|
|
Stranica: 6/12.
|
[ 287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 15:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Burbon je napisao/la: Klixislamisti nas citiraju i čudom se čude sta ih ne volimo. Šokirani našom mrznjom Morat cu dodat gasa, dosta jeftino mozes ispizdit pola njihovog foruma, ono nabacis nesto podrugljivo oni to kace na svoj forum pa se čude i pate cili dan, zivciraju se jadni. Doslovno djeluješ bioteroristicki na njihove zivce i žuč. Preusmjeravaju nam pola svog jadnog prometa ovdje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 15:10 |
|
|
Burbon je napisao/la: Klixislamisti nas citiraju i čudom se čude sta ih ne volimo. Šokirani našom mrznjom Morat cu dodat gasa, dosta jeftino mozes ispizdit pola njihovog foruma, ono nabacis nesto podrugljivo oni to kace na svoj forum pa se čude i pate cili dan, zivciraju se jadni. Doslovno djeluješ bioteroristicki na njihove zivce i žuč. I šta vele? laganini je napisao/la: ..novi sam ovdje i vidim da nema nesto HDZ forumaša a pogotovo iz matične države pa najavljujem ofenzivu ubedukaciji braći u hb.. Ima, u svakom smo kutku.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 15:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 15:17 |
|
|
Ma baci pogled, to je show. Kako ih olako možeš razjebat i izbacit iz takta, cudo jedno. Pa se čude sta ih ne volimo, da nismo takvi eto to oni zadrti hercegovci.
Ne razumite da vecina RH nema kontakta s njima i oni su nam likovi iz mujo i haso viceva. Kad pokazu pravo lice iznenade se reakcijom. Zato navinam za sta vecu njihovu radikalizaciju j ludost, da probude cilu RH i da okrenu sve protiv sebe. Najopasniji su kad se prave fini, mali tupavi ali dobroćudni mujo.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 17:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sve je teže pratiti teme, ako se ovako nastavi falit će lokalnih snaga reda, ja sam predložio uvođenje 1-3 dodatnih moderatora za pojedine podforume, koji bi imali ovlast brisanja i editiranja tema i svačijeg posta. Osobno ću gurati da bar jedan kandidat bude Hrvat koji nije iz BiH (pored administratora Hroboatosa koji nije aktivan).
Nije bitna popularnost, nego pravičnost i ležernost. Najgore je ako bi sam moderator generirao konflikte.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 17:46 |
|
|
Koliko je porasao promet u zadnjih par godina? Postoji li neka statistika? Ukoliko ima netko sirove podatke stavite ih tu pa pretvorim sve u grafikone. Ako smijem nadodati osobno zastupam laissez faire pristup gdje se tržište samostalno oblikuje. Što manje miješanja i reguliranja to će biti veća posječenost. Ovako tolerantan forum ne postoji nigdje zato i je toliko puno ljudi. Tako i dalje branim vujadina unatoč što sam se s njim prepirao u svakoj prilici, treba i takvih da znamo što druga strana misli.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 17:48 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 17:52 |
|
|
Ako misliš da se nudim što me zanima posao forumaškog pendreka promašio si. U tom slučaju bi morao biti pitom i isključit kartografiju i trollanje, dva omiljena mi sporta. Volim statistiku a lijepo bi bilo to vidjet sažeto na jednom mjestu, nek muje rahat pate.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 17:57 |
|
|
Forum se 90% samoregulira poput rijeke ili jezera ili sličnog ekosustava. Forumaši i sami rade peer pressure, ne treba moderatura. Zaštitari u klub puštaju 99% ljudi, mali broj budu izbačeni. Osobno volim izbaciti one koji suptilno rovare nekom agendom, misleći da su ispod radara.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 18:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Ako smijem nadodati osobno zastupam laissez faire pristup gdje se tržište samostalno oblikuje. Što manje miješanja i reguliranja to će biti veća posječenost. Ovako tolerantan forum ne postoji nigdje zato i je toliko puno ljudi. Moderatori moraju pojačano gledati kroz prste ako i sami trollaju i sudjeluju kao obični diskutanti. Inače si asshole. Brzo gađanje balističkim raketama ide samo kada se detektira neka subverzija totalno suprotna nekim minimalnim zdravorazumskim agendama.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 18:08 |
|
|
Čak i nije to problem, rijetko tko osim mujaga gerilaca ubačenih na forum dobiju ban. Više se teme usmjeravaju i čiste. Ako ljudi vole raspravljati po 500 puta o nekoj stvari pustite ih, ako se naravno ne vrijeđaju i krše pravila foruma.
Također mi nije jasno što smetaju kartografske teme na chatu, Ministar nam je uveo embargo na kartografiju čak i tamo. Taj podforum i je za te neozbiljne teme i raznorazne gluposti, bolje tamo nego da se zatrpava na politici. A jasno je da se neke stvari ciklički ponavljaju pa si samo duplate posao zabranom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 18:11 |
|
|
weasel je napisao/la: Ministar nam je uveo embargo na kartografiju čak i na chatu Ja se tu ne slažem s njim , zato taj embargo i nije moj. On misli da trošite vrijeme i energiju na nerealne gluposti, a ja mislim da takvi hobiji jačaju generalni interes za teme. On voli praktične stvari koje imaju šansu bar 10% i koje su izvodljive u slijedećih 5 godina. Chat je ipak razonoda, kao komentiranje slika modela. Ne vjerujem da će taj embargo dugo potrajati, ili će biti zaboravljeno na njega.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 18:36 |
|
|
Ima pravo što je uveo embargo na mape, dok ne naučite točne linije, teren, di su čija sela i zemlja, nemate šta crtat.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 19:14 |
|
|
..imali ijedna žena na forumu..il je sarajka bila posljednji mohikanac..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 pro 2020, 20:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: On misli da trošite vrijeme i energiju na nerealne gluposti, a ja mislim da takvi hobiji jačaju generalni interes za teme. On voli praktične stvari koje imaju šansu bar 10% i koje su izvodljive u slijedećih 5 godina. Ne vjerujem da će taj embargo dugo potrajati, ili će biti zaboravljeno na njega. E pa tu i je paradoks, za razliku od svih gluposti do sada ja sam se trudio napraviti nešto što je ostvarivo. Nisam se vodio logikom ma to mora bit naše, mijenjat će mo bla bla i koje kakve druge ublehe već sam se stavio u pozicije sve tri strane. I došao sam do neke mape, a svi znamo da će biti raskusurivanja oko brčkog dakle to nije samo bezvezno naklapanje. I onda na tu vrlo realnu kartu dobijemo embargo. Možda smo pretjerali s nazivom teme.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 30 pro 2020, 18:03 |
|
|
Prije par godina bilo je tipično oko 300 ljudi prisutno. Sada je 600 nova normala, posebno je veliko povećanje "pravih Hrvata".
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 30 pro 2020, 18:05 |
|
|
Predmnijevam da će Klixovo zatvaranje Politke za javnost donijeti dugoročno još 50 prisutnih čitatelja u svakom trenutku.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 31 pro 2020, 17:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Predmnijevam da će Klixovo zatvaranje Politke za javnost donijeti dugoročno još 50 prisutnih čitatelja u svakom trenutku. Onda znate dobitnu kombinaciju. Trolanje po klixu o hustašama u UZP-ovccima s kamenjara i poljepit će se kao muhe po forumu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Iznajmljivanje menadzmenta! Postano: 02 sij 2021, 18:45 |
|
|
Klix opada, fhr takodje, a ni Inkvijevom hrhb-u ne cvetaju ruze! Medjutim, u ovo vreme krize foruma, ovaj nas mali forum belezi rast popularnosti i brojnosti clanstva. Kad se insan zapita sta je tome uzrok, prvo mu pada na pamet - dobar menadzment! Mada ni politicko usmerenje foruma nije nevazno. Pitanje je da li bi takav menadzment ako bi se iznajmio Anderlonu, Kliksu i Inkviju npr. mogao da podigne njihove forume? Da li su Robi, Kvaka, Ministar, Lider i Markan dzedaji forumskog menadzemnta koji bi mogli da pomognu svakom forumu, ako bi im ovaj platio uslugu! I koliko bi takva usloga kostala na trzistu? Postavio sam pitanja, a ono sto bih odgovorio, svakako bi islo prilog nasem menadzmentu!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
franzetitts
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 02 sij 2021, 19:02 |
|
|
Ja sam na klix-u dobio trajni samo zato sto sam izrazavao svoj stav. Nikoga nisam vrijedjao. E sad, zasto i kako, to valjda zna tamosnji moderator. A mozda je i greskom, pa sam ispao kolateralna zrtva, takoreci.
Ako im je to uobicajeno ophodjenje s clanovima, onda me i ne cudi sto "opada".
_________________ fakofbolan
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 03 sij 2021, 01:40 |
|
|
Drago mi je vidjeti minimalno 7 novih kvalitetnih i aktivnih forumaša pridruženih u 2020., koje sam posebno zapazio. To su weasel HS1911 divizija Josip Filipović espresso Rika sv Vida Groot
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 03 sij 2021, 02:32 |
|
|
Kolega Weasel me skoro stigao sa brojem upisa. A ja imam vise godina na forumu nego on meseci.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 03 sij 2021, 02:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kolega Weasel me skoro stigao sa brojem upisa. A ja imam vise godina na forumu nego on meseci. Slabo četuješ iz čikago aleksa, jače to treba...
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 03 sij 2021, 14:48 |
|
|
espresso je top.
Inače, dobar menadžment je itekako zaslužan. Drugdje te banaju zato što imaš drukčije mišljenje ili narodnost.
Ovdje je poželjno što više pereca, leftarda i islamista da ih ovdje pred očima javnosti osramotimo nepobitnim činjenicama i dokazima i dokažemo suprotno njihovu uvjerenju.
Ali su ipak strogi i pravedni i imaju limite.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 03 sij 2021, 14:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jesi ti glup ili šta ? Muslimani tu ne dolaze zbog diskusije već da svaku bitniju temu unište spamanjem da i nama onemoguće diskusiju.
Na kraju osoba, recimo iz HR, kad dođe na ovaj forum pojma nema o čemu se tu diskutira niti će tu provesti duže od 5 minuta.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|