|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Purger111
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:28 |
|
|
Partizani su dodatno zalijevali cvijeće.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:30 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Partizani su dodatno zalijevali cvijeće. Nisu,nego komunisti i Joža Broz.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:30 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Srbi preko Drine nisu izabrali komunizam,nego su ih ustaše prisilile da se bore za biološki opstanak. Da nije bilo ustaša i njihovih zločina,ne bi bilo ni partizana. Niko nije iz dosade išo u partizane. Da nije bilo ludog Pavelića koji je muslimane proglasio hrvatskim cvijećem bilo bi i nama i vama bolje,i on je najzaslužniji i za vašu i našu nesreću. Tu se donekle slažemo samo nije baš taj redosljed. Ustaše su nastale zbog terora žandara po Kraljevoj Jugi. Kad su došli na vlast i Hrvatskoj, zatekli su stari sustav kojim je vladao nered. Na terenu su preostali srpski žandari i četnici već klali na veliko po Hrvatskim selima, i tada ti Ustaše kreću u svoje "akcije" i rade sve i svašta. E tu dolaze partizani. Za razliku od četnika koje nije bilo briga za narod već samo da se opet poslje rata dočepaju vlasti. Partizani su se pozivali na borbu protiv fašista i nacista i to sad i odmah dok su ovi bradonje čekali da im dođu saveznici englezi. I onda je krenuo opći kaos... Dakle krivi su i vaši i naši ekstremi...
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:31 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Mogli ste i u četnicima da se borite za biološki opstanak.
Sad bi smo bili Italija. I po veličini i po ekonomiji.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: 1986 je napisao/la: Ne mogu vjerovati da su Srbi bili toliko nepametni (pogotovo ovi preko Drine) da između kraljevine i komunizma biraju ovo drugo. Da stvar bude gora još zarate međusobno.
Da vi niste partizane toliko napumpali u brojkama i tako dobili na važnosti, bilo bi danas i vama i nama puno bolje. Djelila bi nas granica negdje u Bosni i svi bi bili sretni i zadovoljni.
Tako da ste ustvari vi krivi i za našu i za vašu nesreću koju nam je komunizam donjeo. Srbi preko Drine nisu izabrali komunizam,nego su ih ustaše prisilile da se bore za biološki opstanak. Da nije bilo ustaša i njihovih zločina,ne bi bilo ni partizana. Niko nije iz dosade išo u partizane. Da nije bilo ludog Pavelića koji je muslimane proglasio hrvatskim cvijećem bilo bi i nama i vama bolje,i on je najzaslužniji i za vašu i našu nesreću. Pa sta su to partizani zastitili? Od Vrbasa preko Kozare i Une do Korduna, najvise su bili koncentrisani partizani, a tu su Srbi najvise stradali. Od Srbije do Karlovca, bukvalno su gurali Srbe pod nemacke mitraljeze ili ustaske nozeve. Odgovarala im je sto veca pogibija da bi dobijali pristalice.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:32 |
|
|
A evo došla mi i obožavateljka da privuče pažnju na svoje probleme. Ne brini princezo, voli tata i tebe, ali mislim da ti je ipak vreme da popuniš tu prazninu u duši koja te muči, a ja, nažalost, nisam taj koji može da je popuni.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A evo došla mi i obožavateljka da privuče pažnju na svoje probleme. Ne brini princezo, voli tata i tebe, ali mislim da ti je ipak vreme da popuniš tu prazninu u duši koja te muči, a ja, nažalost, nisam taj koji može da je popuni. Kao sto popunjavas ti? Igrice do sest ujutro, pa spavanje do tri popodne, pa forum, pa opet igrice. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:37 |
|
|
Grobar je napisao/la: Mogli ste i u četnicima da se borite za biološki opstanak.
Sad bi smo bili Italija. I po veličini i po ekonomiji. Nisu mogli kad u mnogim krajevima četnika nije ni bilo. Imo si izbor između noža i partizana. Šta bi ti izabro ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:37 |
|
|
Pa nikako, to ti i govorim, prestani da me pratiš, ja nisam taj koji će zalečiti tvoje boli.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa nikako, to ti i govorim, prestani da me pratiš, ja nisam taj koji će zalečiti tvoje boli. Ajde, ne baljzgaj Seso, nego pricaj zasto si gnjavio Kimija i Grobija?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa sta su to partizani zastitili? Od Vrbasa preko Kozare i Une do Korduna, najvise su bili koncentrisani partizani, a tu su Srbi najvise stradali. Od Srbije do Karlovca, bukvalno su gurali Srbe pod nemacke mitraljeze ili ustaske nozeve. Odgovarala im je sto veca pogibija da bi dobijali pristalice. A šta su to četnici zaštitili ? Na Manjači pili vino s ustašama i svirali gitaru,dok su na 100km od Manjače ustaše u Jasenovcu ubijale Srbe.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:41 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jebote, koji mlin za kafu, ne verujem. Pa ja da sedim pored tebe pola sata, ubio bih te koliko si dosadan sa svojim brbljanjem. Udarao bih te ciglom u glavu dok ne bi ostala lepljiva pulpa. Ja većeg daveža u životu nisam video. Odakle ti energija da toliko sereš, nije mi jasno. Čini mi se da partizanke ne pokazuju toliki entuzijazam kako tvrdiš, jer ne bi imao toliku energiju za beskonačno proseravanje koje demonstriraš. ???
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:42 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa sta su to partizani zastitili? Od Vrbasa preko Kozare i Une do Korduna, najvise su bili koncentrisani partizani, a tu su Srbi najvise stradali. Od Srbije do Karlovca, bukvalno su gurali Srbe pod nemacke mitraljeze ili ustaske nozeve. Odgovarala im je sto veca pogibija da bi dobijali pristalice. A šta su to četnici zaštitili ? Na Manjači pili vino s ustašama i svirali gitaru,dok su na 100km od Manjače ustaše u Jasenovcu ubijale Srbe. Zato na Manjaci nije bilo toliko tako masovnih zlocina, kao tamo gde su bili partizani. A koliko znam, Kozara je bliza Jasenovcu nego Manjaca, sta su tvoji partizani cekali do maja 1945?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa nikako, to ti i govorim, prestani da me pratiš, ja nisam taj koji će zalečiti tvoje boli. Ajde, ne baljzgaj Seso, nego pricaj zasto si gnjavio Kimija i Grobija? Voli te tata, veruj mi, nikad ne sumnjaj u to, ali stvarno je vreme da probaš sama da ideš u grad, upoznaješ ljude, živiš život.... Neće tata uvek biti tu za svoju princezu.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:43 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ajde, ne baljzgaj Seso, nego pricaj zasto si gnjavio Kimija i Grobija?
Voli te tata, veruj mi, nikad ne sumnjaj u to, ali stvarno je vreme da probaš sama da ideš u grad, upoznaješ ljude, živiš život.... Neće tata uvek biti tu za svoju princezu.  Ludilo je uznapredovalo, vidi se. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zato na Manjaci nije bilo toliko tako masovnih zlocina, kao tamo gde su bili partizani. A koliko znam, Kozara je bliza Jasenovcu nego Manjaca, sta su tvoji partizani cekali do maja 1945? Zato što su četnici sarađivali sa ustašama,zato nije bilo. Šta su četnici čekali,što oni nisu oslobodili Jasenovac ? Preča im bila saradnja s ustašama ?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:45 |
|
|
Pa zato i moraš konačno bez mene, uznapredovaće ti još više. Ali voli tata svoju princezu bez obzira na sve, uvek budi svesna toga.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:46 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Graničar18 je napisao/la: 1986 je napisao/la: Ne mogu vjerovati da su Srbi bili toliko nepametni (pogotovo ovi preko Drine) da između kraljevine i komunizma biraju ovo drugo. Da stvar bude gora još zarate međusobno.
Da vi niste partizane toliko napumpali u brojkama i tako dobili na važnosti, bilo bi danas i vama i nama puno bolje. Djelila bi nas granica negdje u Bosni i svi bi bili sretni i zadovoljni.
Tako da ste ustvari vi krivi i za našu i za vašu nesreću koju nam je komunizam donjeo. Srbi preko Drine nisu izabrali komunizam,nego su ih ustaše prisilile da se bore za biološki opstanak. Da nije bilo ustaša i njihovih zločina,ne bi bilo ni partizana. Niko nije iz dosade išo u partizane. Da nije bilo ludog Pavelića koji je muslimane proglasio hrvatskim cvijećem bilo bi i nama i vama bolje,i on je najzaslužniji i za vašu i našu nesreću. Pametan H, te je izuo iz opanka.....racionalan i mudar covek....da podrze tudjinca, umesto svog (imam zamerke za njih, ali...). Iskoristila Vas je ISIL celija (kuomintang, ubojice i teroristi iz Spanjolske, kao danas sljam po Siriji Internac). Vidi, ni 0,5% H i muslija na Kozari, a sve komesari, komand, zamenici, vode odrede, brigade.....nije za svatkog politika. POUCNO ZA POGLEDAT, i kak su se Srbi tad PODELILI.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:47 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zato na Manjaci nije bilo toliko tako masovnih zlocina, kao tamo gde su bili partizani. A koliko znam, Kozara je bliza Jasenovcu nego Manjaca, sta su tvoji partizani cekali do maja 1945? Zato što su četnici sarađivali sa ustašama,zato nije bilo. Šta su četnici čekali,što oni nisu oslobodili Jasenovac ? Preča im bila saradnja s ustašama ? Cetnici nisu saradjivali sa ustasama! Otkud ti to?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:49 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa zato i moraš konačno bez mene, uznapredovaće ti još više. Ali voli tata svoju princezu bez obzira na sve, uvek budi svesna toga. Sesice, pa sramota je da tako kreativan covek poput tebe vrti situ recenicu vec treci put. Princeza, tata, bla, bla... Cak i ako neko novi sad se registruje shvatice odmh ce shvatiti da s tobom nesto nije u redu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:49 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:51 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Cetnici nisu saradjivali sa ustasama! Otkud ti to? Ma jok nisu. Ja sam. https://www.google.com/search?q=saradnj ... vYV3IUVnoMPa sta mi prikazujes slike? To nije saradnja. Saradnja su zajednicke vojne akcije protiv saveznika u cilju pomoci Nemcima protiv saveznika. Je li toga bilo? NIje! Je li bilo s partizanske strane? Jeste!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:53 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa zato i moraš konačno bez mene, uznapredovaće ti još više. Ali voli tata svoju princezu bez obzira na sve, uvek budi svesna toga. Sesice, pa sramota je da tako kreativan covek poput tebe vrti situ recenicu vec treci put. Princeza, tata, bla, bla... Cak i ako neko novi sad se registruje shvatice odmh ce shvatiti da s tobom nesto nije u redu.  Pa kako da bude u redu kad brinem za tebe. Ali moraš sama da se izboriš sa problemom, doći će vreme kad tata neće biti tu. Zato treba da odeš od mene, princezo. Da prestaneš da me pitaš pitanja i da sama odlučuješ. Tata je umoran od tvojih pitanja.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:56 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sesice, pa sramota je da tako kreativan covek poput tebe vrti situ recenicu vec treci put. Princeza, tata, bla, bla... Cak i ako neko novi sad se registruje shvatice odmh ce shvatiti da s tobom nesto nije u redu.  Pa kako da bude u redu kad brinem za tebe. Ali moraš sama da se izboriš sa problemom, doći će vreme kad tata neće biti tu. Zato treba da odeš od mene, princezo. Da prestaneš da me pitaš pitanja i da sama odlučuješ. Tata je umoran od tvojih pitanja. Pa kako si umoran, kad odgovaras na svaki moj upis? Barem odgovori ono sto te pitam! Smislenije je! 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zašto nema petokrake na Titovom grobu? Postano: 19 lis 2020, 18:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa sta mi prikazujes slike? To nije saradnja. Saradnja su zajednicke vojne akcije protiv saveznika u cilju pomoci Nemcima protiv saveznika. Je li toga bilo? NIje! Je li bilo s partizanske strane? Jeste! Ma da,to je bilo samo zajedničko slikanje,nije to saradnja. U ofanzivi na Kozari 42. je sudjelovalo i 2000 četnika Rade Radića skupa sa ustašama i Nijemcima. Partizani nikad nisu sarađivali s ustašama to je laž.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|