Svaka od 2 strane ima svoje adute za koje smatra da će prevagnuti i oblikovati Brak pod njenim uslovima.
Muslimani znaju da pusCROš zjapi i širi se dalje kao požar te će već postojeća neugodnost Hrvatijanaca zbog iste samo proporcionalno rasti.
Zatim, prate Hrvatijansko kukanje za radnom snagom. Nije im strano ni jako nastojanje uticajnih krugova tamo da pusCROš popune nekim koliko-toliko upotrebljivim ljudskim materijalom jer krupni kapital želi produktivnost i ne razmišlja o Patriotizmu - wishfulthinkingalije su "izbor za Mis migranata" ("mi ćemo strogo birati one koji nama pašu jer mi smo poželjna destinacija") a Stvarnost je "daj šta daš!" (prosto jer su
mnogo privlačnije destinacije odmah pored te iste Hrvatske) i toga su u najvišim krugovima izuzetno dobro svesni.
Uz to, strah od Srba se i dalje podstrekava i taj žar ne daju da se ugasi u Hrvatskoj što je još jedan adut Muslimana koji će uvek imati... ono, "moramo se držati skupa jer - jača su dvojica n'o sam Radojica!", "Nikad se Srbi neće pomiriti što nemaju Krajinu, noću popaljena svetla po Bg jer Knin nije u srpskim rukama!", "Zajedno smo jači!", "Šta kao Srbi opet navale? Nikad ne znaš sa njima...", "Mi smo pokazali da možemo da im vezujemo dosta snaga...", "Zg je na pljuvomet od Srbije na Uni!", "
Imate li boljeg eventualnog Partnera? Nemate - stoga ućutite i budite još zahvalni što nas uopšte imate!", itd, itd...
Osim toga, projekcije su jasne -
prepolavljanje visi kao zlokobni Damoklov (u brzini prvo napisah "Okamov"
) mač nad skoro pa svakom evropskom državom, što će praktično značiti da Hrvatska populaciono pada ispod nivoa jedne ZLOvenije, na površini skoro 3 X većoj. A to je užasna perspektiva jer je ta ista ZLOvenija svojevremeno u poređenju sa Hrvatskom izgledala maltene kao patuljak... alarmi zbog tog znamenkastog Košmara uveliko zvone na nekim mestima i Muslimanima je to jasno...
Tu je i migranstka pretnja - invazija "Black walkers" se nadvija nad
nikad slabijom Evropom kao mračni oblak i ne zna se šta će Globalisti kojim je Hrvatska poslušna odlučiti... možda ih nasele baš u njoj? Šta, Hrvatska bi odbila?
I Muslimani koriste tu pretnju za nametanje sebe po sistemu "bolje mi nego oni"...
A ne nedostaje ni podsećanje na "dobra stara vremena" i "we wuz kangz n shiet"
kao poluga za delovanje na osećanja... ljudska psiha ima tendenciju brisanja ružnih sećanja a čuvanja i ulepšavanja lepih na šta oni računaju u tim svojim "da sve bude kao nekad" pozivima u kojima i imaju određenog uspeha jer "Junuzacija", galopirajuća "Modernost" i Islamoljublje džiklja u Matici vam...
Dalje, nude sebe kao neke "Kerbere" - ono "ma, samo nas vi podržite iz vazduha i artiljerijom, mi ćemo se
gonjeni gorućom željom za osvetom pobrinuti za Srbe!"
... to ima efekta na Hrvate jer bolje je da drugi proliva svoju krv nego tvoji ljudi... "rent-a-cannon-fodder"! Hrvatska krv je dragocena, jebiga...
Pa kontaju da će Korona usporiti njihovo prethodno mahnito iseljavanje i da će se stabilizovati na nekom solidnom broju od 1,2 M (sad ih je valjda oko 1,5 mada tvrde 1,7)... koriste vreme da vas ispoklapaju u Centralnoj Bosni i nadaju se da ćete ostati samo tanka traka uz granicu, da ćete biti "bosanski Mađari"...
Ne gube iz vida da ste duboko u anusu Globalista - a oni sami se tima nude naguženi - te se nadaju u neki scenario u kome će vas ti moćnici opet slepiti u jednu masu...
I, na kraju - uveravaju sami sebe da je "vama ipak veća frka" nego njima i da ćete popustiti vrlo brzo... vreme će pokazati da li je tako!
Ja u ovoj "neck to neck" trci njima dajem malu prednost, 51 prema 49 %
prosto jer Dekadencija Evrope izgleda želi da probije WARP 4 a vi ste lancima čvrsto svezani u tom "Enterpriseu"...
No, polako, Tema je tek otvorena... treba izlistati i hrvatske adute koji su takođe jaki!