Meni osobno recimo nije jasno zašto je Osetima i Abhazima bolje pod Rusijom nego pod Gruzijom.
Vazali iovako ionako.
Tako je možda i Gruzija jednom zatražila pomoć Rusije da se oslobodi Turske, Irana ili koga već pa su upali u još goru željeznu klopku za medvjede.
Zato i postoji ona izreka jadna majka onom koga Rus oslobađa. Oni se ponašaju čisto imperijalistički kao i zapadno smeće, nema tu razlike, samo nemaju degeneričan unutarnji raspad sistema s imigrantima, LBQT, PC i tim glpostima.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77607 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Carmello Šešelj je napisao/la:
Nećemo se svađati, bar sa moje strane, razvio sam potpunu toleranciju na tvoje postove i ne vidim nijedan razlog za svađu.
KIM ima sada privilegiran status (barem kod mene kao moderatora), kao forumski alumni sada ima poštovanje zbog najvećeg uspjeha na Youtube na prostoru bivše Yuge.
Uspjeh se, kao i sila, poštuje.
Svaka glupost koju izvali sada se sluša sa najvećom pažnjom, i analizira se do najmanje riječi.
Uglavnom svaka čast, analizirali smo taj njegov uspjeh, to se sada uči kod nas na akademiji za propagandu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77607 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
weasel je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Bolje pitanje je, koji kanal nije
Ako je uspješan youtuber onda vam valjda nije problem nabrojati barem 1....
Može li netko odgovoriti weaselu, ako počnem pretraživati po Youtube bojim se da će mi Youtube algoritam OPET početi slati prijedloge da gledam 100 KIMovih videa dnevno sa svih mogućih kanala.
Već mi se desilo.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
Nećemo se svađati, bar sa moje strane, razvio sam potpunu toleranciju na tvoje postove i ne vidim nijedan razlog za svađu.
KIM ima sada privilegiran status (barem kod mene kao moderatora), kao forumski alumni sada ima poštovanje zbog najvećeg uspjeha na Youtube na prostoru bivše Yuge.
Uspjeh se, kao i sila, poštuje.
Svaka glupost koju izvali sada se sluša sa najvećom pažnjom, i analizira se do najmanje riječi.
Uglavnom svaka čast, analizirali smo taj njegov uspjeh, to se sada uči kod nas na akademiji za propagandu.
Povremeno Vam pošaljem po koju analizu i naputak AV i min. vanjskih djela te netkim jačim ambasadama i tink tenkovima. Vi ste u prvih 10. Nadam se da se to arhivira i prosleđuje dalje višim razinama.
Na dan domovinske zahvalnost ako me se setite odlikujte me kolajnom i pleterom za zasluge i suradnju.
Bog, Hrvati, domovina.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
Izvještavanje RT-a je ekstremno neutralno, prave se Englezi. Ako je to indikator službenog stava, Armenci će pomoć prije dobiti u Francuskoj ili možda Iranu.
France24 kanal na engleskom je na strani Armenaca u izvještavanju.
100 poginulih Azera i 100 poginulih Armenaca iz Karabaha nije ista stvar.
Prvih je 10 milijuna, drugih je 150 000.
Uz jedan bombastičan naslov a drugi sadržaj.... Ko Dezinformer ili brat blizanac klix..
Teorije urote su najjprofitabilnije i mistici bizantske bradonje sa proročanstvima. Srbi očekuju samo čudo i silazak Krista da bi ih izbavio iz svih patnji, sranja trauma i gole egzist.
Ko narkomana doza kad krizira.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.