HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 pro 2024, 01:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 133  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021
PostPostano: 04 sij 2021, 20:23 

laganini je napisao/la:
..one će i uzet tu se prica o nekom brandiranju kandidata cetri godine ovo i ono gluposti dva miseca i kandidat koji ima besprijekornu biografiju Ala vandjelic znaci domoljub a da mu domoljube nije zanimanje pošten stručan jako uvjerljiv sugestivan moderan tip političara...i tu stupa oni četrdeset posto tihe većine il Neodlučni kako ih zovu a oni su vec pokazali da HDZ njihov izbor..

Rista, danas je 5.1. i jako kasnite.

Vrh

PostPostano: 04 sij 2021, 21:15 

...rekli bi vi gore bumo videli na dan izbora tj.noć...

Vrh

PostPostano: 04 sij 2021, 21:44 

Mislim da moraš poraditi na tehnikama uvjeravanja :zubati

Vrh

PostPostano: 04 sij 2021, 21:49 

...kakva tehnika i uvjeravanja nema potrebe i pišem da bi moga slavodobitno reć jesam li vam reka..

Vrh

PostPostano: 05 sij 2021, 08:54 

Tipujem na drugi krug Tomašević-Bandić

Vanđelić nema šanse iz prostog razloga što je prosječni hrvatski birač nacional-proleter koji biznis doživljava kao nešto strano i nerazumljivo, prema čemu ima otklon pa čak i mržnju.

Ovaj Troskok , jednom sam ga slušao nakratko, priča kao nekarizmatični pop, naširoko i bez poante, znaš već 3 rečenice unaprijed što će reći. On je promašaj na izborima.

Tomašević i Bandić zadovoljavaju tu proletersku crtu kod naroda, a Tomašević iako je ljevičar, nema jugoslavenski background pa I tu dobiva glasove. Bandić s druge strane ako I je bogat, to je uspješno skrivao, obitelj mu se ne eksponira, nema djecu koji gaze ljude po gradu u bijesnim autima. Davao je sirotinji šakom i kapom.

Oni su znači sigurni drugi krug, a tko će pobijediti , dajem 50-50

Vrh

PostPostano: 05 sij 2021, 13:13 

Malo prenaglašavaš proleter komponentu. Nije to baš više toliko izraženo. Ne kažem da nije ali ipak se ljudi mijenjaju pogotovo mlađi. Ja sam okružen isključivo s pro poduzetničkim ljudima. Ne kažem da nema ovih drugih ali stavovi su se jako promijenili zadnjih 15 godina.

Mislim da Vanđelić ima šansu za drugi krug ako HDZ upregne sve za njega. Ne kažem da će uć ali ima šansu. Troskot da je zajednički kandidat Mosta i DP-a bi isto imao šansu. Treba vidjeti. Pitanje je koliko će birača ostati uz Bandića, a koliko će ih otpasti. Iako ovi njegovi su interesno vezani.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 06 sij 2021, 19:55 

Reconquista je napisao/la:
Malo prenaglašavaš proleter komponentu. Nije to baš više toliko izraženo. Ne kažem da nije ali ipak se ljudi mijenjaju pogotovo mlađi. Ja sam okružen isključivo s pro poduzetničkim ljudima. Ne kažem da nema ovih drugih ali stavovi su se jako promijenili zadnjih 15 godina.

Mislim da Vanđelić ima šansu za drugi krug ako HDZ upregne sve za njega. Ne kažem da će uć ali ima šansu. Troskot da je zajednički kandidat Mosta i DP-a bi isto imao šansu. Treba vidjeti. Pitanje je koliko će birača ostati uz Bandića, a koliko će ih otpasti. Iako ovi njegovi su interesno vezani.

Mislim da je izrazita glupost što OST nije pokušao dogovoriti podršku DO za Troskota.

Ovako će oba kandidata biti ikebane i Troskot i DPov.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2021, 20:03 

Ček, evo hipotetska koalicija MOST - DP i podrška Troskotu za gradonačelnika, misliš li da bi oni zaista mogli dogurati do potrebnog broja glasova za drugi krug, znači barem preko nekih 25-30 posto?

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 16:59 

Krilnik je napisao/la:
Ček, evo hipotetska koalicija MOST - DP i podrška Troskotu za gradonačelnika, misliš li da bi oni zaista mogli dogurati do potrebnog broja glasova za drugi krug, znači barem preko nekih 25-30 posto?

Ma ne treba njima koalicija, samo zajednički kandidat za gradonačelnika.

Za drugi krug je oko 20% dovoljno i to bi mogli prevaliti.

ali sad je to proliveno mlijeko.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 17:03 

divizija je napisao/la:
Reconquista je napisao/la:

Mislim da je izrazita glupost što OST nije pokušao dogovoriti podršku DO za Troskota.

Ovako će oba kandidata biti ikebane i Troskot i DPov.

...ja ne znam kako vi doživljavate politiku i most i dp su egocentrične stranke i s njima je dogovo nemoguća misija..pogotovo s mostom oni su sebe uokvirili u pet šest madata uhljebit se i program je uspio vidićemo za pet šest godina most će i dalje bit petrov grmoja i bulj...zatvoreni krug..a dp je totalno izgubljen pokret nećemo reć stranka ovi su sad već iskivirali sljedeći je prkačin sv u svemu oni neće predstavljat nikakav faktor na sljedećim parlamentarnim a nisam siguran da nešto mogu i na lokalcima..

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 17:12 

Ti koji su glasali za most i do sigurno neće vise za hdz cak i da se obije stranke raspadnu. Tako da se ne brinite sendvicari uvijek ce bit netko protiv vase koruptivne hobotnice.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 17:14 

..i mislim da neće ima u mostu ako gledam bazu dosta njih koji su daleko od priče koju grade..ni u metkoviću neće nikad više dobit izbore..

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 17:17 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Tomašević i Bandić zadovoljavaju tu proletersku crtu kod naroda, a Tomašević iako je ljevičar, nema jugoslavenski background pa I tu dobiva glasove.

Tomašević i MOŽEMO! su žestoki politički Jugoslaveni. Soroševi janjičari.

Njihovi su dobili ne 95. nego 45.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 17:19 

..tako je nije mi jasno odakle ovi izvlače te zaključke o tomaševiću i njemu sličnim...ne vidim kako može dobit dvadeset posto osim ako sdp ne bude uz njih...

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 17:39 

weasel je napisao/la:
Ti koji su glasali za most i do sigurno neće vise za hdz cak i da se obije stranke raspadnu. Tako da se ne brinite sendvicari uvijek ce bit netko protiv vase koruptivne hobotnice.

Baš tako ,taj prostor će uvijek ispuniti netko tko je ANTI-HDZ.

HDZ ima prostor na ljevici da grabi dok može + uhljebi + penzioneri koji izumiru.

Ako se ljeve stranke oporave (što ja ne želim) HDZ će umrijet zauvijek. U protivnom, umrijet će ljeve opcije jer će im HDZ uzet birače. Svest će ih na 15% s trendom opadanja.

No ovih cca 20% što je glasalo za DP, MOST i druge desne opcije HDZ više nikada dobiti neće. Ta vrata su zatvorena. HDZ je rešao sve Rubikone i više im se nikad oproti neće

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 19:37 

..e da plakaćemo za za škorom...zar netko ko se smatra i površnim analitičarem može škoru svatit ozbiljno...za što se škoro zalaže u kom prvavcu se njegova stranaka profilira ja to ne vidim ovo mi dođe ko sklepana strancica od hdz-ovi isprdaka...hvala lipo njihi glasovi nisu ni do sad išli hdz-u nego sdp-u pa nek i ubuduće..

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 21:36 

Ako MOST uzme Krišto, dobro je izbio glasove DP-u to je sigurno 1-2% manje za DP i više za MOST

Međutim to otvara prostor i za deal DP MOST da ne uzmu Krišto (kao neka osveta) a DP će podržat Zvonu za gradonačelnika...Zvone je u svakom slučaju u prednosti on je do sad jedini najavio kandidaturu i naravno Bandić...
HDZ to sigurno neće ovaj mjesec, jer bi to bio harakiri uz ovakav rejting nakon potresa zakopali bi svog kandidata skroz u startu...vjerovatno tamo u veljači oko Valentinova će izbacit Vanđelića il Marića il koga već imaju...
SDP ako izbaci nekog, to niko neće primjetit pogotovo u ovo vrijeme potresa, afera/nereda u USA itd...

Sad se vidi koliko je važno bilo izbacit kandidata prije Božića...

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 22:18 

MOST za razliku od ŠDP-a nije stranka koja ima ambicije reciklirati tuđe potrošene kadrove, prošla su ta vremena, tako da :zubati

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 00:41 

MOST do sad nije pokazo NIŠTA, ako ćemo realno govorit...

Kampanje im je vodio/vodi? Thomas Bauer (njegova agencija) za kojeg se sumnja da surađuje s Mossadom još od '90i kad je forsiro nacizam u navijačkoj skupini BBB i tako se RH blatila preko centra Simon Wiesental iz Wiene. Danas je naravno ponosni židov koji širi liberalna sranja...
On im je uguro Sladoljeva da sere po hercegovcima i da im "vodi" Zagreb odnosno da im onemogući razvoj stranke u ZG...koliko je dobro odradio poso samo mi navedi jednog zagrebčanina koji je poznat u MOST-u? (naravno tu ne računam Ninetovu ženu)

Troskot je došo iz pro-life pokreta kojeg su progurale u eter Krišto i Markić...il si zaboravio koje pokreno referendum za izborne promjene, prije toga referendum za brak...il kako je HDZ i Plenković "izlobiro" kod nekih business ljudi da prestanu davat donacije UIO

MOST je jedino za sebe i svoje ljude osiguro financijsku stabilnost...za hrvate nije napravio ništa, prema tome on ima dug prema nama, koji mora vratit il ćemo ih zamijenit nekom drugom opcijom ko HSP HSS HSLS itd. sve dok ne nađemo nekog ko će radit za nas NAROD, HRVATSKI NAROD.

Ako MOST nije sposoban osvojit izbore u ZG nek se makne, ima drugi koji jesu sposobni...

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 00:46 

Jesu ti "sposobni" Škoro, ili sveta Karolina, ili da možda nije naš dragi Hasanbey? :zubati

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 09:11 

laganini je napisao/la:
..e da plakaćemo za za škorom...zar netko ko se smatra i površnim analitičarem može škoru svatit ozbiljno...za što se škoro zalaže u kom prvavcu se njegova stranaka profilira ja to ne vidim ovo mi dođe ko sklepana strancica od hdz-ovi isprdaka...hvala lipo njihi glasovi nisu ni do sad išli hdz-u nego sdp-u pa nek i ubuduće..

Pa za što se HDZ zalaže, osim osobnih interesa članova?

I eto, super vam je, na vlasti ste.

Itekako su vaši glasovi tu izgubljeni, a vi ste uzeli SDPu, jer se komunjare sve više prepoznaju u vama

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 09:13 

Krilnik je napisao/la:
MOST za razliku od ŠDP-a nije stranka koja ima ambicije reciklirati tuđe potrošene kadrove, prošla su ta vremena, tako da :zubati

MOST za sada nema ambiciju nizašto. Nema ambiciju uopće, ambicija im je uzet tu i tamo koji mandat i laprdat.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 11:20 

MOST tvrdi da grade jednu jaku ekipu i da su do tad bezkompromisni, dok oni tako dođu do većine doći će sudnji dan...

U praksi kako kaže divizija samo će bit glasna show oporba.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 13:34 

HDZ 95% neće dobiti gradonačelnika Zagreba. Vjerojatno gube i od Tomaševića i od Bandića ako uđu u drugi krug.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 14:50 

Instruktor je napisao/la:
Kaftanzoglio je napisao/la:
Tomašević i Bandić zadovoljavaju tu proletersku crtu kod naroda, a Tomašević iako je ljevičar, nema jugoslavenski background pa I tu dobiva glasove.

Tomašević i MOŽEMO! su žestoki politički Jugoslaveni. Soroševi janjičari.

Otac od Tomaševića je u HSP-u. A Možemo vjerojatno ni nema sad ekipu za vođenje grada taman da se cijela stranka tamo zaposli.

Treba računati i na karijeriste operativce, Bandićevce koji "nikad nisu bili za Bandića ili su ga podrivali iznutra". Tko god novi pobijedi morati će ići i s takvima pa će se bilo kakva ideologija tu razvodniti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 133  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: