|
|
Stranica: 41/49.
|
[ 1218 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 17:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Zovnu Denisa i Senadu? I taj HRT je u k.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 17:35 |
|
|
weasel je napisao/la:
Emisija na HRT radiju povodom dolaska Dodika, poslušajte samo kako ova kuštrava Senada takija... od 26. minute do kraja poslušajte, klasična priča o građanima, ljudskim a ne kolektivnim pravima itd... Nakon toga ju je Zovko poklopila i jasno istakla da se radi o narušavanju Daytona. Zadnji trzaji takijaša iz Zagreba, new age is upon us.  Kako se takijašica pogubila... Zbunjeni su, ne snalaze se. Predugo im se iz Zagreba gledalo kroz prste. Željana razvaljuje. Vraćajte je u Mostar da vodi HDZ. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 18:04 |
|
|
I ambasador u Hrvatskoj je naš. Pametan odabir.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 18:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48298 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Evo Stipe za sarajevski N1, stigla koverta. Kaže da ga susret u Zagrebu podsjeća na Karađorđevo. Bivši predsjednik Hrvatske govori da je Hrvatska kriva za sve što se događa u BiH. Zašto ovo govno devedesetih nije poručio Hrvatima da je Jugoslavija njihova domovina i da se okrenu Beogradu i svoju politiku grade s ostalim narodima i narodnostima kao što sada poručuje Hrvatima u BiH. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... u-15020334
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48298 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Stipe posenilio, mora da su mu negdje zapisali na papiriću i stalno ponavlja jedno te isto.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:14 |
|
|
Slično kako su se hantifašisti razočarali u druga Mesića nakon onog videozapisa o Jasenovcu, mogli bi se i merhametlije ukoliko ispliva štogod o Karađorđevu. Moźda je Stipe ljut na Franju što nije i njemu malo dao pregovarat sa Slobodanom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:16 |
|
|
|
Evo ga, po ovom izgleda da mu je Milošević Tudmanu nudio 50%+ BiH i to bez trokuta. Srbi su htjeli cijeli trokut, samo za sebeee hahaa
Znači Hrvatskoj komad sa najmanje Bošnjaka, a Miloševicu 2 milijuna+... Milošević je volio Bošnjake...jako
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Evo Stipe za sarajevski N1, stigla koverta. Kaže da ga susret u Zagrebu podsjeća na Karađorđevo. Bivši predsjednik Hrvatske govori da je Hrvatska kriva za sve što se događa u BiH. Zašto ovo govno devedesetih nije poručio Hrvatima da je Jugoslavija njihova domovina i da se okrenu Beogradu i svoju politiku grade s ostalim narodima i narodnostima kao što sada poručuje Hrvatima u BiH. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... u-15020334Citat: Ono što su oni dogovarali u Karađorđevu, ja sam protiv toga bio. Kad se Tuđman vratio iz Karađorđeva, gdje se nasamo našao s Miloševićem, rekao je da mu je Milošević predložio da Hrvatska dobije banovinske granice, plus Cazin, Kladušu i Bihać. Još je rekao: 'Evo da vam ja kažem, kako je to Milošević rekao. Rekao je: Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, ono što meni ne treba'. A ja sam rekao: 'Čekaj Franjo, ali to znači rat'. On je rekao: 'Stipe, ne znaš povijesne silnice'. Ja sam rekao: 'Možda ne znam povijesne silnice, ali ja imam logiku, čim se diraju granice, to je rat. A šta kaže na to Alija?' A on mi kaže: 'Nema šta reći Alija, kad se srpske i hrvatske škare slože, nema mjesta za Aliju', ispričao je bivši predsjednik Hrvatske. Toliko o vašoj neumornoj kenjaži da nam je ratni plan bio KKOV (to je nešto što je Šešelj lupetao, a Šešelj nije bio ni blizu vlasti za vreme rata). Ima i izjava Milana Babića, kada kaže kako mu je Milošević usred rata pokazivao na karti Cazinsku krajinu i rekao "Ovo ide Franji, treba mu za neki put".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:28 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Toliko o vašoj neumornoj kenjaži da nam je ratni plan bio KKOV (to je nešto što je Šešelj lupetao, a Šešelj nije bio ni blizu vlasti za vreme rata).
Ima i izjava Milana Babića, kada kaže kako mu je Milošević usred rata pokazivao na karti Cazinsku krajinu i rekao "Ovo ide Franji, treba mu za neki put".
Vi ste ciljeve prilagođavali sukladno okolnostima. Početni cilj je bila KKOV, opći napad JNA na Hrvatsku definira te ciljeve kao prioritet. Nakon priznanja Hr priroiteti se pomalo mijenjaju.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:31 |
|
|
|
Aman shvati da je KKOV neka zamišljena linija koju je odredio Vojislav Šešelj. Znači Vojislav jebeni Šešelj, klovn i laprdalo, ne vlast SRJ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:34 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: daramo je napisao/la: Evo Stipe za sarajevski N1, stigla koverta. Kaže da ga susret u Zagrebu podsjeća na Karađorđevo. Bivši predsjednik Hrvatske govori da je Hrvatska kriva za sve što se događa u BiH. Zašto ovo govno devedesetih nije poručio Hrvatima da je Jugoslavija njihova domovina i da se okrenu Beogradu i svoju politiku grade s ostalim narodima i narodnostima kao što sada poručuje Hrvatima u BiH. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... u-15020334Citat: Ono što su oni dogovarali u Karađorđevu, ja sam protiv toga bio. Kad se Tuđman vratio iz Karađorđeva, gdje se nasamo našao s Miloševićem, rekao je da mu je Milošević predložio da Hrvatska dobije banovinske granice, plus Cazin, Kladušu i Bihać. Još je rekao: 'Evo da vam ja kažem, kako je to Milošević rekao. Rekao je: Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, ono što meni ne treba'. A ja sam rekao: 'Čekaj Franjo, ali to znači rat'. On je rekao: 'Stipe, ne znaš povijesne silnice'. Ja sam rekao: 'Možda ne znam povijesne silnice, ali ja imam logiku, čim se diraju granice, to je rat. A šta kaže na to Alija?' A on mi kaže: 'Nema šta reći Alija, kad se srpske i hrvatske škare slože, nema mjesta za Aliju', ispričao je bivši predsjednik Hrvatske. Toliko o vašoj neumornoj kenjaži da nam je ratni plan bio KKOV (to je nešto što je Šešelj lupetao, a Šešelj nije bio ni blizu vlasti za vreme rata). Ima i izjava Milana Babića, kada kaže kako mu je Milošević usred rata pokazivao na karti Cazinsku krajinu i rekao "Ovo ide Franji, treba mu za neki put". Mesić laže kad zine. Na Balkanu svi lažu, ali on baš posebno... Čovječe, vi ste osvojili sedamdeset posto BiH i trideset posto RH, znaš srpski mentalitet bolje nego ja, o čemu bismo pregovarali? Dogovara se sa Slobom da ovaj dogovorno, valjda, odustane od teritorija, da baš... Ali, kukala nam majka, kakvog smo veleizdajnika imali za predsjednika. Još jedan takav i zaslužujemo da nestanemo. Prvo i jedino mi u RH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:39 |
|
|
snowflake je napisao/la: Čovječe, vi ste osvojili sedamdeset posto BiH i trideset posto RH, znaš srpski mentalitet bolje nego ja, o čemu bismo pregovarali?
Kako o čemu, o granicama. A što veću teritoriju držiš pod kontrolom, to ti je bolja pregovaračka pozicija na mirovnim pregovorima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Aman shvati da je KKOV neka zamišljena linija koju je odredio Vojislav Šešelj. Znači Vojislav jebeni Šešelj, klovn i laprdalo, ne vlast SRJ. Ne nije ju odredio vojislav, već je to bio ratni cilj JNA u planovima općeg napad na Hrvatsku, o čemu je javno, nebrojeno puta, svjedočio i Kadijević. Postoje planovi, dokumenti, izjave komandanata, sve je to prežvakano nebrojeno puta i vraćati se na ovoj temi na to je suvišno. Ako si odlučio vjerovati u suprotno, vjeruj, ima ljudi koj i u Muhameda vjeruju, skoro 2 milijarde. Tvoja stvar, ali mi nemoj pokušavat vrijeđat inteligenciju. A SRJ je nastala tek 1992.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:42 |
|
|
snowflake je napisao/la: Mesić laže kad zine. Na Balkanu svi lažu, ali on baš posebno... Čovječe, vi ste osvojili sedamdeset posto BiH i trideset posto RH, znaš srpski mentalitet bolje nego ja, o čemu bismo pregovarali? Ali, kukala nam majka, kakvog smo veleizdajnika imali za predsjednika. Još jedan takav i zaslužujemo da nestanemo. Prvo i jedino mi u RH.
Ja prvo i osnovno ne kužim kak ose naa dogodio Tuđman, a bome ni kako nam se dogodio Mialnović. Teško mi je shvatiti da su hrvateki to izabrali. Poznavajući hrvateke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:43 |
|
|
divizija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Aman shvati da je KKOV neka zamišljena linija koju je odredio Vojislav Šešelj. Znači Vojislav jebeni Šešelj, klovn i laprdalo, ne vlast SRJ. Ne nije ju odredio vojislav, već je to bio ratni cilj JNA u planovima općeg napad na Hrvatsku, o čemu je javno, nebrojeno puta, svjedočio i Kadijević. Postoje planovi, dokumenti, izjave komandanata, sve je to prežvakano nebrojeno puta i vraćati se na ovoj temi na to je suvišno. Ako si odlučio vjerovati u suprotno, vjeruj, ima ljudi koj i u Muhameda vjeruju, skoro 2 milijarde. Tvoja stvar, ali mi nemoj pokušavat vrijeđat inteligenciju. A SRJ je nastala tek 1992. JNA i Kadijević se nisu pitali ništa. Pitao se Milošević. Odustajem od besmislene rasprave, ne vidim svrhu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:44 |
|
|
divizija je napisao/la: snowflake je napisao/la: Mesić laže kad zine. Na Balkanu svi lažu, ali on baš posebno... Čovječe, vi ste osvojili sedamdeset posto BiH i trideset posto RH, znaš srpski mentalitet bolje nego ja, o čemu bismo pregovarali? Ali, kukala nam majka, kakvog smo veleizdajnika imali za predsjednika. Još jedan takav i zaslužujemo da nestanemo. Prvo i jedino mi u RH.
Ja prvo i osnovno ne kužim kak ose naa dogodio Tuđman, a bome ni kako nam se dogodio Mialnović. Teško mi je shvatiti da su hrvateki to izabrali. Poznavajući hrvateke. Kako se Franjo dogodio ne znam nisam svjedok vremena, ali Zoki je jednostavna računica, Kolinda je toliko lupala gluposti da bi ju pobjedio i Pernar da se kandidirao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: snowflake je napisao/la: Čovječe, vi ste osvojili sedamdeset posto BiH i trideset posto RH, znaš srpski mentalitet bolje nego ja, o čemu bismo pregovarali?
Kako o čemu, o granicama. A što veću teritoriju držiš pod kontrolom, to ti je bolja pregovaračka pozicija na mirovnim pregovorima. Misliš da smo ispregovarali cijelu HR i pola BiH u pregovorima? U redu, samo ti i Mesić. Samo stanje na terenu se gledalo, kakvo Karađorđevo, kakvi bakrači. Baš vjerujete u mitove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:56 |
|
|
snowflake je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la:
Kako o čemu, o granicama. A što veću teritoriju držiš pod kontrolom, to ti je bolja pregovaračka pozicija na mirovnim pregovorima. Misliš da smo ispregovarali cijelu HR i pola BiH u pregovorima? U redu, samo ti i Mesić. Samo stanje na terenu se gledalo, kakvo Karađorđevo, kakvi bakrači. Baš vjerujete u mitove. Mislim da bi vam tražili samo ono uz Dunav i Prevlaku, a ostatak otprilike po Karađorđevu. Vidiš, Milošević nije hteo Liku i te pizde materine tamo, ali je hteo tamošnje Srbe da ih naseli na Kosovo. Pa 1995. kada su ušli u Srbiju, nije im bilo dozvoljeno zaustavljanje nigde i svi su preusmeravani na KiM, i policija je bila vrlo brutalna po tom pitanju. Imao sam tada 17 godina, gledao to uživo i jako dobro se sećam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 19:58 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mislim da bi vam tražili samo ono uz Dunav i Prevlaku, a ostatak otprilike po Karađorđevu. Vidiš, Milošević nije hteo Liku i te pizde materine tamo, ali je hteo tamošnje Srbe da ih naseli na Kosovo. Pa 1995. kada su ušli u Srbiju, nije im bilo dozvoljeno zaustavljanje nigde i svi su preusmeravani na KiM, i policija je bila vrlo brutalna po tom pitanju. Imao sam tada 17 godina, gledao to uživo i jako dobro se sećam.
Htio je on htio, dok HR nije priznata, Tad više nije znao šta da radi s njima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 20:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: JNA i Kadijević se nisu pitali ništa. Pitao se Milošević. .
To mi oduvijek i tvrdimo, sve što je JNA radila, radila je kako je on htio Carmello Šešelj je napisao/la: Odustajem od besmislene rasprave, ne vidim svrhu.
Tu se apsolutno slažem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 20:11 |
|
|
divizija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Mislim da bi vam tražili samo ono uz Dunav i Prevlaku, a ostatak otprilike po Karađorđevu. Vidiš, Milošević nije hteo Liku i te pizde materine tamo, ali je hteo tamošnje Srbe da ih naseli na Kosovo. Pa 1995. kada su ušli u Srbiju, nije im bilo dozvoljeno zaustavljanje nigde i svi su preusmeravani na KiM, i policija je bila vrlo brutalna po tom pitanju. Imao sam tada 17 godina, gledao to uživo i jako dobro se sećam.
Htio je on htio, dok HR nije priznata, Tad više nije znao šta da radi s njima. Znao je šta da radi s njima, i baš to je i uradio. Pa on im je naredio da odbiju Z4.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 20:17 |
|
|
|
Mislim, gledano logički, naredio je RS-u da prihvati mirovni plan 1993., pa ga je RS oterala u pičku materinu i zauzvrat dobila sankcije od Srbije, a dve godine kasnije naređuje ovima u Krajini da odbiju mirovni plan. Jel se to uklapa u vašu logiku kako je vi vidite?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 20:22 |
|
|
|
KKOV priča nema nikakvog smisla, sama po sebi. Ovo sad u BiH ima. Zato je veoma bitno da čuvamo Dejtonski mirovni sporazum ka zenicu oka svoga.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 20:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
Što se ovaj Bajruši uzj. u JL. Mogao bi danima isto vrtit izgleda. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... i-15020319Ajde bar je konstatirao da u Sarajevu seru da kod Hrvata itko želi dijelit BiH. Ponavlja prožvakane teze o velikoj Srbiji kod Siska. Ako BiH uđe u Mini-Š bit će mu upravo to a možda smo mogli dosad imat BiH u EU. Zatim ponavlja da su za Hrvatsku odnosi sa BiH najvažniji u regiji. Nisu Bajro moj, nisu. Najvažniji su sa Srbijom. Samo sto su dosad bili Rusima okrenuti pa nismo imali šanse iako je još Josipović pokušavao. Gospodarski BiH više nije najvažniji trgovinski partner otkako smo ušli u EU a ponovno Srbija postaje najvažniji uvoznik hr proizvoda u regiji. Bošnjaci nisu ginuli u ratu u Hrvatskoj, ginuli su Hrvati ili Muslimani. Možda su bili muslimani ali Bošnjaci nisu sigurno. Ako misli da su svi muslimani u Hrvatskoj Bošnjaci neka se obrati Zlatku Hasanbegoviću pa mu objasi na koji način je on Bošnjak a ne Hrvat. RS kriva za migrante? A Džafi dijelio vize i odbili su vojsku na granicama kad je Dodik predlagao. Kaže na kraju saveznici se nalaze u Sarajevu, ajde dobro, valjda oni koji prijete sa će srušit Pelješki most?! Bajruši, popuši! Ovo pokazuje i koliko su ova potplaćena žgadija zaostala u prošlim vremenima. Trumpovo vrbovanje Vučića je puno toga pokrenulo a do ovih novinarčića periferiji još nisu stigli fermani iz Vašingtona. Budu uskoro. Nisu više muslići miljenici EU i SAD-a.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 20:34 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: KKOV priča nema nikakvog smisla, sama po sebi. Ovo sad u BiH ima. Zato je veoma bitno da čuvamo Dejtonski mirovni sporazum ka zenicu oka svoga. Naravno da nema smisla, u tim granicama ne bi bili ni pola stanovništva. Ali ne možeš budalama da objasniš, to je njima utetovirano u mozak, nemoguće obrisati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|