|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 43 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 10:00 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Bobovac je napisao/la: Meni je pričao da zarađuje veliku lovu (a imao je love) time što trguje nekim umjetninama i osobito obilazi neke stare gradove i pronalazi neke stare antičke predmete, novčiće i tome slično i da to šverca nekim japancima koji ga za to dobro plaćaju.
Čudi me da glanc novu bembaru (karikiram) nije opravdao sa ..."ma znaaaš...ide me kladionica, da znaš kako" 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sicani
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 11:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: sobito obilazi neke stare gradove i pronalazi neke stare antičke predmete, novčiće i tome slično i da to šverca nekim japancima koji ga za to dobro plaćaju. dovoljno sto su nam raznorazni okupatori kroz vijekove unistavali, krali i odnosili arheoloske nalaze i artefakte neprocjenjive vrijednosti iz zemlje.... ako se tu radi o pravim arheoloskim nalazima, onda su isti kulturno dobro i nasledje naroda, i moraju se predati u muzeje na konzervaciju i cuvanje. sami japanci, a i svaki drugi narod, uopce ne razumiju za salu kad uhvate nekoga ko njihovo kulturno nasledje svercuje i prodaje u inozemstvo. o drogi i trovanju vlastitog naroda (a ni bilo kojeg drugog naravno) da se i ne govori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 11:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28774 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
sicani je napisao/la: [
dovoljno sto su nam raznorazni okupatori kroz vijekove unistavali, krali i odnosili arheoloske nalaze i artefakte neprocjenjive vrijednosti iz zemlje.... ako se tu radi o pravim arheoloskim nalazima, onda su isti kulturno dobro i nasledje naroda, i moraju se predati u muzeje na konzervaciju i cuvanje.
Dakako... samo što bi jedan naš prosječan čovjek radije (ako nađe neku staru vazu ili novčić)? Tu istu radije dao japancu za 10000 eura ili bi je dao nekom muzeju za ništa? Ja znam što bih... 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sicani
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 11:28 |
|
|
|
ma sve da nemam sta za pojest, ja bih to odnio u muzej, za to bih dobio nesto crkavice od drzave i zahvalnicu koju bih uramio i zakuco na zid.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 20:29 |
|
|
|
Mogli su malo i raji podjelit LOL
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 20:42 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Možda čekaju početak predizborne kampanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 20:46 |
|
|
|
Jašta ta za '90-ku bi glasalo samo na skunku LOL
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 21:27 |
|
|
Treba s njima ovako: 
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 23:14 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 23:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kazne za posjedovanje vrlo malih količina trave treba ublažiti (Ko se tu i tamo ne "počasti"? ), ali za dop, ekstazi i ostalo narkomansko smeće koje ubija i trajno ostavlja rupe u mozgu kazne treba povećat još 10 puta. 1 gram trave otprilike je jednak "grijeh" ko možda 2 pive. Ako bi trebao birat, definitivno bi radije da mi dijete puši 1 cigaru marihuane tjedno nego 1 kutiju Marlbora dnevno. (i sa strane zdravlja pluća, a i sa strane psihološkog učinka: tu i tamo se naduvat uz ekipu ili dok gledate film je daleko manje zlo od ovisnosti o cigaretama  ) Uostalom i miris tamjana je tek nešto slabijeg učinka od pasivnog udisanja dima marihuane, znanstveno dokazano. ;) :-) Ja sam protiv legalizacije, dio draži je upravo u tome što je ilegalno. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 23:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Starfucker226 je napisao/la: LOL Mislim da Ljubić ipak puši buniku u zadnje vrijeme.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 02 lip 2010, 23:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Robbie MO je napisao/la: Kazne za posjedovanje vrlo malih količina trave treba ublažiti (Ko se tu i tamo ne "počasti"? ), ali za dop, ekstazi i ostalo narkomansko smeće koje trajno ostavlja rupe u mozgu kazne treba povećat još 10 puta. 1 gram trave otprilike je jednak "grijeh" ko možda 2 pive. Ako bi trebao birat, definitivno bi radije da mi dijete puši 1 joint tjedno nego 1 kutiju Marlbora dnevno. (i sa strane zdravlja pluća, a i sa strane psihološkog učinka: tu i tamo se naduvat uz ekipu ili dok gledate film je daleko manje zlo od ovisnosti o cigaretama  ) Uostalom i miris tamjana je tek nešto slabijeg učinka od pasivnog udisanja dima marihuane, znanstveno dokazano. ;) :-) Slazem se recimo s tim da travu ne treba dovodit u isti stupanj s tableticama, a kamo li iglom... Al za pluca trava je mislim daleko gora od cigara (samo sto se pusi manje, al opet, kako ko  ), bas sam nesto citao, vidio (ne sjecam se ni sam vise) da je bas otprilike po stetnosti za pluca otprilike jedan joint = 1 kutija cigara. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 03 lip 2010, 13:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kazne za posjedovanje vrlo malih količina trave treba ublažiti (Ko se tu i tamo ne "počasti"? ), ali za dop, ekstazi i ostalo narkomansko smeće koje ubija i trajno ostavlja rupe u mozgu kazne treba povećat još 10 puta. Slažem se, iako sam inače u mnogim stvarima konzervativan, što se tiče marihuane mislim da je dekriminalizacija idealno riješenje. Ne vidim zbog čega se trpa u isti koš sa teškim drogama koje uništavaju čovjeka. Mnogi koji imaju obitelj i po svemu su uzorni građani povremeno zapale koji joint i nikako im ne smeta. Nije istina da je marihuana put prema teškim drogama, naravno da će uličari koji samo traže nešto da se ubiju preći na nešto teže, ali to je problem nečijeg načina života, a ne utjecaja marihuane. Citat: Uostalom i miris tamjana je tek nešto slabijeg učinka od pasivnog udisanja dima marihuane, znanstveno dokazano. ;) :-) Znanstveno je dokazano da povremeno pušenje marihuane manje šteti od redovnog pušenja cigareta i konzumiranja alkohola, pa opet su iz nekog razloga cigarete i alkohol legalni. Citat: Ja sam protiv legalizacije, dio draži je upravo u tome što je ilegalno.  Ima nešto u tome, da je legalno nebi bilo fora 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 03 lip 2010, 13:50 |
|
|
PCM je napisao/la: Jašta ta za '90-ku bi glasalo samo na skunku LOL Možda je bilo u planu da malo podjele raji, jbg sad im propade predizborna kampanja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 04 lip 2010, 00:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 09 lip 2010, 14:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 05 pro 2010, 04:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Bivši v.d. predsjednika Mladeži HDZ 1990. i član Predsjedništva stranke Zvonko Perić zvani Cota (32) iz Stoca priznao je krivnju za šverc 108 kg skunka pa je na Sudu BiH osuđen na godinu zatvora. Uhićen je 1. srpnja s inspektorom Vedranom Falakom (31) te automehaničarom i rally-vozačem Željkom Repcom zvanim Želja (40) iz Čapljine, kao i profesorom filozofije, sociologije i psihologije u srednjoj školi Mirom Šutalom (36) iz Stoca, državljanima Crne Gore,Draganom Orbovićem (40) i Goranom Krtolicom (33) iz Nikšića, i Banjolučanima Aleksandrom Kajkutom (35) i Stankom Savićem (41).
Uhvaćeni su na djelu s 30 kg skunka. Prema optužnici, Perić je bio glavna karika u ovom lancu i posrednik između Crnogoraca i Banjolučana. Naime, Orbović i Krtolica su skunk uvezli iz C. Gore i trebali su ga predati Hercegovcima, koji su dalje drogu namjeravali dati dvojici Banjolučana.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: HDZ 1990 i droga Postano: 05 pro 2010, 13:06 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6191 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
sicani je napisao/la: ma sve da nemam sta za pojest, ja bih to odnio u muzej, za to bih dobio nesto crkavice od drzave i zahvalnicu koju bih uramio i zakuco na zid. Također. Btw, protiv sam dekriinalizacije marihuane.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 49 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|