|
|
Stranica: 190/327.
|
[ 8158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 pro 2020, 19:06 |
|
|
BBC je napisao/la: BBC je napisao/la: Ovaj vam većinu tema trola sa nekim uopćenim nebulozama. Namjerno ili ne, procijenite sami. memberlist.php?mode=viewprofile&u=8210I dalje to traje. Nek sramoti svoj narod ne iza klona "Hrvata". Pola tih postova na Krahu, "MaDŽarska", itd. 1.05 da je zelenko
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 pro 2020, 20:40 |
|
|
Evoluirali su, adaptiraju se s okolinom, samo ih najoprezniji mogu otkriti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 pro 2020, 21:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Vrh |
|
|
KraljevaSutiska
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 pro 2020, 21:09 |
|
|
Kralju ako ne vjerujes ko sam potrazi na instagramu antejuko
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 pro 2020, 20:05 |
|
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 pro 2020, 02:07 |
|
|
cetnik vrijeđa katolike na ovoj temi, upozoravam administraciju da mu se to ne dozvoljava post1392182.html#p1392182
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 pro 2020, 21:05 |
|
|
još jedan koji vrijeđa Hrvate BiH, ovo mu je prešlo u naviku, misli da je nedodirljiv na forum, 7 dana je minimum post1392621.html#p1392621
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 pro 2020, 21:35 |
|
|
Treba zablokirati sve IP adrese iz Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 pro 2020, 18:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Treba zablokirati sve IP adrese iz Hrvatske. I jednu austrijsku IP adresu.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 pro 2020, 20:05 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: BBC je napisao/la: Treba zablokirati sve IP adrese iz Hrvatske. I jednu austrijsku IP adresu. U tom slučaju administracija foruma rizikuje još jednu protestnu notu gospodina Kurca.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 pro 2020, 20:24 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
DrMag je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: I jednu austrijsku IP adresu. Koju, moju, sarajkinu, ili ??? Pobratime, misli ovaj na bbc, jer mu je sumnjiv pa se igraju žmure. ....... Zašto se bivšem štovatelju masnih šubara i bradurina Pol Gasolu dozvoljava da sije mržnju.... Grobija progoni vređa permanentno i kontinuirano... Tursko smeće, kopile,... I dr bedastoće na pdf Srbija Lider.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 pro 2020, 00:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 pro 2020, 01:04 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 pro 2020, 17:55 |
|
|
Da li je vrijeme za ključanje teme "smrdija - lider regiona"?
Sve uspjehe šta su imali mogu da stanu u 2 stranice, ne treba 70 stranica.
Tema je otvorena prije 3 mjeseca, i svaki put kada se otvori forum ona se nalazi pri vrhu tema,
koji je interes foruma Hrvata BiH za jednu takvu temu i da je istaknuta u prvi plan?
Forum se pretvorio u prebrojavanje imaginarnih uspjeha nebitne države???
Neka se moderatori poimenice izjasne i odgovore zašto je ta tema potrebna i dozvoljeno joj da bude u vrhu aktivnih tema?
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 pro 2020, 18:17 |
|
|
Razumijem namjeru iza cenzuriranja riječi P*turica ali mislim da bi trebali to preispitat.
P*turica nije prvenstveno kod nas uvreda već opisuje što se dogodilo i tko se p*turčio. Sad kad vidimo muslimane da opet sve više koriste Turke, Tursku, p*turice izbijamo si jedan adut u raspravi.
B*lija je recimo čisto uvreda i ako hoćete signalizirati pristojnost i standarde ostavite to.
P*turica nije dominantno uvreda. Znamo da su sami sebe nazivali Turci u prošlosti, da su nastali t*rčenjem, a danas sa snaženjem Turske to ponovno ponosno ističu i Turska majka je normalno ne vidim razlog da se to cenzurira dok je njima standard da nazivaju Hrvate - katolicima i propituju uopće postojanje Hrvata i hrvatskog identiteta. P*turica je osnova njihovog identiteta i to bi trebalo biti slobodno za raspravu.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 pro 2020, 20:53 |
|
|
Molim lijepo nemojte zaobilaziti filter, to ga čini besmislenim.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 pro 2020, 02:25 |
|
|
Ovo je malo nespretno zbog jednog lokalnog izraza sa specifičnog, prilično uskog kajkavskog prostora. Naime Muslimani je mast od ispod pečene purice s kojom prelijevaš mlince da budu sočniji.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 pro 2020, 14:52 |
|
|
Do kad više vađenja podataka iz guzice ? Držimo se znanosti. post1396763.html#p1396763
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 pro 2020, 22:16 |
|
|
Malo pripazite na fake news. post1397768.html#p1397768Citat: A sto te cudi. Zae ne vidis da 90' su vec postali ko Paragini prije 20g.
|
|
Vrh |
|
|
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 pro 2020, 21:14 |
|
|
BBC me vrijeđa a usto je i veoma nestrucan u vojnoj terminologiji na OSRH.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 pro 2020, 21:25 |
|
|
BBC nemoj ga vrijeđati !!
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 pro 2020, 12:55 |
|
|
Dakle na temi o demografiji Muslimana dode ekipa i prica: Prvo kaze Robbie da Zidovi imaju klan Kohen svecenika, Srbi Popovica, pa kako je steta da mi nemamo Fratrice. Na to se nadoveze jos par ljudi s tugom sta geni najduhovnijih Katolika su filtrirani celibatom. Spominje se negativna selekcija. Onda Reconquista, KraljevaSutiska i Burbon govore o dokazima o nizem IQ-u redom Srba, Bosnjaka pa Roma. Ukljuce se Kim i ZlatkoZG u istu nit. Tada Sindjelic kaze da ga zanima da on procita jednu knjigu s koje je privezana karta i ja (prvi post na temu danima) mu je dam. Te sugeriram da kupi neku drugu knjigu. S obzirom da je Srbin i spominju se Romi, predlozim mu knigu Srpkinje Jelene Čvorović o Romima. Onda mi uleti ovi... doslovno par min nakon sta san to objavia. Robbie MO je napisao/la: Velebit prestani suptilno navlačiti na teme koje će završiti na rasizmu.
Koliko god da si suptilan, detektor za takve stvari je još osjetljiviji.
Banirali smo X članova za takve pokušaje misionarenja. Nevjerojatno. Doslovno 7,8 lika pricaju o tome, objavljuju studije i onda san ja posebno izdvojen kao neki remetilac koji pazi ovo navlači druge??? I to kao ja sam suptilan no najgori... na mene valja reagirat u roku od sekund i jos mi je izbrisa post. Di je radar vamo? https://hercegbosna.org/forum/politika/sto-bi-se-dogodilo-da-bosnjaci-kolektivno-predju-nazad-na-katolicizam-t18586.htmlDrMag je napisao/la: Mislim da bi se degradirao hrvatski dnk, dnk-aom ovih slabica. Neka hvala. DrMag je napisao/la: Reis Sejdo je napisao/la: Ovo je rasizam. Ne to je biologija, prirodna selekcija. Doslovno tvoji komentari pored ovih... nista toe taj 'radar'. Istin je napisao/la: Ne, slavenske žene su islamske kujice, kojima je vrhunac života da po njima seru Arapi (ruskinje) a recimo poljakinje su glavne "mudsharks" u UK (mudshark je osoba sklona mješanju sa crncima). U svakom narodu imaš svakakvih pojedinaca, ali činjenica je da su europsku civilizaciju ogromnom većinom stvorili germansko-keltsko-romanski narodi i da je doprinos slavena zanemarljiv u usporedbi, što je fascinantno s obzirom na njihove brojeve. Nordicizam je isto okej https://hercegbosna.org/forum/hrvatska/idealna-hrvatska-t18404-50.htmlBBC je napisao/la: Moja procjena je da u Zagrebu ima 40% dotepenaca Slavena. Sve će to morati seliti. Genetski check i kome geni nisu autohtoni, gubi se u Češku pa tamo pametuj. Napravit ćemo idealnu Hrvatsku kad mi pravi Hrvati istjeramo dotepence Slavene iz države. Dosta te ruske lijenosti, bezkarakternosti i kukanja. Nek idu u Ukrajinu tamo se zajebavati. Razbijanje Hrvatskog naroda po kriteriju Slavenskih gena takoder je ok. Nothing to see here. Robbie koristi duple kriterije, uzima me na zub i koristi argumente Soroševaca specificno da mene opise ko negativca nekog. Kad se o meni radi Robbie postaje vise 'woke' od Junuza.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 pro 2020, 12:36 |
|
|
Zašto je tema o Kartografiji na Chatu zaključana? Ceha i ja se igramo bojicama i ne smetamo nikome.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 pro 2020, 12:51 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
weasel je napisao/la: Zašto je tema o Kartografiji na Chatu zaključana? Ceha i ja se igramo bojicama i ne smetamo nikome. Malopre i ja video... Ne znam šta je u pitanju, u uvodu i naslovu Teme je jasno o čemu se radi a korisna je da se crtači drže ograđeni u tom toru... Ako je u pitanju dalji progon i ubijanje mojih Tema zbog nastavka te nekakve torture nadamnom, onda treba neko od vas da otvori novu sa svojim imenom i trebalo bi sve biti OK...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 pro 2020, 13:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Odmorite od kartografije, mislim da govorim za 90% forumaša kad kažem da nam je dopizdilo, i da to igranje bojicama ruši konkretnost i ozbiljnost rasprava.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|