|
|
Stranica: 37/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Burbon
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:09 |
|
|
Pajdane *** cemo sa sladoledom, to nema tržišta, to je pretrpano. Al sviđa mi se kako razmišljaš vidi se da si i ti sa granice, imaš poduzetničkog duha. Tu jeftino pokupujemo od sirotinje, prepakiramo sa hrvatskim EU deklaracijama pa uvaljujem švabama u dalmaciji. Lipo ćemo zaradit.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:14 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Naravno brate moj.. Ako nećeš sladoled, mogu da ti pošaljem neke Bugarke iz Sofije.. Troše paklu malbora, flajku skivija i 2 grama snežanine peruti na dan.. :) Ali zato mnogo i daju.. Ti meni 5 soma po jednoj bugerašici, a ja tebi Bugarke i njine EU pasoše...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60127 Lokacija: DAZP HQ
|
Grobar je napisao/la: Naravno brate moj.. Ako nećeš sladoled, mogu da ti pošaljem neke Bugarke iz Sofije.. Troše paklu malbora, flajku skivija i 2 grama snežanine peruti na dan.. :) Ali zato mnogo i daju.. Ti meni 5 soma po jednoj bugerašici, a ja tebi Bugarke i njihove EU pasoše... bez zajebancije, da dođemo dolje i prezentiraš nas Bugarkinjama, kakav bi to show bio? recimo dođe nas 4-5 i vas 2-3 lokalaca i idemo u Bugarsku za vikend, budžet koliko treba.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: Naravno brate moj.. Ako nećeš sladoled, mogu da ti pošaljem neke Bugarke iz Sofije.. Troše paklu malbora, flajku skivija i 2 grama snežanine peruti na dan.. :) Ali zato mnogo i daju.. Ti meni 5 soma po jednoj bugerašici, a ja tebi Bugarke i njihove EU pasoše... bez zajebancije, da dođemo dolje i prezentiraš nas Bugarkinjama, kakav bi to show bio? recimo dođe nas 4-5 i vas 2-3 lokalaca i idemo u Bugarsku za vikend, budžet koliko treba. Sta ćeš do doli, pa ako je show u Beogradu i Novom Sadu di smo mi imotsko-zadarska ekipa haračili ko lordovi šta je recimo malo juznije od Beograda?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:21 |
|
|
Burbon je napisao/la: dudu je napisao/la: bez zajebancije, da dođemo dolje i prezentiraš nas Bugarkinjama, kakav bi to show bio? recimo dođe nas 4-5 i vas 2-3 lokalaca i idemo u Bugarsku za vikend, budžet koliko treba. Sta ćeš do doli, pa ako je show u Beogradu i Novom Sadu di smo mi imotsko-zadarska ekipa haračili ko lordovi šta je recimo malo juznije od Beograda? meni to nije napeto, nije baš uputno da se više pojavljujem u Beogradu. hoću neopterećeno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:24 |
|
|
Može Dudi.. :) Nama Srbima Bugarke daju džabe, čak se i nude.. :) Vas ću isto da predstavim kao Srbe da uštekamo lovu, a onda sa tom silnom lovom osvajamo Sofiju za tri dana..:) Belo, Žuto, Narandžasto, Ultra-ljubičasto, Providno.. :) Ma šta hoćeš.. :) Poginemo za dva dana, treći se sami sahranimo.. :)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:27 |
|
|
kad sam bio u Sofiji na apsolventskom, prije 14 godina, sve živo je koštalo 2 eura, koje god piće naručiš 2 eura, ujutro se budio slijep na jedno oko, ali nismo nešto bauljali s Bugarkinjama pored ovih naših.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:29 |
|
|
dudu je napisao/la: kad sam bio u Sofiji na apsolventskom, prije 14 godina, sve živo je koštalo 2 eura, koje god piće naručiš 2 eura, ujutro se budio slijep na jedno oko, ali nismo nešto bauljali s Bugarkinjama pored ovih naših. Srpkinje vas mekani akcenat dozivljavaju kao feminiziranost, a tesko je da to ima prodju...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: kad sam bio u Sofiji na apsolventskom, prije 14 godina, sve živo je koštalo 2 eura, koje god piće naručiš 2 eura, ujutro se budio slijep na jedno oko, ali nismo nešto bauljali s Bugarkinjama pored ovih naših. Srpkinje vas mekani akcenat dozivljavaju kao feminiziranost, a tesko je da to ima prodju... di si to meni našao pisat.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:38 |
|
|
dudu je napisao/la: kad sam bio u Sofiji na apsolventskom, prije 14 godina, sve živo je koštalo 2 eura, koje god piće naručiš 2 eura, ujutro se budio slijep na jedno oko, ali nismo nešto bauljali s Bugarkinjama pored ovih naših. Bugarska je generalno jeftina, ja sam tamo do neke 22-ge išao stalno. Nisam bio dugo, samo u prolazu, pa ne mogu sad da kažem šta i kako, ali nije se mnogo promenila Sofija. I dalje je ružna.. :) (ako ne računamo metro, koji se ne vidi btw .. :) ) Njihovo more je uvek bilo prejeftino i imalo svega.. :) Vrhunski provod.. A recimo stariji Piroćanci stalno pričaju da Bugari tamo do 89-te nisu znali šta je žvaka. Ali bukvalno. Nisu imali žvake.. :) Niti su ih proizvodili, niti su ih uvozili.. Pokažeš im žvaku i skupe se oko tebe kao oko madjioničara.. :) A Bugarke su vazda bile lagane.. Tu se ništa nije promenilo.. :) Bratko, bratko.. pa mig, mig.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:46 |
|
|
S dalmatinskim naglaskom svagdi se žene bacaju na tebe tako da naglasak nije problem. Ja čak i nisan s mora al ko da znaju tuke njima je sve uz more.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:53 |
|
|
lako za Srpkinje, tu sam level expert na katedri. zanimljivi su komentari i jedinih muslimanskih forumašica. osim šeherzade, ali mislim da je ta bila ili prokleto zgodna ili shemale. nikad prežaljena sayuri, koda sam je vidio na nekom plastu sijena. Sayuri je napisao/la: Nacionalista, nema pojma o situaciji u Stocu, ali barem ima taj muški šarm kojem je teško odoljeti. SarajkaDjevojka je napisao/la: Dudu mi zasluzuje odvojen post. Dakle, nešto najljepše kod njega je to dječačko, bezazleno, veselo i razigrano ponašanje.Ma kako imao tezak poslovan dan, u stanju je nasmijati nekom dosjetkom.Takodje odlično i racionalno analizira situacije. Svoje neznanje u nekim segmentima tako dobro i neosjetno nadomiješta šarmom i samouvjerenim nastupom da se ni najveći skeptici ne usudjuju praviti pitanja.Oko demografskih prilika, povijesti ili političke dudu se rijetko uspiješno demantira. A da ne govorim o njegovom izuzetnom poznavanju zenske anatomije i psihe :) Kratko i jasno ekspert upravo tako, ekspert gospodo.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:56 |
|
|
Hahaha.. Top.. :) Dudi, neću da protivurečim ovoj ženi, ali kad te žena hvali nije dobro. A kada govori sve najgore o tebi, tek si onda na pravom putu..
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 22:57 |
|
|
Te iz bosne muslimanke su van konkurencije, to je ko da ribu vataš dinamitom, nije fer ni sportski.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 23:03 |
|
|
Iz Hrvatske perspektive su Srpkinje lake ženske. Sjećam se kad sam radio na Zrću za vrijeme faksa u kavezu su plesale Srpkinje i Brazilci. I svi su se izredali koji su htjeli... "U Smederevu ne bi plesala ni za hiljadu evra..." Srpkinje egzotične plesačice i Srbi konobari po Zagrebu zadnjih godina...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 23:03 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hahaha.. Top.. :) Dudi, neću da protivurečim ovoj ženi, ali kad te žena hvali nije dobro. A kada govori sve najgore o tebi, tek si onda na pravom putu.. moguće, ali i ja sam posebna sorta. forumašice kad me drugi put vide.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 23:10 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pokažeš im žvaku i skupe se oko tebe kao oko madjioničara.. :)
Bratko, bratko.. pa mig, mig.. :)
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 23:12 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Iz Hrvatske perspektive su Srpkinje lake ženske. Sjećam se kad sam radio na Zrću za vrijeme faksa u kavezu su plesale Srpkinje i Brazilci. I svi su se izredali koji su htjeli... "U Smederevu ne bi plesala ni za hiljadu evra..." Srpkinje egzotične plesačice i Srbi konobari po Zagrebu zadnjih godina... Mene je u NS jedna pitala da se ona i dijete presele kod mene na par dana dok ne riješi s mužem probleme. Reko slobodno, ujutro se pokupio i ošo kući
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 08 pro 2020, 23:34 |
|
|
1986 je napisao/la: Mene je u NS jedna pitala da se ona i dijete presele kod mene na par dana dok ne riješi s mužem probleme. Reko slobodno, ujutro se pokupio i ošo kući Verovatno je mislila na to dete što si joj napravio za minut i po.. Franjo, žene sa decom ni njihovi muževi ne karaju.. :) To bolje da si prećutao nego što si rekao.. Em si morao u susednu zemlju po čkapi, em si našao neku udatu sa detetom.. :) Meni susjedkinje od 25-27 dolaze u Beograd na nogice, ful skockane, tek treba da rode.. :) Ali tako je to kad imaš Karadjordjevu sa kajmakom, a ne neku slavonsku slaninicu kao ti.. Put do ženskog srca je kad joj napuniš stomak pravim kvalitetom.. :) ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 09 pro 2020, 00:56 |
|
|
dudu je napisao/la: meni to nije napeto, nije baš uputno da se više pojavljujem u Beogradu. hoću neopterećeno. Da se nisi proveo kao ekipa iz ZG 80?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 09 pro 2020, 01:02 |
|
|
Burbon je napisao/la: Te iz bosne muslimanke su van konkurencije, to je ko da ribu vataš dinamitom, nije fer ni sportski. To je kao da ideš pecat pa ribe same trče za udicom, njima je samo kako iz baznije maknut se. Treba uhvatit neku dobru Amerikanku, Švabicu ili Austrijanku, i nagovorit ih da žive u RH. E to je bome posao...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 09 pro 2020, 01:11 |
|
|
najveću spačku koju sam napravio je da sam Šaviji na ulaz u kafić zalijepio naljepnicu od Agram Boysa. Šavija je opet postao popularan nedavno: https://www.telegraf.rs/sport/navijaci/ ... iije-severšto je bilo ekstra mladalačka glupost jer je stan u kojem sam bio na samo 50 metara od te njegove birtije i da se itko raspitivao mogli su me odmah naći. druga glupost je što sam se po kvartu prešetavao u majici Grobari-Gate 4 orthodox brothers koju je od tadašnje cure brat donio iz Soluna s neke prijateljske utakmice PAOK-Partizan, živiciralo me tad što osim njega svi navijaju za Zvezdu pa onda u inat.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 09 pro 2020, 01:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Treba uhvatit neku dobru Amerikanku, Švabicu ili Austrijanku, i nagovorit ih da žive u RH. E to je bome posao... Gde si ti video dobru Švabicu? Ja kad njih vidim, odmah mi bude jasno zašto su Nemci tako progresivna nacija. Da su naše žene tako ružne i ja bih po ceo dan radio kao Nemci, samo da ih ne gledam.. :)
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 09 pro 2020, 01:54 |
|
|
Grobar je napisao/la: weasel je napisao/la: Treba uhvatit neku dobru Amerikanku, Švabicu ili Austrijanku, i nagovorit ih da žive u RH. E to je bome posao... Gde si ti video dobru Švabicu? Ja kad njih vidim, odmah mi bude jasno zašto su Nemci tako progresivna nacija. Da su naše žene tako ružne i ja bih po ceo dan radio kao Nemci, samo da ih ne gledam.. :) Daj grobi pa u zemlji od 80 M ljudi mora bit par njih koje nisu za bacit.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 09 pro 2020, 02:24 |
|
|
Grobar je napisao/la: 1986 je napisao/la: Mene je u NS jedna pitala da se ona i dijete presele kod mene na par dana dok ne riješi s mužem probleme. Reko slobodno, ujutro se pokupio i ošo kući Verovatno je mislila na to dete što si joj napravio za minut i po.. Franjo, žene sa decom ni njihovi muževi ne karaju.. :) To bolje da si prećutao nego što si rekao.. Em si morao u susednu zemlju po čkapi, em si našao neku udatu sa detetom.. :) Meni susjedkinje od 25-27 dolaze u Beograd na nogice, ful skockane, tek treba da rode.. :) Ali tako je to kad imaš Karadjordjevu sa kajmakom, a ne neku slavonsku slaninicu kao ti.. Put do ženskog srca je kad joj napuniš stomak pravim kvalitetom.. :) ... 31 godinu je imala tada. Taman
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|