|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 143 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bumbar92
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 06 srp 2010, 10:58 |
|
|
aufff, odošte vi, lakše malo svega vam...
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 06 srp 2010, 11:00 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Dobro nećemo o Miloševiću, sa goyimom je zabranjeno voditi diskusiju jer nije dostatan. Odoh u poštu kupiti razglednicu sa magarcem da pošaljem prijateljici, brb 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 06 srp 2010, 11:03 |
|
|
Ernani je napisao/la: Dobro nećemo o Miloševiću, sa goyimom je zabranjeno voditi diskusiju jer nije dostatan. Odoh u poštu kupiti razglednicu sa magarcem da pošaljem prijateljici, brb  Ej, Jovo, je li Ron Džeremi direktan potomak onog Jakoba prozvanoga Izrael, *****? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 06 srp 2010, 11:09 |
|
|
Vidiš kako pratiš opus Jeremya, a ne znaš odakle mu dolaze glavne "glumice", Izraelke sigurno nisu 

|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 06 srp 2010, 11:11 |
|
|
Ernani je napisao/la: Vidiš kako pratiš opus Jeremya, a ne znaš odakle mu dolaze glavne "glumice", Izraelke sigurno nisu  Pa naravno da me interesuju znamenite ličnosti izabranog naroda.  Izgleda da će Izraleka Bar Rafaeli da padne za slobodu pred tamo nekim gojem. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 06 srp 2010, 11:12 |
|
|
Rafaeli je rekao otac što mora učiniti sa budućim mužem ili ne dolazi u obzir, pa jebemu nismo srbi da se građanski vjenčavamo i radimo cirkus po centru grada pijančevanjem i hodanjem sa šajkačama.

|
|
Vrh |
|
 |
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 06 srp 2010, 21:05 |
|
|
Ernani je napisao/la: Rafaeli je rekao otac što mora učiniti sa budućim mužem ili ne dolazi u obzir, pa jebemu nismo srbi da se građanski vjenčavamo i radimo cirkus po centru grada pijančevanjem i hodanjem sa šajkačama. macak, ovo ti je grom: Slovenka : Hervati vratite Barcaffe i Droga na Slovenija, bit če vojna. di si to nasao? otkrij tajnu inace, otisle pare u sloveniju, nije covjek tio kupit podravku, nego ce on pokloniti novce mojoj drzavi, razsiriti proizvodnju i zaposliti jos koje slovence....a cedevita se seli u rogaško slatino...ups, i to je slovenija...bravo vi 
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 06 srp 2010, 23:48 |
|
|
<<< kudesi jasmina MILF ofajlo 

|
|
Vrh |
|
 |
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 11:25 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 11:54 |
|
|
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 12:29 |
|
|
Žal je napisao/la: Ernani je napisao/la: Rafaeli je rekao otac što mora učiniti sa budućim mužem ili ne dolazi u obzir, pa jebemu nismo srbi da se građanski vjenčavamo i radimo cirkus po centru grada pijančevanjem i hodanjem sa šajkačama. macak, ovo ti je grom: Slovenka : Hervati vratite Barcaffe i Droga na Slovenija, bit če vojna. di si to nasao? otkrij tajnu inace, otisle pare u sloveniju, nije covjek tio kupit podravku, nego ce on pokloniti novce mojoj drzavi, razsiriti proizvodnju i zaposliti jos koje slovence....a cedevita se seli u rogaško slatino...ups, i to je slovenija...bravo vi  To mi je jedna slovenka rekla na chatu, zamisli isto se zove Jasmina, ima kafić u Mariboru, čistokrvna slovenka a crna kao soc od kave 

|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 12:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ernani je napisao/la: Žal je napisao/la: macak, ovo ti je grom: Slovenka : Hervati vratite Barcaffe i Droga na Slovenija, bit če vojna. di si to nasao? otkrij tajnu inace, otisle pare u sloveniju, nije covjek tio kupit podravku, nego ce on pokloniti novce mojoj drzavi, razsiriti proizvodnju i zaposliti jos koje slovence....a cedevita se seli u rogaško slatino...ups, i to je slovenija...bravo vi  To mi je jedna slovenka rekla na chatu, zamisli isto se zove Jasmina, ima kafić u Mariboru, čistokrvna slovenka a crna kao soc od kave  Alpski Bosanci 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 12:33 |
|
|
Ma iz Sandžaka je to odnekud, kaže čistokrvna slovenka a Jasmina i nosi polumjesec i zvijezdu oko vrata. Vreća mekinja 

|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 12:38 |
|
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 12:40 |
|
|
 Mali Kekec.

|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 12:42 |
|
|
"Mi smo svjetionik, ponavljam, mi smo svjetionik. Napravite kako hocete." 
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 12:45 |
|
|
Gluho bilo, a gledaj komentare : 1 year ago 24 Pozdrav za nasu bracu slovence iz Srbije MrOpasan 6 months ago 16 e mnogo je jako majke mi...braco Slovenci svaka cast...pozdrav iz Srbije 

|
|
Vrh |
|
 |
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 13:31 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 14:01 |
|
|
Kudesi jasmina bre, hot si za jednu milfericu, jučer sam obrijao međunožje i bogami baš sam se napalila 

|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 14:07 |
|
|

|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 14:39 |
|
|
lijepo je znati da ušljivo alpsko-srbsko smeće protjerano iz yugoslovenskih virtualnih zapećaka ima mjesto i kutić na netu gdje može istresati svoje prognaničke frustracije.
i pozdrav konspiratoru... život ti bijaše kraći od vinske mušice...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 17:30 |
|
|
Pa di ste bando i paščadi  , jesu li se skupili svi ili samo nekoliko?! , jer ne vidim nikog da piše na forum.hr otkad je voljena tema ukinuta?! Ko je otvorio temu , ne mogu odmah da provalim ko se krije iza tog nicka?! , jesi ti to Grunfe ili ko već?! Ako će dolaziti dosta njih starih učestvujem i ja redovno sigurno , obećavam svakom ko me voli i poštuje! 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 18:36 |
|
|
joe enter je napisao/la: Pa di ste bando i paščadi  , jesu li se skupili svi ili samo nekoliko?! , jer ne vidim nikog da piše na forum.hr otkad je voljena tema ukinuta?! Ko je otvorio temu , ne mogu odmah da provalim ko se krije iza tog nicka?! , jesi ti to Grunfe ili ko već?! Ako će dolaziti dosta njih starih učestvujem i ja redovno sigurno , obećavam svakom ko me voli i poštuje!  ecco mene na hladnom za mjesec dana temu sam otvorila ja ko biona, pa su trazili od mene da imam isti glupi nick Žal  tu je koliko ja znam Terica, alexije, ti i fejmos mara99
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 18:45 |
|
|
Žal je napisao/la: joe enter je napisao/la: Pa di ste bando i paščadi  , jesu li se skupili svi ili samo nekoliko?! , jer ne vidim nikog da piše na forum.hr otkad je voljena tema ukinuta?! Ko je otvorio temu , ne mogu odmah da provalim ko se krije iza tog nicka?! , jesi ti to Grunfe ili ko već?! Ako će dolaziti dosta njih starih učestvujem i ja redovno sigurno , obećavam svakom ko me voli i poštuje!  ecco mene na hladnom za mjesec dana temu sam otvorila ja ko biona, pa su trazili od mene da imam isti glupi nick Žal  tu je koliko ja znam Terica, alexije, ti i fejmos mara99 Ovde je mene pre jedno godinu dana bannovo Inkvizitor iliti sada znani Buba ludak , e sad ne znam jel još uvek on ovde uticajan pa da on kakav je lupa banove! Što ti je glup nick?! , potpuno je neutralan i znači to što znači! Inače Bionja je kod mene u gradu lokal-izraz u slengu za bioskop! 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 19:02 |
|
|
joe enter je napisao/la: Žal je napisao/la: ecco mene na hladnom za mjesec dana temu sam otvorila ja ko biona, pa su trazili od mene da imam isti glupi nick Žal  tu je koliko ja znam Terica, alexije, ti i fejmos mara99 Ovde je mene pre jedno godinu dana bannovo Inkvizitor iliti sada znani Buba ludak , e sad ne znam jel još uvek on ovde uticajan pa da on kakav je lupa banove! Što ti je glup nick?! , potpuno je neutralan i znači to što znači! Inače Bionja je kod mene u gradu lokal-izraz u slengu za bioskop!  heh, bas si me utjesio sto se tice nicka ja sam tek par dana ovdje i nemam pojma ko je tu i sta je...znam samo da su mi vec "omilili" post kojeg sam napisala mari 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|