Naslov: Re: Forumska akcija za Petrinju, Sisak i Glinu
Postano: čet pro 31, 2020 1:20 pm
Pridružen/a: uto pro 25, 2012 7:27 pm Postovi: 16322 Lokacija: יום טוב
Ja sam donirala ovaj put 500 kn a namjeravam i sljedećih mjeseci uplaćivati. Caritasu. Potpuno je nebitno koliko se daje, bitna je namjera da se pomogne.
_________________ I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
Potom sjede nasuprot riznici te promatraše kako narod baca sitniš u riznicu. Mnogi bogataši bacahu mnogo. 42 Dođe i neka siromašna udovica i baci dva novčića, to jest jedan kvadrant. 43 Tada dozove svoje učenike i reče im: »Doista, kažem vam, ova je sirota udovica ubacila više od svih koji ubacuju u riznicu. 44 Svi su oni zapravo ubacili od svoga suviška, a ona je od svoje sirotinje ubacila sve što je imala, sav svoj žitak.«
Idemo dalje, nikad nije kasno za uplatu ako niste još.
Imam rodbine neki 60ak Km kod Siska, hvala bogu oni nisu pogodjeni. Pošto su neki vani a neki još dole, Primljeme su četri porodice u kuće od te rodbine sto zivi u inostranstvu. Tu sam poslao njima direknto svima po 50€ i 50€ na taj raćun vlade.
Postano: sub sij 02, 2021 12:17 am
Pridružen/a: čet lis 08, 2009 6:58 pm Postovi: 25126 Lokacija: Gl. grad regije
Ja sam odradio dvije donacije kroz dvije grupe. Preskočit ću ovu. Nisam ni siguran koliko to uopće treba. Svega ima a i dobit će iz EU fondova bolje nego su imali.
Više bih volio usmjerit lovu za npr. doseljavanje Hrvata izvan RH tamo. Bar penziće u nove staračke domove. I to generira radna mjesta.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ja sam odradio dvije donacije kroz dvije grupe. Preskočit ću ovu. Nisam ni siguran koliko to uopće treba. Svega ima a i dobit će iz EU fondova bolje nego su imali.
Više bih volio usmjerit lovu za npr. doseljavanje Hrvata izvan RH tamo. Bar penziće u nove staračke domove. I to generira radna mjesta.
Pirke škrtice, dao bi migrantima, a Hrv ne. Zanima me vrhovnik Čović i ta uhljub HDZ bulumenta jel dala bar tko forumaši. A i ovi glavonje iz Zg jesu li se otvorili?
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
Postano: uto sij 05, 2021 2:11 pm
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 8:25 am Postovi: 40402 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
tucepi je napisao/la:
Ok, dao 3000 kn, jednoj provjerenoj udruzi, mogu i screenshot opalit..
Bravo! Samo što se ne pika ako je udruga "Solidarna" one Sarnavke (vidim da u neprijateljskim medijima to promoviraju), to će sve završiti kod Pakistanaca u USK.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Postano: uto sij 05, 2021 4:58 pm
Imamo novu akciju na razini župe. Šleper ide za vikend. Spremili smo osam paketa razne, većinom skoro nove robe, higijenskih potrebština, deke, novac za Caritas i dvije električne grijalice. Jedna posve nova.
_________________ BiH može samo funkcionirati kao što funkcionira EU!
Postano: uto sij 05, 2021 6:14 pm
Pridružen/a: pon tra 23, 2018 12:25 am Postovi: 2762 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
U petak idu dva veca kombija za Petrinju ispred Srpskog humanitarnog udruženja Dobrotvor iz Sarajeva, vrece za spavanje, deke, grijalice, konzervirana hrana, higijenski artikli, lopate, rukavice, pelene za bebe, plinski gorionici itd. vrijednost pomoći oko 10.000 KM
Velika zahvalnost prije svega građanima Sarajeva, a zatim i firmama Peny Plus, Peny Marketi, Senigor, opštinama Centar Sarajevo na celu sa načelnikom Srđanom Mandićem, i opštinom Istočno Novo Sarajevo Republika Srpska na celu sa načelnikom Jovanom Katićem
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Postano: sri sij 06, 2021 3:13 pm
Od svog gazde Kurta sam dobio bonus za 2020, kojeg sam upravo donirao kao pomoć Sisku i Petrinji.
1.000 KM je uplaćeno Caritasu, kako je preporučilo rukovodstvo foruma. 1.000 KM je otišlo jednoj humanitarnoj udruzi iz BiH. Ako ih se ovdje smije promovirati postaviću link na njihov website, u slučaju da još neko želi donirati. Siguran sam da novac namjenjen Hrvatskoj neće otići uljezima u USK.
Postano: sub sij 09, 2021 11:32 am
Pridružen/a: uto lis 05, 2010 11:48 am Postovi: 91203 Lokacija: White privilege
Zašto je vlada čekala 2 tjedna da ukine porez na donacije ? FIno su ubrali u proračun tim mudrim čekanjem. Taj zakon treba vrjediti unazad od prvog dana potresa.
_________________ Slavim obljetnicu oslobođenja Srebrenice, 11.07.1995. Inzko je veći od Allaha!
Postano: čet vel 04, 2021 8:34 am
Ministry of Sound je napisao/la:
Svaka čast i hvala svima od srca!
Ministre, vrlo lijepa gesta i vrlo lijepi odaziv! Bravo dečki! Uvijek smo spremni kad ustreba i zagusti!
_________________ MIR da, ali ne kao onaj u Jazovki, Macelju, Omarskoj, Ovčari i Hudim jamama! -- & Socijalisti obećavaju bolju budućnost, nemaju uspjeha u sadašnjosti, a razlog za to uvijek im je u prošlosti!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.