|
|
Stranica: 32/49.
|
[ 1218 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 08:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: divizija je napisao/la:
Dobro, 1992. je i HVO dijelio oružje muslićima, ali to su druge okolnosti bile.
Ovi su gori od tebe. Nakon svih muslimanskih agresivnih poteza, ovi im opet šupak ližu. Ti bi ih samo po Zagrebu naseljavao.
100 k iz središnje Bosne odmah.  @Divizija, stvar je u tome što Junuz misli vi ćete ih preodgojiti gore i okrenuti na pravi put. Ja stvarno ne znam koliko je to moguće, možda ako im ne gradite džamije i ne koncentrirate na jednom mjestu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1682 of 2558 - 65.75%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29426 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Dovoljno je i 20-30 tisuća putovnica, samo na strateškim mjestima.
A ovi što misle da bi oni došli u HR su smješni. To će u Germaniju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dovoljno je i 20-30 tisuća putovnica, samo na strateškim mjestima.
A ovi što misle da bi oni došli u HR su smješni. To će u Germaniju. Bio je neki članak iz 88-89 iz Bihaća. Tvrdili su da imaju takav natalitetet da će 2030 biti veći od Zg. Tudman podjelio putovnice, problema nema... To je dugoročno ulaganje i isplativo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:16 |
|
|
|
GreenCard program za HNŽ i ŽSB.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:35 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Svarog je napisao/la: Kako god ...ali nazire se nekakva povučena linija ''dalje nećeš moći'' , za velikomuslimanske mudomire , i od strane Hrvatske . Sve su ovo još uvjek blage pljuske , davanje naciji u pubertetu još vremena da se presabere i dozove pameti . Mislim da je SDA projekt Komšić definitivno propao , postao im je neupotrebljiv .Nepotreban politički balast.
Realno , u velikoj mjeri zahvaljujći i Dodiku. AKo ikad budete imali HB , a trebali bi ,ili budete u sastavu ''lijepe vaše'', što smatram za vas mnogo boljim rješenjem, ... fer bi bilo da mu napravite nešto spomenika. Projekt Komšić propao je u trenutku kad je Hrvatska jasno stavila do znanja kako je on persona non grata te tako stavila do znanja ostalim europskim zemljama kako je on hrvatska varijanta Vidkuna Quislinga.. Samim time i ostale europske zemlje morale su se postaviti prema Komšiću sasvim drukčije nego li kad su na vlasti bili otvoreni bošnjački lobisti Stipe Mesić i Jaca Kosor...A kad te netko počne otvoreno ignorirati na međunarodnom planu, ti gubiš smisao svoga postojanja... Kako je lijepo biti mlad, lud i neinformiran. Nitko na svijetu nije toliko zasićen stranim miješanjem od Sarajeva. Toliko su nam pomagali, da smo na kraju ostali najgori od sve te silne njihove "pomoći". Pomoć brojimo raketama i granatama, te dronovima koji udaraju naše neprijatelje, a ne riječima. Volimo da nam ne dolaze bjelosvjetske mutikaše, i svaki dan koji nam bez njih prođe promatramo kao uspjeh. Tako da ta priča o diplomatskoj izolaciji ne pije vode. Mi nemamo ništa od toga da nam političare primaju svi svjetski lideri i da potpisujemo neke gluposti. Kad ojačamo doći će oni sami ne brini se. Komšić nije mali iskompleksirani provincijalac da ga je briga da li ga netko voli. Volimo ga mi, njegov narod, ima dobra primanja, pije i jede ko car, vrata svake kuće i restorana su mu otvorena. On kao i svi mi ima samo jedan cilj, a to je da dovrši ono što smo u ratu počeli. Sve ostalo je nevažno, jer samo to garantira naš opstanak na ovim prostorima. Sačekajte još malo do Studenog i američke izbore, pa ćemo dalje vidjet.
_________________ Krenimo ka miru i dobru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:39 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Projekt Komšić propao je u trenutku kad je Hrvatska jasno stavila do znanja kako je on persona non grata te tako stavila do znanja ostalim europskim zemljama kako je on hrvatska varijanta Vidkuna Quislinga.. Samim time i ostale europske zemlje morale su se postaviti prema Komšiću sasvim drukčije nego li kad su na vlasti bili otvoreni bošnjački lobisti Stipe Mesić i Jaca Kosor...A kad te netko počne otvoreno ignorirati na međunarodnom planu, ti gubiš smisao svoga postojanja... Kako je lijepo biti mlad, lud i neinformiran. Nitko na svijetu nije toliko zasićen stranim miješanjem od Sarajeva. Toliko su nam pomagali, da smo na kraju ostali najgori od sve te silne njihove "pomoći". Pomoć brojimo raketama i granatama, te dronovima koji udaraju naše neprijatelje, a ne riječima. Volimo da nam ne dolaze bjelosvjetske mutikaše, i svaki dan koji nam bez njih prođe promatramo kao uspjeh. Tako da ta priča o diplomatskoj izolaciji ne pije vode. Mi nemamo ništa od toga da nam političare primaju svi svjetski lideri i da potpisujemo neke gluposti. Kad ojačamo doći će oni sami ne brini se. Komšić nije mali iskompleksirani provincijalac da ga je briga da li ga netko voli. Volimo ga mi, njegov narod, ima dobra primanja, pije i jede ko car, vrata svake kuće i restorana su mu otvorena. On kao i svi mi ima samo jedan cilj, a to je dovrši ono što smo u ratu počeli. Sve ostalo je nevažno, jer samo to garantira naš opstanak na ovim prostorima. Sačekajte još malo do Studenog i američke izbore, pa ćemo dalje vidjet. Slažem se, dok vas se ozbiljno ne lupi po glavi nećete odustati od ratnih ciljeva. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1682 of 2558 - 65.75%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:46 |
|
|
tucepi je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Dovoljno je i 20-30 tisuća putovnica, samo na strateškim mjestima.
A ovi što misle da bi oni došli u HR su smješni. To će u Germaniju. Bio je neki članak iz 88-89 iz Bihaća. Tvrdili su da imaju takav natalitetet da će 2030 biti veći od Zg. Tudman podjelio putovnice, problema nema... To je dugoročno ulaganje i isplativo. Meni se čini da bi po starom običaju, ako bi HR i otpočela sa takvim aktivnošću, većinu putovnica dobili stanovnici Goražda i Kalesije.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:48 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Projekt Komšić propao je u trenutku kad je Hrvatska jasno stavila do znanja kako je on persona non grata te tako stavila do znanja ostalim europskim zemljama kako je on hrvatska varijanta Vidkuna Quislinga.. Samim time i ostale europske zemlje morale su se postaviti prema Komšiću sasvim drukčije nego li kad su na vlasti bili otvoreni bošnjački lobisti Stipe Mesić i Jaca Kosor...A kad te netko počne otvoreno ignorirati na međunarodnom planu, ti gubiš smisao svoga postojanja... Kako je lijepo biti mlad, lud i neinformiran. Nitko na svijetu nije toliko zasićen stranim miješanjem od Sarajeva. Toliko su nam pomagali, da smo na kraju ostali najgori od sve te silne njihove "pomoći". Pomoć brojimo raketama i granatama, te dronovima koji udaraju naše neprijatelje, a ne riječima. Volimo da nam ne dolaze bjelosvjetske mutikaše, i svaki dan koji nam bez njih prođe promatramo kao uspjeh. Tako da ta priča o diplomatskoj izolaciji ne pije vode. Mi nemamo ništa od toga da nam političare primaju svi svjetski lideri i da potpisujemo neke gluposti. Kad ojačamo doći će oni sami ne brini se. Komšić nije mali iskompleksirani provincijalac da ga je briga da li ga netko voli. Volimo ga mi, njegov narod, ima dobra primanja, pije i jede ko car, vrata svake kuće i restorana su mu otvorena. On kao i svi mi ima samo jedan cilj, a to je da dovrši ono što smo u ratu počeli. Sve ostalo je nevažno, jer samo to garantira naš opstanak na ovim prostorima. Sačekajte još malo do Studenog i američke izbore, pa ćemo dalje vidjet. Đe si ti ono bolan, imaš li strane papire? Ako nemaš tebi ćemo prvom dati putovnicu. Ipak dolaziš na hrvatski forum, nije to mala stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:50 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Kad ojačamo doći će oni sami ne brini se.
A kako ćete "ojačati"? Vi ste nesposobni ljudi. Sa posebnim potrebama, ne možete vi ojačati. Vas može eventualno neko drugi ojačati, vi sami sebe nikako. Međutim svijet više neće da vas ojačava jer je besmisleno, nemoguće, džaba su bacili milijarde. Vi ste prije svega vjernici pa onda ljudi, vjerujete u pomoć alaha, Hamerike, Hevrope... a ako nema pomoći na ovom svijetu jbg biće na onom ili u Njemačkoj. To ste vi, zato ste svima nebitni.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 09:56 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 10:04 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Kako je lijepo biti mlad, lud i neinformiran. Nitko na svijetu nije toliko zasićen stranim miješanjem od Sarajeva. Toliko su nam pomagali, da smo na kraju ostali najgori od sve te silne njihove "pomoći". Pomoć brojimo raketama i granatama, te dronovima koji udaraju naše neprijatelje, a ne riječima. Volimo da nam ne dolaze bjelosvjetske mutikaše, i svaki dan koji nam bez njih prođe promatramo kao uspjeh. Tako da ta priča o diplomatskoj izolaciji ne pije vode. Mi nemamo ništa od toga da nam političare primaju svi svjetski lideri i da potpisujemo neke gluposti. Kad ojačamo doći će oni sami ne brini se. Komšić nije mali iskompleksirani provincijalac da ga je briga da li ga netko voli. Volimo ga mi, njegov narod, ima dobra primanja, pije i jede ko car, vrata svake kuće i restorana su mu otvorena. On kao i svi mi ima samo jedan cilj, a to je da dovrši ono što smo u ratu počeli. Sve ostalo je nevažno, jer samo to garantira naš opstanak na ovim prostorima. Sačekajte još malo do Studenog i američke izbore, pa ćemo dalje vidjet. Đe si ti ono bolan, imaš li strane papire? Ako nemaš tebi ćemo prvom dati putovnicu. Ipak dolaziš na hrvatski forum, nije to mala stvar. Ja sam to govorio 2015, a vi se sprdali sa mnom. Danas vam se to čini kao idilično rješenje. Svaki moj post ti je vrsta predskazanja, ali ne za sutra, već za godine i decenije pred nama. Po tome da mi nikad nije ponuđena putovnica znam u kakvom se unutarnjem rasulu nalazite. Meni putovnica nije potrebna, i ne bih je nikad uzeo dok se hrvatska država ne izjasni da Hrvatima smatra i BH muslimane hrvatskog etničkog podrijetla. Tek tada će krug povijesti konačno biti zatvoren. Princip je u pitanju, a ne osobna korist. Zato vam i ne zamjeram kad svašta govorite i radite. Ludu i rastrojenu nije zamjeriti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 10:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Volimo da nam ne dolaze bjelosvjetske mutikaše, i svaki dan koji nam bez njih prođe promatramo kao uspjeh.
Gospodin Grumpy je napisao/la: dobro nam dosao sefe ! zivjela sloboda !  politika/zamjenik-direktora-cia-e-vaughn-bishop-u-sarajevu-t17166.html?start=0 Ta ti tražim lizoguze Bajdenu? To se ne odnosi samo na Amerikance i Britance. Svi ostali su nama suvišni, uključujući trenutačno predstavnike Srbije i Hrvatske, a uskoro i CG.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 10:18 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Projekt Komšić propao je u trenutku kad je Hrvatska jasno stavila do znanja kako je on persona non grata te tako stavila do znanja ostalim europskim zemljama kako je on hrvatska varijanta Vidkuna Quislinga.. Samim time i ostale europske zemlje morale su se postaviti prema Komšiću sasvim drukčije nego li kad su na vlasti bili otvoreni bošnjački lobisti Stipe Mesić i Jaca Kosor...A kad te netko počne otvoreno ignorirati na međunarodnom planu, ti gubiš smisao svoga postojanja... Kako je lijepo biti mlad, lud i neinformiran. Nitko na svijetu nije toliko zasićen stranim miješanjem od Sarajeva. Toliko su nam pomagali, da smo na kraju ostali najgori od sve te silne njihove "pomoći". Pomoć brojimo raketama i granatama, te dronovima koji udaraju naše neprijatelje, a ne riječima. Volimo da nam ne dolaze bjelosvjetske mutikaše, i svaki dan koji nam bez njih prođe promatramo kao uspjeh. Tako da ta priča o diplomatskoj izolaciji ne pije vode. Mi nemamo ništa od toga da nam političare primaju svi svjetski lideri i da potpisujemo neke gluposti. Kad ojačamo doći će oni sami ne brini se. Komšić nije mali iskompleksirani provincijalac da ga je briga da li ga netko voli. Volimo ga mi, njegov narod, ima dobra primanja, pije i jede ko car, vrata svake kuće i restorana su mu otvorena. On kao i svi mi ima samo jedan cilj, a to je da dovrši ono što smo u ratu počeli. Sve ostalo je nevažno, jer samo to garantira naš opstanak na ovim prostorima. Sačekajte još malo do Studenog i američke izbore, pa ćemo dalje vidjet. Komšić je upravo to. Čovjek koji ima trunku stila i mašte nikad nebi sebi dopustio da mimo izborne volje Hrvata u BiH bude njihov predstavnik. Super ako nakon izbora u studenom nastupa svijet sreće za Muslimane u BiH...Očito imaš informaciju kako Biden sprema neku vrstu Wannsee konferencije za Hrvate u BiH?... No kaže se ko' drugom jamu kopa...
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 10:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Kad ojačamo doći će oni sami ne brini se.
A kako ćete "ojačati"? Vi ste nesposobni ljudi. Sa posebnim potrebama, ne možete vi ojačati. Vas može eventualno neko drugi ojačati, vi sami sebe nikako. Međutim svijet više neće da vas ojačava jer je besmisleno, nemoguće, džaba su bacili milijarde. Vi ste prije svega vjernici pa onda ljudi, vjerujete u pomoć alaha, Hamerike, Hevrope... a ako nema pomoći na ovom svijetu jbg biće na onom ili u Njemačkoj. To ste vi, zato ste svima nebitni. Srbi iz tzv. RS su za nas fukara, a i ono što imaju, to su zaradili krpeći se uz nas. Toliko o sposobnosti. Mi ne treba da se bavimo vanjskim svijetom, nego da počistimo svoje dvorište, da nam stranka poput HDZ BiH sa 3% glasača na razini BiH ne upravlja Federacijom i sa nama. Tu je naš prvi ispit. Doći ćete na red, polako. Tisuće i tisuće mladih Bošnjaka u Americi ovih dana u svojim državama i gradovima daje zadnje atome snage da omogući svakom pripadniku manjine da glasuje na američkim izborima na Biden-a. Ne spava se, ili se spava u autima, na nogama će svi biti 24 sata ako treba do izbora. Većina neće ni doma vidjet više do izbora. Ljudi daju i zadnji dolar ušteđevine za kampanju. I nisu jedini, jer je to tek djelić najveće političke mobilizacije u SAD od drugog svjetskog rata. To nisu nesposobni ljudi. Velika je sila u pokretu, borba se nastavlja, dok ne dođe trenutak da Novi svijet, u Božije dobro vrijeme, sa svom svojom moći i silom ne istupi, te spasi i oslobodi Stari svijet. Da citiram Churchilla. Ti se nastavi sprdati, sprdali ste se i 1992/95 pa popili intervenciju. Ha, ha, ha, pi, hi, hi ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 10:26 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Kako je lijepo biti mlad, lud i neinformiran. Nitko na svijetu nije toliko zasićen stranim miješanjem od Sarajeva. Toliko su nam pomagali, da smo na kraju ostali najgori od sve te silne njihove "pomoći". Pomoć brojimo raketama i granatama, te dronovima koji udaraju naše neprijatelje, a ne riječima. Volimo da nam ne dolaze bjelosvjetske mutikaše, i svaki dan koji nam bez njih prođe promatramo kao uspjeh. Tako da ta priča o diplomatskoj izolaciji ne pije vode. Mi nemamo ništa od toga da nam političare primaju svi svjetski lideri i da potpisujemo neke gluposti. Kad ojačamo doći će oni sami ne brini se. Komšić nije mali iskompleksirani provincijalac da ga je briga da li ga netko voli. Volimo ga mi, njegov narod, ima dobra primanja, pije i jede ko car, vrata svake kuće i restorana su mu otvorena. On kao i svi mi ima samo jedan cilj, a to je da dovrši ono što smo u ratu počeli. Sve ostalo je nevažno, jer samo to garantira naš opstanak na ovim prostorima. Sačekajte još malo do Studenog i američke izbore, pa ćemo dalje vidjet. Komšić je upravo to. Čovjek koji ima trunku stila i mašte nikad nebi sebi dopustio da mimo izborne volje Hrvata u BiH bude njihov predstavnik. Super ako nakon izbora u studenom nastupa svijet sreće za Muslimane u BiH...Očito imaš informaciju kako Biden sprema neku vrstu Wannsee konferencije za Hrvate u BiH?... No kaže se ko' drugom jamu kopa... Priprema se reforma Daytona. Amerikanci će baciti na stol, pa stisni, ne potpiši. Nije Wansee konferencija, ali sve i jedan mehanizam blokade će biti uklonjen, ostaju domovi naroda ali samo za jednu malu listu pitanja od VNI tipa školstvo, kultura, jezik itd. Još mnogo toga je u planu, trenutačno se rade najšire konzultacije i čeka se ishod izbora. Oko Predsjedništva je upitnik još. Moguće je proširenje broja, a i moguć je samo 1 predsjednik. Dubina promjena ovisi o administraciji. Promjene će biti manje i samo one neophodne ako ostane Trump, da se uspostavi prohodnost sustava, a stubokom se mijenja sustav ako pobijedi Biden. Trump= manje bošnjačkog upliva, Biden=više bošnjačkog upliva. I vrijeme je više poslije 25 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 10:43 |
|
|
Kakav cirkus 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 10:43 |
|
|
|
Zanimljivo bošnjaci u Bidenu vide spasitelja, Muhameda 2.0. Ne znsm zašto bi amerikancima BiH bila bitna kao 95'. Arapski lobi je skroz pao, amerika ne ovisi o nafti,a to pokrenuo Obama. Za 10g. arapi se vratiti po moći u 1850, zbog Obame. Trump gura naftni lobi, al ne moze vratiti poredak. I ja navijam za Bidena, prvi cilj mu je rasturit Tursku sankcijama,obožava Kurde. Za 2 godine Bošnjaci će praviti Trumpa od blata..
Jednostavno, u bilo kakvoj kombinaciji BiH je nebitna.. I bilo bi dobro da Bošnjaci to primjete..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 11:07 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Srbi iz tzv. RS su za nas fukara, a i ono što imaju, to su zaradili krpeći se uz nas. Toliko o sposobnosti. To je isto kao da napišeš "Srbi iz Leskovca su za nas fukara". Mi smo samo jedan mali dio srpskog naroda. Nekih 12%. A da li smo ili nismo za vas fukara... ne znam... fukara je sve napravila svojim rukama, nije nam niko dijelio milijarede šakom i kapom. Grumpy je napisao/la: Mi ne treba da se bavimo vanjskim svijetom, nego da počistimo svoje dvorište, da nam stranka poput HDZ BiH sa 3% glasača na razini BiH ne upravlja Federacijom i sa nama. Tu je naš prvi ispit. Doći ćete na red, polako.
Tisuće i tisuće mladih Bošnjaka u Americi ovih dana u svojim državama i gradovima daje zadnje atome snage da omogući svakom pripadniku manjine da glasuje na američkim izborima na Biden-a. Ne spava se, ili se spava u autima, na nogama će svi biti 24 sata ako treba do izbora. Većina neće ni doma vidjet više do izbora. Ljudi daju i zadnji dolar ušteđevine za kampanju. I nisu jedini, jer je to tek djelić najveće političke mobilizacije u SAD od drugog svjetskog rata.
To nisu nesposobni ljudi. Velika je sila u pokretu, borba se nastavlja, dok ne dođe trenutak da Novi svijet, u Božije dobro vrijeme, sa svom svojom moći i silom ne istupi, te spasi i oslobodi Stari svijet. Da citiram Churchilla.
Ti se nastavi sprdati, sprdali ste se i 1992/95 pa popili intervenciju. Ha, ha, ha, pi, hi, hi ... Ma ništa od tog. Vjeruj mi da ste nesposobni, možda vi sebe ne vidite dobro pa mislite da niste, nema od vas ništa. I to ne kažem što vas mrzim, nema mržnje kad je interes u pitanju, da ste sposobn išao bi Mile u Sarajevo i kod Reisa umjesto u Zagreb. Vrijeme je pokazalo da ste čista nula i da nema smisla oko vas se truditi. Samo odjebeš i ideš na drugu stranu tražiti saveznike. Svi su vas odjebali jer ste takvi kakvi ste. A da smo popili intervenciju jesmo al ne od vas. Vi ste bili objekt zbog kojeg smo je popili al od drugih ljudi, između ostalog i od Hrvata. Vi ste bili ko lopta koja se šuta tamo vamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 11:12 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Komšić je upravo to. Čovjek koji ima trunku stila i mašte nikad nebi sebi dopustio da mimo izborne volje Hrvata u BiH bude njihov predstavnik. Super ako nakon izbora u studenom nastupa svijet sreće za Muslimane u BiH...Očito imaš informaciju kako Biden sprema neku vrstu Wannsee konferencije za Hrvate u BiH?... No kaže se ko' drugom jamu kopa...
Priprema se reforma Daytona. Amerikanci će baciti na stol, pa stisni, ne potpiši. Nije Wansee konferencija, ali sve i jedan mehanizam blokade će biti uklonjen, ostaju domovi naroda ali samo za jednu malu listu pitanja od VNI tipa školstvo, kultura, jezik itd. Još mnogo toga je u planu, trenutačno se rade najšire konzultacije i čeka se ishod izbora. Oko Predsjedništva je upitnik još. Moguće je proširenje broja, a i moguć je samo 1 predsjednik. Dubina promjena ovisi o administraciji. Promjene će biti manje i samo one neophodne ako ostane Trump, da se uspostavi prohodnost sustava, a stubokom se mijenja sustav ako pobijedi Biden. Trump= manje bošnjačkog upliva, Biden=više bošnjačkog upliva. I vrijeme je više poslije 25 godina. Kao što rekoh na prethodnoj strani... novovrijeme je napisao/la: Vi ste prije svega vjernici pa onda ljudi, vjerujete u pomoć alaha, Hamerike, Hevrope... a ako nema pomoći na ovom svijetu jbg biće na onom ili u Njemačkoj. To ste vi, zato ste svima nebitni.
Neumorni vjernici... jah aj sad srkni kahvu i prebaci se sa guzice na guzicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 11:19 |
|
|
tucepi je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Od svih mogućih mjera koja RH može napraviti za nas, ona koja njima najmanje šteti a nama najviše pomaže je 100.000 putovnica na području SBŽ i HNŽ.
Ponuditi 10000 putovnica ekipi do 35 godina, prije napraviti sigurnosnu provjeru. Tih 10000 bi odvelo idućih godina 30000-40000 do Njemačke, Belgije.. Sve je stvar marketinga... one koji su se doselili u Zg prije 2-3 gidine skroz se asimilirali. Jedna priča originalnim zg dijalektom... Pa zašto djeliti putovnice? Mogu muslimani u Njemačku i bez putovnica.
_________________ AI: Omjer Srbi : Hrvati (na prostoru HR, SRB, BiH, CG) 1991. (popis) 1,83 : 1 (a dodavanjem Jugoslavena jednima i drugima je: cca 1,87 : 1) 2025. (za BiH UN procjena) 1,63 : 1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 11:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64565 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Biden dupravi, Incko duradi nešto.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 11:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Nešto se doista događa (izgleda pozitivno) u vezi međunarodne zajednice. Mala stvar na prvi pogled, bit će jasnija za tjedan-dva, ali nezamisliva u zadnjih 10ak godina.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 11:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
A Grumpy svakako zaslužuje putovnicu za iskazanu hrabrost, on sam ovdje odolijeva žestokom neprijateljskom dejstvovanju i neprijateljskim hordama, pravi heroj ko iz 300. I nitko drugi da mu dođe u ispomoć.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 11:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nešto se doista događa (izgleda pozitivno) u vezi međunarodne zajednice. Mala stvar na prvi pogled, bit će jasnija za tjedan-dva, ali nezamisliva u zadnjih 10ak godina. Daj mali hint, da ne bude da pričaš bajke okolo. Slušamo ih već predugo. Ako nemoš reć, onda ili ne postoji ili tek pokušavate da lobirate, a to je mačku o rep.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 19 ruj 2020, 11:54 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nešto se doista događa (izgleda pozitivno) u vezi međunarodne zajednice. Mala stvar na prvi pogled, bit će jasnija za tjedan-dva, ali nezamisliva u zadnjih 10ak godina. Daj mali hint, da ne bude da pričaš bajke okolo. Slušamo ih već predugo. Ako nemoš reć, onda ili ne postoji ili tek pokušavate da lobirate, a to je mačku o rep. Nije blef. Nije nešto hiper značajno, daleko od toga, ali totalno neočekivano, od strane jedne ne baš prijateljske zemlje (kad su u pitanju Hrvati). Možda slučajnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 71 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|