tribalo je na to misliti onda kad su si prisvajali i naziv bošnjak i mitove o bogumilima.
onaj grb sa vukčićevom rukom na šahovnici i eventualno kotromanića kruna, bila bi dobra kombinacija. ovo je točno. I tužno. U prilog tezi da se željelo Hrvate iz Bosne odnaroditi,uzeti im zavičaj. Napraviše Kurde od nas. Protjeraše nas,uzeše nam identitet,Turci se Bošnjacima zovu. I nitko k... da mrdne. Ukopaše nas od Franje pa nadalje,samo treba oči otvoriti. Što se tiče ljiljana,treba ih negdje uklopiti,čisto da se zna da baštinimo tradiciju srednjovjekovne Bosne. Pa ljudi,to nam je pola identiteta. Bošnjaci to nemaju,a mi bi se odricali. A svašta se mi nešto odričemo,što je previše,previše je. Slazem se. Sad, ne znam dal je ovdje mogla javna anketa, cisto da se vidi ko je kako glasovao, mene iskreno bas zanima kako su Muslimani glasovali. I jesu li uopce, a misim da jesu. Ugl, glasujte.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:36 |
|
|
PCM je napisao/la: Liljane u krunu To što su neki prije nas dopustili prisvajanje naših simbola i falsificiranje naše povijesti ne znači da i mi hoćemo. Dakle ja sam za. Decentno u krunu ... Odličan je ovaj sa hrvojevom rukom i šahovnicom u pozadini ... Ima tu na forumu netko da je dobar sa photoshopom i tim stvarima da napravi to profesionalnije ... Ja mogu probat dohvatit jednog lika koje je odlično radio grbove za nogometne klubove da to napravi ono baš 1/1. Da, dosta dobar, sto vise gledam, ruka mi je mozda malo overkill, al zato ljiljani su tu recimo fino ukomponirani. Al kazem to je vise stilska stvar. I da, ako tko ima da barata s photo., i ima volje nebi bilo lose da napravi nesto kao primjer bar.
|
|
Vrh |
|
|
josi
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 16:42 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 21:19 Postovi: 786 Lokacija: HercegBosna
|
dudu je napisao/la: To nisu ljiljani to su koplja koja bockaju ove dvije kokoske da se malo vise raskokodacu.
|
|
Vrh |
|
|
josi
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:18 |
|
|
Sjetih se jos jedne stvari. Dok sam bio mali uvjek sam se pitao zast mi nemamo ni jednog svoga hrvatskog kralja. Pa mi pade na pamet sada kad sam citao ovaj post. Zasto mi nebi nasli nekog covu sa auktoritetom i proglasili ga kraljem herceg bosne i odma time sredili pitanje ljiljana a naravno i polticko i narodno jedinstvo. A za pohlepu da i ne govorim. Od kralja nebi niko mogao vise da krade kao do sada. Mislim da je nama to vec vijekovima falilo. jednim udarcem daleko vise muva.
|
|
Vrh |
|
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:21 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: što učiniti kad ti se ovakvo jedno *** nađe na vrhu cipele?
Gle ovako furz-hanuma,kao prvo tvoje "kaljacice" su svakako navikle na balegu pa i nije neki belaj za tebe malo gofneta na kaljaci ... Bogumili nisu nikakvi mitovi nego corpus delikti,muslimanski ljiljan ne postoji,nego postoji samo Bosnjacki ljiljan i muslimanski polumjesec i zvijezda...i mojne nas smarati svojim glupostima nego idi sredit te brkove izgledas ko Mate Misho Kovac,ko ce te jadna takvu brkatu,probaj laserom ili sta ja znam alternativom nekom haj sad ljubi te ljiljan tvoj ljiljani su kršćanski simbol (blažene djevice marije, koju bošnjani veoma poštuju ), bili su i simbol francuske, a pod njima su vođeni i križarski ratovi
_________________ "1+1=2"
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60694 Lokacija: DAZP HQ
|
sotto voce je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Gle ovako furz-hanuma,kao prvo tvoje "kaljacice" su svakako navikle na balegu pa i nije neki belaj za tebe malo gofneta na kaljaci ... Bogumili nisu nikakvi mitovi nego corpus delikti,muslimanski ljiljan ne postoji,nego postoji samo Bosnjacki ljiljan i muslimanski polumjesec i zvijezda...i mojne nas smarati svojim glupostima nego idi sredit te brkove izgledas ko Mate Misho Kovac,ko ce te jadna takvu brkatu,probaj laserom ili sta ja znam alternativom nekom haj sad ljubi te ljiljan tvoj ljiljani su kršćanski simbol (blažene djevice marije, koju bošnjani veoma poštuju ), bili su i simbol francuske, a pod njima su vođeni i križarski ratovi ljiljani su i simbol Presvetog Trojstva. tri ljiljana za tri božanske osobe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
josi
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:42 |
|
|
Real gone je napisao/la: josi je napisao/la: To nisu ljiljani to su koplja koja bockaju ove dvije kokoske da se malo vise raskokodacu. Ti si kokoška. hehehe realka izvini ali na zalost nisam mogao da se uzdrzim a da ono ne napisem. Mislim da su na glupo mijesto to postavili. Da u stvari mogu da kazem da nisu koplja nego da su "pojedinci iz cistoce zakazali pa nisu ocistili ..." Tako ispada Izvini opet.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:47 |
|
|
Majke ti mile ovi su uzeli pola od nas ... pleter, ljiljane još samo fali šahovnica LOL
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:49 |
|
|
josi je napisao/la: hehehe realka izvini ali na zalost nisam mogao da se uzdrzim a da ono ne napisem. Mislim da su na glupo mijesto to postavili. Da u stvari mogu da kazem da nisu koplja nego da su "pojedinci iz cistoce zakazali pa nisu ocistili ..." Tako ispada Izvini opet. Ma ok.. Samo me zanima što ovo nikad niste nazivali kokoškom..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:57 |
|
|
Real gone je napisao/la: josi je napisao/la: hehehe realka izvini ali na zalost nisam mogao da se uzdrzim a da ono ne napisem. Mislim da su na glupo mijesto to postavili. Da u stvari mogu da kazem da nisu koplja nego da su "pojedinci iz cistoce zakazali pa nisu ocistili ..." Tako ispada Izvini opet. Ma ok.. Samo me zanima što ovo nikad niste nazivali kokoškom.. Crne kokoši su rijetke.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 17:58 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 18:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25855 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Real gone je napisao/la: PCM je napisao/la: Majke ti mile ovi su uzeli pola od nas ... pleter, ljiljane još samo fali šahovnica LOL Biraj.. Što je ovo, prijedlozi za grb Zemuna??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 18:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ljiljani u grb BiH Hrvata? Postano: 01 lip 2010, 18:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60694 Lokacija: DAZP HQ
|
kad je bal, nek je maskenbal.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|