|
|
Stranica: 12/13.
|
[ 317 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 28 kol 2020, 12:29 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ma naravno, stvarno nema problema s njima. Ovi koji nas baš mrze i nemogu podnjet ništa hrvatsko su davno otišli i nikad se ne misle vratit. Srbi koji jedva preživljavaju tu po selima stvarno nikakva, ali nikakva prijetnja nam nisu. Još manje ovi u gradovima. Shvaćam da zbog teškog rata mnogi Hrvati se teško s tim mogu pomirit ali jednostavno je tako. Baš kao što si reko. Ovi koji su ostali kod nas su skroz pripitomljeni. Srbi u RH, ni kada ih je bilo 600 000 nama nisu bili prijetnja. I tad bi ih rezevni sastv MUPa rješio sam. Nitko ovdje ne tvrdi da postoji ikakva prijetnja od Srbau RH per se. Srbi u HR su problem samo jer se daju iskoristiti kao alibi i argument za vanjsko djelovanje protiv Hrvatske, zato što ih svaki režim (pai sadašnji) koristi kao instrument za lakše vladanje Hrvatskom na štetu Hrvata i zato što kao biračko tijelo (ali tu se ne razlkuju od većine neHrvata) glasaju za antinacionalne stranke i politike. Dakle oni per se nisu nikakv problem. Problem su u rukama vanjskog agresora i domaćih izdajnika.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 28 kol 2020, 12:29 |
|
|
HDZ je kvislinška veleizdajnička stranka, sluge globalistickog dijela EU i Brisela , ne znam kome to nije jasno. Jedino što podržavam što rade je modernizacija vojske ali ni to ne rade iz dobomljublja nego jer je u NATOu došla obaveza ta da se digne vojni proračun na 2% i svu zastarjelu sovjetsku vojnu tehniku se mora otpisat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 28 kol 2020, 12:30 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: HDZ je kvislinška veleizdajnička stranka, sluge globalistickog dijela EU i Brisela , ne znam kome to nije jasno. Jedino što podržavam što rade je modernizacija vojske ali ni to ne rade iz dobomljublja nego jer je u NATOu došla obaveza ta da se digne vojni proračun na 2% i svu zastarjelu sovjetsku vojnu tehniku se mora otpisat. To rade jer misle da će im zatrebat za neki novi juriš na Rusiju u okviru NATOa. Ne pada im napamet to upotrijebiti za hrvatske interese.
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 28 kol 2020, 14:40 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Jackabija je nabavio podatke za rođene i umrle u RH po nacionalnosti 2019. godine. Srbi 579/3 597
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 28 kol 2020, 15:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60219 Lokacija: DAZP HQ
|
dudu je napisao/la: možeš zaključati temu. Hrvatska 2019. rođeni / umrli / priraštaj ....... (rođeni% / umrli%) Hrvati: 33.435 / 44.027 / -10.592 .......... (92,53% / 85,00%) Srbi: 579 / 3.597 / -3.018 .................... (1,60% / 6,94%) Romi: 726 / 83 / +643 ......................... (2,01% / 0,16%) Bošnjaci: 187 / 151 / +36 .................... (0,52% / 0,29%) Albanci: 187 / 82 / +105 ...................... (0,52% / 0,16%) Ostali: 117 / 19 / +98 .......................... (0,32% / 0,04%) Neizjašnjeni: 112 / 213 / -101 ............... (0,31% / 0,41%) Nepoznato: 406 / 2.486 / -2.080 ........... (1,12% / 4,80%)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 28 kol 2020, 16:48 |
|
|
Mi smo bez imigracije u sjajnoj poziciji. Sjajnoj.
Hrvati, hoćemo li biti glupi ko Šveđani, Englezi i slični i uništit ovako sjajne stvari?
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 00:33 |
|
|
divizija je napisao/la: Mi smo bez imigracije u sjajnoj poziciji. Sjajnoj.
Hrvati, hoćemo li biti glupi ko Šveđani, Englezi i slični i uništit ovako sjajne stvari? 93% rođenih Hrvata, a vi se brinete o tome kako će Arapi harati Zagrebom ili Srbi praviti autonomne oblasti po Lici... I za 100 godina će nas opet biti 93% jer kolko god mi sebe zavaravali ustvari smo jako negostoljubiv narod (čak i među nama).
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 01:18 |
|
|
1986 je napisao/la: I za 100 godina će nas opet biti 93% jer kolko god mi sebe zavaravali ustvari smo jako negostoljubiv narod (čak i među nama). Ovo si u pravu, od regionalne razine do općinske pa čak i unutaropćinske haha. Kao znaš šalimo se ali zapravo i nismo.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 12:40 |
|
|
1986 je napisao/la: divizija je napisao/la: Mi smo bez imigracije u sjajnoj poziciji. Sjajnoj.
Hrvati, hoćemo li biti glupi ko Šveđani, Englezi i slični i uništit ovako sjajne stvari? 93% rođenih Hrvata, a vi se brinete o tome kako će Arapi harati Zagrebom ili Srbi praviti autonomne oblasti po Lici... I za 100 godina će nas opet biti 93% jer kolko god mi sebe zavaravali ustvari smo jako negostoljubiv narod (čak i među nama). Upravo se sada sije sjeme poništavanja ovako sjajne situacije. Ovo s radnim dozvolama, neograničenim uvozom radnika i eksploziciji imigracije prvi je korak ka uništavanju ovako sjajne slike. Ljudi često ne prepoznaju poplavu, dok je na brani par pukotina. U toj smo mi sada poziciji.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 16:09 |
|
|
divizija je napisao/la: Srbi u RH, ni kada ih je bilo 600 000 nama nisu bili prijetnja. I tad bi ih rezevni sastv MUPa rješio sam.
Kakvo precijenjivanje sopstvenih snaga. Vidjeli smo 95. Da je rezervni sastav MUP-a išo sam u oluju,Martić bi danas bio gradonačelnik Knina.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 16:24 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
On to kako kad, jednom je baba Stana problem a drugi put stotine tisuća Srba pod oružjem nisu. Logika po Divku.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 16:34 |
|
|
Ne razumim di ljudi vide to silno useljavanje migranata, Hrvatska je najčišća ikad u svojoj povijesti, počet ćemo se glodati međusobno od silne homogenosti A srbi u RH su rijesena stvar, nisu nam nikakav problem i pripitomljeni su. Ljuti SAO četnici čekaju smrt u nekakavim improviziranim naseljima u okolini Beograda.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 17:19 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: divizija je napisao/la: Srbi u RH, ni kada ih je bilo 600 000 nama nisu bili prijetnja. I tad bi ih rezevni sastv MUPa rješio sam.
Kakvo precijenjivanje sopstvenih snaga. Vidjeli smo 95. Da je rezervni sastav MUP-a išo sam u oluju,Martić bi danas bio gradonačelnik Knina. Nisu Srbi u Kninu sami stvorili i održavali vojsku. Tako da ono što sam napisao stoji. Sami po sebi nikada ne bi imali vojsku (nisu imali ekonomsku susptancu za to) i rješio bi ih rezervni sastav policije. RSK je u suštini bila velika vojna baza SRJ, financijski potpuno ovisna o istoj. Bez toga, oni vojske nemaju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 17:21 |
|
|
Burbon je napisao/la: Ne razumim di ljudi vide to silno useljavanje migranata, Hrvatska je najčišća ikad u svojoj povijesti, počet ćemo se glodati međusobno od silne homogenosti A srbi u RH su rijesena stvar, nisu nam nikakav problem i pripitomljeni su. Ljuti SAO četnici čekaju smrt u nekakavim improviziranim naseljima u okolini Beograda. U statistikama DZSa za proteklih par godina. Useljavanje ne Hrvata u Hrvatsku se sada broji u desetinama tisuća godišnje. Mi jesmo sada najčišći ikada, ali kako rekoh, u brani se javlja pukotina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 17:25 |
|
|
Burbon je napisao/la: Ne razumim di ljudi vide to silno useljavanje migranata, Hrvatska je najčišća ikad u svojoj povijesti, počet ćemo se glodati međusobno od silne homogenosti A srbi u RH su rijesena stvar, nisu nam nikakav problem i pripitomljeni su. Ljuti SAO četnici čekaju smrt u nekakavim improviziranim naseljima u okolini Beograda. Kad ih kreneš primječivati na ulici tada ti je već kasno, pogledaj malo temu HDZ raspisao 100k kvota za migrante...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 17:26 |
|
|
Tako je. Sorošev potrčko, veleizdajnik Plenković je potpisao da se primi 100 000 migranata ove godine što je samo korona pauzirala. Također dijeli stotine azila godišnje ovim tzv migrantima. Baš sad dok smo relativno homogeni se trebamo branit od kolonizacije jer vidimo po primjeru drugih zemlja da su ljevičari i migranti u savezima i preglasavaju nacionalno zdravo društvo koje ne moze skinit globaliste i ljevičare s vlasti i bukvalno nestaju u jednoj generaciji samo. Pa pogledaj London u Mućkama npr gdje ne mozes crnca vidit na cesti, a pogledaj danas samo 40 god kasnije s muslimanskim gradonačelnikom i engleskom manjinom u gradu. Cockney londonski nagalasak istrjebljen. Pogledaj Italiju, Njemačku, Francusku, Švedsku. Sve se to desilo u 20 30 god samo a oni još ne iseljavaju!!!
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 17:33 |
|
|
Kad su u Engleskoj i sličnim zemljama pezdesetih upozoravali da će ih migranti preplaviti, isto se takve ljude proglašavalo ludim, ko mene ovdje. Goglajte "rivers of blood"
Kad voda jednom nađe pukotinu kroz branu, poplava samo raste.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 17:43 |
|
|
divizija je napisao/la: Kad su u Engleskoj i sličnim zemljama pezdesetih upozoravali da će ih migranti preplaviti, isto se takve ljude proglašavalo ludim, ko mene ovdje. Goglajte "rivers of blood"
Kad voda jednom nađe pukotinu kroz branu, poplava samo raste.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 18:27 |
|
|
divizija je napisao/la: Nisu Srbi u Kninu sami stvorili i održavali vojsku. Tako da ono što sam napisao stoji. Sami po sebi nikada ne bi imali vojsku (nisu imali ekonomsku susptancu za to) i rješio bi ih rezervni sastav policije.
RSK je u suštini bila velika vojna baza SRJ, financijski potpuno ovisna o istoj.
Bez toga, oni vojske nemaju. Isto ko što ni Hrvati ne bi imali onakav HV,bez ostavštine JNA. Preko 80% naoružanja vam je ostavila i predala JNA.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 18:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: divizija je napisao/la: Nisu Srbi u Kninu sami stvorili i održavali vojsku. Tako da ono što sam napisao stoji. Sami po sebi nikada ne bi imali vojsku (nisu imali ekonomsku susptancu za to) i rješio bi ih rezervni sastav policije.
RSK je u suštini bila velika vojna baza SRJ, financijski potpuno ovisna o istoj.
Bez toga, oni vojske nemaju. Isto ko što ni Hrvati ne bi imali onakav HV,bez ostavštine JNA. Preko 80% naoružanja vam je ostavila i predala JNA. Je, ostavili, predali i poklonili. Još malo pa ćete pisati da je JNA zajedno sa ustašama napadala Srbe Fakat ste svi po Dobrici opisani u bobu
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 19:07 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: divizija je napisao/la: Nisu Srbi u Kninu sami stvorili i održavali vojsku. Tako da ono što sam napisao stoji. Sami po sebi nikada ne bi imali vojsku (nisu imali ekonomsku susptancu za to) i rješio bi ih rezervni sastav policije.
Bez toga, oni vojske nemaju. Isto ko što ni Hrvati ne bi imali onakav HV,bez ostavštine JNA. Preko 80% naoružanja vam je ostavila i predala JNA. Nije nam JNA ništa ostavila, nego smo joj mi preoteli. Ali nisi shvatio poantu, tzv. RSK nije mogla održavati ni sebe ni svoju vojsku. Ona sama po sebi nije mogla ništa. Nju je vojno stvorila JNA, a financijski i logistički održavala SRJ. Srbi u RH nikada nisu bili nikakva prijetnja RH, njih bi SAME rezervni sastav policije rješio u svakom trenutku. Na pupčanoj vrpci SRJ su mogli malo bildati snagu, ali i to je zamela Oluja u roku keks. Bez te pupčane vrpce, oni su slabiji od muhe.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 19:29 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Je, ostavili, predali i poklonili. Još malo pa ćete pisati da je JNA zajedno sa ustašama napadala Srbe Fakat ste svi po Dobrici opisani u bobu 80% naoružanja kojim je raspolagala HV je bilo iz JNA arsenala. Šta ti nije jasno ? I nigdje nisam napiso poklonila !
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 19:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Je, ostavili, predali i poklonili. Još malo pa ćete pisati da je JNA zajedno sa ustašama napadala Srbe Fakat ste svi po Dobrici opisani u bobu 80% naoružanja kojim je raspolagala HV je bilo iz JNA arsenala. Šta ti nije jasno ? I nigdje nisam napiso poklonila ! Ali si povukao logički pogrešnu paralelu, usporedivši logistiko-financijsko pumpanje RSK od strane SRJ sa našim otimanjem oružja JNA.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 19:32 |
|
|
divizija je napisao/la: Nije nam JNA ništa ostavila, nego smo joj mi preoteli. Ali nisi shvatio poantu, tzv. RSK nije mogla održavati ni sebe ni svoju vojsku. Ona sama po sebi nije mogla ništa. Nju je vojno stvorila JNA, a financijski i logistički održavala SRJ.
Srbi u RH nikada nisu bili nikakva prijetnja RH, njih bi SAME rezervni sastav policije rješio u svakom trenutku. Na pupčanoj vrpci SRJ su mogli malo bildati snagu, ali i to je zamela Oluja u roku keks. Bez te pupčane vrpce, oni su slabiji od muhe. U redu. Nije li ista priča i sa HVO-om ? Ko je financiro,logistički podržavo i održavo HVO ? Da li je HRHB mogla održavat sebe i svoju vojsku bez Hrvatske ?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 31 kol 2020, 19:45 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: divizija je napisao/la: Nije nam JNA ništa ostavila, nego smo joj mi preoteli. Ali nisi shvatio poantu, tzv. RSK nije mogla održavati ni sebe ni svoju vojsku. Ona sama po sebi nije mogla ništa. Nju je vojno stvorila JNA, a financijski i logistički održavala SRJ.
Srbi u RH nikada nisu bili nikakva prijetnja RH, njih bi SAME rezervni sastav policije rješio u svakom trenutku. Na pupčanoj vrpci SRJ su mogli malo bildati snagu, ali i to je zamela Oluja u roku keks. Bez te pupčane vrpce, oni su slabiji od muhe. U redu. Nije li ista priča i sa HVO-om ? Ko je financiro,logistički podržavo i održavo HVO ? Da li je HRHB mogla održavat sebe i svoju vojsku bez Hrvatske ? HRHB je bila nešto kvalitetnija, ali suštinski također teško održiva u ratnim okolnostima. Samo nije isti odnos snaga, jer Hrvatska je od početka samoodrživa država, pa RSK spram nje stoji doslovce kao komarac (sama po sebi), dok je BIH bila raspadnuta država u kojoj nisi znao koja od tri ili četiri strane je jadnija. HRHB je bila jadna bez RH, ali joj je s druge strane stajao isto teški jad, tako da bi možda imala neke šanse. Ne velike, ali neke.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|