|
|
Stranica: 8/12.
|
[ 287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 22:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: IMHO ovo je jedini forum gdje se možeš slobodno izrazit a da ne popiješ ban (osim baš kod ekstremnih komentara), slobodna razmjena stavova - argumenata - kritika i informacija je kvalitativno koplje više nego drugdje. Ne fali ni dobre zajebancije i humorističnih forumaša (@BBC, @Aghathonikos) A ima i dobrih materijala, neki dan sam koristio neke tabele iz doba SFRJ koje je postavio @Novem i razbio zvečku Na kraju sam optužen da sam hrvatski nacionalist , i druga važna stvar, većina forumaša je ovdje spremna promijeniti mišljenje ako pred sebe ima dovoljno dokaza i argumenata, što forumu daje jednu pozitivnu dozu empirizma koju svakako valja zadržati. Ako ti npr. treba Stat. godišnjak Srbije iz 1873. (255 str.), samo reci. Ja ne znam odakle tebi sve to osim ako ne radiš u državnom arhivu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 22:54 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: i druga važna stvar, većina forumaša je ovdje spremna promijeniti mišljenje ako pred sebe ima dovoljno dokaza i argumenata, Vladica RUS je najbolji primer takvog forumasa!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:18 |
|
|
Iako me ne volite, a ni ja nisam nešto luda za vama, moram priznati da sam u pokušaju, doduše neuspjelom, da vam se pridružim, da me prihvatite i dr. naučila neke stvari, zainteresirala se za mnogo šta, često nasmijala i raspoložila vrlo duhovitim i sarkastičnim komentarima, istraživala razne teme i što šta još, te mislim da mi ovaj forum nije nanio štetu, ni u kome obliku, već me na neki način obogatio novim saznanjima. Aga me oduševio svojom pismenošću i specifičnim sarkazmom, BBC svakodnevno nasmijao i na moje zadovoljstvo spustio na zemlju bilo koji ,,leteći,, objekat na forumu, Robi naučio o nekim zanimljivim temama, Aleksije me zabavio, doduše na čudan način, isto i Granični i Grobar, riznice humora, Old F. Hherceg, Šukrija ok momci, Dudu isto... Lasica, kralj memeova i dr. Najbolji ste...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lapo-lapo je napisao/la: Iako me ne volite nije istina Lapo-lapo je napisao/la: Aga me oduševio svojom pismenošću Jer se svakome obraća sa gospodine. To ti je dio sarkazma.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:26 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Iako me ne volite, a ni ja nisam nešto luda za vama, moram priznati da sam u pokušaju, doduše neuspjelom, da vam se pridružim, da me prihvatite i dr. naučila neke stvari, zainteresirala se za mnogo šta, često nasmijala i raspoložila vrlo duhovitim i sarkastičnim komentarima, istraživala razne teme i što šta još, te mislim da mi ovaj forum nije nanio štetu, ni u kome obliku, već me na neki način obogatio novim saznanjima. Aga me oduševio svojom pismenošću i specifičnim sarkazmom, BBC svakodnevno nasmijao i na moje zadovoljstvo spustio na zemlju bilo koji ,,leteći,, objekat na forumu, Robi naučio o nekim zanimljivim temama, Aleksije me zabavio, doduše na čudan način, isto i Granični i Grobar, riznice humora, Old F. Hherceg, Šukrija ok momci, Dudu isto... Lasica, kralj memeova i dr. Najbolji ste... Ko kaze da te ne volimo? Ja te volim, ali nekad se s tobom mora ostro, jer do tebe naprosto ne dopire kad ti se fino kaze da prestanes sa nekim glupostima koje volis da radis!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Iako me ne volite nije istina Lapo-lapo je napisao/la: Aga me oduševio svojom pismenošću Jer se svakome obraća sa gospodine. To ti je dio sarkazma. Ne. Oštar um, brzina dosjetljivosti, specifičan cinizam i sarkazam, realističan, gramatičar, ima najbolje avatare....
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:31 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Iako me ne volite, a ni ja nisam nešto luda za vama, moram priznati da sam u pokušaju, doduše neuspjelom, da vam se pridružim, da me prihvatite i dr. naučila neke stvari, zainteresirala se za mnogo šta, često nasmijala i raspoložila vrlo duhovitim i sarkastičnim komentarima, istraživala razne teme i što šta još, te mislim da mi ovaj forum nije nanio štetu, ni u kome obliku, već me na neki način obogatio novim saznanjima. Aga me oduševio svojom pismenošću i specifičnim sarkazmom, BBC svakodnevno nasmijao i na moje zadovoljstvo spustio na zemlju bilo koji ,,leteći,, objekat na forumu, Robi naučio o nekim zanimljivim temama, Aleksije me zabavio, doduše na čudan način, isto i Granični i Grobar, riznice humora, Old F. Hherceg, Šukrija ok momci, Dudu isto... Lasica, kralj memeova i dr. Najbolji ste... Ko kaze da te ne volimo? Ja te volim, ali nekad se s tobom mora ostro, jer do tebe naprosto ne dopire kad ti se fino kaze da prestanes sa nekim glupostima koje volis da radis! Znam da često smaram, nekada namjerno, zbog ignorisanja, nekada iz dosade. Nekada volim da kontriram i smaram.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:33 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ko kaze da te ne volimo? Ja te volim, ali nekad se s tobom mora ostro, jer do tebe naprosto ne dopire kad ti se fino kaze da prestanes sa nekim glupostima koje volis da radis! Znam da često smaram, nekada namjerno, zbog ignorisanja, nekada iz dosade. Nekada volim da kontriram i smaram. Pa dje ti je samokritika? Mene kad ignorisu, ja uvek mislim da nisam nista interesantno rekao, pa se potrudim da kazem nesto interesantnije. Ne smaram nikoga zbog toga...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: nije istina Jer se svakome obraća sa gospodine. To ti je dio sarkazma. Ne. Oštar um, brzina dosjetljivosti, specifičan cinizam i sarkazam, realističan, gramatičar, ima najbolje avatare.... To je evidentno.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:38 |
|
|
Ja se bojim napisati nešto, jer me tada ili izignorišu, ili ismijavaju, tako da znam namjerno da se pravim blesava, pišem gluposti ili provociram.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 04 sij 2021, 23:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Ako ti npr. treba Stat. godišnjak Srbije iz 1873. (255 str.), samo reci. Ja ne znam odakle tebi sve to osim ako ne radiš u državnom arhivu.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 05 sij 2021, 01:33 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Ako ti npr. treba Stat. godišnjak Srbije iz 1873. (255 str.), samo reci. Ja ne znam odakle tebi sve to osim ako ne radiš u državnom arhivu. Neka analitika, drzavni tajnik i uhljub, mozda muzej, zaklada, fondacija, drzavna agencija.....dobar je.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 05 sij 2021, 14:08 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ja se bojim napisati nešto, jer me tada ili izignorišu, ili ismijavaju, tako da znam namjerno da se pravim blesava, pišem gluposti ili provociram. Ne znaci da te ljudi ignoriraju ako ti direktno ne odgovore. Na najbolje postove nekad se nema sta nadodati. Nemoj biti obehrabrena.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 05 sij 2021, 14:21 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kolega Weasel me skoro stigao sa brojem upisa. A ja imam vise godina na forumu nego on meseci. Ja ne mogu zamislit da postam 10+ postova dnevno u prosjeku. Ne pratin ni teme redovito... eventualno ako su oko demografije ili nekih bitnih principa. Primjecujem da dosta ljudi koji toliko imaju se ugl raspisuju u sitnicavim svadicama nakrcanin brzopoteznin low effort bockanjima. To su cesto introverti zeljni ispoljit malo agresije tekstualno ucinkovitim nacinima.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 05 sij 2021, 15:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: IMHO ovo je jedini forum gdje se možeš slobodno izrazit a da ne popiješ ban (osim baš kod ekstremnih komentara), slobodna razmjena stavova - argumenata - kritika i informacija je kvalitativno koplje više nego drugdje. Ne fali ni dobre zajebancije i humorističnih forumaša (@BBC, @Aghathonikos) A ima i dobrih materijala, neki dan sam koristio neke tabele iz doba SFRJ koje je postavio @Novem i razbio zvečku Na kraju sam optužen da sam hrvatski nacionalist , i druga važna stvar, većina forumaša je ovdje spremna promijeniti mišljenje ako pred sebe ima dovoljno dokaza i argumenata, što forumu daje jednu pozitivnu dozu empirizma koju svakako valja zadržati. Glavna razlika je što forum.hr vode ljudi koji su studirali social "sciences", a ovdje nema nijednog takvog niti će, samo STEM ili biznis. I to, a i zato jer relativno brzo uočimo rupu u tržištu. Uočili smo to još na par mjesta, obznanit će se u pravo vrijeme.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 05 sij 2021, 15:45 |
|
|
Velebit je napisao/la: Ja ne mogu zamislit da postam 10+ postova dnevno u prosjeku. Ne pratin ni teme redovito... Zato što pišeš kilometarske postove, forum je više zamišljen kao chat preko mobitela s kraćim porukama nego kao email s biblijama. Nije ti tih 10 uopće toliko puno, otvoriš forum i sigurno se nađe 6-7 zanimljivih tema i da odgovoriš barem po jedan dva puta i tu si. Većina tog prosjeka se nabije kroz 5-6 dana u mjesecu kad se otvore neke turbo zanimljive teme pa se raspisuje samo tako. Ostali dani su onako... slabiji... zanimljivije bi bilo vidjeti medijan broja postova ali eto, toga nema.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 05 sij 2021, 18:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Velebit je napisao/la: Ja ne mogu zamislit da postam 10+ postova dnevno u prosjeku. Ne pratin ni teme redovito... Zato što pišeš kilometarske postove, forum je više zamišljen kao chat preko mobitela s kraćim porukama nego kao email s biblijama. Nije ti tih 10 uopće toliko puno, otvoriš forum i sigurno se nađe 6-7 zanimljivih tema i da odgovoriš barem po jedan dva puta i tu si. Većina tog prosjeka se nabije kroz 5-6 dana u mjesecu kad se otvore neke turbo zanimljive teme Aj aj, pola postova ti je bockanje etnorivala. To meni sve izgleda priko neke stvari. Ja cijenin manji broj postova a da su informativniji i sami po sebi korisniji. Ugl ne iznosin svoje dojmove i stavove vec sourceane cinjenice i akademske radove. Cak i na kalodontu san nasa ove sta pocinju na mt. Ne svida mi se McDonalds stil.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 05 sij 2021, 18:55 |
|
|
weasel je napisao/la: Velebit je napisao/la: Ja ne mogu zamislit da postam 10+ postova dnevno u prosjeku. Ne pratin ni teme redovito... Zato što pišeš kilometarske postove, forum je više zamišljen kao chat preko mobitela s kraćim porukama nego kao email s biblijama. Nije ti tih 10 uopće toliko puno, otvoriš forum i sigurno se nađe 6-7 zanimljivih tema i da odgovoriš barem po jedan dva puta i tu si. Većina tog prosjeka se nabije kroz 5-6 dana u mjesecu kad se otvore neke turbo zanimljive teme pa se raspisuje samo tako. Ostali dani su onako... slabiji... zanimljivije bi bilo vidjeti medijan broja postova ali eto, toga nema. Generalni raspon koncentracije kod ljudi drastično pada iz godine u godinu. Post s više od 1-2 paragrafa stvara prevelik pritisak na čitateljstvo. Nažalost pretvaramo se u "prosječne twitteraše". Inače, volim pročitati dulji post ako je uvodni npr. tvoj, Ministrov, Velebitov itd. Ovako inače možda jedino na BBC-eve duže postove bacim oko. Ostalo rijetko stignem... Količina informacija na dnevnoj bazi je naprosto prevelika, od razno-raznih mail-ova, tekstova, tablica, dokumenata, knjiga, poruka, sadržaja s naslovnih stranica dr. mreža, portala, članaka...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 25 sij 2021, 16:48 |
|
|
Je li na forum.hr još uvijek škrtare na serveru i u 2021 ne možeš normalno postaviti ni sliku u boji i Youtube video ? Ili je procedura postavljanja slike toliko komplicirana da ljude obeshrabri.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 15 tra 2021, 17:51 |
|
|
636 korisnika/ca online
37 registriranih javnih, 16 pod burkom, sveukupno 53 članova i 583 gostiju voajera.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 06 svi 2021, 17:25 |
|
|
520 korisnika online.
37 otkrivenih i 17 pod feredžom.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 09 svi 2021, 22:30 |
|
|
650 korisnika....
Rasprave kvalitetne i uljudbene.
55 otkrivenih nudista,,,,, 27 pokriveni SA MALOM KITOM.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 12 svi 2021, 14:37 |
|
|
58 sudionika u raspravi javno
19 tajno....
Robbie treba dobiti povišicu plaće.
Ili bar jednokratni bonus za uspješno vođstvo.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 12 svi 2021, 19:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Je li na forum.hr još uvijek škrtare na serveru i u 2021 ne možeš normalno postaviti ni sliku u boji i Youtube video ? Ili je procedura postavljanja slike toliko komplicirana da ljude obeshrabri. DA
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 14 svi 2021, 18:42 |
|
|
Puno hamasovaca na temama.
Dižu brojnost, Robbie trlja ruke i broji novce.
540....52.....21...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|