HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 ožu 2026, 00:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HDZ 1990 i droga
PostPostano: 02 lip 2010, 10:00 

Bobovac je napisao/la:

Meni je pričao da zarađuje veliku lovu (a imao je love) time što trguje nekim umjetninama i osobito obilazi neke stare gradove i pronalazi neke stare antičke predmete, novčiće i tome slično i da to šverca nekim japancima koji ga za to dobro plaćaju.

Čudi me da glanc novu bembaru (karikiram) nije opravdao sa ..."ma znaaaš...ide me kladionica, da znaš kako" :zubati

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 11:06 

Bobovac je napisao/la:
sobito obilazi neke stare gradove i pronalazi neke stare antičke predmete, novčiće i tome slično i da to šverca nekim japancima koji ga za to dobro plaćaju.

dovoljno sto su nam raznorazni okupatori kroz vijekove unistavali, krali i odnosili arheoloske nalaze i artefakte neprocjenjive vrijednosti iz zemlje....
ako se tu radi o pravim arheoloskim nalazima, onda su isti kulturno dobro i nasledje naroda, i moraju se predati u muzeje na konzervaciju i cuvanje.
sami japanci, a i svaki drugi narod, uopce ne razumiju za salu kad uhvate nekoga ko njihovo kulturno nasledje svercuje i prodaje u inozemstvo.
o drogi i trovanju vlastitog naroda (a ni bilo kojeg drugog naravno) da se i ne govori.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 11:20 

sicani je napisao/la:
[

dovoljno sto su nam raznorazni okupatori kroz vijekove unistavali, krali i odnosili arheoloske nalaze i artefakte neprocjenjive vrijednosti iz zemlje....
ako se tu radi o pravim arheoloskim nalazima, onda su isti kulturno dobro i nasledje naroda, i moraju se predati u muzeje na konzervaciju i cuvanje.

Dakako... samo što bi jedan naš prosječan čovjek radije (ako nađe neku staru vazu ili novčić)? Tu istu radije dao japancu za 10000 eura ili bi je dao nekom muzeju za ništa?
Ja znam što bih... :001_cool

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 11:28 

ma sve da nemam sta za pojest, ja bih to odnio u muzej, za to bih dobio nesto crkavice od drzave i zahvalnicu koju bih uramio i zakuco na zid.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 20:29 

Mogli su malo i raji podjelit LOL

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 20:42 

Možda čekaju početak predizborne kampanje. :zubati

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 20:46 

Jašta ta za '90-ku bi glasalo samo na skunku LOL

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 21:27 

Treba s njima ovako:

:kava

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 23:14 

slika

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 23:35 

Kazne za posjedovanje vrlo malih količina trave treba ublažiti (Ko se tu i tamo ne "počasti"? ), ali za dop, ekstazi i ostalo narkomansko smeće koje ubija i trajno ostavlja rupe u mozgu kazne treba povećat još 10 puta.

1 gram trave otprilike je jednak "grijeh" ko možda 2 pive.

Ako bi trebao birat, definitivno bi radije da mi dijete puši 1 cigaru marihuane tjedno nego 1 kutiju Marlbora dnevno. (i sa strane zdravlja pluća, a i sa strane psihološkog učinka: tu i tamo se naduvat uz ekipu ili dok gledate film je daleko manje zlo od ovisnosti o cigaretama :zivili )

Uostalom i miris tamjana je tek nešto slabijeg učinka od pasivnog udisanja dima marihuane, znanstveno dokazano. ;) :-)

Ja sam protiv legalizacije, dio draži je upravo u tome što je ilegalno. :zubati

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 23:42 

Starfucker226 je napisao/la:
slika

LOL

Mislim da Ljubić ipak puši buniku u zadnje vrijeme.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2010, 23:58 

Robbie MO je napisao/la:
Kazne za posjedovanje vrlo malih količina trave treba ublažiti (Ko se tu i tamo ne "počasti"? ), ali za dop, ekstazi i ostalo narkomansko smeće koje trajno ostavlja rupe u mozgu kazne treba povećat još 10 puta.

1 gram trave otprilike je jednak "grijeh" ko možda 2 pive.

Ako bi trebao birat, definitivno bi radije da mi dijete puši 1 joint tjedno nego 1 kutiju Marlbora dnevno. (i sa strane zdravlja pluća, a i sa strane psihološkog učinka: tu i tamo se naduvat uz ekipu ili dok gledate film je daleko manje zlo od ovisnosti o cigaretama :zivili )

Uostalom i miris tamjana je tek nešto slabijeg učinka od pasivnog udisanja dima marihuane, znanstveno dokazano. ;) :-)

Slazem se recimo s tim da travu ne treba dovodit u isti stupanj s tableticama, a kamo li iglom...

Al za pluca trava je mislim daleko gora od cigara (samo sto se pusi manje, al opet, kako ko :zubati ), bas sam nesto citao, vidio (ne sjecam se ni sam vise) da je bas otprilike po stetnosti za pluca otprilike jedan joint = 1 kutija cigara. :neznam

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 03 lip 2010, 13:30 

Robbie MO je napisao/la:
Kazne za posjedovanje vrlo malih količina trave treba ublažiti (Ko se tu i tamo ne "počasti"? ), ali za dop, ekstazi i ostalo narkomansko smeće koje ubija i trajno ostavlja rupe u mozgu kazne treba povećat još 10 puta.

Slažem se, iako sam inače u mnogim stvarima konzervativan, što se tiče marihuane mislim da je dekriminalizacija idealno riješenje. Ne vidim zbog čega se trpa u isti koš sa teškim drogama koje uništavaju čovjeka. Mnogi koji imaju obitelj i po svemu su uzorni građani povremeno zapale koji joint i nikako im ne smeta. Nije istina da je marihuana put prema teškim drogama, naravno da će uličari koji samo traže nešto da se ubiju preći na nešto teže, ali to je problem nečijeg načina života, a ne utjecaja marihuane.

Citat:

Znanstveno je dokazano da povremeno pušenje marihuane manje šteti od redovnog pušenja cigareta i konzumiranja alkohola, pa opet su iz nekog razloga cigarete i alkohol legalni.

Citat:
Ja sam protiv legalizacije, dio draži je upravo u tome što je ilegalno. :zubati

Ima nešto u tome, da je legalno nebi bilo fora :smajl007

Vrh

PostPostano: 03 lip 2010, 13:50 

PCM je napisao/la:
Jašta ta za '90-ku bi glasalo samo na skunku LOL

Možda je bilo u planu da malo podjele raji, jbg sad im propade predizborna kampanja :sega

Vrh

PostPostano: 04 lip 2010, 00:55 

Evo neka liberali glasaju za HDZ, očigledno je da je to vrlo liberalna stranka X)

Vrh

PostPostano: 09 lip 2010, 14:23 

http://www.poskok.info/index.php?option ... &Itemid=66

Zlatni deckic iz HDZ mladezi vec prije sumnjicen.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 pro 2010, 04:37 

Citat:
Bivši v.d. predsjednika Mladeži HDZ 1990. i član Predsjedništva stranke Zvonko Perić zvani Cota (32) iz Stoca priznao je krivnju za šverc 108 kg skunka pa je na Sudu BiH osuđen na godinu zatvora. Uhićen je 1. srpnja s inspektorom Vedranom Falakom (31) te automehaničarom i rally-vozačem Željkom Repcom zvanim Želja (40) iz Čapljine, kao i profesorom filozofije, sociologije i psihologije u srednjoj školi Mirom Šutalom (36) iz Stoca, državljanima Crne Gore,Draganom Orbovićem (40) i Goranom Krtolicom (33) iz Nikšića, i Banjolučanima Aleksandrom Kajkutom (35) i Stankom Savićem (41).

Uhvaćeni su na djelu s 30 kg skunka. Prema optužnici, Perić je bio glavna karika u ovom lancu i posrednik između Crnogoraca i Banjolučana. Naime, Orbović i Krtolica su skunk uvezli iz C. Gore i trebali su ga predati Hercegovcima, koji su dalje drogu namjeravali dati dvojici Banjolučana.

Vrh

PostPostano: 05 pro 2010, 13:06 

sicani je napisao/la:
ma sve da nemam sta za pojest, ja bih to odnio u muzej, za to bih dobio nesto crkavice od drzave i zahvalnicu koju bih uramio i zakuco na zid.

Također. :palacgore1

Btw, protiv sam dekriinalizacije marihuane.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot, Patriota, Tomba17 i 61 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: