|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Zena od sultana - Remek djelo srpske diskografije - oda gospodarima, evergreen Postano: 26 lis 2020, 11:37 |
|
|
Vec mjesecima hit kod prekodrinaca i domace bh vlahadije Napisao srbin pjesmu za srpkinju da pjeva za svog sultana Loze se srpkinje nenormalno na pjesmu Vlah tu ima ulogu eventualno da pridrži svijecu Evo pjesma https://youtu.be/QGO-44dImywNego salu na stranu, sta je to inspiriralo srbu da napise ovu pjesmu za svoje gospodare i jos ktomu hit, ma hiiitcina Koliko no godina bjese vlahadija pod turcima? E da, hocu da analiziramo i tekst, bas me zanima, momenat 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zena od sultana - Remek djelo srpske diskografije - oda gospodarima, evergreen Postano: 26 lis 2020, 11:39 |
|
|
|
Ceo život ti njegova si sena Ceo život ja njegova sam žena Ti zbog mene izdao bi njega Metak bi primio zbog svega
Krijemo se mi u gnezdu od zmaja Ako sazna nema oproštaja Ako sazna za prevare moje Poslaće sve vukove svoje
Niko ne zna ko sa tobom spava I da te ludo voli žena od sultana Ni da volim ni da ti odolim Srce sam ti dala neka ode glava
Zavide mi jer sam prva dama I klanjaju se jer sam žena od sultana Imam njega i sve što sam htela A ja želim tebe jer to ne bih smela
Sve mu duguješ gledaš ga ko Boga Više voliš ga nego oca svoga Sve to u vatru će pasti Nema časti dok te lome strasti
Krijemo se mi u gnezdu od zmaja Ako sazna nema oproštaja Ako sazna za prevare moje Poslaće sve vukove svoje
Niko ne zna ko sa tobom spava I da te ludo voli žena od sultana Ni da volim ni da ti odolim Srce sam ti dala neka ode glava
Zavide mi jer sam prva dama I klanjaju se jer sam žena od sultana Imam njega i sve što sam htela A ja želim tebe jer to ne bih smela
Ti mi ljubis vrat na greh miriše A znaš da ti smrt za vratom diše Kad te pogledam znaš da si kriv Kad te ne gledam ti nisi živ
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zena od sultana - Remek djelo srpske diskografije - oda gospodarima, evergreen Postano: 26 lis 2020, 11:39 |
|
|
Remek delo srbina Dragulj u kruni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Purger111
|
Naslov: Re: Zena od sultana - Remek djelo srpske diskografije - oda gospodarima, evergreen Postano: 26 lis 2020, 11:43 |
|
|
|
Šta misliš o pjesmi Aleksandre Prijović - Legitimno [predstavljanje Hrvata u BiH]?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Zena od sultana - Remek djelo srpske diskografije - oda gospodarima, evergreen Postano: 26 lis 2020, 11:45 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
|
Čini se da si i ti Srbenda sa dna kace kiselog kupusa i rasolnice, kada se tako napališ. Jer to pali samo prostake i primitivce, polusvjet.
Tko mlada junferica.
Pesma je za opija je i tulume, pevljiva laka sa nikakvom vrednotom. Uz 30 milijuna pregleda, sa tvojih minimum 100.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Zena od sultana - Remek djelo srpske diskografije - oda gospodarima, evergreen Postano: 26 lis 2020, 11:55 |
|
|
Citat: Da ti dam, da ti dam Moram nesto da ti dam Da ti dam, da ti dam Da ti bude ljepsi san
Pa mi se javi da ponovimo sve Jer jednom nije dovoljno zar ne Zar ne
Da mi das, da mi das Moras nesto da mi das Da mi das, da mi das I da kazes mi da znas
Da cu ti faliti pa po prilicno Jer stanje ti je krajnje kriticno Jedan, dva,
Triputa na dan, triputa na noc Ne smijes biti sam zovi hitnu upomoc Triputa na dan dolazim u stan Da ti terapiju dam
Jedan, dva, Triputa na dan, triputa na noc Ne smijes biti sam zovi hitnu upomoc Triputa na dan dolazim u stan Da ti terapiju dam
Da ti dam, da ti dam Moram nesto da ti dam Da ti dam, da ti dam Da ti bude ljepsi san Pa mi se javi da ponovimo sve Jer jednom nije dovoljno zar ne Zar ne
Da mi das, da mi das Moras nesto da mi das Da mi das, da mi das Da mi bolje bude bas Bice ti bolje kad to osjetis Samnom mozes i da poletis
Jedan, dva, Triputa na dan, triputa na noc Ne smijes biti sam zovi hitnu upomoc Triputa na dan dolazim u stan Da ti terapiju dam
Jedan, dva, Triputa na dan, triputa na noc Ne smijes biti sam zovi hitnu upomoc Triputa na dan dolazim u stan Da ti terapiju dam https://youtu.be/wDnm9Afox5M
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Zena od sultana - Remek djelo srpske diskografije - oda gospodarima, evergreen Postano: 26 lis 2020, 15:20 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Nikad čuo ali verujem da je dno dna - kao i sve ostalo sa Pinka. Ali da nam dođe Hrvat i priča o slavljenju okupatora?! Naša glupača makar peva da sultanka, vaši se diče što lopataju balegu... https://www.youtube.com/watch?v=GNvH7OO ... =RatiborisVama Hrvatima odmah po rođenju stid uklanjaju zajedno sa pupčanom vrpcom... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|