HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 sij 2025, 19:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1007 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bihac
PostPostano: 03 srp 2010, 01:01 

zlatni_ljiljan je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:

Ova desno :tt1 :smajl032

edit: tek sad vidim da ju je zakapario mr lily

Neka buraz ima tu meme za nas trojicu,vidis da je pupalo :zubati

Ovu malu sa šiškama ljevu sam često sretao kod kovačevića u teretani...
ima dupence za popizditi..

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 01:04 

zrinki_frank je napisao/la:

Dje to dodje Kovacevic? ja kad sam haro Biscem bila je teretana dje sam ja treniro ,a to je kod Hame i druga Sakibova,ostario sam i ja :zubati

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 01:07 

Dje to dodje Kovacevic? ja kad sam haro Biscem bila je teretana dje sam ja treniro ,a to je kod Hame i druga Sakibova,ostario sam i ja :zubati

Nova zgrada preko puta nekadašnje kafane studio u blizini kineskog
dođe dosta meme...

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 01:13 

dođe dosta meme...

Bihac je vazda bio rasadnik dobre memure ,valjda blizina Une ,cist vazduh sta li je :neznam jebem li ga ...

Zato Zrinki samo karaj i ne biraj, to je jedina stvar zbog koje vrijedi zivjeti :zivili

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

Naslov: Re: Bihać
PostPostano: 03 srp 2010, 01:21 

haha, nema grada u Bosni (a i šire) koji za sebe neće reći da ima najljepše ženske

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 01:21 

dođe dosta meme...

Bihac je vazda bio rasadnik dobre memure ,valjda blizina Une ,cist vazduh sta li je :neznam jebem li ga ...

Zato Zrinki samo karaj i ne biraj, to je jedina stvar zbog koje vrijedi zivjeti :zivili

U zadnje vrijeme sve nešto malo zdepsto guzlato..

Ali opet nešto sjedim i posmatram ove nove mlade generacije i brojim godine zatvora...
Obećavaju...

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 01:36 

Ministry of Sound je napisao/la:
haha, nema grada u Bosni (a i šire) koji za sebe neće reći da ima najljepše ženske

Ja imam niske kriterije ,niti jedna ne moze biti ruzna kol`ko ja mogu biti pjan,zato ja mozda tripujem da su Biscanke gromovi :zivili

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 11:44 

A jeste zaroktali u pm heheheheheh

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 11:46 

Sto se tice broja Hrvata, nemam podataka. A to ce pokazati popis, pa onda zasad mozemo zasad samo baljezgati koliko Bosnjaka, Bosanaca, Hrvata i Srba ima u gradu na Uni. Ljiljanu oticemo na vopi sad kad dodjem u Bisce uskoro...pa da pricamo malo o stanovnistvu.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 13:32 

Bihac-Krajina je napisao/la:
Sto se tice broja Hrvata, nemam podataka. A to ce pokazati popis, pa onda zasad mozemo zasad samo baljezgati koliko Bosnjaka, Bosanaca, Hrvata i Srba ima u gradu na Uni. Ljiljanu oticemo na vopi sad kad dodjem u Bisce uskoro...pa da pricamo malo o stanovnistvu.

More vala i u Grazu :kava

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 19:52 

Proradio internet u centru :aleale :zivili

slika
slika

Vrh

PostPostano: 05 srp 2010, 19:24 

„Back to Nature“

Get EXITed starta danas u Una Aqua Centaru Bihać

Uz potporu grada Bihaća Get EXITed regionalno putovanje u dva dana od 05.-07.07.2010. dobit će svoje „Back to Nature“ izdanje na 3 lokacije: Una Aqua Centar (otoci na rijeci Uni), klub Olympico i gradsko kino Bihać. U dva dana nezaboravnog sportskog, kulturnog i zabavnog programa uživat ćemo u bogatom programu Exit tima, kluba Papaye, Libertas film festivala, MTV-ija i humanitarne kampanje Ambasadori regije protiv droge čiji su počasni ambasadori: tenisači Novak Đoković i Ivo Karlović, glazbenici Ivana i Marija Husar te Dj-i i producenti Marko Miličević Gramophonedzie i Vladimir Aćić. Za BiH počasna ambasadorica kampanje je mlada TV voditeljica Maja Čengić.

GET EXITed „Back to Nature“ program:

- PONEDJELJAK, 05.07.2010.

- UNA AQUA CENTAR (12-20h)
- 12-16h- RAFTING
- 16-20h- PAPAYA AFTER BEACH PARTY- Special performance: Papaya President Dj"s & Bongos

- KLUB OLYMPICO (22-04h)
- Get EXITed party with special guest: GRAMOPHONEDZIE

- UTORAK, 06.07.2010.

- UNA AQUA CENTAR (12-20h)
- 12-16h- RAFTING
- 16-20h- BACK TO NATURE- Get EXITed Artist Wanted! DJ"S, MC"S, VJ"S, ARTIST (Vocals, Bands, Instrumentalist, Dancers...) COMPETITION! Send your mixtapes, videos, bios @ [email protected] and play on Get EXITed Party!

- GRADSKO KINO
- AMBASADORI REGIJE PROTIV DROGE: FILM „KRIVA JE“
- MTV PRESENT: JACK ASS, SOUTH PARK, TAKEOVER...
- LIBERTAS FILM FESTIVAL: CARTOON
- THE BEST OF: EXIT & PAPAYA

- KLUB OLYMPICO (22-04h)
- Get EXITed President Dj"s + Special house vocal artist: NATALIE PERIS & GETANEA

Svoje prve posjetioce Una Aqua Centar danas časti pićem dobrodošlice!

slika

http://www.uskportal.ba/index.php?stream=vijest&vid=1639

Vrh

PostPostano: 05 srp 2010, 19:26 

Hamdija Lipovača primio savjetnika za poljoprivredu holandske ambasade

Općinski načelnik dr. Hamdija Lipovača primio je danas Adriaana Marinusa de Rooa, savjetnika za poljoprivredu ambasade Holandije u Zagrebu, s kojim je razgovarao o vrlo bitnim projektima za Bihać. Gospodin Lipovača i gospodin de Roo, prilikom susreta, najviše riječi posvetili su resursima kojim raspolažu Bihać i USK u poljoprivrednoj proizvodnji, a razgovaralo se i o drugim aktuelnim projektima i idejama koje Općina Bihać može pružiti ili ponuditi zainteresiranim partnerima.
Govoreći o učinjenim pomacima u organizaciji općinskog organa uprave, Lipovača je posebno istaknuo organiziranost, efikasnost i usmjerenost Bihaća prema evropskim integracijama i standardima.Tokom susreta načelnik Lipovača je svom gostu kandidirao više projekata, iskazavši dobrodošlicu investitorima iz Holandije, ali i fondacijama ili organizacijama koje bi zajedno sa općinom mogle realizirati projekt azila za napuštene životinje.

I ovom prilikom posebno je naglašena suradnja u sektoru poljoprivrede, ali i potreba veće i šire podrške iz predpristupnih fondova EU .Gospodinu Adriaanu Marinusu de Roou načelnik Lipovača je predao jedan primjerak projekta azila, te izrazio očlekivanje da će u najskorije vrijeme biti ostvarena suradnja na ovom projektu, za što je Bihać posebno opredijeljen i zainteresiran.

slika

http://www.cazin.net/vijesti/usk/8257-hamdija-lipovaa-primio-savjetnika-za-poljoprivredu-holandske-ambasade

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 14:59 

Lukavi latini...konačno je netko skontao di je najbolje mjesto za upoznat najkvalitetnije koke (bez prekomjerne šminke/pudera, a da se vidi sve što treba da se vidi). :zubati

Ovih $75 mjesečne članarine u fitnessu/teretani je najbolja investicija...ever :palacgore2

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 18:14 

Hej Krajina zašto ne obavjestiš svekoliko pučanstvo da je Lipovača svečano upalio svjetlo na Izačiću ?

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 19:11 

Hej Krajina zašto ne obavjestiš svekoliko pučanstvo da je Lipovača svečano upalio svjetlo na Izačiću ?

Ili pak da je Musa upucan hebem mu pleme :palacgore1

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 20:12 

Ako Vas bas interesuje evo:

Imamović i Lipovača aktivirali rasvjetu na Izačiću

U prisustvu brojnih mještana MZ Izačić, predstavnika općinske vlasti i gostiju, sinoć je u naselju Prnjavor, upriličeno uključenje javne rasvjete, čime je ozvaničen uspješan završetak još jednog infrastrukturnog projekta.

Ovom događaju, osim dr. Hamdije Lipovače, kao poseban gost prisustvovao je i Jasmin Imamović, načelnik Tuzle, koji boravi u zvaničnoj posjeti Bihaću. Načelnik Imamović, kako je sam kazao, došao je u Krajinu jer zna koliko je narod ovog kraja podnio žrtava za slobodu i suverenitet BiH, te je i došao da podijeli radost zbog još jednog uspjeha s mještanima Izačića.

Imamović je na zamolbu Lipovače uključio javnu rasvjetu, nakon čega je nastavljeno prijatno druženje s Izačićanima. U obraćanju sugrađanima, Lipovača je kazao kako je upravo načelnik Imamović, njemu i njegovim mlađim kolegama načelnicima, pravi uzor i primjer kako se od jedne sredine može napraviti uređen, organiziran i lijep grad.

Lipovača je zahvalio svima koji su doprinijeli na bilo koji način ovom, ali i svim drugim projektima koji su realizirani ili će biti, kao što je asvaltiranje jedne značajne dionice puta Halkići-Balići u mjesnoj zajednici Izačić, a što će Općina i mještani zajedničkim sredstvima uskoro učiniti.

Posebno je naglasio važnim da se jača infrasruktura, te izrazio očekivanje, da će doći vrijeme i za otvaranje tvornica, bez čega ne možemo očekivati brži razvoj.

- Ovo je najzapadnija kapija BiH, ovo je ulaz u našu zemlju i moramo pokazati svima koji ulaze u BiH da smo brižni domaćini i vrijedni radnici – kazao je između ostalog Lipovača.

Interesatno je naglasiti da su mještani organizirali vatromet koji se aktivirao nakon što je rasvjeta puštena, što je bilo lijepo za vidjeti.

slika
slika

http://biscani.net/vijest.php?ID=19926

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 22:57 

:rigam

U prisustvu brojnih mještana MZ Izačić, predstavnika općinske vlasti i gostiju, sinoć je u naselju Prnjavor, upriličeno uključenje javne rasvjete, čime je ozvaničen uspješan završetak još jednog infrastrukturnog projekta.

Ovom događaju, osim dr. Hamdije Lipovače, kao poseban gost prisustvovao je i Jasmin Imamović, načelnik Tuzle, koji boravi u zvaničnoj posjeti Bihaću. Načelnik Imamović, kako je sam kazao, došao je u Krajinu jer zna koliko je narod ovog kraja podnio žrtava za slobodu i suverenitet BiH, te je i došao da podijeli radost zbog još jednog uspjeha s mještanima Izačića.

Imamović je na zamolbu Lipovače uključio javnu rasvjetu, nakon čega je nastavljeno prijatno druženje s Izačićanima. U obraćanju sugrađanima, Lipovača je kazao kako je upravo načelnik Imamović, njemu i njegovim mlađim kolegama načelnicima, pravi uzor i primjer kako se od jedne sredine može napraviti uređen, organiziran i lijep grad.

Lipovača je zahvalio svima koji su doprinijeli na bilo koji način ovom, ali i svim drugim projektima koji su realizirani ili će biti, kao što je asvaltiranje jedne značajne dionice puta Halkići-Balići u mjesnoj zajednici Izačić, a što će Općina i mještani zajedničkim sredstvima uskoro učiniti.

Posebno je naglasio važnim da se jača infrasruktura, te izrazio očekivanje, da će doći vrijeme i za otvaranje tvornica, bez čega ne možemo očekivati brži razvoj.

- Ovo je najzapadnija kapija BiH, ovo je ulaz u našu zemlju i moramo pokazati svima koji ulaze u BiH da smo brižni domaćini i vrijedni radnici – kazao je između ostalog Lipovača.

Interesatno je naglasiti da su mještani organizirali vatromet koji se aktivirao nakon što je rasvjeta puštena, što je bilo lijepo za vidjeti.

slika
slika

Vidi ovog malog smrada Ikinog i on se voli slikati

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 23:50 

SENZACIONALNO
Lipovača upalio svjetlo

SAZNAJEMO
Lipovača svečano pustio u pogon klupu u parku

;)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 23:52 

Ovu temu komotno preimenovatu "Lipovača fan club"

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 23:58 

slika
slika

Jaooooo prebiću mu i ruke i noge nije ni svjestan...
ćaća ga jebo

Vrh

PostPostano: 07 srp 2010, 00:04 

Jaooooo prebiću mu i ruke i noge nije ni svjestan...
ćaća ga jebo

Bujrum ,ja bi ti rado pomogo hebem mu tatu i brata u rosno dupe sjeme him se zatrlo nepotistichko

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 07 srp 2010, 00:23 

Moram Vas sviju razocarati, nije Lipovaca upalio svijetlo nego gradonacelnik Tuzle Imamovic :evotigana

:nanana :smijeh

slika

Vrh

PostPostano: 07 srp 2010, 14:08 

Jutros startao "Marš Mira - put slobode Srebrenica 2010"

Planinarsko društvo "Horizont" Bihać je organizirao program obilježavanja Dan žalosti povodom Petnaesta godišnjica genocida u Srebrenici.

Foto: Aladin Ramić (BISCANI.NET)

Jutros na Gradskom trgu je organizirano okupljanje učesnika ovog planinarskog društva kao i naših sugrađana povodom "Marš Mira - put slobode Srebrenica 2010" kako bi obilježili Petnaestu godišnjicu genocida u Srebrenici.

Na samom početku prisutnima se obratio Elvir Musliman, predsjednik planinarskog društva "Horizont" koji se zahvalio svima koji su došli te se zahvalio općini Bihać te načelniku dr. Hamdiji Lipovači koji je pokrovitelj ove aktivnosti.

S obzirom da načelnik Lipovača nije bio u mogućnosti da prisustvuje ovoj aktivnosti u njegovo ime i u ime općine Bihać se obratio Izet Sadiković - Tezy, vijećnik općine Bihać gdje je, između ostalog, rekao da čestitao organizatorima te dao punu podršku u daljnjem radu jer smatra da je ovo jedan od načina da mlađe naraštaje upoznajemo iz godine u godinu sa historijom i genocidom u Srebrenici i u Bosni i Hercegovini, koji se ne smije ponoviti, niti zaboraviti.

Nakon obraćanja organizatora i predstavnika općine Bihać, svi skupa su se uputili prema mezarlucima "Humci" gdje su se prisjećali na naše poginule u minulom ratu te položili cvijeće.

Nakon toga je bio organiziran polazak prema Bosanskoj Krupi, gdje su učesnici marša simbolično bacili cvijeće u rijeku Unu sa mosta Žrtava Srebreničkog genocida.

Isto tako, planiran je nakon današnjih aktivnosti i polazak u Tuzlu gdje će se položiti cvijeće na kapiju Mladosti. Zatim, dolazak u Nezuk - općina Sapna (start marša).

slika
slika
slika

http://www.biscani.net/vijest.php?ID=19945

Vrh

PostPostano: 07 srp 2010, 14:11 

Potpisan Plan protuminskog djelovanja za područje općine Bihać

Dr. sc. Hamdija Lipovača potpisao je još jedan vrlo važan dokument, koji nosi veliku odgovornost i brigu o sugrađanima, te njihovoj zaštiti od zaostalih minsko-eksplozivnih sredstava naprava, iz vremena agresije na ovim prostorima.

Naime, potpisivanjem Plana o protuminskom djelovanju na području bihaćke općine, data je nesumnjivo značajna podrška edukaciji u osnovnom i srednjem obrazovanju o zaštiti od mina i prijetnji koju one predstavljaju za stanovništvo.

Osim ovoga, u planu je naznačeno da će u najskorije vrijeme biti postavljen izvijestan broj bilborda s informacijama o sumnjivim i opasnim površinama, a predviđeno je i označavanje ovih površina s kočićima, trakama i obavještenjima.

Osnovni razlog za ovu aktivnost načelnik Lipovača vidi u nesprovođenju Strategije uklanjanja mina BiH i nesprovođenju istovijetne strategije na nivou USK, a što je opet, posljedica nedostatka finansijskih sredstava.

Ovih, ali i ranijim aktivnostima, Općina Bihać jedna je od rijetkih Općina u Federaciji BiH, koja izdvaja sredstva za ovu namjenu i koja podržava zaštitu stanovništva od zaostalih ili u ratu postavljenih mina i minsko-eksplozivnih sredstava.

Dajući podršku, delegacija općinskog načelnika, koju su predvodili Fuad Dedić, pomoćnik načelnika Službe civilne zaštite, Muharem Piralić savjetnik i drugi suradnici, posjetila je pripadnike Oružanih snaga BiH, koji na prostoru Bugara izvode operacije uklanjanja mina.

Ovom prilikom, delegacija se detaljnije upoznala s deminiranjem terena, potrebama u materijalu, te planovima na kojima se iscrpno radi.

U ime načelnika Lipovače izražene su čestitke na dosadašnjim rezultatima i hiljadama očišćenih kvadratnih metara površine zemlje, koja će u predstojećem vremenu biti obrađena i zasijana.

slika

http://www.biscani.net/vijest.php?ID=19944

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1007 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: