|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 12:12 |
|
|
Nisam se mogao sjetiti ničega pa mi je grb dao inspiraciju...  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 12:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zaštićen podatak zbog nacionalne sigurnosti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 12:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 12:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25502 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Liberalni desniča r. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 12:28 |
|
|
|
Nastupao slijedeći mjesec nakon prijave.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 13:14 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 13:24 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Tu vidimo da je lider zaboravio zašto si je dao ime. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1682 of 2558 - 65.75%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 14:07 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Markanovo pamćenje - postojano. bolje od trovremenskog Tafta 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 14:35 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Markanovo pamćenje - postojano. bolje od trovremenskog Tafta  Eto, a kažu alkoholom se uništavaju moždane ćelije! Ma bjež 'ba...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 14:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Nisam se mogao sjetiti ničega pa mi je grb dao inspiraciju...   Izgleda ko da je crkla, pa leži na putu. Oće to pod auto da se zauka, ni ne vidi čovek šta je zgazio... Koza je ipak keva, a Istra najjači dio Lijepe vaše. Mada znam da potajno mrzite Istru i prave Istrane, iz dna duše. 
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 15:46 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
4.g živio u Essex Countyu i dosta vikenda proveo u Adirondack planinama i kraj Lake Placida 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 15:47 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
inspiracija pocetna slova imena i prezimena
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 15:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: https://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_of_SoundOmiljena izdavačka kuća a i noćni klub u Londonu. E , izvini za onaj post, popio puno posle dugo vremena pa sam bio malo u delirijumu. I dalje smatram da ti je ukus za muziku seoski, ali o ukusima ne treba raspravljati niti ih komentarisati. Nemoj da zameriš. On topic, izabrao nik iz čiste zajebancije, upisao prvu smešnu i morbidnu kombinaciju imena i prezimena koja mi je pala na pamet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 15:50 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
DrMag je napisao/la: inspiracija pocetna slova imena i prezimena Dragan Magazinović? jeli ti šta Saša u rodu? 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 16:21 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
LakePlacid je napisao/la: DrMag je napisao/la: inspiracija pocetna slova imena i prezimena Dragan Magazinović? jeli ti šta Saša u rodu?  Sad bi trebao dobiti ban
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 17:38 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2369 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Vjerojatno ste čitali prvi dio Harry Pottera pa možete pretpostaviti odakle mi ideja za nick https://hr.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Flamel
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 19:58 |
|
|
Mene interesuje kako Lapusa dolazi do nickova?! Lapo-lapo, analiza, napolitanka... Kao da je dala nekom svom neprijatelju da joj smislja imena. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 20:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Mene interesuje kako Lapusa dolazi do nickova?! Lapo-lapo, analiza, napolitanka... Kao da je dala nekom svom neprijatelju da joj smislja imena.  Znači sama ih smišlja, znao sam. 
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 20:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25502 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tu vidimo da je lider zaboravio zašto si je dao ime.  
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 22 ruj 2020, 23:16 |
|
|
|
Volim divlje svinje.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 23 ruj 2020, 03:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: https://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_of_SoundOmiljena izdavačka kuća a i noćni klub u Londonu. E , izvini za onaj post, popio puno posle dugo vremena pa sam bio malo u delirijumu. I dalje smatram da ti je ukus za muziku seoski, ali o ukusima ne treba raspravljati niti ih komentarisati. Nemoj da zameriš. On topic, izabrao nik iz čiste zajebancije, upisao prvu smešnu i morbidnu kombinaciju imena i prezimena koja mi je pala na pamet. Koji post? Što se tiče muzike, nju koristim samo kao sredstvo za ASMR, tu ne tražim nikakvu umjetnost, ukus, "urbanost".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 23 ruj 2020, 03:48 |
|
|
|
Lapo-lapo, pola-pola. Šta tu imam objašnjavati? Dobar Nick i avatar, skromno rečeno, jedan od najboljih ovdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 23 ruj 2020, 05:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: E , izvini za onaj post, popio puno posle dugo vremena pa sam bio malo u delirijumu. I dalje smatram da ti je ukus za muziku seoski, ali o ukusima ne treba raspravljati niti ih komentarisati. Nemoj da zameriš.
On topic, izabrao nik iz čiste zajebancije, upisao prvu smešnu i morbidnu kombinaciju imena i prezimena koja mi je pala na pamet.
Koji post? Što se tiče muzike, nju koristim samo kao sredstvo za ASMR, tu ne tražim nikakvu umjetnost, ukus, "urbanost". glazba/instrumental-t12729.html?start=50Evo šta nekih tri promila alkohola u krvi napravi od čoveka. Totalni delirijum i sramota me šta sam napisao, nego sam upalio neku laganu elektroniku pred spavanje kad sam se vratio kući nekim čudom bez saobraćajnog udesa, upalio forum da vidim jel ima nešto vredno čitanja, i odjednom se iz nekog razloga setim tebe kako si mi pre ne znam koliko godina hvalio 2 Unlimited, ja ti na to nisam odgovorio ništa nego samo u sebi pomislio "jbt da li je moguće da je ovo slušao". Totalno nepotreban i kretenski post, ali jebiga sad, kad sam toliko pijan očigledno nisam normalan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 23 ruj 2020, 11:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Koji post? Što se tiče muzike, nju koristim samo kao sredstvo za ASMR, tu ne tražim nikakvu umjetnost, ukus, "urbanost". glazba/instrumental-t12729.html?start=50Evo šta nekih tri promila alkohola u krvi napravi od čoveka. Totalni delirijum i sramota me šta sam napisao, nego sam upalio neku laganu elektroniku pred spavanje kad sam se vratio kući nekim čudom bez saobraćajnog udesa, upalio forum da vidim jel ima nešto vredno čitanja, i odjednom se iz nekog razloga setim tebe kako si mi pre ne znam koliko godina hvalio 2 Unlimited, ja ti na to nisam odgovorio ništa nego samo u sebi pomislio "jbt da li je moguće da je ovo slušao". Totalno nepotreban i kretenski post, ali jebiga sad, kad sam toliko pijan očigledno nisam normalan. Nisam ni vidio upis, a to što si napisao je još bizarnije jer mene nema uopće na toj temi. Dobar podsjetnik zašto se više ne napijam.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako ste odabrali korisničko ime? Postano: 23 ruj 2020, 11:37 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
registrirala sam se na forum (ne ovaj, hrhb) na Blagovijest. pa se mislim, Gabriel je ok lik  , dodala sam Z jer živim u ZG.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|