|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 95 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 13:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Tko će prvi (i naravski dostaviti dokaze), te kakvu bi im nagradu trebali priuštiti u skladu s forumskim mogućnostima?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 16:04 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tko će prvi (i naravski dostaviti dokaze), te kakvu bi im nagradu trebali priuštiti u skladu s forumskim mogućnostima? Ne znam što drugima ,ali ako pobijedim želim dozvolu za neograničeno kartanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 16:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mogućnost čitanja svih pp forumašica. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 16:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tko će prvi (i naravski dostaviti dokaze), te kakvu bi im nagradu trebali priuštiti u skladu s forumskim mogućnostima? par puta ste tako navlačili forumaše sa nagradama da bi na kraju izvisili, radije napiši koga ste u zadnjih 10 godina od postanka foruma nagradili, ko je išta dobio od vas da mi ga je vidit???
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 16:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nagrade moderacija podijeli između sebe. Zavađaju nas i korumpirani su.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 16:40 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Planiram cjepljenje u veljaci / ozujku, da sve bude gotovo prije uskrsnjih blagdana. Jutros sam vodio bitku sa kolegom antivaxerom, izgubio je shvativsi da nema pojma sto je vakcina, koja je svrha iste. Morao sam mu crtati da vakcina nije lijek koja lijeci bolesnog covjeka, nego sredstvo prevencije. Glavni argument kako ljudi mogu umrijeti od vakcine. Na moj upit ako umiru od umrtvljenog virusa, sto ce se dogoditi kada se sretnu sa zivim virusom. Ostao je bez odgovora. 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 16:55 |
|
|
Obećanje ludom radovanje. Znamo već da će ta nagrada ići rodijacima i kumovima, a ne sirotinji i poštenu narodu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 17:06 |
|
|
|
Ništa bez 100 eVra. Bar da se pokriju troškovi cijepljenja forumaša i njegove obitelji.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 17:08 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: par puta ste tako navlačili forumaše sa nagradama da bi na kraju izvisili, radije napiši koga ste u zadnjih 10 godina od postanka foruma nagradili, ko je išta dobio od vas da mi ga je vidit??? Jednom ja tako ovdje "osvojio" gajbu pive, i poslali mi fotografiju gajbe umjesto prave... Tjah...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 17:10 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Bobovac je napisao/la: Ništa bez 100 eVra. Bar da se pokriju troškovi cijepljenja forumaša i njegove obitelji. Nisu modovi, tko AV, da djele golemih 100 eura. Lee Jenka su ispalili za milijuniti post na krahu demografije....cak ga i ismijavali. Covek kvalitetan i pobjego od nepravde. Nepoverljive kolege gore su skepticne, jer znaju 11 god stanje.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 17:22 |
|
|
K:M je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ništa bez 100 eVra. Bar da se pokriju troškovi cijepljenja forumaša i njegove obitelji. Nisu modovi, tko AV, da djele golemih 100 eura. Lee Jenka su ispalili za milijuniti post na krahu demografije....cak ga i ismijavali. Covek kvalitetan i pobjego od nepravde. Nepoverljive kolege gore su skepticne, jer znaju 11 god stanje. Pusti eure kime ne valja to, njemačka ih printa kao nekad u staroj vaimarskoj republici. Hoćemo ministrove australia dolare. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 18:57 |
|
|
Glavna nagrada: Besplatno dvogodišnje gledanje Arene kod T.? Ajde nije loše. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 20:25 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
samodiskvalificiram se odmah  Ministre, gori si od ovih ministara koji se javno cijepe. Da je cjepivo tako dobro ne bi trebala tolika propaganda i ucjene
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 08 sij 2021, 22:33 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
weasel je napisao/la: K:M je napisao/la: Nisu modovi, tko AV, da djele golemih 100 eura.
Lee Jenka su ispalili za milijuniti post na krahu demografije....cak ga i ismijavali. Covek kvalitetan i pobjego od nepravde.
Nepoverljive kolege gore su skepticne, jer znaju 11 god stanje. Pusti eure kime ne valja to, njemačka ih printa kao nekad u staroj vaimarskoj republici. Hoćemo ministrove australia dolare.  Pojesce ih hiper inflacija EU, tko i Vajmarsku. Povjest ce biti ista. Prekomerna uporaba tiskarnice i papira.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 10 sij 2021, 10:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 31 sij 2021, 14:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 31 sij 2021, 14:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tko će prvi (i naravski dostaviti dokaze), te kakvu bi im nagradu trebali priuštiti u skladu s forumskim mogućnostima? Da ga spojimo sa Lapuškicom, ona je žena otvorila temu. Pa mogu njih dvoje popit čaj skupa, ili što već. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 31 sij 2021, 15:16 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Tko će prvi (i naravski dostaviti dokaze), te kakvu bi im nagradu trebali priuštiti u skladu s forumskim mogućnostima? Da ga spojimo sa Lapuškicom, ona je žena otvorila temu. Pa mogu njih dvoje popit čaj skupa, ili što već.  Za sada ne razmišljam o vakcinaciji, jer mislim da imam dovoljno antitijela za narednih par mjeseci. Čekam da vidim ,,neželjene efekte,, pojedinih vakcina, a u slučaju da promijenim mišljenje, to će svakako biti ruska vakcina! Buenos, ni ti se ne moraš vakcinisati, od rođenja imaš imunitet na ženski rod, a tvoja antitijela bi odbila u startu svaku ženu. S kojim bi ti forumašem volio popiti kafu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 31 sij 2021, 15:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ja bih volio da se @divizija cjepi. Sa 10x većom dozom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 31 sij 2021, 15:23 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Da ga spojimo sa Lapuškicom, ona je žena otvorila temu. Pa mogu njih dvoje popit čaj skupa, ili što već.  Za sada ne razmišljam o vakcinaciji, jer mislim da imam dovoljno antitijela za narednih par mjeseci. Čekam da vidim ,,neželjene efekte,, pojedinih vakcina, a u slučaju da promijenim mišljenje, to će svakako biti ruska vakcina! Buenos, ni ti se ne moraš vakcinisati, od rođenja imaš imunitet na ženski rod, a tvoja antitijela bi odbila u startu svaku ženu. S kojim bi ti forumašem volio popiti kafu? Čemu odmah ljutnja i defanziva kad je valjda jasno da se šalim? Pa moraš priznati da ti je tema jedna od najjačih na forumu. A za rusko cjepivo palac, ako mi zaprijete otkazom samo Sputnjik dolazi u obzir. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 31 sij 2021, 15:38 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Za sada ne razmišljam o vakcinaciji, jer mislim da imam dovoljno antitijela za narednih par mjeseci. Čekam da vidim ,,neželjene efekte,, pojedinih vakcina, a u slučaju da promijenim mišljenje, to će svakako biti ruska vakcina! Buenos, ni ti se ne moraš vakcinisati, od rođenja imaš imunitet na ženski rod, a tvoja antitijela bi odbila u startu svaku ženu. S kojim bi ti forumašem volio popiti kafu? Čemu odmah ljutnja i defanziva kad je valjda jasno da se šalim? Pa moraš priznati da ti je tema jedna od najjačih na forumu. A za rusko cjepivo palac, ako mi zaprijete otkazom samo Sputnjik dolazi u obzir.  Ja se takođe šalim Mi i nemamo još vakcina, a pitanje i kada i koliko ćemo dobiti. Kod nas je sve neizvjesno!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 31 sij 2021, 15:58 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Čemu odmah ljutnja i defanziva kad je valjda jasno da se šalim? Pa moraš priznati da ti je tema jedna od najjačih na forumu. A za rusko cjepivo palac, ako mi zaprijete otkazom samo Sputnjik dolazi u obzir.  Ja se takođe šalim Mi i nemamo još vakcina, a pitanje i kada i koliko ćemo dobiti. Kod nas je sve neizvjesno! Mogu mislit kako se šališ, lijo stara. Srbija uskoro naručuje još 11 milijuna cjepiva, pa svrati. Mislim da će imunizirati i perad kako je počelo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 31 sij 2021, 16:15 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ja se takođe šalim Mi i nemamo još vakcina, a pitanje i kada i koliko ćemo dobiti. Kod nas je sve neizvjesno! Mogu mislit kako se šališ, lijo stara. Srbija uskoro naručuje još 11 milijuna cjepiva, pa svrati. Mislim da će imunizirati i perad kako je počelo. Biti prvi u ,,nečemu,, ne znači ponekad i biti najpametniji! Vidjećemo šta će biti s EU pokusnim kunićima!? Prvo vi miševi, a onda ćemo na osnovu viđenog i znanog odlučiti hoćemo li, nećemo li. Eto, toliko gusane!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 18 vel 2021, 16:42 |
|
|
I dalje se nitko ne javlja, ili stado foruma sumnja u velikodušnost moderatora ili smo prezastupljeni s antivakserima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 18 vel 2021, 17:23 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Mogu mislit kako se šališ, lijo stara. Srbija uskoro naručuje još 11 milijuna cjepiva, pa svrati. Mislim da će imunizirati i perad kako je počelo. Biti prvi u ,,nečemu,, ne znači ponekad i biti najpametniji! Vidjećemo šta će biti s EU pokusnim kunićima!? Prvo vi miševi, a onda ćemo na osnovu viđenog i znanog odlučiti hoćemo li, nećemo li. Eto, toliko gusane! zemlja je ravna ploca , je li tako?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|