|
|
Stranica: 188/327.
|
[ 8161 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 lis 2020, 21:13 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
A, što sam fasovao.... Nema texta?
Vidim mnogo primitivizma i govora mržnje, osobnih ad hominem uvreda, se tolerira....
Vi na mene se "baš naslonili" i "djelite dlaku na 4 djela".
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 lis 2020, 21:33 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
bumbar92 je napisao/la: promašio si poentu,...
"Perec" je lik, stanovnik RH kojem su Hrvati samo oni koji žive u toj državi, može se reći i "AVNOJevac " , ali prikladnije je Perec,... Perecija je nacionalna država istih. RH je po Ustavu država svih Hrvata na kugli i ta priča, a njima je horizont klaustrofobično sužen samo na Pereciju i ne vide Hrvate dalje od avnojevskih granica. Aaaaaa... znači "Perec" je i određeno negativno (po viđenju nekih Hercegbosanaca) stanje svesti, eventualno CROcentričnost, možda čak i sebičan pogled na svet, uskogrudost, nespremnost na pomoć sunarodnicima izvan Kifle, itd... OK. E, pa, to onda možda i jeste na neki način omalovažavajuće. Moje, pak, "Kiflati", je samo skraćivanje sa 3 (Hrvati iz Hrvatske) na jednu reč, bez ikakvih pretpostavki o personalnim osobinama jedinki. Jedno vreme sam ovde koristio termin "Hrvatijanci" ali nakon nekoliko ispravljanja od drugih forumaša, ustalio sam se sa "Kiflati"... OK, hvala na razjašnjenju!
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 lis 2020, 23:18 |
|
|
Perec-Kroasanci ponosno stoje uz našu Herceg-Bosnu
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 lis 2020, 17:06 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Purger111 je napisao/la: Perec-Kroasanci ponosno stoje uz našu Herceg-Bosnu Uopće nije generalno točno. Kroz život sam čuo nešto ljudi koji su govorili o Hrvatima iz BIH uopće vrlo ružne stvari, da su "Bosanci", da su samo katolički građani druge države, a nikakvi Hrvati, da ne trebaju ovdje dolaziti itd. Ne od toliko puno ljudi ali ima ih i svi koji su tako govorili su inače bili teški uskogrudni krkani u maltene svemu u životu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 lis 2020, 21:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 01:16 |
|
|
Moram se požaliti na bbc jer me ničim izazvan na temi Armenija ad hominem uvrijedio. Postavljao sam striktno po temi.
Danas je vređao Lasicu, Ikia, Duch, Marka80, i još neke. Što se da ispitati iz njegove istorije. "đamija, Safete ne seri, turčine, i slične gadarije iz njegovog opusa.
Smatram da sa dotičnim treba da se porazgovara jer unižava razinu komuniciranja, uvodi govor mržnje, na verskoj, rasnoj, etničkoj, sexx manjinskoj....
Mene osobno može da vrijeđa i bilo tko drugi, i ja NEĆU UZVRAĆATI. Svako od nas se ovde osobno prezentira. Što su mu u obitelji usadili i koje vrednote....
Shvatam da je on "ikona" općilišta i da je "prvoborac sa minulim radom", ali ovo nema smisla.
Lovi veštice inkvizitorski, zastrašuje i mobinguje kolege. Čini kaznena djela.
Ljp.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 01:18 |
|
|
Aj Srbine jebi si mater.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 01:39 |
|
|
BBC je napisao/la: Aj Srbine jebi si mater. Hvala, umeš ti "bolje i jače" da počastiš. Ostario si, i nestalo inspiracije, jel da matori.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 01:47 |
|
|
Kradeš previše KB na hrvatskom forumu. Mislim da bi tvoje talente bolje prepoznali na nekom srpskom.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 01:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Kradeš previše KB na hrvatskom forumu. Mislim da bi tvoje talente bolje prepoznali na nekom srpskom. Možeš da budeš i ČOVEK, kad hoćeš, a često nećeš. Internirao bi ti većinu općilišta u "Srbiju, Sibir, Anatoliju". Da se svađaš sam sa sobom. Ljp.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 12:37 |
|
|
K:M je napisao/la: Moram se požaliti na bbc jer me ničim izazvan na temi Armenija ad hominem uvrijedio. Postavljao sam striktno po temi.
Danas je vređao Lasicu, Ikia, Duch, Marka80, i još neke. Što se da ispitati iz njegove istorije. "đamija, Safete ne seri, turčine, i slične gadarije iz njegovog opusa.
Smatram da sa dotičnim treba da se porazgovara jer unižava razinu komuniciranja, uvodi govor mržnje, na verskoj, rasnoj, etničkoj, sexx manjinskoj....
Mene osobno može da vrijeđa i bilo tko drugi, i ja NEĆU UZVRAĆATI. Svako od nas se ovde osobno prezentira. Što su mu u obitelji usadili i koje vrednote....
Shvatam da je on "ikona" općilišta i da je "prvoborac sa minulim radom", ali ovo nema smisla.
Ljp. Ne vrijedi ti oko toga mozgati previše, BBC je lik za monty python, njegov mozak pogone neki neovjašnjivi algoritmi. On ima get out of jail card na ovom forumu zbog staža i broja postova tako da ti ne vrijedi žicati opomenu za njeg. Kad ga udari žuta minuta tj. kad se nasekira što je vidio tri pakistanca u Beču pored sebe onda krene u odstrel novih forumaša. Ili ga ignoriraj ili ga počasti nazad s komplimentom nema druge...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 12:42 |
|
|
Robbie se nevoljko jada da ima 8.000 registriranih a pišu 30.
Pa što bi ljudi bili blaćeni, šikanirani, vrijeđani, istraživani.
Prolazili toplog zeca tko na Golom otoku.
Treba da ide u "mirovinu", ili da se radi sa njim, preodgaja, kao sa pučkoškolcem nižih uzrasta.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 13:52 |
|
|
K:M je napisao/la: Moram se požaliti na bbc jer me ničim izazvan na temi Armenija ad hominem uvrijedio. Postavljao sam striktno po temi.
Ljp. Kaj si se stisel malo bbc-a... nemreš tu plakat modovima ko curica, moraš malo očvrsnut.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 15:11 |
|
|
Ti dovedi prijateljice na forum. Prestani glumiti jedinu princezu.
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2020, 17:23 |
|
|
K:M je napisao/la: Robbie se nevoljko jada da ima 8.000 registriranih a pišu 30.
Treba da ide u "mirovinu", ili da se radi sa njim, preodgaja, kao sa pučkoškolcem nižih uzrasta. A što se ima čuditi, prije par dana mi je zaprijetio sa trajnim banom, a ja nikako skužit u čemu je problem. Ovdje sam se registrirao 2013., i nisam uspio napisati više od 200 postova, stalno pod nekom prijetnjom i pljuvanjem. Na forumu.hr i krstarici popijem povremeno pokoji ban (na krstarici i jedan trajni), ali uvijek mi bude jasno zašto.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2020, 11:34 |
|
|
Zašto je reč-Muslimani prekrivena zvezdicama? Zašto se islamu ide niz dlaku?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 stu 2020, 06:51 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: K:M je napisao/la: Robbie se nevoljko jada da ima 8.000 registriranih a pišu 30.
Treba da ide u "mirovinu", ili da se radi sa njim, preodgaja, kao sa pučkoškolcem nižih uzrasta. A što se ima čuditi, prije par dana mi je zaprijetio sa trajnim banom, a ja nikako skužit u čemu je problem. Ovdje sam se registrirao 2013., i nisam uspio napisati više od 200 postova, stalno pod nekom prijetnjom i pljuvanjem. Na forumu.hr i krstarici popijem povremeno pokoji ban (na krstarici i jedan trajni), ali uvijek mi bude jasno zašto. Jer radis subverziju. Podrzavas stvari koje nisu dobre za Hrvatsku stvar a predstavljas ih ko da jesu. Shvati da Hrvatska stvar nije sadrzana u antisrpstvu i antibosnjastvu i macho izjavama kako smo jaci/bolji vec u revnoj podrsci stavkama koje JACAJU nas same.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 stu 2020, 08:25 |
|
|
Prvo, ja nisam ni antisrbin ni antibošnjak. Štoviše, ja sam za cvjećarenje prema zapadnim Srbima, a prema Bošnjacima sam za, ufino rečeno, distancu. Za kakvu sam Hrvatsku i kako otprilike do nje doći, napisao sam na temi "Idealna Hrvatska". Tamo gdje smo se nas dvojica zakačili na temi o Puljiću, nisam ti ni htio odgovarati i ići u neke konfrontacije, ti si rekao svoje, ja svoje. Što ću ja sad nadalje forsirati da nisam za smrtne kazne, naoružavanje pučanstva, full konzervativizam, genetska istraživanja ili što li već još. A tamo gdje jesmo u sukobu i sa jednima i drugima istočnim susjedima, jesam za pokazivanje mišića i nadmen stav. I što bi meni trebali ovdje prijetiti ako imam drugačiji stav?
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 stu 2020, 09:30 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: Prvo, ja nisam ni antisrbin ni antibošnjak. Štoviše, ja sam za cvjećarenje prema zapadnim Srbima, a prema Bošnjacima sam za, ufino rečeno, distancu. Za kakvu sam Hrvatsku i kako otprilike do nje doći, napisao sam na temi "Idealna Hrvatska". Tamo gdje smo se nas dvojica zakačili na temi o Puljiću, nisam ti ni htio odgovarati i ići u neke konfrontacije, ti si rekao svoje, ja svoje. Što ću ja sad nadalje forsirati da nisam za smrtne kazne, naoružavanje pučanstva, full konzervativizam, genetska istraživanja ili što li već još. A tamo gdje jesmo u sukobu i sa jednima i drugima istočnim susjedima, jesam za pokazivanje mišića i nadmen stav. I što bi meni trebali ovdje prijetiti ako imam drugačiji stav? Ispravak: zakačili na temi o izlasku HR iz EU, a ne na temi o Puljiću.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 stu 2020, 10:45 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: Prvo, ja nisam ni antisrbin ni antibošnjak. Štoviše, ja sam za cvjećarenje prema zapadnim Srbima, a prema Bošnjacima sam za, ufino rečeno, distancu. Za kakvu sam Hrvatsku i kako otprilike do nje doći, napisao sam na temi "Idealna Hrvatska". Tamo gdje smo se nas dvojica zakačili na temi o Puljiću, nisam ti ni htio odgovarati i ići u neke konfrontacije, ti si rekao svoje, ja svoje. Što ću ja sad nadalje forsirati da nisam za smrtne kazne, naoružavanje pučanstva, full konzervativizam, genetska istraživanja ili što li već još. A tamo gdje jesmo u sukobu i sa jednima i drugima istočnim susjedima, jesam za pokazivanje mišića i nadmen stav. I što bi meni trebali ovdje prijetiti ako imam drugačiji stav? Ovo je problem. Tvoj stav: Sadasnje stanje + more of the same = tvoja idealna Hrvatska Stanje koje si ti opisa ka destinacija je okej onako od oka ali nije do tog stanja moguce doc pod sadasnjom paradigmom. Sve sta si navea spada pod Orbanizam. Pronatalitetna politika, ekspanzionizam (luka Rijeka, InaMol, kupnja NK Osijek, OTP banka u svim zemljama Velike Ugarske, direktno povezivanje Madara van Madarske), modernizacija, jaka vojska, restriktivna imigracijska politika, gradnja i ekspanzija jedne od najvecih nuklearki Europi, suradnja s Rusijom i Kinom. Sve to je kontra zelja EU i opcenito Sorosevaca Globalista Dakle sve sta si navea je Orbanizam a ti kad dodu ideoloske i filozofske teme koje su TEMELJ Orbanizma pak guras narativ u drugom smjeru. Dakle gro tvog djelovanja je zapravo subverzivno. Njemacka, Francuska, Engleska, Nizozemska su bile jake i bogate i prije 40god i prije 80god i prije 140god ne zato jer su bile libtardske vec jer radile na etnocentricnim potezima... libtardizam ih je srozao u zadnjih 50ak god a ti bi da mi pratimo sta oni rade i zele od nas bez obzira na svu logiku. Orban vuce poteze ekvivalentne njihovima prije 150 godina, isto ko i Izrael... ne vuku ove zemlje poteze koje libtardi zele sad od njih niti kopiraju njihove aktualne poteze niti od koje su uradili prije 10 il 20 god vec one prije 150god. Ovaj forum postoji da se guraju ideje u korist Hrvatske stvari i to cak i van RH... dakle to je poprilicno antiMainstream i doslovno se stalno govori o unistenju mainstreama koji je pacifisticko trgovacki. To je disidentska energija.Ti dolazis s poslusnickom energijon koja ide kamo vitar iz brisela puse i mislis ako ih dovoljno jako slusamo bit cemo jaci. Necemo. Dolazis sa poslusnickom energijom i predstavljas je ko 'rjesenje'. Nema nista od tog i to radi stetu Hrvatskoj stvari.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 stu 2020, 15:37 |
|
|
Bio sam na "sluzbenom putu" tjedan dana, zahvaljujuci mom frendu, samo mi nisu ukinuta 2 upozorenja. Kad to i kako istice/brise?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 stu 2020, 18:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
K:M je napisao/la: Bio sam na "sluzbenom putu" tjedan dana, zahvaljujuci mom frendu, samo mi nisu ukinuta 2 upozorenja. Kad to i kako istice/brise? Nakon 7 dana svako upozorenje istječe.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 stu 2020, 19:13 |
|
|
Издато упозорење одбора Наша Квачица
Сре Новембар 04, 2020 1:15 ам
Нема нових порука Издато упозорење одбора Наша Квачица
Сре Новембар 04, 2020 1:14 ам
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 stu 2020, 00:30 |
|
|
Častim vas večerom ako ga pošaljete na odmor od mjesec dana. memberlist.php?mode=viewprofile&u=8115------------- Nevezano za tog morona, do kad ćete dozvoljavati da se svađe iz Perecije prelijevaju na naše probleme. Ne trebaju nam njihove "analize" samo nam gube vrijeme. Razbacali se na baš svim temama jer na forum . hr ne smiju ni na chat, banirani permanentno.
|
|
Vrh |
|
|
antetokounmpo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 stu 2020, 20:18 |
|
|
Gdje mi je nestao edukativni topic?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|